|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2012
26.8.2012 7:21:41   
Pauline
Jutro vsem srečkam nosečkam.

Sončki3, naš gre v petega. To je skoraj deset_ let narazen ( prvi je rojen decembra ) .......pa nič zato.....samo, da se nam je posrečilo še enkrat.

Ursikaa83, poglej na tem linku....pravica je vezana na višino dohodka.
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/pomocObRojstvuOtroka.asp

Vreme nam bo pa naklonjeno.....vsak dan sonček, vendar ne preveč visoke temperature......user posted image

Uživajte v nedelji......

< Sporočilo je popravil Pauline -- 26.8.2012 7:22:12 >

(odgovor članu ursikaa83)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
26.8.2012 20:23:58   
barbara19.11
heeej mamice... končno malo ohladitve in se bo lažje spalo zdaj in do novembra nafilamo baterije za naše sončke...še malo in noveberčki bodo zajokali :))))user posted image user posted image

(odgovor članu žirafkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
27.8.2012 8:35:39   
Vivaldi
Dobro jutro vsem!user posted image
Zgleda, da smo vse na istem - bomo vse hkrati začele CSD obletavat in jih bo kar kap zadela user posted image

A še katera zdaj čuti manj brcik kot prej? Meni je ful čudno, da bi že zdaj imel manj prostora kot prej (31. teden). Hvala bogu imam v sredo pregled v APN in bom povprašala. Upam tudi, da ga bom kaj videla na UZ.user posted image

Nič, bo treba danes še kaj naredit, dan je zadnje čase tako hitro okrog... Se mi zdi, kot da gre nosečnost mimo, kot bi mignil, ampak po drugi strani imam pa občutek, da je od delanja testa 29. februarja že ceeelaaa večnoooostuser posted image

Uživajte z bušiji pa poročajte kaj, kako se počutiteuser posted image

(odgovor članu barbara19.11)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
27.8.2012 9:23:21   
Špelička
Jaz sem že tudi bila na CSD, da sem preverila, če sem obrazce ok izpolnila. Naslednjič (32. teden) pri ginekologinji dobim še papirje z PDP in nesem v službo. Jupi ja, november se vztrajno bliža!

Sem ta vikend dobila ful bodijev in pajackov za prvih 6 mesecev in mislim, da mi kaj dosti ne bo treba kupovati. Edino kaj ful lepega za obiske user posted image . Prej bom morala v šoping zase, za hladno vreme nimam nič nosečniških oblačil. Čez poletje sem tako nosila skoraj vse kar sem imela že od prej, važno da je bilo na elastiko v pasu.

(odgovor članu Pauline)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
27.8.2012 9:25:52   
Špelička
Vivaldi pri nas so brcike še vedno zelo močne in pogoste, nisem niti še začela beležit število brcov na dan, ker jih je too much. Se bo pa verjetno kmalu umirilo, prostora je namreč vedno manj.

(odgovor članu Špelička)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
27.8.2012 12:57:21   
DanaBanana
Vivaldi tudi meni se zadnje 2.tedna zdi, da so brce manj pogoste oz. "drugačne" (sem 30.teden).. me pa brca v druge predele-bolj pod rebra:)

Mi lahko katera pove kakšen naj bi bil občutek teh lažnih popadkov. Ni mi najbolj jasno kaj naj bi to bilo.. Mogoče sprašujem pač prezgodaj in bom kmalu vedela, ampak vseenouser posted image

Na splošno sem pa najbolj vesela prihajajoče jeseni, ker tole poletje je bilo resnično ubijajoče.. V življenju mi še ni bilo tako vroče -niti v puščavi, ko smo šli na safari.. pa tam sem se vsaj shladila.. tukaj me pa še ponoči žgeuser posted image

