|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo Septembra 2012
4.9.2012 20:45:47   
mamica deklicam
IZVIRNO SPOROČILO: srečki

mama deklicam - nisi vesela, da si prišla v ožji izbor?

Seveda sem vesela, da sem prišla v ožji izbor. Problem je edino v tem, da sem mojega končno komaj prepričala, da bi imeli še enega. Danes pa že jamra, da je preveč utrujen in danes ne bovauser posted image . Jaz imam tako srečo, da očitno pri nas doma je meni več do posteljnih aktivnosti kot mojemu. Pa bomo mogoče spet zamudili in ne bo ta mesec nič.

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 226
4.9.2012 21:05:57   
Sa.je
Čer! user posted image

kako ste kaj babike? Vidim, da kar pridno klepetate. Jaz občasno malo pokukam tule gor, drugače pa se poskušam čimbolj izogibat misli na user posted image in raje poskušam bolj zapolnit svoj prosti čas s drugimi rečmi. Postala sem že prava "tekačica" v zadnjega pol leta in tek mi je res postal eno veliko veselje. user posted image no mogoče je bilo pa treba, da me nekaj trešči po glavi, da sem malo zganila to svojo leno rito user posted image kot pravijo nič ni za vse samo slabo, v vsaki stvari se najde nekaj dobrega in jaz sem našla sebe. Končno uživam življenje in ga zajemam s polno žlico in ne pustim, da bi cela norija okrog zanositve vplivala na moje počutje.

Včeraj sem končno imela predoperatvni posvet v Bolnišnici za ginekologijo Kranj, zdaj pa čakam tetko, da priteče in takrat moram poklicat za točen datum HSC operacije. Če priteče do jutri, grem na OP že naslednji teden...jeeej user posted image ampak ta tečka smotana - zdaj, ko jo pa težko čakam pa zamuja user posted image sem prov jezna...ker če je ne dobim do jutri se OP prestavi za še za en teden naprej.
Upam, da se do jutri gospa blagovoli prikazat, ker bi rada šla naprej v akcijo! In to čimprej!! user posted image

sem se kar razpisala user posted image
Uživajte punce, pa vselo user posted image , da bo čimveč user posted image user posted image user posted image user posted image

čakamo na magični + :)

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 227
4.9.2012 21:09:50   
ta*mala

IZVIRNO SPOROČILO: srečki

ta*mala - hahaa sva spet na istem, tudi moja O je bila v nedeljo :)

No zdaj imam pa tudi jaz eno vprašanje....jaz sem imela v nedeljo O, tudi O test je potrdil, seveda sem že par dni pred tem in še vedno vsak dan user posted image pa me je danes začelo dol špikat, a se še kateri to dogaja....do moje M je še 12 dni. Kaj mislite, da se dogaja.

ja, spet sva na istem. le da jaz nisem delala testa, ampak saj načeloma čutim kdaj je + - en dan, več razlike najbrž ne bo... tudi mene vsake tok špika, ampak to že od sobote... verjetno nič kaj takega... midva sva bila pridna tko cel teden prejšnji teden do vključno sobote, potem se pa nekak nisva uskladila... jaz sem včeraj mela en izpit, tako da je blo čez vikend vse u luftu... dons sm pa že na relax... mogoče bo pa dons, sam to sam tko, iz užitka hehe

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 228
5.9.2012 8:33:35   
srečki
JUTRO babuške

kako ste kaj danes?

mamica deklicam user posted image sej bo...mogoče je pa tvoj res utrujen in mu ne paše :( No za službo pa stiskam pestke!

sa.je oooo HSC upam, da jo opraviš čim prej in da greš lahko v nove boje. Oh sj to je hiter. Jaz sem bila junija na HSC.

ta*mala hihihi tudi jaz ponavadi ne delam O testov, a sem jih dobila od prijateljice, tej sem jih pa morala porabiti.

Kje ste čvekice?

