Inda_T
|
Hojla punce, moram priznati, da tudi mene fb ne prepriča ravno najbolj - je pa pa res, da tam začenjamo debato na novo, tukaj se namreč že poznamo, tam smo pa napisane z drugimi imeni V glavnem, Nova_nosečka jaz ne koristim nobene bolniške, imam pa zlata vrednega šefa, ki mi je sam predlagal naj teh nekaj mesecev (do oktobra) delam doma - namreč stavbo kjer imamo pisarne nam prenavljajo (govorim o prenovi vsega, razbijali so stene, menjali ogrevanje, elektriko) in je celotna stavba razbita in umazana - vrtali so v kleti, v obeh nadstropjih, na podstrešju in od zunaj... brez komentarja... Plus moja pisarna je v prvem nadstropju do kamor bi morala hodit po deski, ki so jo dali čez stopnice, da se marmor ne poškoduje... Potem pa je šef sklenil, da tako delovno okolje ni za nikamor (in priznam sem nekaj dni bila dol), ker bi po parih dneh se mi zrolalo in bi šla direkt na bolniško... Tako je ugotovil, da je bolje, da me pošlje domov delat... Prednost tega je vsekakor to, da grem lahko ležat na kavč ko me križ začne bolet od sedenja pri računalniku... Ja, pa za hormone bi rekla da delujejo zaenkrat še v moj rid - ful imam energije in idej kaj bi delala, potem pa me malce zafrkne križ ali pa trebuh, ki me včasih boli. Aja, ali ima katera izkušnje s tako čudno bolečino, ko te cel trebuh zateguje? Ne bi rekla da gre za otrdevanje, ampak vsake toliko se mi zdi, kot da mi kože manjkuje in potem ne morem stati vzravnano ampak moram ali sedeti ali ležat s pokrčenimi nogami. Pri tem mi sicer pomaga masaža z ognjičevo kromo, ki je mastna da je veselje... Trebušček pa sem ugotovila da me ovira ko se hočem k mojemu stisnit - potem zadanem v njegovega (jes, tudi moj mož je v teh nekaj mesecih pridelal malo trebuščka - čisto ista fora kot na slikici unega Pušenjakovega koledarčka, ki spremlja nosečnost po tednih ) Sedaj pa moram it službovat... imam žnj neodgovorjenih mailov in vsak nekaj hoče... Lp
|