|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo Septembra 2012
30.8.2012 16:36:09   
gorenjkica
Pozdrav vsem soborkam še na tem forumu, upam da se ne bomo več dolgo selile s foruma na forum v tej temi. Pri nosečnicah je še prostor :)

Mene pa septembra dajte med navijačice. Oktobra greva na posvet v neplodnostno, do takrat pa malo možgančke na pašo... Držim pesti za vse, da bo spetember obrodil veliko pluskov. Pa jabolk, pa grozdja itd. itd. :)

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 126
30.8.2012 16:38:20   
črtica1
user posted image witch! pa se je začelo, čim manj bolečin ti želim!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 127
30.8.2012 16:54:44   
niinii
Jaz sem se pa k G naročila in sem šele oktobra datum dobila user posted image . Kaj pa vem, mogoče naju pa preseneti, pa bo tisti datum za prvi pregled user posted image

Sam zanimivo mi je. Pri prejšnji user posted image so me prvič joške bolele. Po tej, pa čeprav je že mimo, me še zmer. Kr neki. Zgleda sem od teh hormonov vsa zmedena.

(odgovor članu črtica1)
Neposredna povezava do sporočila: 128
30.8.2012 16:56:47   
Anonimen
Midva sva tudi pridna, vsak dan user posted image .

witch user posted image

(odgovor članu črtica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 129
30.8.2012 17:02:02   
curly
witch KONČNO!user posted image Ful sem vesela zate. user posted image
Takole je, če se prav spomnim. Zraven lahko imaš svojo spalno srajčko (jaz je nisem imela), potrebuješ copatke (jaz sem imela kar "krokse") pa seveda običajne stvari (kozmetično torbico). Za domov sem jaz imela pripravljeno neko oblekico, ker če bi imela laparoskopijo, zna baje malo bolet in je ravno v predelu pasu rana, tako da če imaš možnost, priporočam (ker kavboljke, znajo "žulit").

Greš v isti vhod, kot če bi šla v neplodnostno ambulanto, s tem, da namesto proti ambulanti zaviješ v kontra smer. Greš po hodniku in čez približno 100m bo na levi strani vhod v eno čakalnico (sprejemno). Tam počakaš in ko pride sestra ven, daš kartico, dobiš vprašalnik, ga izpolniš in potem te pokličejo notri, kjer se slečeš, ti pregledajo maternični vrat, naredijo EKG, zmerijo pritisk, te vprašajo par stvari glede M ipd.

No, potem te sestra pelje v sobo (v pritličje, torej en štuk višje od neplodnostne). Tam te stehtajo, vzemejo kri ipd. Pol pa še tisti dan greš na UZ, pogledajo, če si obrita, dobiš odvajalne tablete ali/in klistir, do kosila lahko še ješ, potem pa samo tekočina -> to se razlikuje pri vsaki - ne vem v čem je fora, ampak hočem povedat, da ne bo nujno tako. Drug dan zjutraj oz. malo preden greš na operacijo, ti dajo pomirjevalo, tako da lahko mirno počakaš na operacijo. In to je to. user posted image

Skratka meni ni bilo dolgčas. Bila sem prvič v bolnišnici, to je bil moj prvi poseg, s cimrami sem se zaštekala, tako da sploh ni bilo tako hudo. user posted image

Upam, da sem ti kaj pomagala. V sredo lahko računaš, da boš šla domov.

< Sporočilo je popravil curly -- 30.8.2012 17:03:24 >

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 130
30.8.2012 17:44:07   
ta*mala

IZVIRNO SPOROČILO: Radenska_

jaz jo čutim.
Ni pa kot m krči, je drugače in res boli. Ponavai cel dan. Pri meni se pojavi dan pred O.
Ni pa to ziher, zato je pametno kar skoz user posted image

Jaz upam da bo ovulacija zdaj, nisem imela že od junija. Trenutno čakam da se M poslovi.