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 229
5.9.2012 9:02:45   
Sa.je
Srečki kje si pa bila na HSC? So te porihtali?
Potem pa zdaj že veselo user posted image vrjetno user posted image
si imela splošno ali lokalno anastezijo?

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 230
5.9.2012 9:15:33   
NajaaM
Ojla punce,
Mene pa zanima, tiste, ki ste sle oz. sa.je (ki gres) koliko casa delate na user posted image da vas je G poslala? Men je res cudno, ker midva sedaj delava dve leti in sedaj sem bila pri G na pregledu zaradi klomifena in mi je rekla, da je naslednji pregled po potrebi in da upam da ne dobim user posted image potem pa ne vem, recimo, da se tri mesece jemljem klomifen, pa se nic ne zgodi...a naj ji kar tezim, da me da kam naprej ,a kaj naj naredim. Saj vem, da se je brez smisla vnaprej obremenjevati s tem, ampak me cisto tako zanima...

Upam, da je witch ok. Komaj cakam, da se javi user posted image

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 231
5.9.2012 9:27:03   
srečki
Sa.je jaz sem bila na posegu v Lj. Operiral me je dr. Tomaževič, ki pa je tudi bil edini, ki jo je sploh videl. Velika je bila 2-3cm, kar je veliko. Kam greš pa ti na poseg?

NajaaM to je pa že kar veliko, čudno da te tvoja G ne pošlje kam naprej. zahtevaj sama, ker to je res full, ponavadi te po enem letu pošljejo naprej. Mogoče ne bi bilo švoh če bi šla kar do dr. Tomaževiča ki je za reprodukcijo na en pregled samoplačniško (tako se ti bo vse hitreje začelo odvijati).

(odgovor članu NajaaM)
Neposredna povezava do sporočila: 232
5.9.2012 9:29:32   
srečki
sa.je imela sem splošno anestazijo, v bolnici si tri dni. Ni sploh hudo. Ja 2x sta bila že neuspešna :( trudimo se in upamo, da bo čim prej in seveda da tudi pridemo do konca. Menda naj bi bila kriva pregrada za 2x odmrtje ploda. Bomo videli.

Kdaj pa imaš HSC?

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 233
5.9.2012 10:13:33   
Lorna4
hej čvekice!! kako ste?
pri meni nič novega... user posted image še vedno ni...bolečine v trebuhu še vedno po malo prisotne, res upam da se čim prej ulije, če se že misle in upam da tudi slabosti potem minejo, ker tole ta mesec je pa že res prov grozno user posted image
je katera že nalulala kak user posted image ??

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 234
5.9.2012 10:36:32   
Sa.je
Srečki, jaz grem v Kranj, ker v LJ so me čisto preveč prelagali...vsakič, ko sem poklicala so mi rekli pokličite ... to je bilo 3x, potem sem pa kar v Kranj klicala in sem v enem mesecuz na vrsti.
Sedaj čakam M, ko jo dobim morem poklicat. Če jo dobim še danes potem bo OP že naslednji teden, če pa jo dobim od jutri naprej pa bo opreacija potem še naslednji teden.
Me pa jazi, ker mi ravno ta mesec zamuja...oz. danes je 31 dan pa ni ne duha ne sluha o user posted image to me prov nalašč heca user posted image
So mi pa dali na razpolago, da se sama odločim splošna ali lokalna anastezija in res ne vem kaj bi vzela, najraje bi kar spala in, ko se zbudiš je že konec.
Zate pa držim pesti in navijam, da naslednja user posted image ne priteče user posted image

NajaaM midva delava 1,5 leta oz. malo manj, sem pa imela lani septembra SS v 8.tednu in po tistem nama ni več uspeli pridelat user posted image tako, da sem maja šla do G in je videla pregrado in me poslala v LJ na 3d ultrazvok, kjer so potrdili 13 mm pregrado. Ostalo naj bi pri meni vse štimalo o ovulacij naprej tako, da naj bi bila samo pregarad "kriva" za vse moje težave.
Probaj mogoče res iti samoplačniško na kakšno kontrolo, ker tole čakanje je res najhujše. upam, da se ti kmalu kaj premakne...

