|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo Septembra 2012
2.9.2012 19:35:27   
ta*mala
Hej hej...vidim da ste kar pridne - tako in tako :-) moj koledarcek ta teden kaze plodne dneve, tako da sva bila zaenkrat kar pridna - vsak dan razen v petek ker sem jaz zaspala preden je prispel v posteljo :-( no vse kaze da je danes dan O vendar moj dela... pa saj ta vcerajsnji menda se zivijo hehe... ce bo se pri moceh bova pa itak osvezila zadevo :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 176
2.9.2012 20:20:00   
mamica deklicam
IZVIRNO SPOROČILO: Night

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

Tudi moje so kapsule. Dobila sem napotke, da naj vzamem dvakrat na dan po eno kapsulo od 14 do 25 dne cikla. Ena škatlica me pride 9 eurov. Nitri je 30 kapsul, tako da jih vedno malo ostane za naslednjo rundo. Je pa ena tu gori napisala, da naj bi jih jemala kasneje v ciklu, ker naj bi motile ovulacijo. Čeprav sem se jaz pred dvema letoma in lani držala navodil in dvakrat tako zanosila. Klomifen in Utrogestan, vsakič v drugem ciklu. Letos pa ni uspelo, sem že drugi cikel po klomifenu.

navodila v škatli so samo v nemščini. Nekaj jo znam in notri piše, da so za oralno uporabo in da moraš vzeti z vodo. Verjetno bom vseeno vprašala G še o tej varianti.

Potem imava iste, ker tudi v mojih navodilih piše, da se jih jemlje z vodo. Še najbolj enostavno, da vprašaš v lekarni. Jih pa jemlješ res malo zgodaj. Sicer ne vem, kako je, če imaš klomifen, ampak verjetno oni že vedo ... Jaz imam ovulacijo na 16. dan, tako da če bi jemala utrogestan po tvojem režimu, ne bi prišlo do ovulacije. A potem dobiš M na 26. dan, ko ne vzameš?

Ko sem jemala klomifen je prišla menstruacija na 29 dan. Sedaj sem imela zadnji cikel (bil brez klomifena) dolg 32 dni, tako da sem se sama odločila, da ne bom začela na 14 dan z Utrogestanom ampak malo kasneje. Ravno zaradi tega, da ne bi povozila ovulacije. Včasih sem jo čutila, sedaj pa ne več vedno. Potem bomo videli ali bo kaj bolje.
Tablete sem jaz kupila pri G v sprejemni pisarni, mi ni bilo potrebno iti v lekarno

(odgovor članu Night)
Neposredna povezava do sporočila: 177
2.9.2012 20:38:31   
aviva83
ojla user posted image kaj smo kaj pridne? mi2 sva kar hehe pohota seka na polno user posted image ko je ravno debata o jemanju elevita, omejevanju kavic itd. Sama sem na začetku bila zelo striktna glede tega user posted image elevit sem jemala vsak dan, kavico pila le zjutraj, alkohola popolnoma nič....tudi radlerja ne.... še cigarete sem res omejila na minimum...pa sem bila vsak mesec razočarana.... moja prizadevanja niso obrodila sadov.... na zadnje pa sem se kar zamislila.... hmmm kaj pa ženske ki zanosijo nenačrtovano???? Pijejo, kadijo, nekatere nimajo ravno zdravega življenskega sloga....pa vseeno zanosijo.... predvidevam da so potem ko izvejo da so srečke nosečke le malo spravijo k sebi...ampak dejstvo je da večina rodi zdrave bebike.... tako da sem se tudi jaz odločila da pač nisem glede teh stvari tako zapeta....z užitkom si privoščim kakšno kavico viška, spijem kakšen radler...brez očitkov spustim kakšen dan elevit...in zame...je vse skupaj lažje.... priznam...zadnjič ko sem spila radler...sem si nehote sama pri sebi rekla...upam da je ta zadnji...da bom kmalu imela razlog zakaj ga ne smem več piti... user posted image

imejte se radi user posted image pa pohota naj seka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 178
3.9.2012 9:03:06   
Honey26
Pozdravljne,

sicer mogoče ne pašem ravno v to temo, ampak mislim da je najboljši približek :) Torej naj najprej povem nekaj o sebi user posted image

Stara sem 28 let in imam že eno navihano 2 letnico (junij 2010). Zdaj je pa čas za bratca/sestrico user posted image . Plusa ta mesec sicer še ne pričakujem saj sem včeraj končala z KT. Glede na to da je prvič trajalo "kar" 9 mesecev od konca KT in plusa, predvidevam da bom nekaj časa samo navijala za druge. Sicer pa, nikoli ne veš kdaj te lahko preseneti.