Ja no, saj mogoče da pri meni tudi traja dlje - vendar če se začne popoldne, potem za moje pojme traja do večera se pravi do takrat ko zaspim, pol pa ne štejem user posted image

Je pa to vsak mesec ene dva tedna po M - ta bolečina. Kar dost zoprno na trenutke... sploh če te doleti med službo user posted image Pa včasih je tud tko mal neprijetno user posted image k boliuser posted image mi je pa čudno, da me je ta mesc neki kmalu bolelo, sicer ne tako izrazito kot prejšnji mesec... že včeraj, danes imam pa tist bedn filing tko k na kaki sliki k je narisano nožnica, jajčniki in to... no počutm se kot da čutim vse skupi to, da mi vse nekam dol tišči... kr neki, no

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 131
30.8.2012 18:09:19   
ta*mala

IZVIRNO SPOROČILO: katka_

Midva sva tudi pridna, vsak dan user posted image .

Hehe, pridna, pridna... user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 132
31.8.2012 7:21:45   
trezka
user posted image  Jutro!

Tudi moja O je kr izrazita, bolečine oz. špikanje traja kr 2-3 dni, včasih še več. Na momente je to kr nadležno. Prejšnjič sem na prvi dan špikanja naredila O test in mi je pokazalo čisto rahlo črtico, morala bi narediti še drugi dan, ko je bila bolečina močnješa, pa mi ni ratalo. user posted image   Bi si lahko malo bolj točne podatke pridobila, kdaj je kakšna bolečina in kdaj bi naj bila prava O.

Vi kar pridno user posted image  če imate zdajle še možnosti, Jaz sem že mimo. user posted image  Me pa zanima, a ni boljše user posted image vsake dva dni in ne vsaki dan?      Glede na to, da vas večina ta čas user posted image vsak dan, razen če ne samo namensko tako - da ne bo pomote. user posted image  

user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 133
31.8.2012 7:44:16   
LittleSun
Dobro jutro
witch pa to je super user posted image user posted image itak pravijo, da bo laparo hitro zanosijo punce, upam da bo tudi pri tebi tako user posted image user posted image Nič ne skrbi, vse bo dobro, jaz sicer nisem imela tega posega, imam pa super izkušnjo iz histeroskopije, sicer vem da ni primerljivo, ampak odnos zdravnika je bil pa fenomenalen. To je najbolj pomembno, da se počutiš dobro. Bomo vse močno stiskale pestke in mislile nate.

Moja O se počasi bliža, vsaj mislim, če se bo pa za kak dan prestavila bomo pa ta mesec izpustili, ker mora lubi dati plavalčke. Ste se držali teh 3 dni ??? Najbrž je treba če tako piše, ane?user posted image user posted image

(odgovor članu trezka)
Neposredna povezava do sporočila: 134
31.8.2012 9:48:56   
HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

Moja O se počasi bliža, vsaj mislim, če se bo pa za kak dan prestavila bomo pa ta mesec izpustili, ker mora lubi dati plavalčke. Ste se držali teh 3 dni ??? Najbrž je treba če tako piše, ane?user posted image user posted image

Boljše je, da se držita teh 3 dni, ker bodo rezultati boljši user posted image . Kr naskoči ga zdaj, saj pa plavalci počakajo kar nekaj dni user posted image

Witch, no koooooooooooončno se je začelo premikat user posted image user posted image user posted image user posted image . Zdaj pa kar pogumno.

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 135
31.8.2012 10:02:02   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

Boljše je, da se držita teh 3 dni, ker bodo rezultati boljši user posted image . Kr naskoči ga zdaj, saj pa plavalci počakajo kar nekaj dni user posted image

Po koledarčku je danes 14 dan, po O testih mi je recimo najkasneje 17 dan kazalo O, se pravi je to v ponedeljek, kar je pa zadnji dan ko še lahko user posted image user posted image sem si šla zračunat (še dobrouser posted image user posted image ), ker sem mislila da sem danes kak 10 dan user posted image user posted image še dobro, da sva bila zadnje dni tako pridna user posted image user posted image

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 136
31.8.2012 10:19:26   
oreh
LS, ti kar naskoči, ja tko kot pravi helenčicauser posted image . Pol pa raje pavza ja. se spomnim, ko sva šla prvič dat in potem tam na monitorju migajo spermiji in rečem mojemu in doktorju, da so pa res dobri in aktivni, skratka jih ful prehvalim, sam potem reče doktor, ja gospa, tile spermiji so res odlični, sam niso od vašega gospoda, so še od prejšnjega pacientauser posted image . No, so hvala bogu pol tudi od mojega bili nekje podobno aktivni. Reško res zna biti zakon!

