|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo Septembra 2012
11.9.2012 13:06:54   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

Kaj naj rečem...vlekli se bojo, upam da z razlogom!

Ne bodo se...sem raziskovala in imam neko ranico...sicer ne vem od česa, ampak vem pa vsaj od česa je krvavitev.

Pa KAK? Joooooj user posted image

Kaj te češ user posted image user posted image
Sej to, da ni pravi izcedek še vedno nič ne pomeni.
Sem pa bila včeraj pri bioenergetiku za eno zadevo, ki jo imam in me je prvo vprašal kako sem ginekološko, da nekaj ni ok. Zamisli user posted image
In sem danes tak razmišljala (bedarije pač, imam zgleda preveč časa), da se dogajajo spremembe tudi pri zanositvi in zdaj sem ravno v času ko je čas za vgnezditev in je morda to zaznal user posted image user posted image optimist ali kako user posted image user posted image no še 4 dni in bomo na jasnem...da ne govorim, da me zizike bolijo ko user posted image user posted image user posted image
ampak če zdaj začnem o tem razmišljat sem pečena...in spet razočarana, tako da možgance na off in na sončka popoldan user posted image

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 376
11.9.2012 13:06:58   
Anonimen

PRIČAKUJEMO user posted image ALI user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

2.9.
Night (4. krog)
Magična (2. krog) user posted image
Anon2012 (1. krog)

3.9.
Lorna4 user posted image

4.9.
Lanaia90 (2. krog) user posted image
Tammyv user posted image

5.9.
S* (10. krog) user posted image
Saj.je user posted image

8.9.
minca_n (2. krog) user posted image

10.9.
trezka user posted image

11.9.
nova anonimna (NA) (8. krog)
tara.81 (9. krog) user posted image
črtica1 user posted image

12.9.
Anonimna XX

13.9.
malamut (3. krog)

14.9.
LittleSun

15.9.
ena_štajerka (8. krog)

16.9.
katka_ (1. krog)
smeška83 (1. krog) user posted image
ta*mala (1. krog)
GregUr (1. krog) user posted image

17.9.
aviva83 (4. krog)
srečki

18.9.
petrussa (1. krog)

19.9.
Žabica86 (10. krog)
mamica deklicam (7. krog) user posted image

20.9.
NajaaM (21. krog, 3. krog s Klomifenom in Utrogestanom user posted image )
_sonček (2. krog)
savanah (3. krog)

21.9.
monsy (2.krog po laparo/histero user posted image )
pika555 (4. krog)

22.9.
niinii (8. krog)

29.9.
Lanaia90 (3.krog)

27.9.
Martyna83
Anonimna user posted image (3. krog)

28.9.
Magična (3. krog)

30.9.
Radenska_ (1. krog)
Tammyv

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 35

user posted image NOSEČKE: 2

user posted image NAVIJAČICE:user posted image
mamica deklicam, katka_, Katte, niinii, Sa.je, HeLenčica, Žabica86, Tippi, LittleSun, Powerpuff, čiba, NajaaM, petrussa, _sonček, monsy, curly, ta*mala, mojamura, davorjeva pikica, gorenjkica, Honey26, *viva*, S*

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 377
11.9.2012 14:41:48   
Honey26
minca_n čestitam! user posted image
prijetno nosečnost in hiter porod user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 378
11.9.2012 14:49:57   
_sonček
minca_n ČESTITAM!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
Srečno in zdravo nosečnost ti želim!

V nas vseh je še vedno otrok, ki verjame v čudeže. Za otroke so čudeži preproste reči. Vsak dan je čudežen – nepojasnjen, poživljajoč, vedno nov!

(odgovor članu Honey26)
Neposredna povezava do sporočila: 379
11.9.2012 16:55:23   
trezka
minca_n čestitke in naj bo tvoja nosečnost čudovita.

Dajte me med navijače, navijam za vse, ki še čakate ta mesec.

