|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2012
6.9.2012 19:27:36   
adrenalinka
Špelička super, greva kasneje lahko kdaj skupaj vozičkat user posted image , me res veseli, da je še katera od tu.
Drugače pa... Tele vraže meni kar kocine postavijo pokonci. Najboljša je bila moja teta (ki jih ma ravno okrog 40 btw in ni med kakimi veleumnimi nonami), ko mi je rekla "Aha, nečisto kožo imaš, 100% bo fantek." In se kar ni pustila - pa naj tako mislijo :) Slišiš res vse mogoče. Nenazadnje so se pa te čenče obdržale zato, ker imajo vseeno 50% možnosti, da zadanejo :) Še težje prebavljam recimo "A ti zdej ful kumarice pašejo ane?" Mislim... Jao jao. Res ultrazvok ni vedno zihr, ker se lulček skrije pod popkovino ali pa le-to zlahka kdaj zamenjajo z njim, ampak malo bolj zagotovo pa vseeno je :)

Pauline, ti imaš poleg vseh običajnih skrbi še take zraven ja... Si niti ne predstavljam. Je najbrž vse le precej drugače, ker moraš misliti še na koga, ki je mogoče v teh razmerah še bolj občutljiv, kot tisti v trebuščku. Ampak fajn, da prihaja že drugi. Upam, da bosta uspešno spedenala. Sploh mi je pa zelo zelo všeč tvoj plan glede poroda. Moj je vsaj v drugem delu isti, za prvega pa še ne vem user posted image

Sem pa čisto presrečna, ker imava posteljico končno doma in je voziček izbran. Ne toliko zaradi opreme same, ampak bolj zaradi olajšanja, da se je začelo in da nekaj pa le imam :)

Mi je pa neverjetno, kako močno me mala že brca. Pa če pomislim, da mora pridobiti še enkrat toliko teže in še zrast, si niti predstavljam ne, kako konkretno jo bom čutila ob koncu, ko bo imela za piko na i še toliko manj prostora :)

Zabavno, kako je narava porihtala te zadeve, a ni? user posted image

(odgovor članu Pauline)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
8.9.2012 8:01:48   
Pauline
44gatti, fuuuuul hvala za nasvet glede blazine. Tako dobro že dolgooooooo nisem spala.......ne vem, če sem bila vsega skupaj pet minut budna.user posted image

(odgovor članu adrenalinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
8.9.2012 9:21:34   
44gatti
Pauline: sm prou vesela, da ti blazina pomaga! Res je fenomenalna! user posted image Jst jo uporabljam tudi na kavcu, pa s sabo jo obvezno vzamem tudi takrat, ko ne prespim doma.

Drgac sm bla vceraj na bazarju. Sm kr malo razocarana. Nazadnje sm bla 3 leta nazaj in so talali fuuuul vzorckov (kremice, vlozke...). Letos pa zgleda, da se pozna kriza :( Sicer pa sm nabrala kr neki letakov s popusti in kupla nekaj slikanic po nizjih cenah user posted image

Drgac, ce vas zanima, ima tosama vsak teden drugo akcijo: nekaj izdelkov po 1€. Splaca se mal pogledat na njihovi internetni strani.
Lp pa leeeeep vikend! user posted image

(odgovor članu Pauline)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
10.9.2012 8:45:23   
ursikaa83
helou punce user posted image ,še malo in konec bo te vročine,ki letos že prou najedauser posted image ,s svetlobno hitrostjo se bliža november,ko bomo končno lahko objele naše štručkeuser posted image ..še zdaj ne morem verjet da bo to moja bebica malauser posted image ,tolko sem se bala poroda,zdaj pa komaj čakam da bo vsega konec,vem da boli samo sem se nekot sprijaznala,da nekot more ven pa kakorkoli že bouser posted image .drugače pa se jaz tudi vse težje naštimam v postelji,poležavanje na kavču itak odpade,mi nekot sploh ne paše tam..pretrdo,premalo prostora.....sej veste kako je....in bebice brcajo pridno??moja je kar živahna,zdaj že pokaže da je vlka punca,in kdo bo imel glavno besedo pri hiši....user posted image ,me pa zanima katere cotke ste nabavile za prve dni in odhod z bolnišnice,št.?v c&a imajo full lepe stvari pa tudi kar ugodne cene,h&m mi nima neki nevem kaj...sam ko vidim tiste malee hlačke ,bodije...jooojuser posted image kaj bo res to tak malouser posted image ..drugače imam pregled spet pri ginekologinji 21.09.končno že več kot po enmu mescuuser posted image ,se ve kako pogosti so pregledi po 30 tednu????v bistvu bom tedi v 31 6/7..jooj bliža seuser posted image