(odgovor članu Lorna4)
Neposredna povezava do sporočila: 235
5.9.2012 10:39:14   
Anon2012
IZVIRNO SPOROČILO: Lorna4

Sem pozabila vprašat, a katero od vas pred menstruacijo mučijo slabosti??

IZVIRNO SPOROČILO: Night

Lorna4, ja, meni je bilo ta mesec grozljivo slabo, celo tri dni. Naredila sem dva testa, oba negativna, M bi morala priti 2 dni nazaj, pa imam zaenkrat samo izcedek - danes zelo temno rjav - a je imela to že katera?

IZVIRNO SPOROČILO: Magična

Lorna4, meni je bilo tokrat dan pred user posted image zelo slabo, pa mrzlica me je tresla, kot da bom vsak trenutek zbolela.

Kako se nam ponavljajo enake težave - tudi meni je slabo kot še nikoli doslej, tako da sem bila precej prepričana, da to pomeni to - žal, tudi jaz naredila dva testa, oba negativna (kako že gre pri matematiki? pri množenju in seštevanju data dva minusa plus, ko bi bil lajf le tako simpl kot matematika...). solzice so se posušile, in zdaj čakam M - tudi pri meni od včeraj zvečer le izcedek, M pa ne.... Izcedek opažam zadnje tri mesece, en dan - kot šibka menstruacija. Z G se nisem nič posvetovala okoli tega.

Še glede folne, Elevita in doglotrajnega jemanja - sem v lekarni spraševala farmacevtko, pravi da ni panike, tako da sedaj študiram o prekinitvi do ovulacije. Vendar se s slednjo zaenkrat še nisem načrtno ukvarjala, kdaj je...

Skratka v seznamčku, pri Anonimna (ANON) me ustrezno pocahnajte, ta krog navijam za vas!

IZVIRNO SPOROČILO: Sa.je
midva delava 1,5 leta oz. malo manj, sem pa imela lani septembra SS v 8.tednu in po tistem nama ni več uspeli pridelat user posted image tako, da sem maja šla do G in je videla pregrado in me poslala v LJ na 3d ultrazvok, kjer so potrdili 13 mm pregrado. Ostalo naj bi pri meni vse štimalo o ovulacij naprej tako, da naj bi bila samo pregarad "kriva" za vse moje težave.

sa.je - a zdaj vem, od kod mi je tvoj nick tako znan - lani se je z menoj podobno dogajalo, le z enomesečnim zamikom. Pregrado Ginekolog vidi na običajnem pregledu? Pri meni se namreč tudi malce zapleta (iz pacientove perspektive izgleda, da se nikamor ne premaknemo, preveč pritiskati na G ne upam), pri njej sem bila dvakrat po SS, obakrat ultrazvok, vendar ni nič rekla o morebitni pregradi ali nje odsotnosti...

Sicer pa tudi mene mika kakšen pregled, drugo mnenje - je katera kje bila? In če, kje? Seveda, samoplačniško - koliko?

Se opravičujem, ker sem dolga - eno fajn sredo!

< Sporočilo je popravil Anon2012 -- 5.9.2012 10:47:03 >

(odgovor članu Night)
Neposredna povezava do sporočila: 236
5.9.2012 11:18:04   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: Anon2012
Sicer pa tudi mene mika kakšen pregled, drugo mnenje - je katera kje bila? In če, kje? Seveda, samoplačniško - koliko?

Jaz priporočam dr. Robert Miglar...meni je on veliki CAR. In kar dober je za neplodnost.

Slabosti...meni je slabo še od prejšnega cikla...prav na bruhanje mi gre, vsak dan...sem pomislila na to, da zgleda neko hrano slabo prenašam.
Znaki...po 20 krogih se jih naučih ignorirat user posted image user posted image pravijo da se je najboljše pustit presenetit...mene sploh več ne ziritirajo znaki, ker če bi se na njih zanašala bi zdaj že rodila.