(odgovor članu _sonček)
Neposredna povezava do sporočila: 380
11.9.2012 19:45:44   
minca_n
Hvala vsem iz srca ;)

20.8.2008 sva dobila največje bogastvo: ob 14:58 Zoja 1400g, 39 cm in 15.23 Nia 1550g, 39,5cm

(odgovor članu trezka)
Neposredna povezava do sporočila: 381
11.9.2012 19:52:16   
ta*mala
Js sm čist nestrpna in neučakana... ne vem če bom zdržala do konc tedna, sploh ker mam tri teste v omariuser posted image user posted image

(odgovor članu trezka)
Neposredna povezava do sporočila: 382
11.9.2012 21:27:33   
aviva83
minca_n čestitke user posted image pa lepo nosečnost user posted image
vidim da je kar gužva za delanje testkov pred menoj user posted image user posted image user posted image iiiiiiiiiiii bodo same rozike padale user posted image naaaaaaaaaviiiiiiiiiiiiijaaaaaaaammmmmmmmmmmmmm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pri meni pa za spremembo nič od nič...ne vem kaj mi je....sem se že kar sprijaznila da ta mesec pa user posted image pride....tudi user posted image nisva prav pogosto.... zato nimam nobenih upanj.... samo ta povečan izcedek me muči....grrrrrrrrrrrrrrrrrr upam da nisem kaj staknila..... aja pa radler mi paše nenormalno hehehe sej vem slaba tolažba user posted image

uglavmem vsem pred menoj veselo lulanje..... pa da so same user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 383
11.9.2012 21:53:02   
Radenska_
Helow,

čestitke novi nosečki!

Jaz delam test konec meseca. Posebnih pričakovanj nimam, O po mojem še ni bilo. Sva kar pridna drugače, že od M naprej vsak dan/ vsak drugi dan in tako bo do konec meseca.
Preverjam izcedek, pa sem bolj zmedena kot ne.
Pomešan z njegovo tekočino verjetno ni ravno reprezentativen.
Znakov nobenih posebnih, ampak itak jih nikoli nimam (PMSa jaz nimam nobenega posebnega), čakam O bolečino, če sploh bo, glede na to da veselo papcam vitex.
Nič, bo pokazal čas pri čem sem.

(odgovor članu aviva83)
Neposredna povezava do sporočila: 384
11.9.2012 22:43:34   
curly
LS, bi ti prej odpisala pa nisem imela interneta. user posted image Z velikim veseljem sporočam, da imam jutri ob 24.00 STOP inekcijo, v petek okoli 13.30 pa IUI! user posted image user posted image user posted image user posted image Komaj čakam! user posted image
Dogovorili smo se tudi, da če bo v tem IUI-ju seme spet slabo, sva primerna kandidata za IVF, če pa bo seme OK pa greva še na en IUI. Upam, da ne bo ne IVF in ne IUI oz. da bo user posted image user posted image user posted image user posted image
ŠE vedno močno stiskam pesti zate (na rokah in na nogah) ker sem večni optimist in imam občutek, da si prišla na vrsto za user posted image !

ČESTITKE novi nosečki!!! Zdaj pa vse po seznamu, da se mi roza obarvate! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 385
12.9.2012 6:50:37   
niinii
Jaz tud mislim, da ta mesec ne bo nič, ker nisva bila prav nič pridna. Jaz sem psihično trenutno itak v razsulu. Sploh k je bila včeraj ena obletnica. Mah bo že moralo bit bolje....nekoč.

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 386
12.9.2012 8:01:19   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: curly

LS, bi ti prej odpisala pa nisem imela interneta. user posted image Z velikim veseljem sporočam, da imam jutri ob 24.00 STOP inekcijo, v petek okoli 13.30 pa IUI! user posted image user posted image user posted image user posted image Komaj čakam! user posted image
Dogovorili smo se tudi, da če bo v tem IUI-ju seme spet slabo, sva primerna kandidata za IVF, če pa bo seme OK pa greva še na en IUI. Upam, da ne bo ne IVF in ne IUI oz. da bo user posted image user posted image user posted image user posted image
ŠE vedno močno stiskam pesti zate (na rokah in na nogah) ker sem večni optimist in imam občutek, da si prišla na vrsto za user posted image !

Jeeej, pa je le vse kot mora biti user posted image user posted image močno bom stiskala pestke zate, da bom imela čist rdeče dlani user posted image user posted image
Hvala ti za optimizem, ta mesec sva bila res pridna user posted image user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 387
12.9.2012 8:04:23   
HeLenčica
Curly, jeeeeeeeeeeeeeeeeej! user posted image Navijam za junijčka user posted image user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 388
12.9.2012 8:38:04   
srečki
Jutro bejbike,

kako ste kaj danes? Je že sreda, jeeej.

No pri meni še vedno ni nekih znakov...tako, da sploh ne vem ali kaj bo. Občasno me špika, pa neha itd...bomo kmalu vedeli :)
Drugače pa se spet borim z slabostjo user posted image pa včeraj imela tak čuden napad lakote, da nisem mogla čakat na kosilo.