(odgovor članu 44gatti)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
10.9.2012 9:44:10   
sončki3
Živjo punceuser posted image ,kako ste?Ste lepo preživele vikend,se spočile?No,za tiste,ki imamo doma šolarčke,so tudi vikendi pestri,pa saj je prav tako,kajne?
Pauline,sem malček prečikirala net(hvala za link) in ja,to je verjetno to,kar je sestra mislila.Sej veš,v 8 letih se je marsikaj spremenilo,pa če človek temu ne sledi,ne ve..
Uživajte današnji danuser posted image

(odgovor članu ursikaa83)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
10.9.2012 13:15:57   
Pauline
Aloha, vsem !

Ursikaa83, jaz imam tudi 21.09 pregled.....komaj čakam, ker vem da bo UZ.....me prav zanima ali se je že obrnila ali ne, ker težko definiram izbokline pri njenem raztegovanju. Ne vem ali je koleno, komolec, lahko bi bila tudi rit ( če je kaj po mamici )user posted image ......no, je za preverit.
Sončki3, sem te že zadnjič želela vprašat........ a ste že razmišljali kako bo poskrbljeno za ta večjega , če bo treba ponoči v porodnišnico ? Jaz imam kar nekaj scenarijev, samo mi noben ni 100 % všeč.....tako, da še gruntam.

(odgovor članu sončki3)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
10.9.2012 21:35:47   
DeVilla
Tud jaz imam že nekaj scenarijev, kaj narediti z mojimi tremi čmrlji, če me začne špikat sred noči... Na srečo imam taščov spodnjem nadstropju, tako da lahko vskoči kadarkoli bo pač treba. A ni škoda, ker ne moremo kr same odločit? user posted image  Ok, tiste ki imajo CR al pa druge razloge je nekaj drugega, če si pa odvisen od matere narave, zna bit pa precej adrenalinsko...
Jutri grem po dnevne doze inzulina, imam ob 11h pregled pri cukrasti doktorci in imam tak občutek, da sem zapečatena.  user posted image   Pojma nimam, kaj naj še jem, ogromno stvari mi ne diši jest in sem obstala pri enih in istih jedeh...

Ena in ena je šest... :)

(odgovor članu Pauline)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
11.9.2012 7:09:45   
Pauline
DeVilla, to je super, če imaš koga tako blizu.......če so pa še pripravljeni pomagat, je pa sploh v redu .........v našem primeru noben od sorodnikov ni v bližini tako, da se bova morala obrnit na sosede ali kolege.....ampak, sredi noči user posted image ...... mogoče pa ne bo treba.
Danes sem po moje prvič v življenju zaspala za v službo. A vidiš 44gatti, kako učinkuje blazina user posted image . Saj ni panike, itak imamo prihod do pol devetih, samo sem želela bit bolj zgodnja, da bi lahko prej zaključila......no, mogoče mi jutri uspe.

Lep sončen dan vsem.

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
11.9.2012 9:35:32   
sončki3
Pauline,sva se z mojim že pogovarjala o tem,pa nisva še zmenjena,sploh pa nisem nikomur še nič rekla.Ampak bo treba,čas beži.Čeprav moj pravi,da saj me ne prime ravno sredi nočiuser posted image ,hehe,pri večjemu me je,tko da...
Drugače so opcija moji starši,ki živijo kakšnih 5 km stran,tko da lahko večjega odloživa kar spotjo,ker pač ne morem zahtevat,da prideta onadva sredi noči do nas,pa tudi prijateljica živi le par 100 metrov stran,ampak bi bilo isto,bi ga morali ravno tako peljat do nje.No,je pač taka situacija,da ne morejo oni do nas..glede na to,da ima fant že skoraj 8 let,pa tudi ni to problem..ko bo čas za to,se nam bo pa itak vse dobro izteklo,boste videle!!

