Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo Septembra 2012 10.9.2012 13:39:26
|
|
|
|
LittleSun
|
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica Kaj naj rečem...vlekli se bojo, upam da z razlogom! Ne bodo se...sem raziskovala in imam neko ranico...sicer ne vem od česa, ampak vem pa vsaj od česa je krvavitev.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Septembra 2012 10.9.2012 14:27:26
|
|
|
|
ta*mala
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečki ta*mala hm ti ne bi znala povedati zakaj imaš tok sluzi , midve spet lulalava na isti dan . Dej mi povej tebe kaj dol špika? mene na vsake toliko špika in v križu boli, upam da to pomeni kaj dobrega sicer kakšnih drugih znakov nimam. Boš v pon ali torek lulala? No ja, saj toliko je spet ni kot med O... sam ponavadi jo že kak dan po o ni več, sedaj je pa še kar prisotna... tako da se vidi kakšen flek na hlačkah... pa tko občutek k da si moker tam spodi, no... ne vem kako naj povem drugač. Lulala hm... v nedeljo naj bi ne bilo m... pojma nimam kdaj če bom sploh zdržala do ponedeljka ali torka
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Septembra 2012 10.9.2012 14:33:00
|
|
|
|
Anonimen
|
^Z mojo sluzjo je ta mesec isto in se sploh ne spomnim, a je vsak mesec tako, al samo zdaj, ko se malo bolj opazujem.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Septembra 2012 10.9.2012 14:36:07
|
|
|
|
ta*mala
|
IZVIRNO SPOROČILO: katka_ ^Z mojo sluzjo je ta mesec isto in se sploh ne spomnim, a je vsak mesec tako, al samo zdaj, ko se malo bolj opazujem. Jaz vem, da ponavadi so po o prišli suhi dnevi, da se je bilo treba kar malo potrudit, da ni bil sex boleč, oz lih na hitro v dneh po ovulaciji ni šlo... med o pa itak lahko direkt na mene prleti
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Septembra 2012 10.9.2012 17:20:21
|
|
|
|
ena_štajerka
|
Ojla, sem nova tukaj, občasno sem vas pa že malce spremljala...Bi prosila, če me dodate na seznam. M (ne) pričakujem 15.9., tole je pa 8. krog (sicer pa se trudimo za prvega). Pa med navijačice tudi
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Septembra 2012 10.9.2012 20:40:05
|
|
|
|
Tammyv
|
Mi gremo tudi v naslednji krog.Sem delala test ker mi je en dan zamujala in seveda je bil negativen in naslednji dan je prišla.Naslednje ne pričakujem 30.9.2012.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Septembra 2012 10.9.2012 20:46:04
|
|
|
|
Tammyv
|
Sem se naročila k ginekologu, ker mi je rekel da če do avgusta ne uspe naj pridem k njemu in valda sem naročena šele konec novembra, upam da nama prej uspe. Prešnji mesec sem začela delat ovulacijske teste in ko je bila druga črtica vidna sem tudi čutila bolečine v jajčnikih. Druga črtnica ni bila močnejša kot testna kot piše v navodilih, vendar prej in potem je bila druga komaj vidna, sem morala res dobro pogledati, ko pa sem imela bolečine se je takoj pokazala in je bila lepo vidna.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Septembra 2012 10.9.2012 21:06:42
|
|
|
|
curly
|
LS, JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, to more biti to! Zahtevam od nekoga tam zgoraj, da je ta krvavitev z razlogom!!! UPAM, DA BOŠ !!! Močno močno močno ... navijam zate!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Septembra 2012 11.9.2012 7:43:25
|
|
|
|
LittleSun
|
IZVIRNO SPOROČILO: curly LS, JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, to more biti to! Zahtevam od nekoga tam zgoraj, da je ta krvavitev z razlogom!!! UPAM, DA BOŠ !!! Močno močno močno ... navijam zate!!! hvala. kako si?? Kako je stanje pri tebi? Je padla stopka? Sem že včeraj napisala, da sem našla eno ranico, tako da je bila krvavitev iz spolovila. Zgleda, da tudi ta mesec ne bo nič, hvala ti za vse pikepoke in pujske...ampak saj veš...upanja ni veliko
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Septembra 2012 11.9.2012 7:52:18
|
|
|
|
ta*mala
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun hvala. kako si?? Kako je stanje pri tebi? Je padla stopka? Sem že včeraj napisala, da sem našla eno ranico, tako da je bila krvavitev iz spolovila. Zgleda, da tudi ta mesec ne bo nič, hvala ti za vse pikepoke in pujske...ampak saj veš...upanja ni veliko LS, upanje umrje zadnje
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Septembra 2012 11.9.2012 8:03:24
|
|
|
|
LittleSun
|
ta*mala hvala po 2 letih se naučiš, da so pričakovanja zelo majhna in zame je to super, ker nisem več samo s tem obremenjena. Seveda je upanje vsak mesec prisotno, vendar ne več v taki meri kot je bilo prvo leto. Jaz sem našla način kako se ne obmerenjevat in ne bit neprenehoma v čakajočem stanju in moram rečt, da sem znova zaživela ko bo pa prišel plusek bom pa najsrečnejša na svetu.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Septembra 2012 11.9.2012 8:21:40
|
|
|
|
ta*mala
|
Sej bo... tudi pri tebi . Jaz moram pa še cca en teden počakat, da vidim, če sva ta mesec dovolj
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Septembra 2012 11.9.2012 8:35:40
|
|
|
|
Honey26
|