lep pozdrav vsem nosečkamuser posted image

(odgovor članu Špelička)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
27.8.2012 13:53:01   
44gatti
Hojla nosecke! Po dolgem letnem dopustu, sem spet sedla za racunalnik. Berem, da je blo vsem vroce. Zgleda, da nam se bo ta teden. Sicer je danasnja temperatura faaaantasticna.
Na dopustu smo bli v hribih in se tako lepo hladili, da nismo pogresali morja!
Trebuh pa raste, raste... meni gre pa zasluga, da sem se se jaz fino razsirila! V enem mesecu sm pridobila 3kg in pol. :( 10. imam pregled.... ze vem, da bom kregana... pa kaj, ko smo tako dobro jedli!
Brce in premiki so zelo pogosti. Kdaj so mocni, kdaj pa rahli. Se pa zgodi, da mi pritisne na mehur in. moram na wc vsakih 5min! Pacek!
Mene tudi zanima kako se pojavijo ti lazni popadki. Mamice?
Lp

(odgovor članu DanaBanana)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
28.8.2012 9:40:59   
Pauline
O popadkih si lakho preberete na tem linku http://www.ringaraja.net/forum/m_999391/tm.htm

Kar se brcik tiče.....še vedno so močne in zeeelooooo pogoste..... se ne spomnim, da bi bil prvi tako aktiven. Za naslednji pregled moram poklicat šele 3.9. tako, da ne vem kdaj bom na vrsti. Bo pa verjetno zgoraj v septembru, saj moram v 30. tednu dobit injekcijo.....upam, da bo tudi UZ na sporedu.
Tudi jaz bom morala iti v nabavo za jesenske nosečniške obleke. To mislim bolj za spodnje dele, saj za zgornje uporabljam kar navadne samo eno številko večje......v prvo se je obneslouser posted image .
Toliko za zdaj.......šibam k frizerju.

< Sporočilo je popravil Pauline -- 28.8.2012 9:43:13 >

(odgovor članu 44gatti)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
28.8.2012 10:25:23   
Vivaldi
Jaz ne vem, mene že prav malo skrbi glede teh brcik, saj so, ampak jih je res precej manj, prej je bil mali tako živahen, da sem mislila, da me bo razneslo - bom jutri na pregledu vprašala.

Včeraj zvečer sem se prav ustrašila, ko sva z mojim sestavljala omaro (no, jaz sem bolj asistentuser posted image ) in me je tako zaskelelo v trebuhu, da sem se takoj morala uležt. Moj se je seveda razhudil, ker sem na bolniški in bi res morala več počivat, ampak kako naj počivam, ko je pa kar naprej nekaj - vsaj za pospravljat ta grozni prah od šmirglanja zidov in rezanja in kaj vem kaj še vsega. Uglavnem, kar enih petnajst minut je trajalo, da je trebuh ratal spet normalno mehek, tako da sklepam, da bi to lahko bil lažni popadek?

Ja, šoping za nosečniške obleke ... Še vedno trdim, da smo se dobro prešvercale do sedajuser posted image V bistvu nisem nosila še nič nosečniškega, razen enih hlač spomladi, pa še to bolj zaradi veselja, in ker so mi bile navadne preozke v pasu (sem se razvadila z visokim pasom user posted image ) Zdaj sem bila ves čas v oblekicah ali krilih in malo daljših oprijetih majčkah in se sploh ni videlo, da niso nosečniške cunje. user posted image Zdaj sem pa ugotovila, da so mi vse jope prekratke!user posted image user posted image

Gatti
jaz sem se tudi nekaj sekirala zaradi kg, ampak zdaj sem založila vago in se ne hodim nič tehtatuser posted image Mislim, da se do sedaj šla gor 10 kg(!), sem pa v 31. tednu. No, bom videla, če bo jutri kaj rekla na pregledu. Se pa končno spet malo več gibam. Ma bohpomagi, če sem pa lačna non stopuser posted image user posted image user posted image Saj jem tudi zelenjavo, ampak predvsem sem LAČNA.user posted image

Temperature so uživaške za sprehajanje, tako da izkoristiite lepe dni!user posted image user posted image user posted image
Jutri pa sporočim, kako bo na pregledu, malo držite pesti okrog 10h... (ali 12h, v LJ porodnišnici ponavadi kar traja user posted image )