Tako, upam da bom kmalu zagledala plusek, do takrat pa lahko navijala z vami. user posted image

(odgovor članu aviva83)
Neposredna povezava do sporočila: 179
3.9.2012 9:04:25   
srečki
Jutro babuške,

evo pa bi se ta mesec spet priključila k vam, seveda če me vzamete k sebi. Ne pričakujem je 17.09.
Se opravičujem, ker sem spet malo izginila, jah sem imela spet težave, vnetje mehurja in zelo slabokrvna....zato sem prejšnji mesec mislila, da bi lahko bila nosečnost. Sedaj sem se pozdravila, bila tudi pri G na pregledu, je vse uredu, tako, da sva kar v akciji.

LP vsem

(odgovor članu aviva83)
Neposredna povezava do sporočila: 180
3.9.2012 9:09:22   
Honey26
aha, ker je govora ravno o življenskem slogu in tabletah :))

prvič, sem tudi jaz takoj omejila vse našteto, alkohol (no pa saj nikoli nisem bila ravno pivec :), cigarete, pridno jedla tifol... itd. In poznana zgodba, ko nekaj mesecev ni bilo nič je tudi sekiranje in omejevanje malo odšlo po svoje. Celo tako je bilo, da ravno tisti mesec ko sem zanosila sem kadila kot turk, imela 2 zabavi in kar nekaj kozarcev preveč - o.k. 3 breezerje. Imela sem še zadnji izpit v letniku, psiha je delala svoje. user posted image In glej ga zlomka, pa je bil +. Seveda sem se potem zelo zasekirala kaj bo z otročkom ker sem v tem času že bila 2-3 tedne noseča. No, ni bilo panike. Vse o.k. Kaditi sem pa poplnoma prenehala (in piti jasno) takoj ko sem vidla + in vse do dneva ko se je mala dojila. (ja ja zdej je pa vse po starem, v moj zagovor, mal me diploma daje -jo še pišem, pa je fajn vmes pavzo narest pa enga prižgat :) user posted image

btw, malo sem že "ven", kaj je najbolje zdaj jemati za folno... kr tifol ali ta elevit... ali kaj tretjega?

(odgovor članu Honey26)
Neposredna povezava do sporočila: 181
3.9.2012 9:54:26   
črtica1
ojla,

vidim da imate temo zdravega življenja..tudi pri meni je nekaj takega da pred ovulacijo tudi kakšen radler pade..kadim ne,ko pa pride user posted image pa rečem no zdj pa loh spet en ta nov laško orange spijem user posted image
v prehrano sem pa vključila Herbalife, na račun tega ful ampak res ful izboljšala slabokrvnost, prebavo (po kolonskopiji,gastroskopiji sem končno našla stvar, ki pomaga) pa še odvečno maščobo sem zgubila..priporočam!

< Sporočilo je popravil črtica1 -- 3.9.2012 9:56:14 >

(odgovor članu Honey26)
Neposredna povezava do sporočila: 182
3.9.2012 10:02:11   
NajaaM

IZVIRNO SPOROČILO: Night

Tudi moje so kapsule. Dobila sem napotke, da naj vzamem dvakrat na dan po eno kapsulo od 14 do 25 dne cikla. Ena škatlica me pride 9 eurov. Nitri je 30 kapsul, tako da jih vedno malo ostane za naslednjo rundo. Je pa ena tu gori napisala, da naj bi jih jemala kasneje v ciklu, ker naj bi motile ovulacijo. Čeprav sem se jaz pred dvema letoma in lani držala navodil in dvakrat tako zanosila. Klomifen in Utrogestan, vsakič v drugem ciklu. Letos pa ni uspelo, sem že drugi cikel po klomifenu.

navodila v škatli so samo v nemščini. Nekaj jo znam in notri piše, da so za oralno uporabo in da moraš vzeti z vodo. Verjetno bom vseeno vprašala G še o tej varianti.

