|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2012
29.8.2012 23:25:43   
DeVilla
- Po dolgem času spet osvežen seznam.... user posted image

- Vivaldi - tebi in bejbju pošiljam veliko pozitivne energije! Vse se bo dobro izteklo, verjemi! user posted image

- Šola - imam samo eno besedo - KONČNO!!! Men se že skoraj meša, ker imam vse tri doma in mi sam živce kravžljajo. Energije imajo za izvoz, jaz pa vsa okorna in počasna. Starejša gre v tretji razred, srednja pa bo prvošolček. Jutri menda dobimo urnike, pa še za malega imamo v vrtcu prvi sestanek. Prvi dan šolskega leta bo ful naporen... user posted image

- Ostalo - naš bejbi brca zjutraj in zvečer max, vmes pa ko imam preveč sladkorja. user posted image  Ko smo že pri tem - imam že eno dozo dnevnega inzulina od dveh + nočnega že od meseca maja, samo mi cukr tako skače, da moram jutri poklicat, kaj naj naredim. Kontrolo imam šele 11.9. user posted image  Vse to zarad stresa zarad financ, pa še otroc dodajo svoje pa smo čez 8.0 po obroku! Pri kilah sem trenutno na +5 kg, kar je super, drug teden dobim inekcijo v tazadnjo zarad RH faktorja. Za mrzle dneve pa sem od sosede dobila trenerko in kavbojke (pna je rodila v juliju), tako da imam za garderobo poskrbljeno. user posted image

Ena in ena je šest... :)

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
30.8.2012 9:06:01   
Pauline
Vivaldi, drži se. Upam, da se bo vse super izsteklo. Smo imeli v družini kar nekaj primerov, pri katerih se je osebje Lj. porodnišnice več kot izkazalo tako, da si ziher v dobrih rokah. Za vsak slučaj pa še user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
30.8.2012 9:13:44   
Izabelina
Vivaldi - držita se z user posted image user posted image user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
30.8.2012 11:05:20   
sončki3
Vivaldi,drži se,mislim nate!!!Vse bo ok!!!user posted image
DeVilla,oprosti,da ti delam delo,samo še podatek za seznamček,moja starost 33 let..hvala ti!user posted image
Punce,za mano je čudna noč,skoraj nič nisem spala.Ne vem,a je to prebava ali kaj drugega...tile krči me delajo prav živčnega..če ne bo bolje,grem do G.Moja ne dela,tko da upam,da mine.Pa medenične kosti me "tiščijo"..no,upam,da je to samo muha enodnevnica..
Uživajte današnji danuser posted image

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
30.8.2012 12:05:55   
Špelička
Vivaldi držim pesti zate in za user posted image !

sončki3 jest sm mela pa včeri dan čist fuč. Bebica je bla cel dan tako aktivna, da ni blo 5 min prestanka. Ko sem kaj pojedla, mi je bilo takoj slabo, pa tudi drugače sem bila kar za ležat. Noč je bila potem na vso srečo malo boljša. Drugače pa me mehur niti ne matra, ampak spim pa vse bolj slabo, že obrat z enega boka na drugega je ratalo težavno.

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
30.8.2012 12:18:13   
komarka
Živjo, punce!

Js mam pa končno čaaaas, čeprav na račun tega da sme brez službe...sicre se mi pa vse vredu izteče do porodniške in sem čist zadovoljna...

ja vidim da sem se pozabla pohlait da sem 33 ;-)

Imam pa neznansko srečo da živimi v pritljiču hiše, tako da sploh en vem da je bilo kaj vroče...samo ven sem šla pa res amo zjutraj in zcečer... se je pa začelo slabo spnaje...ah bo treba po magnezij...

Pa k svakinji moram po oblekce...ne vem kam bom dala kuper roza cinjc od naše drugorojenke... upam,d a jih bo kmalu aktera v blizi rabila... user posted image

Lep se imejte, mi gremo v nedeljo še malo na morje potem pa se lahko začne jesen user posted image

(odgovor članu Špelička)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
30.8.2012 13:10:22   
rakica82
Vivaldi pošiljamo pozitivno energijo in dobre misli do tebe in bebike user posted image . Vse bo dobro.

jaz sem danes s pregleda, od prejšnjič sem malo shujšala tako da sem zaenkrat v plusu malo manj kot 5 kg, naseldnji pregled imam čez 4 tedne, ko bom noseča 31 tednov, mi bo delala UZ, da vidimo koliko smo zrastli user posted image

Mi tudi začnemo drug teden z dopustom, če bo ratalo ,tati te dni dela ko nor, včeraj je delal do 1h ponoči od jutra, danes še ne ve, jutri cel dan, vikend delaven...ponedeljek verjetno še tudi, potem pa naj bi bli 2 tedna skupaj. Vsaj upam , je moj ljubi že tako potreben dopusta da kar res ni, celo poletje dela ko nor.