ena_štajerka, dobrodošla. LS, držim pesti, močno, močno. Lepo bi bilo še eno roza dodat ane. Preden dodamo še tretjo, pa četrto pa peto... Uf, mate pa naštudirane te toke pa sluzi. Meni je to še znanstvana fantastika :) Nekaj me pa zanima že nekaj let (pa še kr ne vem, jao), a sledi 14 dni po ovulaciji - vedno? Namreč če imaš kr neki od ciklov, na 36 pa na 40 pa na... ma ni reda v glavnem. Gledano nazaj, ne glede na to, kateri dan se pojavi je bila ovulacija 14 dni pred tem? Upam da je katera razumela kaj hočem sploh vprašat Glede na to da imam bolj ko ne naključno, ne vem kdaj sem imela ovulacijo. Pridno in lulajte
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Septembra 2012 11.9.2012 8:39:50
|
|
|
|
ta*mala
|
Kolikor je meni znano naj bi bila O 12-16 dni pred M. In naj bi bila pri 28 dnevnem ciklusu nekje okrog 14. dne pred M, pa še to jo očitno včasih zjebe kej
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Septembra 2012 11.9.2012 9:19:18
|
|
|
|
črtica1
|
mene v modro.. se je prikazala že včeraj..je bla pa pričakovana.. nekaj me pa zanima..včeraj ko sem se pod tušem spirala so iz mene šli taki prozorni listi- grdo povedano kot ribja hrana samo nežno roza in ful je blo tega..kaj bi to lahko bilo?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Septembra 2012 11.9.2012 9:54:14
|
|
|
|
oreh
|
Oh, ja LS, takšni in drugačni izcedki, a ne Ti se drži svoje ustaljene formule za neobremenjevanje, me bomo pa držale pesti, da vsaj na klomifenu ma da rata, če slučajno ne že prej! Helenčica, vidim da si gor. nekaj me zanima... a ti še lohk stegneš roke do mize ali je trebuh že prevelik? kdaj imaš že rok?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Septembra 2012 11.9.2012 10:17:35
|
|
|
|
HeLenčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica Kaj naj rečem...vlekli se bojo, upam da z razlogom! Ne bodo se...sem raziskovala in imam neko ranico...sicer ne vem od česa, ampak vem pa vsaj od česa je krvavitev. Pa KAK? Joooooj Oreh, ja, jaz lahko v bistvu še čisto vse delam razen obuvam se sede al pa s pručko pa misionarskega položaja ne prakticiram več. . 29.12. je D dan, tak da če si zapomniš za novo leto . Kako ti? Pa Rozi tud že dolgo nisem brala.... Se še spomnite naše predsednice Vivaldi? ONA po mojem že težko doseže tipkovnico Honey26, bo ti dr. HeLenčica razložla . Čas od konca M do O je vsak mesec različen, zato so različne tudi dolžine ciklusa, drug del ciklusa od O do M pa bi naj bil stalno enak (ko enkrat ugotoviš koliko časa traja, naj bi bilo vsak mesec isto). Temu se pravi LUTEALNA FAZA in je dolga, tako kot ti je že ena napisala, navadno med 12 in 16 dni, nekatere punce pa imajo tudi manj ali več. Zato sem tudi jaz delala ovulacijske teste, saj sem po tem, ko sem vedela kdaj je bila ovulacija, vedela tudi, kdaj mora priti M, kdaj dejansko zamuja in kdaj je zamujanje samo zaradi kasnejše O.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Septembra 2012 11.9.2012 11:11:58
|
|
|
|
mamica deklicam
|
Pozdravljene. Moji cikli so postali čisto zmešani. Prejšni mesec je prišla na 32 dan, ta mesec pa očitno že danes, ko sem komaj 24 dan. Sem zjutraj mislila, da mogoče bi bila pa vgnezditvena glede na dolžino prejšnih ciklov, a sem sedajle našla na papirju kupček rdečega tkiva. To pa mislim, da je verjetno stena maternice, ki se je začela luščiti. Poleg tega pa naj bi po G navodilih jemala Utrogestan še 25 dan cikla a se je krvavitev začela že danes. Da je morala res na psu, me pa iz mogoče bodoče službe niso še nič obvestili, tako da tudi tu pričakujem poraz. In sem še vedno na Zavodu, za katerega pravijo, da je to ustanova kjer se končajo vse sanje.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Septembra 2012 11.9.2012 11:16:14
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Septembra 2012 11.9.2012 11:48:51
|
|
|
|
minca_n
|
Pozdravljene punce Mi smo v nedeljo prišli po 15 dneh iz morja... očitno sva bila dovolj pridna saj sem včeraj zagledala plusek!!!! Za vse držim pesti da je to naš mesec in da se tipkamo pri nosečkah ;)
20.8.2008 sva dobila največje bogastvo: ob 14:58 Zoja 1400g, 39 cm in 15.23 Nia 1550g, 39,5cm
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Septembra 2012 11.9.2012 11:54:38
|
|
|
|
Lorna4
|
minca_n čestitke zdaj pa hitro pridi klepetat med majčice punce navijam za vse ostale, da vas čim več pride klepetat za mano in da vse zagledate en za tiste ki vas je obiskala jaz sem pa drugače ok, nestrpno pričakujemo prvi pregled, ki bo šele 2.10 in stiskamo pesti, da bo vse ok
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Septembra 2012 11.9.2012 12:26:47
|
|
|
|
smeška83
|
Čestitke vsem Vsem, ki pa bomo to postale oktobra, pa en velik
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Septembra 2012 11.9.2012 13:00:28
|
|
|
|
Anonimen
|
minca_n ČESTITKE!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Septembra 2012 11.9.2012 13:01:59
|
|
|
|
tara.81
|
minca_n čestitam. lepo, mirno nosečnost in enega zdravega sončka ti želim
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?