Potem imava iste, ker tudi v mojih navodilih piše, da se jih jemlje z vodo. Še najbolj enostavno, da vprašaš v lekarni. Jih pa jemlješ res malo zgodaj. Sicer ne vem, kako je, če imaš klomifen, ampak verjetno oni že vedo ... Jaz imam ovulacijo na 16. dan, tako da če bi jemala utrogestan po tvojem režimu, ne bi prišlo do ovulacije. A potem dobiš M na 26. dan, ko ne vzameš?

Ko sem jemala klomifen je prišla menstruacija na 29 dan. Sedaj sem imela zadnji cikel (bil brez klomifena) dolg 32 dni, tako da sem se sama odločila, da ne bom začela na 14 dan z Utrogestanom ampak malo kasneje. Ravno zaradi tega, da ne bi povozila ovulacije. Včasih sem jo čutila, sedaj pa ne več vedno. Potem bomo videli ali bo kaj bolje.
Tablete sem jaz kupila pri G v sprejemni pisarni, mi ni bilo potrebno iti v lekarno

Jaz tudi jem Utrogestan (in seveda pred tem Klomifen). V petek sem bila pri G in je ugotovioa, da imam nek izcedek in mi je dala se eno kremo, ki naj bi si jo 7 dni dajala v noznico. Moja navodila za Utrogestan so bila, da naj si dajem po eno tableto zjutraj in zvecer v noznico in sicer zaradi tega, ker ce vzemas Utrogestan vaginalno, bolj ucinkuje, kot ce ga pijes z vodo. Ker pa mi je sedaj predpisala to kremo, ki si jo moram prav tako dajati v noznico je rekla, da naj vzamem eno tableto Utrogestana vec, ker ga moram piti, da bo imelo enak ucinek, kot dve tableti vaginalno. Me pa skrbi, da bo zaradi tega se vec stranskih ucinkov, saj sem jih imela ze sedaj nekaj (na vsake toliko casa zamegljen vid, slabost in vrtoglavica). Aja, jemljem ga pa od 16-25 dneva.

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 183
3.9.2012 10:09:51   
NajaaM
Kar se tice folne kisline, je za vsako drugace...ce jes dovolj vitaminov s svezo zelenjavo in sadjem, je bolje, ce jes Tifol, ker nima se vseh dodatnih vitaminov tako kot npr. elevit, centrum materna in fidivit mami. Ker prevelik vnos vitaminov tudi ni ok. Meni je G predlagala Tifol in tablete b-compleks, ker b vitamin je baje res dober za vec sluzi (ker jaz je ze nekaj casa do sedaj nisem imela, saj je kar nekam izginila user posted image

Upam, da nam ta mesec uspe, resnicno si zelim...jaz sem imela v petek pregled in danes ga imam spet...me zanima kaj bo user posted image

(odgovor članu NajaaM)
Neposredna povezava do sporočila: 184
3.9.2012 11:53:06   
*viva*
Evo eno starino user posted image

Grem kar pod navijačice in močno,močno, močno navijam za čim več user posted image user posted image user posted image user posted image .

Zaenkrat še ne morem na seznam,ker čakam še avgustovsko, če bo pa šlo tako naprej pa bom september tako ali tako preskočila user posted image

V lavnem punce, AKCIJAuser posted image user posted image user posted image

Lp

ž

Only the hardest things makes us stronger...let's fight!

(odgovor članu NajaaM)
Neposredna povezava do sporočila: 185
3.9.2012 11:53:42   
srečki
NajaaM - se čisto strinjam s tabo. No jaz sem v 1.nosečnosti jedla tifol, v drugi Elevit, ki mi pa ni odgovarjal. Sedaj spet jemljem tifol, a sem zelo slabokrvna, prejšnji teden na pregledu mi je G svetovala spet neke nove, je v njih veliko železa in folne. Si jih nabavim k pojem do konca tifol. Imenujejo se New iron.