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu komarka)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
30.8.2012 19:28:11   
tadejab
Hej hej novembrke user posted image po dolgem prebiranju foruma in vašem prijetnem čveku sem se tudi sama odločila, da se vam pridružim in še jaz kakšno rečem, sm čisto nova in frišna tako tukaj kot v user posted image user posted image .
Mi pričakujemo 08.11. tako da smo ravno danes v 30-em tednu in napredujemo proti kocu :) vidim,d a vas je kar nekaj že zelo pridnih pri urejanju stvari za novega člana-članico :) tudi mi smo kar pridni in počasi urejamo stvari za našo novo članico, tako so nam povedali na morfologiji v 24-em tednu user posted image .
Punce me pa nekaj zanima, ko sem imela test OGTT, sprejela me je druga G in mi omenila da imam nizko ležečo posteljico user posted image a ma katera izkušnje s tem? Moja G mi je rekla da če se ne popravi do 32-ega tedna mi ne sledi drugega kot CR user posted image .

Pozdravček vsem skupaj damice :)

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
31.8.2012 7:02:31   
Pauline
Sončki3, Špelička, verejtno je polna luna kriva.
Jaz zelo slabo spim že dva meseca. Navajena sem na trebuhu spat in mi je tole obračanje z boka na bok grozno......potem pa še berem, da na hrbtu ni dobro ležat/spat, pa ugotovim, da bi bilo najbolje kar stoje naštimat posteljo in se nanjo privezat.......no, ja.....še malo, še malo pa bo za nami.

(odgovor članu tadejab)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
31.8.2012 7:54:19   
Špelička
Pauline to s pojstlo si pa dobr naštudirala user posted image user posted image user posted image .

tadejab meni se je v 25. tednu pokazalo, da imam nizko ležečo posteljico, ampak se mi je do naslednjega pregleda dvignila. Sem se pa kar merkala, torej nič težkega dvigovanja, še rožice je začel moj zalivat, nič naprezanja, na telovadbo za nosečke sem še hodila, ampak sem bolj v easy delala, nič vrečk iz trgovine, tudi nič sexa. Izgleda je pomagalo. Tako da upoštevaj vse kar ti ginekolog naroči!

(odgovor članu Pauline)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
31.8.2012 8:38:52   
sončki3
Dobro jutro punceuser posted image ,deževno je tukaj pri nas in imam občutek,da je prav jesensko že.Pa upam,da bo še kakšen dan lepega vremena,da začnem z "žehto".Nekaj cunjic sem dobila od prijateljice,tko da vsaj to pospravim.Čeprav ne vem kam,heheuser posted image .Naših omar se še nisem taknila,da bi naredila prostor..
Špelička,upam,da si bolje...ja,spanje je pa itak postalo problem.Ampak vsaj bolečin da nebi bilo..
Pauline,haha,tolk sm se nasmejala ob tvoji izjavi,da so me slišali vsi sosedjeuser posted image ..tudi jaz sem spala prej na trebuhu,pa sedaj prav trpim,ko je izbira samo bok in hrbet.To glede hrbta sem tudi jaz brala,ampak mislim,da so to samo stare vraže.Če ti dovoli tko spati,po moje lahko..
Tadejab,mislim,da ti je vse napotke dala že Špeličkauser posted image .Mi je pa meni G razložila to tako,da je vprašanje koliko nizko je posteljica,ali prekriva mat.ustje,ali ne,oz.delno.Od tega je odvisno,a imaš carski ali ni potrebno.Imaš pa še časa,da se ti dvigne..držim pestiuser posted image

(odgovor članu Špelička)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
31.8.2012 9:07:40   
srečkica2012
Jutro nosečke!

Tudi za menoj je neprespana noč. Naša bebica je bila po enem tednu spet ful aktivna. Počasi se bo začela šola za starše. Boste hodile? Jaz bom že drugič, ker je minilo že skoraj 7 let od prejšnje nosečnosti. Bo katera hodila v MS?

Komarka: jaz imam pa nekaj modrih oblačil od mojega fantka. Zdaj pa pričakujem punčko. Lahko kaj menjava. Napiši, če te zanima.

(odgovor članu sončki3)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
31.8.2012 11:15:30   
tadejab
Hej hej

Vsem hvala za odgovore, sej bomo videli kako bo na naslednjem pregledu, G mi pa ni dala nobenih napotkov, da česa ne smem oz. se moram mirkat, kar sm zdej skoristla je do da delam po 4 ure, drugače sm pa delala normalno, ker ni bilo nekih težav user posted image  
Srečkica2012 medva sva bla pa že tok pridna da sva šolo dala že čez pred to hudo vročino, ki je bila, moram pa rečt da sm bla kar malo razočarana nad potekom te šole oz. osebe, ki naj bi dajala neke konkretne informacije, tako da sva šla samo enkrat, ker tisto kar me je najbolj zanimalo je bilo potrdilo za očka in ogled same porodne sobe user posted image  
Tako, mi danes zaključujemo z delom, skoritimo še ves dopust, malo na oddih in bo kmalu nastop porodniške user posted image  , še malo, še malo :)

(odgovor članu srečkica2012)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
31.8.2012 11:55:17   
Pauline
Srečkica2012, jaz tudi razmišljam o obisku šole, saj imam skoraj deset let razlike (kljub temu, da je G. rekla, da ni potrebno hodit)........ampak jaz sem že vse pozabila........Tudi jaz imam v prvo fantka, zdaj pa pričakujemo punčko.
Nikjer nisem zasledila iz kje ste......koliko vas je iz Ljubljane ?