Witch user posted image user posted image user posted image končno, mislim, da se kar vsaka boji, preden gre, a na koncu ni neki hudi bav, bav, mene je še najbolj bolela kanila na roki. srečno!

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 137
31.8.2012 10:49:15   
HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: oreh

LS, ti kar naskoči, ja tko kot pravi helenčicauser posted image . Pol pa raje pavza ja. se spomnim, ko sva šla prvič dat in potem tam na monitorju migajo spermiji in rečem mojemu in doktorju, da so pa res dobri in aktivni, skratka jih ful prehvalim, sam potem reče doktor, ja gospa, tile spermiji so res odlični, sam niso od vašega gospoda, so še od prejšnjega pacientauser posted image . No, so hvala bogu pol tudi od mojega bili nekje podobno aktivni. Reško res zna biti zakon!

Ahahahahahaha user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 138
31.8.2012 11:03:08   
curly
user posted image user posted image user posted image Bravo oreh, ti nas pa res znaš nasmejat! user posted image user posted image user posted image

LS, midva sva se držala. In sicer je bil prvič slabši rezultat, abstinenca je bila 3 dni, drugič pa boljši, ko je bila abstinenca 4 dni!

Kljub vsemu, se mi zdi da je 3 dni ravno dovolj in da se potem na podlagi tega dobijo optimalni rezultati. Naj še to povem, da sva na zadnjem IUI-ju imela slabe plavalčke kljub 5-dnevni abstinenci in sem jih slišala od sestre, da je treba vsak drugi dan! user posted image Mislim, da sva s tem čakanjem naredila več slabega kot dobrega... Verjetno je fajn, da se pogosteje obnavljajo, zato sva ta mesec vsak drugi dan v akciji. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 139
31.8.2012 11:18:20   
Anonimen
Midva vsak dan, ker nama tako paše. Jaz sem v obdobju plodnih dni itak ful bolj potrebna user posted image , moj se nič ne pritožuje, da je preveč user posted image .

Jaz sem bila pa danes v kolposkopski ambulanti zaradi mojih občasnih kontaktnih krvavitev (nič hujšega, PAP je vedno A, tudi dr. Meglič je rekel, da ni videti spremenjenih rakastih celic, samo eno občutljivo območje) in sem/sva se odločila, da grem naslednji mesec po user posted image na biopsijo in lasersko vaporizacijo materničnega vratu. Tako da bom ta mesec bolj ob strani in pridejo kondomi spet v igro (bljak). Sicer ostajam na seznamčku za vsak slučaj. Nikoli se ne ve, sva bila kar pridna v teh dneh (do srede zvečer), čeprav je predvidena ovulacija šele v nedeljo, tako da je možnosti bolj malo. V primeru user posted image posega seveda odpadeta :) . Po posegu obvezno najmanj 2T abstinence, potem bo itak kmalu prišla oktobrska user posted image , po njej pa greva lahko spet v akcijo (sem ga vprašala user posted image ), tako da bom aktivno prišla nazaj šele za pričakovanje novembrskih II. Ali pa v majčice 2013, nikoli se ne ve user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 140
31.8.2012 18:31:29   
Magična
Zdravo punce,
Še malo pa upam, da bomo user posted image .A so se pri kateri pojavili že kakšni znakci?Pri meni razen tega, da me je včeraj in danes malo špikalo v desnem jajčniku, nič "pretresljivega" (res pa je, da me pred menstruacijo nikoli ne špika).
Lepo deževno popoldne želim!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 141
31.8.2012 18:36:00   
curly
Mene pa pred M vedno špika, in sicer na obeh straneh. Ženske smo si res zelo zelo različne. user posted image

(odgovor članu Magična)
Neposredna povezava do sporočila: 142
31.8.2012 18:52:42   
Magična
Curly pa še res je.Je boljše tako, da ni pri vseh isto, drugače bi bil svet preveč dolgočasen. user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 143
31.8.2012 18:56:56   
trezka
Tudi mene pred user posted image vedno špika in vsakič je drugače. Tako, da se na te znake težko zanesem, sam upam da so drugačni in tapravi. user posted image Sicer pa mi psiha verjetno dela še dodatne znake zraven. Kako je hudo, ko ne moreš izklopit in vedno primerjam če je tako, kot prvič ko sem bila noseča (pred ss-jem). Ali bo enako ali bo drugače, kaj lahko pričakujem. user posted image Mislim, da bi rabla polno zaposlitev možganov, tako pa imam na momente preveč časa in mislim samo na to. In potem še najboljša kolegica zanosi (v prvo). . . grrrrrrr . . . zelo ji privoščim, ampak se vedno sprašujem kaj midva delava narobe.