(odgovor članu Pauline)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
11.9.2012 13:56:47   
komarka
Živjo, nosečka!

Posebj pozdarv vsem novim !
Js danes lenarin, da res ni...evo sme še v pižami... za vikennd sem se fajn spočila, ker smo bila na obisku pri starših (doma je tudi brat z družino) in mi nič ni bilo treab delat..kar veliak spremeba..to veste vse, ki nimate staršev v bližini...tako da danes razvajanje, potem pa spet akcija. (hočem akr nekaj stvari za nazaj uredit, nekaj na računalniku, nekaj v papirjih, pa slike...)

Po svoje je kr fajn da nisme več v službi, lahko še v galvi mal "pospravim". se je zadnja leta kar nabralo vse sorte...

Sapnje, kaj je že to... js tud nosim s sabo en povšter, bol okrogel in podolgovat da mal noge podložim... sam vseenp mam vsaj tri do štiri sprehode na noč... sam na srečo zjutraj nisme rpeveč zapsana, popoldan me pa malo zdeluje...

OPREMA :-) Hi, to me pa pri vsakem manj skrbi..pa ne ker bi mela toliko vsega(no nekaj se že nabere) ampak, ker vem da večine stravi nismo toliko rabili kot smo se za njih presekirali ob nabaviuser posted image
VOŽIČEK - js bi morala v posebno šolo az vozičkanje ker mi to nikakor ne gre od rok... pri prvem sva imela cel dva, enega bolj zložljivega za v avto, drugega bolj terenskega, pa je bil prvi res samo za v avto, zelo maoo v uporabi(še sreča je bil sposojen in smo ga lahko vrnili), drugi je bil ap precej zdelan in je šel na odpad ko je mali shodil... Kadra koli sem se kam odpravila z vozičkom, sem nazaj privlekla voz vsa besna, amgea pa v naročju..tako da..čisti anti talentuser posted image
Sem pa veeeeeliko res veeeliko uporabljala sling in mi je bil zlata vreden, sploh ker smo rpi obeh dojenčkih stanovali v tretjem štuku brez dvigala... sedaj smo ap v pritličju...
edina težava slinga je potem, akj pozimi čez obleč...to sem pa vse sorte probavala, pa ne vem če sem akj pogruntala user posted image da bi zgledalo kultivirano, razni pončoti so super sam zgeldaš ap bolj tko tko...

PLENICE smo pri tadrugi probal pralne in se mi ni zdelo nič bolj komplicirano kot navadne..te apreš one pa nosiš v smeti in stalno nabavljaš in se sprašuješ če si dobil najboljše az najboljšo ceno...(btw Pampres je treba pogleda kje so narene, menda so one s poljske veliko slabše, pravijo, nimam izkušenj).
Pa še moj mož je ful faca in jih kar se da sproti splahuje s hladno vodo in nič ne smrdi po kopalnici ipd. Smo pa poskušali z "diperfree" (otrok berz plenic) in je nekaj časa ful šibalo..je mela mala plenico cel dan suho, ker sem jo vaskič ko sme jo odvila in dala nad lijak polulala al pa pokakala... je folk ful debelo gledal... no pol smo se pa selil in meli tako štalo, da sem jo kamaj flgala previjat, smaos e je pa zgodaj odvadila, pri eltu in pol je bila podnevi in ponoči suha... Bomo vidli kako bo z maučijem, če pri fantih isto pali...
edino akr mene moti pri navadnih plenicah(za enkratno), je lenoba enih staršev, ki otroka pučajo z obteženo plenico polulanega in tud pokakanega dolgo... in ekr je pol velikokrat težko preklopit an dovajenje od pleinic, se morajo naprej starši dovadit user posted image tle sme ful stroga, sem menjnja da se starši rpemalo potrudijo in kr puščajo otroke do tretjega leta in se dlje v plenicah...

