komarka
|
Živjo, nosečka! Posebj pozdarv vsem novim ! Js danes lenarin, da res ni...evo sme še v pižami... za vikennd sem se fajn spočila, ker smo bila na obisku pri starših (doma je tudi brat z družino) in mi nič ni bilo treab delat..kar veliak spremeba..to veste vse, ki nimate staršev v bližini...tako da danes razvajanje, potem pa spet akcija. (hočem akr nekaj stvari za nazaj uredit, nekaj na računalniku, nekaj v papirjih, pa slike...) Po svoje je kr fajn da nisme več v službi, lahko še v galvi mal "pospravim". se je zadnja leta kar nabralo vse sorte... Sapnje, kaj je že to... js tud nosim s sabo en povšter, bol okrogel in podolgovat da mal noge podložim... sam vseenp mam vsaj tri do štiri sprehode na noč... sam na srečo zjutraj nisme rpeveč zapsana, popoldan me pa malo zdeluje... OPREMA :-) Hi, to me pa pri vsakem manj skrbi..pa ne ker bi mela toliko vsega(no nekaj se že nabere) ampak, ker vem da večine stravi nismo toliko rabili kot smo se za njih presekirali ob nabavi VOŽIČEK - js bi morala v posebno šolo az vozičkanje ker mi to nikakor ne gre od rok... pri prvem sva imela cel dva, enega bolj zložljivega za v avto, drugega bolj terenskega, pa je bil prvi res samo za v avto, zelo maoo v uporabi(še sreča je bil sposojen in smo ga lahko vrnili), drugi je bil ap precej zdelan in je šel na odpad ko je mali shodil... Kadra koli sem se kam odpravila z vozičkom, sem nazaj privlekla voz vsa besna, amgea pa v naročju..tako da..čisti anti talent Sem pa veeeeeliko res veeeliko uporabljala sling in mi je bil zlata vreden, sploh ker smo rpi obeh dojenčkih stanovali v tretjem štuku brez dvigala... sedaj smo ap v pritličju... edina težava slinga je potem, akj pozimi čez obleč...to sem pa vse sorte probavala, pa ne vem če sem akj pogruntala da bi zgledalo kultivirano, razni pončoti so super sam zgeldaš ap bolj tko tko... PLENICE smo pri tadrugi probal pralne in se mi ni zdelo nič bolj komplicirano kot navadne..te apreš one pa nosiš v smeti in stalno nabavljaš in se sprašuješ če si dobil najboljše az najboljšo ceno...(btw Pampres je treba pogleda kje so narene, menda so one s poljske veliko slabše, pravijo, nimam izkušenj). Pa še moj mož je ful faca in jih kar se da sproti splahuje s hladno vodo in nič ne smrdi po kopalnici ipd. Smo pa poskušali z "diperfree" (otrok berz plenic) in je nekaj časa ful šibalo..je mela mala plenico cel dan suho, ker sem jo vaskič ko sme jo odvila in dala nad lijak polulala al pa pokakala... je folk ful debelo gledal... no pol smo se pa selil in meli tako štalo, da sem jo kamaj flgala previjat, smaos e je pa zgodaj odvadila, pri eltu in pol je bila podnevi in ponoči suha... Bomo vidli kako bo z maučijem, če pri fantih isto pali... edino akr mene moti pri navadnih plenicah(za enkratno), je lenoba enih staršev, ki otroka pučajo z obteženo plenico polulanega in tud pokakanega dolgo... in ekr je pol velikokrat težko preklopit an dovajenje od pleinic, se morajo naprej starši dovadit tle sme ful stroga, sem menjnja da se starši rpemalo potrudijo in kr puščajo otroke do tretjega leta in se dlje v plenicah... OSTALA OPREMA: kot rečeno, veliko stravi nismo kajd osti rabili, najbolj se nam je obrestovala banjica na stojalu, ker mene res takoj hrbet boli, če se sklanjam... previjalno sva mela pa vsakič neko provizorič in sva jo hitro (po pol leta) dala stran, ker nisva hotla da mali ali amla dol apde in vsa raje previjala na psotelji ali na tleh... posteljica pri ans vedno stoji prazna, ker otroci spijo pri nama. Sva pa pri tadrugi dobial luštno koašro in je tam spala čez dan, ponoči pa pri nama... mi smo stiskači ins edaj pri tretjem se res ne bom več obremenjevala z nekimi koncepti ki k nam ne pašejo... To je ap fajn, ko se že tokl poznaš..čeprav otrok zna presenetit... MOgooče bova pa morala najino postlo večjo dobit, ker ne bomo šli več vsi not Oblekic sem pa spet ful dobila, moram pregledat in kajs tarn dat...res je noro kok je to majhno an zečetku, ap tud kok hitro ratste..če takoj ne oblečeš se hitro zgodi da nikoli ne oblečeš kakih cunjc... Evo zdej sem pa že ful naštrikala takod a o porodu drugič...ena je rekla,d a bi šel kdo namesto nje rodti... js pa ne zamnjam!!! MOj plan je tud dokaj kratek, manjka mi smoa uvodni del, kako bom ravno pravi trenbutek na pravem mestu... Uživajte! LP, K
|