(odgovor članu Anon2012)
Neposredna povezava do sporočila: 237
5.9.2012 11:39:30   
curly
Pozdravljene, soborke.
Da malo poročam. Včeraj smo na UZ videli 4 folikle in več manjših. user posted image Dozo so celo malo povečali, tako da upamo na najboljše. Toliko še jih nisem imela in zdaj mi je jasno, zakaj toliko špikanja in akcije po mojih jajčnikih. user posted image
Sem vesela, ampak ne upam biti preveč, ker se bojim razočaranja. V petek imam ponoven UZ. Na IUI računam drug teden, nič prej.
Polivam ROZA BARVOOOOO!

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 238
5.9.2012 11:41:50   
curly
WITCH user posted image , takoj ko boš lahko, se nam javi! Še vedno mislimo na tebe! Upam, da si dobro in da greš danes že domov. Želimo izčrpno poročilo - ko boš lahko, a ne?user posted image
Čimprejšnje okrevanje želim! user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 239
5.9.2012 11:46:38   
LittleSun
curly user posted image user posted image user posted image za foliklčke user posted image user posted image zdaj pa bo user posted image user posted image

kaj do IUI lahko vidva tut slončkata??

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 240
5.9.2012 12:13:59   
curly
Vsak drugi dan lahko. Inekcijo (stopko) itak dobiš 2 dni pred IUI, tako da načeloma na dan ko dobiš inekcijo še lahko potem pa ne več. Zadnjič pred 2.IUI sva se cel teden "šparala" pa so bili rezultati slabi. user posted image Ta mesec nama gre user posted image slabo, ker ima moj spet krizo. user posted image Danes ali jutri ga bi skoraj morala naskočit, da se malo sprosti, če ne drugega... Je pa zelo čudno, da nihče od naju nima poželenja. Ponavadi sva po user posted image kot zajčka, obvezno vsaj vsak drugi dan akcija. Ta mesec pa katastrofa. Nazadnje sva v soboto. user posted image user posted image
Verjetno gre za podzavestno obremenjenost, ker veva, da greva spet na IUI.

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 241
5.9.2012 12:50:32   
NajaaM
Hvala vam za odgovor in sedaj resno razmisljam o tem, ker to je tko kot pri sportnih poskodbah, ker lahko potem res v nedogled cakas, ce se ne spravis nekam samoplacnisko zgleda.
A to samo poklicem nekoga od teh dveh, ki sta ju srecki in LitleSun napisale, a kako je to? A pa ce jem Klomifen, sploh lahko grem na dolocene preglede? Kaj pa recem? ...imam vprasanja kot otrok ane user posted image user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 242
5.9.2012 13:34:37   
witch
Hej hej babibe

Evo mene doma v najboljsi postelji. Hvala vsem za dobre zelje in drzanje pesti.
Da sem se vam za sekundo javila. Vec pa pisem ko pridem k sbei. Namrec odkar sem sla iz bolnice se mi grozno vrti, slabo mi je. V glanem ne funkcioniram kot bi mogla.

Se beremo :)

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 243
5.9.2012 13:46:38   
mojamura

IZVIRNO SPOROČILO: witch

Hej hej babibe

Evo mene doma v najboljsi postelji. Hvala vsem za dobre zelje in drzanje pesti.
Da sem se vam za sekundo javila. Vec pa pisem ko pridem k sbei. Namrec odkar sem sla iz bolnice se mi grozno vrti, slabo mi je. V glanem ne funkcioniram kot bi mogla.

Se beremo :)

heeeeeeeeeej witch. Želim ti čimprejšnje okrevanje!user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 244
5.9.2012 14:22:34   
NajaaM
Jaz tudi, jaz tudi, pa da bi se hitro dobro pocutila user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 245
5.9.2012 14:24:22   
curly
witch, to bo verjetno zaradi narkoze. Eno jo menda zelooo slabo prenašajo. Jaz s tem zaenkrat nisem imela težav. Ti se le naspi in si odpočij, ko boš pa bolj pri močeh pa se le oglasi! user posted image
Sem vesela, da si se javila!

