|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo Septembra 2012
3.9.2012 19:04:27   
tara.81
Žabica, jaz imam vedno glavobol, takoj naslednji dan po O. Upam, da pri tebi ni tako.user posted image

(odgovor članu Žabica86)
Neposredna povezava do sporočila: 201
3.9.2012 21:02:50   
Martyna83
Hej punce lepo ste vse napisale,..zanima me samo ce se cuvate po O tako da naprimer ne dvigate res tezkih bremen ali kaj takega?

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 202
4.9.2012 7:27:22   
srečki
Jutro....kako ste kaj danes?

Lorna4 - kdaj misliš delati test?

Katka - ko jih nabavim ti lhko kaj več napišem.

Martyna83 - jaz se nič ne čuvam, no saj tudi kaj težkega niti ne delam. Pri nas je doma moj dragec zadolžen za take stvari....razen če imaš kakšno težko službo.

Žabica86 - menda naj bi zanosil na O, ko se sprosti jajčece, vendar je to meni res kr neke. Ne vem. Je pa tako, da vsaka O tudi ni dobra. No jaz si sicer vodim O in M preko menstruacija.si in kar dobro kaže (vsaj plodne dni) sicer po njihovih izračunih naj bi imela O v ponedeljek, pa sem bila v četrtek pri G in sem imela UZ in je rekla, da bo pred ponedeljkom. Tako sem začela v petek delati O teste (bolj iz firbca, pa teste sem zastojn dobila) drugače jih ne kupujem in mi je pokazalo, da sem imela O v nedeljo. Sicer sva bila pridna že od četrtka dalje. Prej pač nisva mogla, ker sem imela vnetje sečnika. Bomo videli kmalu rezultate.

(odgovor članu Martyna83)
Neposredna povezava do sporočila: 203
4.9.2012 7:47:04   
trezka
Martyna83 - tudi jaz se poskušam pazit, kolkr se le da (glede na to da imamo kmetijo), je pa treba včasih tud kaj težjega naredit. Upam, da se mi to že ni ali ne bo kdaj kje poznalo ali obrestovalo (negativno, glede na to da en ss sm že imela user posted image , za katerega sem vedela, pravijo pa da ga lahko imamo tudi nevede user posted image ).
Vsaj jaz ne morem ležati celih 14 dni oz. malo več, da vidim, če se je kaj prijelo . . . upam pa vedno na najboljše.

Je pri kateri že kaj novega?

Ta mesec si želim, da bi nas čimveč zagledalo user posted image .

Vsem pošiljam user posted image  in user posted image .

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 204
4.9.2012 8:01:58   
curly
Danes ima witch operacijo. Drzimo pesti, da cim prej pride na vrsto in da operacija ter okrevanje mineta kar se da hitro in nuser posted image ebolece! Wichy, mislimo nate!

(odgovor članu trezka)
Neposredna povezava do sporočila: 205
4.9.2012 8:04:07   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: curly

Danes ima witch operacijo. Drzimo pesti, da cim prej pride na vrsto in da operacija ter okrevanje mineta kar se da hitro in nuser posted image ebolece! Wichy, mislimo nate!

user posted image user posted image user posted image user posted image   tudi tukaj dobre misli. Vse bo dobro!!

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 206
4.9.2012 8:20:57   
srečki
Za naša Witchuser posted image user posted image user posted image

Hm kakšno operacijo ima? Sem zgleda spregledela :(

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 207
4.9.2012 8:24:03   
Honey26
držim pesti za witch... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 208
4.9.2012 8:35:06   
Anonimen
Držim pesti za witch user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Honey26)
  Neposredna povezava do sporočila: 209
4.9.2012 8:54:57   
Anonimen
srečno witch user posted image

A. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 210
4.9.2012 9:01:08   
trezka
Witch z optimizmom gledaj na to operacijo, ker ti bo prinesla samo dobro za naprej.

Tudi jaz držim pesti.  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 211
4.9.2012 10:27:01   
Žabica86
Hej,

hvala punce.

V bistvu je tako, da sma zaradi službe v času ( sluzi ) user posted image le 1x user posted image
Kasneje ko me je začela boleti glava in je skuz izginila nič.
Včeraj bi naj bil uradno po izračunih moj prvi plodni dan ( tam nekje med 3.9 in 6.9 ) , pa sma včeraj izmučena od vsega zaspala. Tako da spet nič. Upam, da nama danes uspe in vseeno nisma zanudila. Tokažim se, da imam user posted image cikle zmešane in da je tako tudi s to j*** sluzjo in temperaturno razliko in in in in .......... user posted image

Mahhh kaj naj sprijaznit se bom morala in dalje akcija. Zdaj pa bo že res počasi 1 leto muk in upanja ! user posted image

Tudi jaz držim pestim, da bo operacija uspešna ( sploh ne dvomim v to ) user posted image user posted image user posted image

1 + 1 = 3

(odgovor članu trezka)
Neposredna povezava do sporočila: 212
4.9.2012 11:05:35   
mamica deklicam
Tudi jaz držim pesti, da operacija uspe witch user posted image user posted image

Glede tega ,kdaj imamo ovulacijo, pa je po moje najbolje, če se le da, da user posted image vsak drugi dan, ko se user posted image poslovi. Verjamem, da je težko, a tako bomo ulovile prave dneve in še plavalčki bodo sveži hehe.

Midva sva bila pridna. Tako, da močno upam, da tokrat se je prijelo. Imam pa sedaj druge skrbi. Prejšni teden sem bila na razgovoru za službo in glej zlomka, v četrtek moram iti še enkret. Sem prišla v ožji izbor.

