Vivaldi
|
Vidim, da ste vse že ful pridne z vozički in vsem! Midva med pleskanjem sten, rihtanjem elektrike in polaganjem laminatov še kaj sem pa tja skočiva. Danes sva bila v Baby Centru na Celovški (pred M centrom) - punce, jaz sem bila totalno razočarana. Ves čas sem si "šparala" obisk BC za takrat, ko bom resno lahko gledala stvari in sitnarila in tako . No, ampak ko sva danes notri stopila, me je pa skoraj kap - vse se mi je zdelo totalno nepregledno, ko eno skladišče (ali pa diskont prodajalna) - nič kaj luškano ni. Da ne govorim o prodajalki - stala je tam, nič vedla povedat, vse se ji je zatikalo, da se mi je potem kar zasmilila. Mislim, valda bi rada, da o vozičkih kaj tudi pove, ne pa "ta je črn, ta ima tudi lupino". OK, saj nisem ena zadrta babura, sva ves čas kaj vljudno spraševala, ampak žalost res. Kaj ve veliko v BC-ju kupujete??? Pa še pralne plenice sva šla na hitro pogledat (ja, saj vem, ma jaz sem pač tak človek, da so mi te stvari fajn ) in so mojmu tud zlo všeč, nič komplicirano se mu ne zdi. Sicer pa, če bo vse po sreči, drug teden dobim previjalno od sorodnice, pa košek (tisti tastari, v katerem sem bila še jaz ), pa v ikeo imava namen skočit po posteljico... Jaz bi rada, da greva po te stvari čim prej, da bom potem malo bolj mirna . Paketki in CSD Nič še natančno ne vem, vem samo, da bo treba kmalu začet rihtat papirje, ker sem že sedaj na bolniški in moram baje prej v porodniško? Me je strah, da bi bila kaj prepozna, ampak bom šele na naslednjem pregledu dobila tisto potrdilo o PDP-ju, ker so v P rekli, da dajo šele od 30. tedna naprej. Upam, da bo vse ok s temi papirji. Mogoče bom šla kar v ponedeljek na CSD, da malo povbprašam - imam občutek, da jih je ta teden še rpeveč na dopustu. A še kateri tako čudno otrdeva trebuh? Ponoči seploh nisem mogla spat zaradi tega - a kakšna finta pomaga? Podlaganje blazin ni pomagalo. Ja, pa še glede KG: jaz se skoz pomalo sekiram, ko vidim, da gre kaj gor, ampak res moramo zdaj gledat na to, da je našim otročkom čim boljše, hujšanje jim pa itak škodi, tako da ni kaj, bomo že potem dol dobile. Meni še niso nič rekli, pa imam vedno malo slabo vest (29. teden, +8kg) Samo da brcajo in da uživamo!
|