IZVIRNO SPOROČILO: NajaaM
A pa ce jem Klomifen, sploh lahko grem na dolocene preglede? Kaj pa recem? ...imam vprasanja kot otrok ane user posted image user posted image

Mislim, da ni pametno, da hodiš na hormonske preglede, če si na Klomifenu, ker potem ti ne bo pokazalo realno. Tudi UZ ne bo realen, ker če bo G kaj videl, recimo folikle, lahko da je to posledica tvoje reakcije na Klomifen.
Npr, jaz ko sem šla na pregled, so mi na UZ pogledali in niso videli nobenih foliklov ne ničesar, razen PCO jajčnikov. Sumili so da nimam O. Verjetno je res nisem imela, ker so krvni testi potem pokazali, da imam povišan nek hormon, ki ovira O. Zdaj, ko sem bila pa na Klomifenu (tudi tablete za nižanje tistega hormona jemljem že skoraj 1 leto), sem pa 1. odreagirala z enim foliklom, drugič pa kar z dvema. Tako da je razlika.
Sicer ne vem, če imam popolnoma prav, ampak jaz bi na tvojem mestu počakala 3 mesece po jemalnju Klomifena, da se sčistiš in potem šla na pregled, če ne boš prej user posted image , ker Klomifen je že marsikateri pomagal. user posted image
Vse dobro ti želim!user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 246
5.9.2012 14:25:08   
srečki
NajaaM jaz sicer ne vem s katera konca si, amapk ti res toplo priporočam, da greš do Tomaževiča v Lj. Pregled stane 80,00 eur. Lahko tja pokličeš in se naročiš (pa ne pozabi rečt, da samoplačniško). Malo si preberi o njem na googlu :) je res stručko. Na pregled lahko greš kljub temu, da jemlješ Klomifen. Pa srečno.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 247
5.9.2012 15:58:27   
NajaaM
Hvala curly in srecki user posted image Ljubljano imam blizu, tako, da ni panike. Bom malo prebrala in se malo pocakala, da vsaj neham jest tablete, ker se vedno upam na najboljse user posted image
Curly, me pa se nekaj zanima v zvezi s temi folikli. Bila sem na pregledu in je rekla, da imam dva folikla, velika 25 in 17 (merske enote ne vem, verjetno mm). To je bilo 12.dan ciklusa, nato sem sla se 15.dan in je rekla, da sta pocla. Kaj to dvoje pomeni? A da je mozno, da pride do oploditve? In zakaj je velikost pomembna?
Resnicno hvala za odgovore, za vnaprej in nazaj user posted image user posted image

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 248
5.9.2012 17:29:23   
curly
Hej.
IZVIRNO SPOROČILO: NajaaM
Curly, me pa se nekaj zanima v zvezi s temi folikli. Bila sem na pregledu in je rekla, da imam dva folikla, velika 25 in 17 (merske enote ne vem, verjetno mm). To je bilo 12.dan ciklusa, nato sem sla se 15.dan in je rekla, da sta pocla. Kaj to dvoje pomeni? A da je mozno, da pride do oploditve? In zakaj je velikost pomembna?