(odgovor članu NajaaM)
Neposredna povezava do sporočila: 186
3.9.2012 12:24:05   
Anonimen
Madonca punce ste čveke user posted image , komaj smo 3ga pa je že 7 strani user posted image user posted image user posted image

Pa dajte še mene na seznam plis user posted image

ne pričakujem je 27.09 user posted image

l.p

Anonimna user posted image

(odgovor članu srečki)
  Neposredna povezava do sporočila: 187
3.9.2012 12:25:06   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Madonca punce ste čveke user posted image , komaj smo 3ga pa je že 7 strani user posted image user posted image user posted image

Pa dajte še mene na seznam plis user posted image

ne pričakujem je 27.09 user posted image

l.p

Anonimna user posted image

je pa to 3.krog user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 188
3.9.2012 12:38:23   
Anonimen

PRIČAKUJEMO user posted image ALI user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

2.9.
Night (4. krog)
Magična (2. krog) user posted image
Anonimna (ANON) (1. krog)

3.9.
Lorna4

4.9.
Lanaia90 (2. krog) user posted image
Tammyv

5.9.
S* (10. krog)

8.9.
minca_n (2. krog)

10.9.
trezka

11.9.
nova anonimna (NA) (8. krog)
tara.81 (9. krog)
črtica1

12.9.
Anonimna XX

13.9.
malamut (3. krog)

14.9.
LittleSun

16.9.
katka_ (1. krog)
smeška83 (1. krog)
ta*mala (1. krog)

17.9.
aviva83 (4. krog)
srečki

18.9.
petrussa (1. krog)

19.9.
Žabica86 (10. krog)
mamica deklicam (7. krog)

20.9.
NajaaM (21. krog, 3. krog s Klomifenom in Utrogestanom user posted image )
_sonček (2. krog)
savanah (3. krog)

21.9.
monsy (2.krog po laparo/histero user posted image )
pika555 (4. krog)

22.9.
niinii (8. krog)

29.9.
Lanaia90 (3.krog)

27.9.
Martyna83
Anonimna user posted image (3. krog)

28.9.
Magična (3. krog)

30.9.
Radenska_ (1. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 32

user posted image NOSEČKE:

user posted image NAVIJAČICE:user posted image
mamica deklicam, katka_, Katte, niinii, Sa.je, HeLenčica, Žabica86, Tippi, LittleSun, Powerpuff, čiba, NajaaM, petrussa, _sonček, monsy, curly, ta*mala, mojamura, davorjeva pikica, gorenjkica, Honey26, *viva*

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 189
3.9.2012 12:43:37   
NajaaM
Witch, kako si, upam, da ti ni hudega user posted image user posted image user posted image mislimo nate user posted image user posted image

Srecki, za te pa se nisem slisala, moram pogledati, sporoci, ce ti pasejo, ok?? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 190
3.9.2012 13:31:36   
LittleSun
witch mislim nate user posted image user posted image

mi smo naredili kar smo naredili, sedaj pa 4 dni pauze zaradi spermiograma. Ta mesec ko sem spet imela krvavitve sem popolnoma brez pričakovanj....čakam na november in rezultate vseh preiskav ki me še čakajo.

(odgovor članu NajaaM)
Neposredna povezava do sporočila: 191
3.9.2012 13:33:16   
LittleSun
aja še to sem hotela napisati...glede folne..mi je G rekla, da lahko malo prišparam in jo jem od O do M, glede na to, da sem jedla eno leto vsak dan. 

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 192
3.9.2012 14:02:19   
srečki
NajaaM bom poročala. Moram prvo do konca pojeti Tifol, pol si bom pa kar une nabavila, ker imam pomanjkanje železa (no je pa tko, da so večinoma vse nosečnice tudi brez železa) mislim, da bodo tablete super. :) Lahko si pa na netu tudi malo prebereš, meni jih je priporočila moja G.

Neposredna povezava do sporočila: 193
3.9.2012 14:04:22   
Anon2012
da se pofočkam še z nickname-om. sem tista anonimnica pod datumom 02/09-2012, 1. krog (po SS lani) - to sem jaz.