(odgovor članu Pauline)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
28.8.2012 18:40:58   
ursikaa83
ojla punce...še malo pa se bojo te hude temperature poslovileuser posted image ,hudo je bilo letošnje poletjeuser posted image ,se pa z svetlobno hitrostjo približuje november..kaj vse že imate za dojenčka????moj v petek pripelje vozek z nemčije in vse kar spada zraven..sem pa danes kupila flaške pa 2 dude za probo..mogoče dude sploh ne bo hotela samo za vsak slučaj...sem pa izbrala vse od tommee tippee...flaške so mi svetovne..bomo pa vidli kako se bodo obnesle...sem pa v baby centru gledla že malo cotke..one najmanjše...56 baje ne rabimo veliko ko jih takoj prerastejo..plajške baje rabimo za v porodnišnico pa en kompletek...nevem pa kako je s tem da rabimo eno pleničko za široko povijanje,se to še sploh uporabljauser posted image ????berem tiste sezname kaj vse bi naj rabili..pa mislim da je to too much vsega,res to vse rabiš?????pa planičke?katero velikost?tiste ko ste že rodile boste to vse že vedele povedat,ker jaz sem čisto nevednauser posted image ...drugače pa naša punčka še brca,pa brca...hvalabogu so krči minli,temu se lahko zahvalim magnesolu,ker na trenutke me je res vse bolelo(res hudo)tiščalo,pikalo,da sem mislala da že grem rodit..kaj šele bo......user posted image

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
28.8.2012 19:03:39   
Izabelina
dan souser posted image !

kok ste pridne tlele s klepetom, skor ne morm verjet user posted image

js nimam še nič naštimano za dete, se mi zdi za vse še mal prezgodi. Itak morm najprej narest prostor, zdej pridno sortiram igrače od tavelke, ne boste verjele kok se nabere neke navlake pa raznoraznih zadevic, ki sploh ne spadajo pod igračke... user posted image ena velika vreča je za vršt stran, ena velika vreča je za podarit in nažalost še vedno ostane vsega preveč user posted image

ampak imam seznam "to do list" in zdej lahko sortiranje igračk obkljukam user posted image

ok, zdej pa še mal pokomentiram:

lažni popadki - js jih v prvo mislm, da nism mela, tko, da ne vem kako bi jih opisala, ene parkrat se mi je samo zgodilo, da je cel trebuh naenkrat postal čisto trd in v parih sekundah nazaj normalen... mogoče je bilo to to...

pleničke - kšn čis tamajhen paketek boste zagotovo porabile, če ne bo dete lih martin krpan, sam ne si pa delat zaloge pleničk št. 1 ker hitr prešaltaš na dvojko, da je mala rita bolj na komot...

oblekice - isto kot za pleničke, kaj št 56 je uredu, naša je nosila kr kšn mesc dva, da niso skoz mal zavihani user posted image ni pa treba lih pretiravat, ker se gre hitr pol na večje številke...

to je to kar se na hitrco spomnem mogoče bom celo bolj pridna pa se več javljala tuki, ko vidm da ste kr supr punce user posted image

< Sporočilo je popravil Izabelina -- 28.8.2012 19:05:03 >

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

Neposredna povezava do sporočila: 1536
29.8.2012 9:12:28   
Pauline
Ursikaa83, jaz sem pri prvem potrebovala zelo malo oblek št. 56. Mali je bil 54 cm ob rojstvu in jih je v dobrem tednu prerastel. Enako velja za pleničke.....
Meni je pomagalo, ko mi je ginekologinja "napovedala" predvideno težo in velikost otroka pri porodu.......dolžino je zadela v cm, težo pa zgrešila za 10 g........enako je že storila v tej nosečnost.

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
29.8.2012 9:22:43   
Špelička
Kaj vam vsem ginekologinje na pregledu povejo za težo in dolžino dojenčka?
Jaz sem za dolžino izvedela samo na 1. pregledu, težo mi pa še nikoli ni omenila user posted image .