Tako, malo sem zatežila, ne bit jezne, ampak med vami sotrpinkami je dosti lažje in vedno imate vzpodbudne besede.

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 144
31.8.2012 19:59:44   
aviva83
ojla bejbe user posted image pa je končno vikend user posted image user posted image user posted image jupi user posted image deževni dnevi so več kot odlični za romantiko user posted image tako da......
tudi mene pred user posted image vedno špika...dosti podobno kot nap pred ovulacijo user posted image s tem da se mi kot opažam zadnje mesece dan pred user posted image pojavi še malo krvavega izcedka....
bejbe...spet me nekaj zanima user posted image torej po KT sem 4 mesece... do sedaj je user posted image dokaj redna ... traja cca 6 dni z izcedki vred....user posted image user posted image in valda ker sva z mojim tako neučakana... imava še 1 dodatni dan pavzo potem pa... na polno user posted image tu pa se pojavi problem.... po user posted image se mi pojavi kot nekakšna krvavitev...zelo blaga.... čez nekaj časa cca pol dneva pa opazim zopet manjšo krvavitev podobno kavni usedlini user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
katera ve kaj naj bi bilo to???? je že katera imela podobno???

(odgovor članu trezka)
Neposredna povezava do sporočila: 145
1.9.2012 8:43:27   
LittleSun
Pa je prišel naš mesec. Polivam ga z rozo in močno stiskam pestke za vse nas.

aviva83 prej nisi nikoli krvavela po SO? Morda ne bi bilo slabo obiskati G. Jaz sicer s tem nimam izkušenj, ampak se mi nič kaj dobro to ne sliši.

witch
drži se v ponedeljek user posted image

< Sporočilo je popravil LittleSun -- 1.9.2012 8:45:09 >

(odgovor članu aviva83)
Neposredna povezava do sporočila: 146
1.9.2012 8:52:59   
Anonimen
Aviva83 Občutljiv maternični vrat - kontaktna krvavitev (isto kot jaz). Če imaš PAP OK, potem verjetno ni nevarno (samo nadležno), bi blo pa fajn se it pokazat k gin, pa te potem magari napoti dalje v kolposkopsko ambulanto na natančnejše preglede.

(odgovor članu aviva83)
  Neposredna povezava do sporočila: 147
1.9.2012 9:07:03   
witch
Curly hvala za odgovor :) bom porocala kako se bo odvijalo.

Hvala vsem za dobre zelje :)

saj ne vem cesa me je strah. Samega posega, ki ni tak hud. Mislim pa, da me najbolj skrbijo izvidi. To, kar bo prislo po posegu. Ampak brez tega tudi nadaljevanja zgodbe ne bo. Tak da se malo pa naredimo korak naprej.

Ko pa bom sla domov iz bolnice moram se spodaj v kleti zateziti, da mi cim prej dajo datum za branje izvidov.

Lep dezevni vikend vam zelim. Moj bo malo zivckasto obarvan ;)

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 148
1.9.2012 10:29:54   
aviva83
LittleSun ne razumem kratice SO??
katka_ PAP sem opravila pred slabim letom pa je bilo vse ok. sem mislila da so te krvavitve povezane z jemanjem KT... ?? Mogoče je 1 dan po M prezgodaj za user posted image ? Nebi rada hodila h G da mi potem reče naj ne paničarim user posted image moja G je namreč bolj na hard varianta...

lep dan

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 149
1.9.2012 11:18:09   
Anonimen
aviva83
SO=spolni odnos user posted image
Sem mislila, da se ti je to že večkrat ponovilo? Če je samo 1x, pa še to takoj po M (ko je mogoče vzrok kakšna zaostala krvavitev? hmm?), jaz ne bi paničarila :).

(odgovor članu aviva83)
  Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?