Lep dan vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 389
12.9.2012 9:33:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ta*mala

Js sm čist nestrpna in neučakana... ne vem če bom zdržala do konc tedna, sploh ker mam tri teste v omariuser posted image user posted image

Danes je pa tudi mene prijelo, da bi šla delat test user posted image . Ampak bova počakali do nedelje, a ne?

(odgovor članu ta*mala)
  Neposredna povezava do sporočila: 390
12.9.2012 9:40:08   
curly

Curly, jeeeeeeeeeeeeeeeeej! user posted image Navijam za junijčka user posted image user posted image

HVALAAA!
Vsak mesec tako navijamo, da bi že mogla imet vsaj 20 otrok! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 391
12.9.2012 11:43:08   
oreh
že res curly, ampak kje hudirja bi pri 20 otrokih našla čas za pit pivo za foliklčke? Ob 24.00 gotovo ne bom mislila nate, bom sladko spala, ob 13.30 pa gotovo bom. srečno!!!user posted image

Ja helenčica rozi se pa res nič več ne javi. no, upam, da ima konkreten razlog-slabosti, bruhanje in nima energije bit za računalnikom. Vivaldi pa mora imeti rok enkrat v novembru.
Sem pa sanjala en dan Katte, sva se videle v trgovini, jaz sem itak kupovala vložke, katte pa z velikim trebuhom razne dobroteuser posted image user posted image user posted image  No, danes mi bo že prav prišla tvoja donacijauser posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 392
12.9.2012 11:44:43   
lidik
Punce mene dajte tudi med navijačice. Navijam za vsako posebej, da zagledate pluske. Jaz bom pa tudi jutri kaj več zvedela, kdaj lahko spet začnemo pričakovati plusek pri nas. 

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 393
12.9.2012 12:00:37   
mehurcica
Zdravo, jaz sem nova in se tudi pridružujem vsem čakajočim na user posted image . Na user posted image delamo že več kot eno leto, pa ne gre. Zdaj sem v drugem krogu s Klomifenom. Upam da user posted image ne pride 17.9.
Vsem želim da čim prej zagledate user posted image user posted image user posted image
lpm

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 394
12.9.2012 12:02:45   
Katte
IZVIRNO SPOROČILO: oreh
Sem pa sanjala en dan Katte, sva se videle v trgovini, jaz sem itak kupovala vložke, katte pa z velikim trebuhom razne dobroteuser posted image user posted image user posted image  No, danes mi bo že prav prišla tvoja donacijauser posted image

Hehe, jaz tudi upam, da se boš nalezla moje sreče in bo ta postopek uspešen.
A ja, velikega trebuha pa zaenkrat še nimam, se mi še čisto nič ne pozna. Ko bo velik, bo že tvoj na isti poti, velja? Kar optimistično.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 395
12.9.2012 12:12:57   
mehurcica
ČESTITKE Lorna4 in minca_nuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 396
12.9.2012 12:59:26   
Magična
Minca_n čestitam za user posted image .Vse dobro ti želim!

(odgovor članu minca_n)
Neposredna povezava do sporočila: 397
12.9.2012 13:34:35   
monsy
Čestitke novima user posted image user posted image

jaz nobenih znakov še, verjetno je še prezgodaj za karkoli. ok lulat hodim pogosteje, a mislim da sem se prehladila user posted image
...ja so mi pa sodelavke rekle da sem fuull bleda zadnje čase. A to je že lahko znak?? hihi user posted image

curly saj veš da navijam zate 100/h. Če bo treba se bom zbudila ob 24h in držala pesti na rokah in nogah!!!!!user posted image

(odgovor članu Magična)
Neposredna povezava do sporočila: 398
12.9.2012 13:48:01   
curly

IZVIRNO SPOROČILO: monsy

Čestitke novima user posted image user posted image

jaz nobenih znakov še, verjetno je še prezgodaj za karkoli. ok lulat hodim pogosteje, a mislim da sem se prehladila user posted image
...ja so mi pa sodelavke rekle da sem fuull bleda zadnje čase. A to je že lahko znak?? hihi user posted image

curly saj veš da navijam zate 100/h. Če bo treba se bom zbudila ob 24h in držala pesti na rokah in nogah!!!!!user posted image

HVALA, pikica! Saj ves, da tudi jaz zate. Lahko se pa kar zmeniva pa pobaseva se LS in Oreh pa gremouser posted image cez cirka 3 tedne vse na sosednjo temo, kjer se bomo lahko pritozevale, kako slabo nam je ipd.

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 399
12.9.2012 13:57:30   
monsy
Ja curly to bi pa bil žur!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image
LS, Oreh greeeeeemoooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?