|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo Septembra 2012
13.9.2012 12:44:35   
Anonimen
Poste lahko popravljaš še par minut po tem, ko jih oddaš.

(odgovor članu kaatkaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 426
13.9.2012 13:31:11   
rozi55
Čao bejbe! Sem bila javno oklicana, tako da sem dolžna update user posted image Trebuh je samo od hrane, fešta je itaq prišla, po 2 letih hudega garanja user posted image , sem se odločila. da nočem bit več na seznamih, razen nosečniških, pa ful nimam cajta, tako da je to razlog moje ilegale. Dobila sem napotnico za neplodnostno, sem se kar k Rešu naročila, ker se mi zdi najhitreje. Ta mesec bova še pridna, pol se pa prepustim Reškotu in ima da mi naredi 2 in dam potem mir user posted image Sem pa že več kot 1 mesec na strogi kandida + alergije dieti in kar malo safr furam, ker rabm cukr!!!! Ampak sem korenina in se ne dam. Je pa kar hudo, ne bom tajila tega dejstva user posted image Takole nakratko! Navijam pa extra, še posebej za stare borke in sem vesela za vsako nosečko. Bejbe, slej kot prej bomo vse trebuharce user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 427
13.9.2012 13:48:24   
LittleSun
ja roziiikaaaa lej jo lej user posted image user posted image si se potegnila iz naftalina. Smo že mislile, da si med trebuharce pobegnila user posted image user posted image
poročaj kaj bo reško zrihtal.

(odgovor članu rozi55)
Neposredna povezava do sporočila: 428
13.9.2012 13:49:52   
mehurcica
kaatkaa jaz imam test kar že doma in se komaj zadržujem da ne probam že takoj. Ampak saj itak vem, da bo spet prišla tečka in bom spetuser posted image

(odgovor članu kaatkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 429
13.9.2012 14:18:39   
kaatkaa
saj bo,... pri meni je pa nekaj čudnoga,... imam občutek da se mi bo kar sedaj takoj vlilauser posted image ,... take krče imam,..

(odgovor članu mehurcica)
Neposredna povezava do sporočila: 430
13.9.2012 14:25:47   
mehurcica
kaatkaa tudi jaz sem vsa napihnjena in mislim da bo še prej kot v ponedeljek. Bo kakor bo, če ne zdaj pa drugič. Pošiljam user posted image in upam da čim prej zagledaš user posted image

(odgovor članu kaatkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 431
13.9.2012 19:50:14   
ta*mala
Jaz tudi odštevam do dneva D user posted image Upam, da me firbec ne bo izdal... Drugače dan nepričakovane je nedelja, se pravi 16. ampak mene ma, da bi lulala u lonček že dons... sam dons ne bom, ker nimam več s seboj jutranjega lulanja in lohk da ne bo nč pokazaluser posted image Tako, da mogoče bi pa v soboto, en dan pred dnevom D... ali mislite da ne? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 432
13.9.2012 21:06:40   
Anonimen
Definitivno z jutranjim naredi :).

(odgovor članu ta*mala)
  Neposredna povezava do sporočila: 433
13.9.2012 21:18:40   
aviva83
ojla user posted image vidim da smo 3 kandidatke za lulanje v ponedeljek user posted image bomo zdržale do tega dne? čeprav z mojim nisva bila nevem kaj pridna pa tudi mene mal firbec daje hehehe odkar spremljam O in vse znakce ki se mi pojavljajo se mi zdaj prvič dogaja to da nimam niti enega samcatega znakca user posted image še mazolji so se mi skrili hehe da o jajčnikih sploh ne govorim...kot da jih nebi imela user posted image prejšne mesece pa vsaj minimalno 10 znakcev... ČUDNO ANE? user posted image user posted image user posted image user posted image

mehurčiča in srečki.... kdaj nameravata delati test?? ponedeljek ali torek da bo sigurno?? če prej ne pride user posted image

polivam z rozikoooo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 434
13.9.2012 22:05:47   
Sa.je
Čer!

Evo mene, že doma v udobju domače postelje in v skrbnih rokah mojega možeka user posted image
operacija je potekala brez problema, pregrada je bila odstranjena, zdaj pa čakat na M in potem še na eno, potem pa veselo na delouser posted image
Malo sem še utrujena od anastezije in rahlo me špika in krči dol po maternici drugače pa je kar Ok. Pridno počivam in se pustim razvajati - saj to ni velikokrat user posted image

čestitam novim nosečkam user posted image

čakamo na magični + :)

(odgovor članu aviva83)
Neposredna povezava do sporočila: 435
14.9.2012 8:23:38   
Magična
Sa.je hitro okrevanje ti želim.