(odgovor članu Pauline)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
29.8.2012 10:17:00   
sončki3
Dober dan sonosečke.user posted image .Počitnice se iztekajo in kmalu bo spet premalo časa za vse,pa na momoente premalo živčkov(velikokrat zaradi učiteljev,ne zaradi našega fanta),pa vikendi bodo spet nogometno obarvani..
Pauline-ja veš,življenje je nepredvidljivo in ne moreš ga načrtovati,ker ima ono zate svoje načrte(samo moje skromno mnenje,v katerega verjamem),tko da imamo pač takšno razliko v letih.Mi je pa všeč,ker je tavelik tolk vesel in naudušen in komaj čaka družbo,da bolje nebi moglo biti.Tko da,ja,kot vedno rečem,vse z razlogom!!!!
Kako je pri vas?Komaj čakate šolo?
Da še jaz malo pokomentiram...brcike-pri meni se dogaja pa to,da je otroček kakšen dan,dva,ful aktiven,naslednji dan pa malček manj.Drugače naj bi bilo pa normalno,da nekje med 24.-28.tednom ne občutiš tolk intenzivno brcik,ker se plodovnica poveča,potem se pa zopet razmerje prevesi v korist moči otroka.Na koncu pa itak nima več toliko prostora,pa je zopet mogoče malo manj akcije.
Oblekice in pleničke-tako kot ste že rekle,odvisno od otročka.Jaz sem za tavelikga rabila vse majhne stvari,ker je bil pač bolj drobčkan,lahko si pa nabavite tudi malček večje oblekice,ampak potem je pa tko,kot je že rekla moja predhodnica,je treba vse zavihat.Drugače pa res,pa prosite malo svoje ginekologe naj vam povejo koliko so otročki veliki.Meni je za prvega približno povedala,je kar držalo.No,za tega pa bom tudi prašala.Komaj čakam drugi teden,ko imam pregled,pa upam da mi naredi UZ,da vidim našega dojenčka.user posted image
Aja,krči,špikanje in bolečine-mi je to tako znano,da smo že prijatelji,hehe.Magnesol,počitek,buscopan..pa še vedno je vse tukaj.No kaj hočemo,tko pač je.Dokler je odspodaj vse zaprto ni panike.user posted image
Zdaj sem pa naložila,ane?user posted image

(odgovor članu Špelička)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
29.8.2012 11:08:04   
barbara19.11
hejla mene pa zanima če ima katera tukaj izkušnje z inekcijam proti razvoju pljučk? Ker primi je G reku da septembra imam pregled naslednjič pa ali mi bo lahko vZel bris ali bom pa že rodila in me zelo skrbi glede njehovih besed. Sem pa lansko leto februarja rodila vÿ mesecu dvojajčna dvojčka ki pa sta nažalost umrla med porodom ker sta imela premala pljuča da bi zadihala sama in tudi aparati nebi pomagali. Sedaj sem pa že v 28 tednu pod srčkom nosim pa zelo nagajivega fantka.

(odgovor članu sončki3)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
29.8.2012 12:04:09   
Anonimen
http://www.ringaraja.net/forum/m_2459605/mpage_1/key_/tm.htm#2461558

Neposredna povezava do sporočila: 1541
29.8.2012 12:31:59   
suziflo
Punce, kolko vas je iz mb?

lahko kakšno skupno vozičkanje uredimo:)

MOJA ELA: 3.1.2011

Neposredna povezava do sporočila: 1542
29.8.2012 12:56:38   
rakica82
Hoj,

evo se tu pa tam malo oglasim, mi zmanjkuje cajta pa še tko je da mi ta nosečnost mineva brzinsko hitro, ne spremljam tok kot sem prvič kje sem in pol nimam kaj pametnega za povedatuser posted image

V ponedeljek sem mela test za sladkor, preživela in nimam sladkorne, kar bi jim jt povedala tud brez tega trapastega testa. Jutri imam redni pregled pri ginekologinji.