Potem pa načrtuj otroke, ali ne?

(odgovor članu Žabica86)
Neposredna povezava do sporočila: 213
4.9.2012 11:15:52   
Anonimen
Mene pa že od včeraj bolijo bradavičke (na dotik). To je znak PMSja, a ne? Junija je bilo čist isto (en dan po O se je začelo in nato 4 dni, potem je minilo in do M niso več bolele). Ta mesec itak ne upam kaj preveč, kar se tiče + ... user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
  Neposredna povezava do sporočila: 214
4.9.2012 11:16:03   
Lorna4
Hej! Jaz sem danes sicer delala test, ker user posted image zamuja 1 dan, ampak test ni pokazal nič,tko da me boste pomoje barvale v modro user posted image , ampak bom počakala da se pač ulije, trebuh me boli že en teden skup, ampak zaenkrat niti najmanjše kapljice še ni bilo...
stiskam pesti za vse ostale user posted image user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 215
4.9.2012 11:18:06   
Anonimen
Mogoče si pa prezgodaj delala test? user posted image

(odgovor članu Lorna4)
  Neposredna povezava do sporočila: 216
4.9.2012 11:35:29   
S*
Jaz se selim med navijačice, ta mesec nama spet ni bil naklonjen. Ja počasi bo leto naokoli, odkar delava na drugem user posted image
Za vas pa navijam še naprej in to za vse skupaj in za vsako posebej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 217
4.9.2012 15:13:06   
Lorna4
ne vem, če sem prekmalu delala test, ampak user posted image bi morala dobit včeraj, danes je zaenkrat še ni, je blo pa do zdej največ kak dan odstopanja, če je do konca tedna ne dobim, bom test ponovila. Ampak sem skoraj sigurna, da bo prišla, ker me res konstantno nekaj zbada...in se mi ubistvu bolečina kot pred menstruacijo vleče že cel teden, tko da res ne vem več user posted image upam, da če že ima namen priti, da pride čim prej, ne da me pusti tkole v negotovosti...se mi pa še ni nardil, da bi mela kaj daljši cikelj, ponavadi imam od 26-28 dni max.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 218
4.9.2012 15:24:57   
Lorna4
Sem pozabila vprašat, a katero od vas pred menstruacijo mučijo slabosti??

(odgovor članu Lorna4)
Neposredna povezava do sporočila: 219
4.9.2012 15:55:14   
Night
Lorna4, ja, meni je bilo ta mesec grozljivo slabo, celo tri dni. Naredila sem dva testa, oba negativna, M bi morala priti 2 dni nazaj, pa imam zaenkrat samo izcedek - danes zelo temno rjav - a je imela to že katera? Bojim se, da ni spet povezano z mojo endometriozo.
A je bila slučajno katera pri bioenergetiku za ginekološke težave?

(odgovor članu Lorna4)
Neposredna povezava do sporočila: 220
4.9.2012 17:32:10   
Magična
Lorna4, meni je bilo tokrat dan pred user posted image zelo slabo, pa mrzlica me je tresla, kot da bom vsak trenutek zbolela.

(odgovor članu Lorna4)
Neposredna povezava do sporočila: 221
4.9.2012 17:41:46   
ta*mala
Jaz naj bi bila po koledarčku že mimo O... nekje v nedeljo naj bi bila. Mi je pa čudno, ker me tokrat ni tako bolelo kot ponavadi, pa tudi bolečine so bile tako bolj trenutne - ponavadi traja lahko tudi cel dan taka čudna napetost in bolečina v trebuhu, tokrat pa ni blo tako... drugače nisem nič čudna ali kar koli... me pa sem in tja ne boli, žgečka al kako naj povem po trebuhu. Enkrat na eni drugič na drugi strani. Spet kar nekaj...jaouser posted image

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 222
4.9.2012 18:28:25   
aviva83
srečno witch user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 223
4.9.2012 19:03:33   
srečki
mama deklicam - nisi vesela, da si prišla v ožji izbor?

Lorna4 - hm mogoče pa imaš slabo kri. Pri meni je bilo prejšnji mesec tako, M je pritekla celo en dan prej, slabo pa za popizsit :( in take bolečine v tebuhu, da sem misla da je hudo nekaj narobe. Sem šla k dr. dala kri in vodo, te pa smo ugotovili, bolečina je bila zaradi vnetja sečnika, slabost pa zaradi pomanjkanja železa.

ta*mala - hahaa sva spet na istem, tudi moja O je bila v nedeljo :)

S* user posted image user posted image user posted image

No zdaj imam pa tudi jaz eno vprašanje....jaz sem imela v nedeljo O, tudi O test je potrdil, seveda sem že par dni pred tem in še vedno vsak dan user posted image pa me je danes začelo dol špikat, a se še kateri to dogaja....do moje M je še 12 dni. Kaj mislite, da se dogaja.

(odgovor članu aviva83)
Neposredna povezava do sporočila: 224
4.9.2012 19:16:03   
Lorna4
jaa pa bi verjetno res znal bit pomanjkanje železa...ker sem imela že med nosečnostjo pomanjkanje, tud v porodnišnici so bli kr mal zgroženi da mam tko slabo kri..sam potem nisem neki prov velik hodila na kontrolo, enkrat sem bla, ampak takrat ni blo kakih večjih odstopanj. Mi pa prej ni blo še nikol tkole slabo, pred menstruacijo...zato se prov čudim, ker mi je res tok, se mi skos vziguje user posted image prov grozn

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?