Vivaldi
|
Dobrodošle vse na novo pridružene! Jaz ne morem verjet, da je že en teden naokrog, odkar sem bila zadnjič tu gor - čas gre tako hitro, stanovanje počasi dobiva pravo podobo... Tiste, ki že imate kakšnega otročka doma, se vam itak nič ne mudi s pripravami, me, "ta zelene" smo bolj na trnih Saj ne, da bi se imela čas že ubadat s podbrobnostmi, spalnica trenutno zgleda tako, da je povsem prazna (ampak sveže ometana in prebarvana res lepo ), na tleh jogi (postelja pride na vrsto drug mesec, finance seveda), zraven pa retro cortik košek, v katerem sem bila še jaz kot dojenčica, sicer ima pa že več kot 40 let Sem rpav raznežena, ko ga vidim. Danes sem vprašala sestro pri G, kako je s to porodniško, če si že prej na bolniški, in je rekla, da je bilo včasih tako, da je bilo treba že prej it, potem so to ukinili, ampak da ne ve točno zaradi varčevalnih ukrepov - a so to spet dali nazaj ali ne. No, drug teden grem pa res na CSD in malo povprašam. Pišuka, je lepo dobit potrdilo o PDPju in napotnico za porodnišnico - punce, zdaj gre pa zares! Uživajte še danes in jutri v temle super poletju, potem bo malo bolj jesensko. Ampak nam to čisto paše, ane?
|