Brcike so pri nas močne in skoz, brca ful več kot Sara. ma očitno še dost placa, ker je povsod.

lažni popadki
jaz sem jih mela skor cel mesecp red porodom, ne znam pa točno opisat kako zgleda, pač kot pri menstruaciji krči neki podobnega je blo pri meni. Pa nič bat, ko bodo ta pravi popadki boste vedele user posted image

Cunjice in plenice odviso od velikosti otroka, mi smo vedli da bomo imeli bolj majhnega, ker je skoz na Uz tko kazalo, ej blo res in smo imeli dolgo št. 56. Je pa res, da je brezveze delat preveliko zalogo teh najmanjših cunjic, če na pa malo zavihaš rokavčke pa jeuser posted image

Seznami pa tko, jaz pol stvari ki so gor navedene nisem rabila.

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu suziflo)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
29.8.2012 14:09:31   
sončki3
barbara19.11 sploh mi ni všeč govorenje tvojega G,ker te je zdej samo prestrašil,kajne?
Da ne bom dolga..pri mojmu tavelikmu so mi dali dexametazon,to je "zdravilo" za razvoj pljučk.Je blo pa tako,da mi je v 32.tednu na ctg risalo popadke in odprla sem se za dva prsta.Tako da sem šla za 3 dni v porodnišnico,da so mi dali te inekcije,potem sem pač več počivala in naš fant se je rodil v roku.Tega naj se pa nebi posluževali,če nimajo res dobrega razloga za to-odprt MV,krajšanje MV...na kratko znaki prezgodnjega poroda.
Tko da,ne vem zakaj ti je G to rekla.A predvideva da boš rodila prej ali kaj..
Poglej si nekaj na to temo na med.over.net.Srečno!!!!!

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
29.8.2012 14:45:00   
Pauline
Sončki3, tudi naš se neizmerno veseli prihoda novega člana............še v najlepših sanjah si nisem tako predstavljala............res me je presenetil.
Šole se veseli, kot sam pravi samo prvih dveh tednov. Prvega, ker ni kaj dosti dela, drugega pa ker grejo na morje, šolo v naravi.user posted image

Barbara 19.11., zelo mi je žal, da imaš tako brezčutnega ginekologa. Lahko bi ti z malo več sočutnosti razložil kaj se dogoaja ( sploh če si že imela v preteklosti enake probleme ). Nimam ne izkušenj ne znanja o teh injekcijah, lahko ti samo svetujem, da na naslednjem pregledu vstrajaj na bolj natančni razlaga in možnostih. Držim pesti, da bo vse v redu.

(odgovor članu sončki3)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
29.8.2012 17:15:04   
barbara19.11
hvala za spodbudne besede :) a ste že veliko nakuple za vaše malčke jaz grem jutri malo naokoli po trgovinah da začnem malo pripravljat,, a previjalne mizice boste dale delat ali boste kupile u redni prodaji?

(odgovor članu Pauline)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
29.8.2012 18:10:42   
sončki3
Pauline,vaš fant že ve,kdaj je še dobro it v šolo in kdaj ne več tolikouser posted image .No,saj naš se veseli pa treningov in tekem,to je pa tudi use,se mi zdi,hehe.Ups,pa da ne pozabim,rojstnega dneva,ki ga ima septembrauser posted image .Sem pa vesela,da je tudi pri vas tako,da usi čakate novega člana!!
Jupi,voziček je naročen!!user posted image Drugi teden gre moj po njega,tko da ena skrb manj je.

Neposredna povezava do sporočila: 1547
29.8.2012 20:00:52   
Vivaldi
Drage moje sonosečke, moj instinkt je imel kar prav, da nekaj ni uredu: zgleda da otvarjam sezono novembrčkov.user posted image
Danes sem bila na pregledu v P, sem povedala, da ga nič več tako intentivno ne čutim, da mi zelo otrdeva trebuh in da imam občutek, da me dol tišči (pa še v križu me špika, kot sem ugotovila). Zaznali so krajšanje materničnega vratu in odpiranje, tako da bom nekaj časa v P, jutri zjutraj grem noter, da dobim prvo injekcijo za razvoj pljučk (ne proti razvoju, kot je ena napisala - pa brez zamereuser posted image ). Sem v 31. tednu, sem pa zelo vesela, da me v ambulanti za patološko nosečnost jemljejo tako resno (sem bila napotena zaradi kronične ledvične bolezni, ki jo imam sicer) in tako se kar nekako varno počutim.
Samo ne vem, kako bom zdržala brez mojega in vseh živaliuser posted image Ampak imam dober občutek, da sem v dobrih rokah in da bodo pozorni in da vejo, kaj delajo. Vse za neše bejbije!
So me pa pregledali z UZ, z vaginalnim UZ in tudi vaginalni pregled je opravila G, ampak sem se po prihodu domov ful ustrašila, ko sem videla, da sem malo krvavela - je pa to taka stara, rjava kri, in čisto malo, tako da pomoje ni hudega - sicer grem pa takoj zjutraj noter in to je to.