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 436
14.9.2012 9:58:19   
Honey26
sa.je lepo okrevaj user posted image

no, dejmo dejmo mal roza spet uporabit user posted image user posted image user posted image

punce, res vas občudujem, da imate toliko pozitivne energije in zagona. Ste navdih, kar tako naprej pluskom naproti :)

(odgovor članu Magična)
Neposredna povezava do sporočila: 437
14.9.2012 10:21:17   
srečki
aviva83 jaz bom delala v ponedeljek ko pridem iz službe, seveda če prej ne priteče.

sa.je
user posted image user posted image user posted image sam da je za tabo. Kako veliko pregrado si imela?

(odgovor članu Honey26)
Neposredna povezava do sporočila: 438
14.9.2012 11:08:23   
Anonimen
Anonimna XX vam sporočam, da nisem noseča. Držim pesti za vse.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 439
14.9.2012 11:59:56   
kaatkaa
user posted image user posted image user posted image user posted image
žal mi je,..

MEHURCICA: meni so pa vsi znaki odšli nevem kam (otečene prsi boleče bradavice, krči) tako da bo kar tetka prišla me spet obiskovat,...user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 440
14.9.2012 12:01:21   
kaatkaa
aviva83.. jaz bom ga delala v ponedeljek če prej nebo prišla tetka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 441
14.9.2012 14:22:13   
Sa.je
hvala vsem user posted image

Srečki
pregrada je bila velika 1,5 cm, ali so tebi tudi rekli, da morata 2 menstruaciji počakat?
ker sem malo brala že prej in sem vedno zaseldila kao, da je treba samo eno M počakat user posted image

čakamo na magični + :)

(odgovor članu kaatkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 442
14.9.2012 14:38:48   
mehurcica
ojla ponedeljke. Po moje ne bo treba nič testa delat ker bo kmalu tukajuser posted image , jo že čutim. Če pa res ne pride pa bom naredila test v ponedeljek zjutraj.
Držimo pesti.

(odgovor članu kaatkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 443
14.9.2012 14:59:30   
monsy
Sa.je meni so tudi pregrado odstranili u juliju in so mi rekli da naj počakam samo eno M in pol akcija naprej... user posted image

lepo okrevaj in pusti se razvajat!!! meni je blo prav ušeč ko me je moj stregel iz vseh strani. ok priznam mal sem ga tud izkoriščala user posted image

(odgovor članu mehurcica)
Neposredna povezava do sporočila: 444
14.9.2012 15:52:08   
Magična
Anonimna XX user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 445
14.9.2012 20:10:13   
ta*mala
..jaz imam ze cel dan obcutek da bo m zdaj zdaj tukaj, sem sla pomoje med sihtom 100x u wc..ceprav je po koledarcku v nobenem primeru nebi smel bit se vsaj dva dni...

(odgovor članu Magična)
Neposredna povezava do sporočila: 446
14.9.2012 20:28:53   
aviva83
ojla user posted image mene pa tako firbec muči in sem totalno neučakana da bi že kar sedajle šla delati test....pa še jutri imamo eno fajno fešto, jaz pa jo nebi rada preživela na ne-alko pijačkah... user posted image če bi bila 100% da ni nič bi si z veseljem privoščila kak kozarček user posted image tako pa ne vem kaj naj naredim... user posted image
user posted image naj bi se prikazala 17 z mini izcedkom (kot ponavadi) v vsem sijaju pa naj bi prišla dan zatem...
uglavnem...sem v veliki dilemi..... NASVET PROSIM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 447
14.9.2012 20:44:42   
Martyna83
Hej hej,...soborke :) imam neke cudne bolecine ki jih ne znam opisat danes je cca 7 dan po ovulaciji in me full spika v desnem jajcniku kaj bi to lahko bilo???? nic mi ni jasno???

(odgovor članu aviva83)
Neposredna povezava do sporočila: 448
14.9.2012 20:50:11   
Anonimen
Aviva83, jaz mislim, da si v vsakem primeru lahko privoščiš kak kozarček (rdečega - za kri user posted image ). Ne se ga nacejat, itak, pa žganih ne pit, ampak zaradi 2 deci vina pa res ne bo škode :) .

(odgovor članu aviva83)
  Neposredna povezava do sporočila: 449
14.9.2012 21:18:01   
malamut
Po dolgem cajti se spet oglašam. Bla na dopusti, uživala max. Še pravi cejt pršli domov, kr pole je blo povsod neurje. Dns pa mal sitna, bi mogla pret tečka, pa je ni. Po eni strani mislem, da glede na to, da je prej pršla 5 dni ptrj, lohko da bo 5 dni bl pozna. Znaki prov nobeni, niti o prihajajoči M, edin levi jajčnik vsake tolko špikne, to pa je pogosto. Drgače? Ste uredi?user posted image na veliko?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?