Glede elevita ste mi dale misliti... Če pride user posted image , se bom posvetovala z mojo G (no, ona je precej nedostopna, tako da verjetno prej v lekarni - ???), res ne bi hotela škoditi otročku :(

Moj dan D za M je bil včeraj, tako da... Psiha mi dela na polno, slabo mi je blo že zjutraj, mozoljcki ze nekaj dni, par dni napete (.) (.), pa vrti se mi, pa urin ima en svoj vonj, pa ni da ni no... S testiranjem skušam odlašati "čimdlje", ampak... ne vem če bom zdržala do jutri zjutraj (je bilo moje prepričanje pred eno uro, zdaj ne vem, če bom zdržala do, ko pridem domov...).

Lani nama je uspelo tako, mimogrede, še preden sva sploh zastavila, tako da... To mi daje upanje, da je kar takoj ratalo. Hkrati pa strah, ker + še ne pomeni "zmage".

Neposredna povezava do sporočila: 194
3.9.2012 14:11:27   
Anonimen
srečki Nikjer nisem zasledila točne sestave tega New Iron-a (sem brskala po njihovi spletni strani). Piše samo, da vsebuje železo, folno kislino ter vitamina B12 in C?

< Sporočilo je popravil katka_ -- 3.9.2012 14:12:27 >

(odgovor članu srečki)
  Neposredna povezava do sporočila: 195
3.9.2012 14:49:36   
Lorna4
Hej!!!
ste se pa načvekale user posted image no moj dan D je danes, user posted image zaenkrat ni, testa ne nameravam delat, ker ponavadi ko ga naredim se takoj čez pol ure ulije user posted image . Me pa že cel teden boli spodaj, kot ponavadi pred user posted image , sicer me nikoli toliko časa, ampak sem sigurna da bo prišla. Mozolji so že na svoje mestu, in tudi prsa imam zelo občutljiva. Drugače kakšnih posebnih znakov nisem opazila.
user posted image za vse, ki vas je user posted image na žalost že obiskala, močno pa stiskam za vse ostale, naj bo ta mesec poln user posted image user posted image user posted image

drugače pri nas doma stresno, mala je imela danes prvi dan vrtca (je bla do zdaj 2 leti privat v manjši skupini otrok), jutri jo prvič pustim samo, in mene pomoje bolj stiska kot tamalo user posted image tko da ta teden zaradi vseh priprav nisem imela niti časa,da bi kaj razmišljala preveč o tem, kaj bo prinesel ta mesec.

upam pa, da vse čim prej zagledamo user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 196
3.9.2012 14:56:32   
srečki
katka če ti tole kaj nuca :) ampak to si vrjetno že našla sama

https://www.lekarnagorenjske.si/si/spletna-lekarna/kri/slabokrvnost/2039

Ko jih kupim lahko kaj več napišem.

(odgovor članu Lorna4)
Neposredna povezava do sporočila: 197
3.9.2012 15:18:48   
Anonimen
srečki Nisem, ampak je tu isto besedilo kot na originalni spletni strani (pomanjkanjezeleza.si). Jaz bi rada vedela, koliko mg Fe/B9/B12/C je v eni tableti. Upam, da to piše vsaj na/v škatlici.

(odgovor članu srečki)
  Neposredna povezava do sporočila: 198
3.9.2012 18:35:02   
Žabica86
Hej punce,

da se še jaz malo javim.

Rahlo sem postala zmedena. Sedaj sem po vseh možnih izračunih imela ovulacije kar dobro naračunane. Seda je pa takole: danes bi se naj začeli moji plodni dnevi. Hmmmmmmmmmmm problem je pa v tem, da sem imela 3 dni nazaj izcedek kot pri ovulaciji in včeraj zvečer močne glavobole. Sedaj je izcedek spet tak mlečen in moten. Glede na to, da še nikoli nisem imela take hitre ovulacije upam, da še ni prepozno. Zanima me samo ena stvar. Če sem včeraj imela glavobol kot vedno do sedaj pri ovulaciji, je še sploh možnost, da ta mesec zanisim. Ali je že vse skupaj mimo.

Joj kakšna neumna vprašanja spet. Samo potolažit se želim, ne me prosim kregati. user posted image

1 + 1 = 3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 199
3.9.2012 18:44:42   
Anonimen
Če nisi imela čisto nič spolnih odnosov in si zdaj res mimo ovulacije, potem je možnost za zanositev verjetno že splavala po vodi, ker jajčece ni tako dolgo godno za oploditev (samo 24 ur, če se ne motim?).

(odgovor članu Žabica86)
  Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?