Bom poskušala na vse odgovorit, če se kje motim (takšno je namreč moje znanje, ne pravim pa da vse vem), me prosim POPRAVITE. user posted image

To pomeni, da sta bila folikla zrela in sta počila (ko poči folikel=ovulacija). Potem jajčece (veliko za makovo seme), ki je bilo prej varno spravljeno v foliklu, potuje po jajcevodu do maternice. Nasproti bi mu naj prišli spermiji in če se srečajo se bi naj jajčece oplodilo. Nato potuje naprej v maternico, kjer se vgnezdi (nekatere ženske imajo vgnezditveno krvavitev). V večini primerov se jajčece in spermij najdeta, ampak se potem oplojeno jajčece ne more vgnezdit ali se slabo vgnezdi ali hitro odmre ipd. (SS). Mislim, da se 90% nosečnosti konča še preden izvemo, da je nosečnost sploh bila...
Merske enote so 25mm. Folikli so lahko veliki od 16mm pa tam do 27mm sem slišala, lahko pa tudi več, po moje - glede tega nisem prepričana. Ponavadi je tako, da je en vodilni folikel in ko ta poči, ostali odmrejo. V kolikor si bila na Klomifenu, je možno da si imela dva folikla in je možnost večplodne nosečnost= dvojčkov (3je folikli=trojčki, 4-je=četvorčki, čeprav pa ni nujno, da se vsi oplodijo, ker lahko imaš tri folikle pa se samo en opodi). Glede na to, da si bila na pregledu 12. in 15. dan ciklusa, lahko predvidevaš oz. lahko si 100%, da imaš ovulacijo na 13. ali 14. dan ciklusa, ker 12. dan sta folikla še bila, 15. jih ni bilo več. Velika verjetnost je, da imaš O na 14.dan ciklusa, torej je tvoj ciklus dolg približno 28 dni. 14 dni po ovulaciji lahko narediš test nosečnosti, ker bi ti že moral pokazati.
Zakaj je velikost pomembna? Pomembno je, da folikli rastejo in ko zrastejo do neke velikosti (ne vem, koliko je najmanj in koliko največ) počijo = torej ženska takrat ovulira. Nekaterim ženskam folikli rastejo bolj počasi, zato imajo ženske različno dolge cikluse in zato je težko pri nerednih ciklusih ugotovit, kdaj ima ženska ovulacijo. 14 dni po O (+/- 1 dan) bi naj vsaka ženska, ki ni zanosila, dobila M. Nekatere ženske nimajo ovulacij, zato tudi ne morejo zanositit. Nekatere imamo PCO, kar pomeni, da so včasih folikli prazni (ni jajčeca notri) in tudi to predstavlja velik problem za zanositev. Torej ovulacijo lahko izračunaš za nazaj! Če imaš cikel dolg 30 dni, od tega odšteješ 14 dni (lutealna faza) in ugotoviš, da si na 16. dan cikla imela O. 1. dan cikla=1. dan M.
Skratka, to je to, kar vem s fraj glave. user posted image Očitno je, da vem preveč! user posted image Upam, da sem kaj pomagala, če pa katera opazi, da kaj narobe vem pa naj me le popravi, ne bom nič jezna. user posted image

< Sporočilo je popravil curly -- 5.9.2012 17:34:16 >

(odgovor članu NajaaM)
Neposredna povezava do sporočila: 249
5.9.2012 19:01:23   
aviva83
pozdravček user posted image smo kaj pridne?
mamica deklicam tudi jaz imam podobno težavo kot ti.... tudi moj zadnje čase ni za user posted image .... jaz pa tako lovim to mojo ovulacijo.... user posted image prav jezna sem nanj.... user posted image ne morem razumeti kako me moj ne razume user posted image user posted image user posted image user posted image

curly vprašanje zate...ker sem videla da si kar poučena o teh stvareh.. user posted image torej.... po mojem koledarčku-izračunu ki ga vodim naj bi imela ovulacijo danes oz jutri.... hmmm glede na to da naj bi se po cca 14 dneh po ovulaciji pojavila predvidena user posted image kaj je možno da sem imela ovulacijo na 9 dan cikla? ali je to prekmalu user posted image user posted image cikel moram potrkati imam za zdaj kar reden ... priblizno 24 dan...+/- en dan... Kaj misliš?

Tako pa sem pojamrala....in se počutim malo boljše user posted image
bodite pridne user posted image

POLIVAM Z ROOOOOOOOOOOOOZAAAAAAAAAAAAAAAAAA user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?