(odgovor članu tadejab)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
31.8.2012 12:59:48   
tadejab
Pauline jaz prihajam iz dolenske :)

< Sporočilo je popravil tadejab -- 31.8.2012 13:00:17 >

(odgovor članu Pauline)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
1.9.2012 9:26:13   
barbara19.11
jaz sem iz okolice Krškega :)

(odgovor članu tadejab)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
1.9.2012 9:56:34   
Špelička
V Postojni je pa šola za straše ful fajn, predavanja so zelo zanimiva, babca, ki predava, je simpatična, edino se mi ne dopade, da je 8 predavanj po eno uro, raje bi videla, da bi jih bilo manj in daljša, ker midva imava kar nekaj vožnje do tja.

Včeraj sem bila na tajski masaži za nosečnice, sem imela še bon od rojstnega dneva od mojga. Ful priporočam, men je blo noro hudo! Še user posted image , ki je non stop aktivna, je bila tisto uro čist umirjena.

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
1.9.2012 12:44:33   
tadejab
Barbara19.11 predvidevam da je tvoj rok 19? Kam bos sla v nm al brezice? user posted image

(odgovor članu Špelička)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
1.9.2012 16:37:24   
srečkica2012
Oj!

Pauline jaz sem iz okolice Murske Sobote. Šolo sem tudi tukaj obiskovla.
Pa saj mogoče res ni zdaj ne vem kaj ta šola, ampak kakšne stvari je fajn slišat. Sploh če imaš čas in nisi ravno daleč oddaljen.

Vse dobro!

(odgovor članu tadejab)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
1.9.2012 18:53:25   
barbara19.11
v brežice bom šla...ja 19 imam rok. user posted image

(odgovor članu tadejab)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
1.9.2012 19:45:33   
Pauline
Vse ste tako daleč......jaz sem iz Ljubljane. A sem edina ? user posted image
Priznam, da mi temperature prav pašejo, ampak tale dež.........groza ! ...... ga imam dovolj.
Joj punce, je že september....kako čas beži......še malo pa bo šlo zares.
A je katera na vezi z Vivaldi ?

(odgovor članu barbara19.11)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
1.9.2012 22:58:41   
ursikaa83
pozdravljene souser posted image .jaz sem končno dobila vozek..morem rećit da bolj srčkane zadeve še nisem videla...komaj čakam mojouser posted image ...sestavila sma tudi posteljico..pa ko vidim tiste žirafice gor..joj komi čakamuser posted image joj kdaj bo 21.9.da imam spet pregled,da vidim da je vse ok z mojo pikico..drugače brca cele dni,komaj čakam da jo z atijem spoznamauser posted image ,trebuh pa raste pa raste,pa super je da je končno konec vročineuser posted image

(odgovor članu Pauline)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
2.9.2012 9:35:30   
Špelička
Midva bova naslednji teden prinesla zibko v spalnico, mogoče je še malo zgodaj, ampak se morava kar počasi privajavat na idejo, da ne bova več sama. Že komi čakava najino user posted image !

Vreme je pa zakon, sam da ni več vročine in sem zadovoljna user posted image .

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
2.9.2012 9:37:02   
Špelička
Pauline jaz sem drugače 20 km iz Lj, to ni tako daleč user posted image .

(odgovor članu Špelička)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
2.9.2012 11:39:18   
44gatti
Pauline: jst sm iz Ljubljane user posted image

Hej punce, drgač je mene čisto šokiral post od Vivaldi... Sm tudi v 31. tednu in imam podobne težave: jutri popoldne bo en teden, ki imam trd trebuh. Zagotovo je zaradi utrujenosti v službi... V četrtek in petek sem celo težko hodila, ker me je vse tiščalo. Zdej pa res ne vem, kaj čm narest... Naj grem jutri v službo in popoldne k ginekologu? Naj se grem že danes pokazat v porodnišnico? Naj ostanem jutri doma in popoldne k ginekologu? Imam pa tako službo, da če jutri manjkam, ne bo ravno ok... Moje zdravje in zdravje otročka je na prvem mestu... ampak je jutri od mene odvisnih kar nekaj ljudi... Ufffffffffffffffffffff!!!user posted image
Slutim, da če se grem danes pokazat, me bodo dali na bolniško... mogoče zaradi tega oklevam... Kok sm smotka!
Prosim, ne me kregat, ker tok oklevam...
Jah... mislim, da se bom kr šla pokazat danes...user posted image

(odgovor članu Špelička)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?