OSTALA OPREMA: kot rečeno, veliko stravi nismo kajd osti rabili, najbolj se nam je obrestovala banjica na stojalu, ker mene res takoj hrbet boli, če se sklanjam... previjalno sva mela pa vsakič neko provizorič in sva jo hitro (po pol leta) dala stran, ker nisva hotla da mali ali amla dol apde in vsa raje previjala na psotelji ali na tleh...
posteljica pri ans vedno stoji prazna, ker otroci spijo pri nama. Sva pa pri tadrugi dobial luštno koašro in je tam spala čez dan, ponoči pa pri nama... mi smo stiskači ins edaj pri tretjem se res ne bom več obremenjevala z nekimi koncepti ki k nam ne pašejo... To je ap fajn, ko se že tokl poznaš..čeprav otrok zna presenetit... MOgooče bova pa morala najino postlo večjo dobit, ker ne bomo šli več vsi not user posted image
Oblekic sem pa spet ful dobila, moram pregledat in kajs tarn dat...res je noro kok je to majhno an zečetku, ap tud kok hitro ratste..če takoj ne oblečeš se hitro zgodi da nikoli ne oblečeš kakih cunjc...

Evo zdej sem pa že ful naštrikala takod a o porodu drugič...ena je rekla,d a bi šel kdo namesto nje rodti... js pa ne zamnjam!!! MOj plan je tud dokaj kratek, manjka mi smoa uvodni del, kako bom ravno pravi trenbutek na pravem mestu...

Uživajte!

LP, K

(odgovor članu 44gatti)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
12.9.2012 11:57:59   
Špelička
Danes sem imela zopet pregled, plačala sem tudi UZ za kontrolo rasti. Najina bučka ima že 1,7 kg (32. teden), edino njen trebušček je malo majhen, tako da imam čez 14 dni zopet UZ. PDP ostaja isti. Dobila sem tudi že vse papirje za porodnišnico. Počasi bo treba že torbo pripravit user posted image .

Glede pleničk, pri nas bomo imeli une za enokratno uporabo, ne verjamem, da bi moj tako vestno pral pralne pleničke, da bi jih imela ves čas dovolj na lagerju, meni se pa sigurno tudi ne bo dalo.

Neposredna povezava do sporočila: 1611
12.9.2012 13:56:15   
DeVilla
Evo mene na celotni dnevni dozi inzulina - 3x na dan pred glavnimi obroki in ena inekcija po zadnjem obroku zvečer. Sem pa srečala eno tolk faco nosečko med čakanjem, ki ima rok v začetku novembra. Je šele junija nardila test in zvedla da je v tretje noseča! Sva se tako presmejali med čakanjem, da je tista ura ful hitro minila. Sem ji omenila naše čvekanje, pa ni poznala.
Včeraj zvečer si je naš brcko omislil posebne raztegovalne vaje. Sem imela občutek, kot da se je z vsemi štirimi uprl v mojo hrbtenico, glavo in rit pa pritisnil ob moj trebuh. Je bil trebuh čist špičast, pa okol popka me je kar šponal! Sem ga začela mal božat pa mu prigovarjat, da me tole boli in se me je usmilil po kakšni minuti al pa treh. user posted image  

Ena in ena je šest... :)

(odgovor članu Špelička)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
12.9.2012 17:19:57   
44gatti
Pauline: blazina dela čudeže user posted image Jst se zbujam le dvakrat za lulat in takoj zaspim nazaj. Morm kar pazit, da se kje ne zaletim, ker sm kar munjena user posted image Zjutraj se zbujam spočito, ampak moram pa spat vsaj 8 ur, drugače ne zdržim v službi...

Plana za porod nimam. Imava sicer psa, ampak to ni problem: ga bo že kdo od bližnjih počuval. Sicer ga bom tako pogrešala, ko bom 3 dni v porodnišnici!!! Moj je že reku, da ga bo prešvercal user posted image Nekaj tednov nazaj je splezal v posteljo (po navadi mu ne dovoliva) in se je stisnu ob trebuh. Ker pa sem ležala na desnem boku, se je tamali v trebuhu premetaval. Vsakič, ko je fejst ruknu, je pes nelagodno pihnu in premaknu, dokler se ni naveliču in odšel k nogam. Tok sm se nasmejala user posted image

A ste že kej razmišljale o raznih sredstvih za omilitev bolečine pri porodu? Jst sm kar prepričana, oz. upam, da ne bom rabla ničesar. No, mal se bom že z masko zadela, če bo le potreba user posted image