Punce, držite se, počivajte, jaz se bom poskusila kaj javit, če bo šlo.

(odgovor članu sončki3)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
29.8.2012 21:06:08   
me83
Vivaldi drzi se,... Saj dobro, da ti za vsak slucaj dajo inekcijo za pljucka :) tudi jaz sem bila v 20 tednu hospitalizirana -
ctg je zaznal popadke, bolecine v spodnjem delu trebuha, otrdevanje trebuha/krci, nekoliko skrajsan mv,... No sedaj sem ze doma,... Popijem kar veliko magnezija - recimo te tablete, ki jih jaz jemljem bi naj 2 vzel, jaz vsak dan vzamem 3, ce je sila tudi vec. V bolnici sem lahko sla le do wc in nazaj, ostalo lezala, tudi potem, ko sem prisla domov enako,.... No sedaj je zaenkrat ok, res veliko pocivam - wc in nazaj, vcasih skuham kaj res na hiterco, vsako toliko kak kratek sprehod in to je to. Ampak za nase bebota vse :) aja pa lezat je treba,... Ker tudi prinsedenju pride do pritiska na mv, otrok in vsa teza pritiska dol, tako da tudi sedet ne smem prevec :) ampak glej ti si ze tako dalec, zdaj se potrpi teh par tednov pa bo! Pa javi se kaj iz P :)

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
29.8.2012 23:11:17   
DeVilla

user posted image

nick, starost, zaporedna user posted image , število user posted image doma, kraj BIVANJA, spol user posted image user posted image

23.10.
HelenaLena, 28, 1user posted image , 0user posted image , user posted image

28.10.
Hijacinta, 36, 3 user posted image , 2 user posted image

31.10.
fizolck, 25, 1 user posted image , 0 user posted image , Kranj

1.11.

2.11.
gregorina, 35, 5 user posted image , 2 user posted image , Izola
mumy11, 35,3 user posted image , 2 user posted image
Sined, ?, 1 user posted image , 0 user posted image , Feldbach
biba14, ?, 2user posted image , 1user posted image
nosečka.špela, 21, 1user posted image , 0user posted image , Šk. Loka, user posted image

3.11.
pandka, 35, 2 user posted image , 1 user posted image
Anonimen, ?, ?user posted image , ?user posted image
benji, ?, 1user posted image , 0user posted image , user posted image

4.11.

5.11.
aloevera, 25, 1user posted image , 0 user posted image
piki_ca
, 29, 2 user posted image , 1 user posted image
caryn, ?, 2 user posted image , 1 user posted image
jančka1, ?, 1user posted image , 0user posted image
Vivaldi, 28, 1 user posted image , 0 user posted image , okolica Lj

6.11.
abubabu, 27, 2user posted image , 1 user posted image
nincek5, 30, 2user posted image , 1 user posted image
DCgirl_, 25, 1user posted image , 0 user posted image
olimia, 32, 4user posted image , 2 user posted image , Nm
ValyMa, 38, 2user posted image , 1 user posted image
Yndyra, ?, 1user posted image , 0user posted image , user posted image

7.11.
AnjaZib, 20, 1 user posted image , 0 user posted image
ElenaElena, 28, 1user posted image , 0user posted image

8.11.
vitezzvezda25, 27, 1 user posted image , 0 user posted image
xoxox, 27, 3 user posted image , 0 user posted image
MC09, 34, 2user posted image , 1 user posted image , user posted image
metuljcica22, 25, 1user posted image  (dvojčki!), 0user posted image
DanaBanana, 28, 1user posted image , 0user posted image , user posted image
Majeli*, 26, 1user posted image , 0user posted image , user posted image