Špelička: jst sm tudi v 32. Pregled z UZ sm mela v ponedeljek. Je reku, da bo velik fant... izračunu je 1.900g. Upam, da se bo kej spremenilo do konca, drugače se bom mogla kr namartat user posted image

Ah ja, še to. Sm začela obiskovat šolo za starše. A še kdo že hodi? Danes smo imeli telovadbo/fizioterapijo. Je blo zelooo na hitro. Škoda. Sicer pa so spet ponovili koristnost sproščanja med popadki. Jah... bomo vidli kako bo izvedljivo user posted image

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
13.9.2012 11:58:17   
ursikaa83
pozdravljene punce..ali imate glede na to da bomo rodile v novembru,kupljeno tudi bundico za otročeka,če bo že hladno???jaz sem proti koncu pa že zna biti...???

(odgovor članu 44gatti)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
13.9.2012 12:01:09   
barbara19.11
ja js sem kupla bundico za nasga bebija pa dosti plišastih pajackov imamo da nam bo toplo

Neposredna povezava do sporočila: 1615
13.9.2012 12:11:04   
ursikaa83
pa zanima me še to kako je s tem da moreš že v porodnišnico nesit potrdilo o očetovstvu..???je to nujno?kaj pa če to urediš po porodu???za tiste to ko n iste poročene

(odgovor članu barbara19.11)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
13.9.2012 19:53:16   
Špelička
Midva sva dobila v posojo bundico z zimsko vrečo velikost 0-3 mesece. Pajacke imava tudi večinoma vse plišaste za čez zimo. Pa seveda kapice in šalčke.

Neposredna povezava do sporočila: 1617
13.9.2012 20:09:20   
RozaRoza
Hej!

Jaz trenutno še na veliko nakupujem za našega user posted image in bom tudi kupila kakšen kombinezonček, taki bolj zimski... pa seveda plišaste hlačke, pa večplastno oblačenje bo prišlo v poštev, menda...

(odgovor članu Špelička)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
13.9.2012 20:16:32   
benji
Za začetek bova imela kar zimsko vrečo za lupinico in košaro. Saj verjetno je bundica čisto O.K. samo jaz res ne vem kako to malo zadevico namontirat na bebija user posted image . Mislim da mi ga bo lažje položiti v topel "žakelj" .
Pa še v lupinico ga ne moreš pripasat če je preveč oblečen. Pajackov imam tudi nekaj ampak ne pretiravam,,saj notri se bo kurilo in ne rabi biti tako zelo oblečen... kot za ven npr.
Glede očetvostva pa mislim da je edina razlika ali urediš prej ali kasneje v tem, da če urediš prej potem dobiš v porodnišnici že popolno izpolnjen izpis iz matične knjige za otročka, sicer pa moraš naknadno urediti in sporočiti še podatke o očetu in potem dobiš novega. Pa oče lahko že sedaj odda na CSD papirje za očetovski dopust in potem le sporoči datum rojstva in začetek koriščenja dopusta.

(odgovor članu Špelička)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
14.9.2012 7:18:57   
Pauline
Oooo, koliko se vas je oglasilo.....super !
No, pa sem dobila datum težko pričakovanega pregleda, to je v četrtek 20.09. Takrat bom ravno 30 teden in dva dni. Upam, da bom dobila tudi vse potrebne papirje za CSD. V službi sem samo še dva tedna in bi bilo fajn vse zrihtat preden odrinem na dopust in potem na porodnško.
Kar se zimskih oblekic tiče. Jaz imam še od prvega vse oblekice na voljo, pa še datumsko se super pokrivata.....tako, da imam prištiman pajacek za zimo, če bo pa premalo pa bomo še kakšno dekico čez dali in to je to.
Z nakupovanjem drobnarij in pripomočkov ( plenic, dudic, slinčkov, flašk....) pa še sploh nisem začela......se bo treba počasi zmigat.
Tiste, ki se že na polno pripravljate oz. ste že pri koncu, v katerih trgovinah ste nakupovale, kje se najbolj izplača, a so cene zelo različne med trgovinam...... ????

(odgovor članu 44gatti)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
14.9.2012 9:11:28   
Špelička
Jaz sem od drobnarij nakupila celi 2 dudici. Vsakič grem s seznamom v trgovino, potem se pa čisto zmedem od toliko izbire in mnenj, da rečem, da moram še premislit in potem doma tuhtam in se sekiram, da še nič nisva nabavla user posted image . Vsa sreča imava cunjice, dekce, zibko in vso posteljnino pripravljeno.

Punce je katera na bolniški? Meni se naslednji teden izteče tistih 30 dni bolniške, ki mi jih firma plača, sedaj so pa iz zdravstvenega poslali vlogo na komisijo za podaljšanje. Kako radodarni so tam z bolniškimi? Vzrok je nizko ležeča posteljica. Jezi me, ker mi do porodniške in s koriščenim dopustom manjka za 11 delovnih dni in bom šla v primeru zavrnitve z zelo težkim srcem spet delat, čeprav le za 2 tedna. Ko si enkrat doma, ni variante, da greš spet na šiht. Odpade pa možnost, da pokoristim dopust in grem nazaj na bolniško na stroške firme, ker sem že dobila grožnjo od vodstva. Uglavnem v tako stresno atmosfero se tudi slučajno nočem vračat v tako pozni nosečnosti user posted image .

(odgovor članu Pauline)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
14.9.2012 9:33:19   
Izabelina
a se je Vivaldi kej javla? user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu Špelička)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
14.9.2012 10:43:05   
me83
Špelička - pomoje se nic ne rabis bat za podaljsanje bolniske,... Sploh glede na to, da imas nek tehten razlog za to. Jaz sem na bolniski ze od 12 tedna nosecnosti in bom do konca :( dejansko sem imela rizicno nosecnost, bila celo v bolnici, doma zelo zelo veliko prelezala,.... Osebna zdravnica je rekla, da se nosecke nimamo kaj bat, da ne bi podaljsali (sploh ce imas nek razlog,... Morda je bolj problem pri tistih, ki bi pac rade bile v bolniski pa zato ni zdr. osnove).

Punce kaksne st. oblacilc ste nakupovale? Jaz imam vecino 56 in 62,... Kdaj po vasih izkusnjah povprecen dojencek potrebuje 68? Verjetno se v casu, ko bo potreben dolg rokav? :)

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
14.9.2012 12:07:29   
Špelička
Jaz imam še 68 in 74 z dolgimi rokavi, sem dobila v posojo. Po moje je 68 nekje za 6 mesecev, torej mesec junij. Ampak ne moreš vedet, kako vroče bo naslednje poletje, pa tudi bebico bolj oblečeš kot sebe.

Upam res, da smo nosečnice kaj bolj zaščitene glede bolniške, sploh ker imam razlog in ker gre za tako kratko obdobje.

So me ravnokar klicali, da je prišel najin voziček in ga greva naslednji teden iskat user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1624
14.9.2012 22:22:24   
rakica82
Hej,

mi smo pa uspeli iti na morje in včeraj žer prišli nazaj, se je poslabšalo verme. Smo imeli hudo naporen dopust, Sara je bla hudo boga so ji v enen dnevu zrastli ven 3 kočniki, je imela tudi vročino od tega, zdej čakamo še četrtega in jo še ful boli, ponoči se zbuja nonstop, pa bolj sitna je Skratka pestro. Nporno obdobje in ko samo pomislim ,da bomo to kmalu spet dajali čez z drugim, ojoj.

Pri nas bomo varstvo ko grem v porodnišnico verjeno reševal is taščo, živita 5 minut stran . Jaz bi itak najraje šla zvečer, ko jo dava spat, pa da pirde moj nazaj preden vstane. Samo eno so želje, drufgo pa kak obo.

nakupovanje še vedno nič, ni časa. Sej večino mamo, samo malenkosi rabimo. Bundica za male ni praktična, nabavite pajacke, mi smo lani kupili v Hpferju takega plišastega z kapuco, je bla res cela notri, tud za čez rokice, pa ful lep je z ušeski na kapuci kot medo. Smo ga uporabljali celo zimo, nam bo še prav prišel

Številka 68 je bla pri nas v uporabi ko je bla stara 6 mesecev, tega res ne rabite kupovat še zdej, ne pretiravajte, to je res že bolj pomladi, počakajte s večjimi številkami ,da vidite kak ovelik bo otrok in kako hitro bo rastel.

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu Špelička)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......