9.11.
koprčanka, 24, 1 user posted image , 0 user posted image , Po
44gatti, 30, 1user posted image , 0 user posted image , user posted image
Sunday,?, 2 user posted image , 1 user posted image
Špelička, 28, 1user posted image , 0user posted image , Po, user posted image

10.11.
komarka, ?, 3 user posted image , 2 user posted image
sontschica, 27, ?, 1user posted image , 0user posted image
študentka55, 27, 1 user posted image , 0 user posted image

11.11.
mirjanajelenko, 30, 2user posted image , 1user posted image
Piška28, 29, 1user posted image , 0user posted image

12.11.
Zoja Miša, 35, 2 user posted image , 1 user posted image
gloria77, 35, 1 user posted image , 0 user posted image , Šempeter
barvar, 30, 3user posted image , 1user posted image , user posted image

13.11.
miška26,27, 1 user posted image , 0 user posted image , Kr

14.11.

15.11.
zewa, 24, 1 user posted image , 0 user posted image , user posted image
carobella, 22, 2 user posted image , 1 user posted image
suziflo, 29, 2user posted image , 1user posted image , MB 
srečkica2012, ?, 2user posted image , 1user posted image , user posted image

16.11.
Jazzee, ?, 1user posted image , 0user posted image

17.11.

18.11.
Austeja, ?, ?user posted image , ? user posted image
novemberain, 29, 1user posted image , 0user posted image
Anonimen, ?, 1user posted image , 0user posted image

19.11.
thanchyka, 32, 1 user posted image , 0 user posted image
barbara19.11, ?, 1user posted image , 0user posted image , user posted image

20.11.
dottie, 26, 1user posted image , 0 user posted image
sanysany, 28, 1user posted image , 0user posted image

21.11.
žirafkaa, 26, 1 user posted image , 0 user posted image , Ljubljana, user posted image
ursikaa83, 28, 1user posted image , 0user posted image , user posted image
gabrijela1, ?, 3user posted image , 2user posted image , user posted image

22.11.
zasi, 28, 4user posted image , 1 user posted image
mistina, 29, 2user posted image , 1 user posted image , user posted image
maylower, 33, 3user posted image , 2user posted image

23.11.
Bučkis, 35, 2user posted image , 1user posted image
DeVilla, 38, 4user posted image , 3user posted image , Šk. Loka, user posted image

24.11.
Čebel’ca, 30, 2user posted image , 1 user posted image
Ninočka, ?, 2user posted image , 1user posted image
miškicapiškica, ?, 1user posted image , 0user posted image , user posted image

25.11.
namla, 30, 1user posted image , 0user posted image , Kranj, user posted image

26.11.
lejla346, 27, 1user posted image , 0user posted image

27.11.
sisi77, 35, 3user posted image , 1 user posted image
zabica81, , 2user posted image , 1 user posted image
sleepyhead, 35, 2user posted image , 1 user posted image
krogec, 37, 3user posted image , 2 user posted image
miš988, ?, 2user posted image , 0user posted image
kitty1, ?, 1user posted image , 0user posted image
Pauline, 35, 2user posted image , 1user posted image , user posted image

28.11.
spranka, 24, 1user posted image , 0 user posted image , Kranj
Rolfa, 31, 1user posted image , 0user posted image , LJ
me83, ?, 1user posted image , 0user posted image
jave, ?, 2user posted image , 1user posted image , user posted image
sončki3, ?, 3user posted image , 1user posted image

29.11.
multipraktik, 28, 1user posted image , 0 user posted image , user posted image
rakica82, 30, 2user posted image , 1 user posted image , Pirniče,user posted image
Izabelina, 26, 2user posted image , 1 user posted image , Šk. Loka, user posted image

30.11.
RozaRoza, 32, 1user posted image , 0user posted image , MB, user posted image

6.12.
aisha1, ?, 5 user posted image , 4 user posted image , user posted image

7.12.

lorella224, 30, 1user posted image , 0 user posted image

Ena in ena je šest... :)

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......