|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2012
12.8.2012 9:53:38   
Vivaldi
Ja, jaz tudi ne bi rada dala celo premoženje za voziček, bi pa vsekakor rada, da je funkcionalen in lep user posted image Doma imam sicer enega zmahanega quinnyja, ampak me kar vleče v nakup. user posted image

Se mi zdi, da je letos prvič, da kar komaj čakam jesen - saj ne, da zdaj ne uživam maksimalno, ampak ponavadi bi poletje podaljšala v nedogled, letos bo pa november lep!user posted image

Zgleda, da smo vse kar polno zasedene, prav je tako...

Lepo nedeljo vsem!user posted image

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
13.8.2012 11:10:55   
ursikaa83
hej punce..kako preživljate dneve s trebušćkomuser posted image ,jaz sem bila včeraj v bolnici zaradi peklenskih bolečin v trebuhu,sem se ustrašila za prehitre popadke pa je vse ok,sem čisto zaprta pa tudi punčka je zelo aktivna,včasih preveč,jo zna pa ati lepo umirit z rokouser posted image ,no zgleda je za vse kriva moja lena prebavauser posted image ,saj bi si lahko sama gor prišla glede na to da po 5 dni ali več ne grem na wcuser posted image grozaaaa...sem pa ko sem prišla v porodnišnico videla čisto majhne user posted image ..jooojj kok so majhni..komaj čakam....počasi mi že to tišanje,bolečine,špikanje gredo nekamuser posted image ..sem v pričakovanju petka da lahko končno lažje zadiham in se ubadam z imeni...ve že imate izbrano?????jaz imam trenutno larissa,tia,ruby,kiara,lisa....še kakšna ideja za lepo ime????pozdravčki vsemuser posted image

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
13.8.2012 12:30:24   
rakica82
Hej,

jaz sem pa že nazaj z dopusta, ta prehodnega dokelr ne gremo septembra skupaj na morje. Vsaj upam ,da bo mojemu res upselo bit 14 dni doam ,ekr ima spet noro v službi. Jeto kapsalo ma lse namočit v morju, mala je uživala ful, dete v bušiju tudi user posted image

Sem se pa zgleda v petek zvečr na morju zastrupila, smo šli na kalamare, pa me je celo noč zvijalo v soboto malo driske, včeraj še nekaj. želodec še kar ni v redu. Mam malo prisilne diete te dni.

Uršika poskušaj odmislit skrbi ,ni dobro za dete ,da se preveč sekiraš. Pri meni se lani na morfogliji ni videla ena noga, pa nismo delali panike, ker je pač tako ležala ,da se ni dalo videt. In mi je na naslednjem pregledu ponovila UZ kjer smo vse lepo videli.
Kot so rekle punce, če ste na NS vse videli, potem res ne bi smelo biti nič narobe. Tako da črne misli stran

Isofix midva ga avtu iamva, ampak ne uporabljava. Tako lupinico kot zdaj sedež imava pripeto s pasovi.

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu ursikaa83)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
13.8.2012 18:46:53   
Vivaldi
Haha, Ursika, tudi pri nama se umiri, če fotko da roko gor. Edino zjutraj se pa vedno tako uležem, da ga malo v rit nabrca in se potem vsi smejimo ko zmešani user posted image user posted image
Sem pa ugotovila, da tamaučku ful paše predenje naše mačke, ki se mi vedno k trebuhu stiska - danes sem prvič prav konkretno videla koleno, se pravi, bulo, ki je šibala čez trebuh - noro lepo in fascinantno! Mislim, da saj se ves čas nekaj dogaja, ampak tokrat sem prav prijela s celo dlanjo in ne morš verjet, prav cel otroček je, in to s kolenčkom!user posted image user posted image user posted image
Mene tudi kaj špika in in včasih me tako tišči na vse strani, da imam občutek, da mi bo trebuh razneslo. Potem se pa uležem in je bolje.
Ime imava zbrano že od začetka nosečnosti, za punčko in fantka, bo pa baje fantič (zdaj so že trikrat potrdili, pa lulčka imam na slikci - recimo, da bo res takouser posted image )

Sem ravno danes razmišljala, da vstopam v 30.(!) teden in da v bistvu gre zdaj že za odštevanje - samo še deset tednov! Jaz pa še skoraj nič pripravljeno user posted image Komaj čakam, po drugi strani se mi pa zdi, da gre en dva tri tale nosečnost.

Šola za starše: Ste jo že obiskovale? Midva greva na spetembrski termin, v P Ljubljana. A gre še katera?user posted image

Rakica, upam, da si že bolje, jaz obožujem morsko hrano in suši, ampak se ju zdaj strogo otepam (zadnjič sem eno suho salamo jedla in sem bila potem kar živčna zaradi listerioze, ki jo je menda pri nas v mesu zelo veliko, precej več kot salmonele). Jaz sem kar naprej lačna, bi mi kakšna dieta verjetno tudi prav prišla. Do sedaj sem šla gor 7-8kg, pa sem 30. teden. Ne vem, če bom šla v celi nosečnosti res samo 9-12, kot naj bi bilo normalno. No ja, pa kaj.user posted image Moj je danes izjavil (ko sem bila eno uro in pol po zajtrku spet lačnauser posted image ): "Ja, jej, če si lačna, ane, bohseusmil!" user posted image

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
14.8.2012 8:42:27   
Špelička
Midva sva končno naročila voziček! Nabavila sva tudi že nekaj cunjc, sedaj moram še do kolegic, da vidim, kaj se da izposodit. Jutri bova najverjetneje sestavljala previjalno mizo in malo razporedila pohištvo po spalnici, da narediva prostor za novega člana. Priprave so v polnem teku, ful je fino, prov uživava! user posted image

Mava pa v planu konec avgusta/začetek septembra še za kak teden na morje. Še vedno se zelo dobro počutim, če bo šlo tako naprej, je treba izkoristit toplo vreme.

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
14.8.2012 13:39:22   
rakica82
Jaz sem malo bolje, ni še čisto ok moj želodec ma počasi bo. Jem že tak okar mi paše tako da prav shujšala ziher ne bom.

Vivaldi to da si lačna je v nosečnosti kar normalno, pa ne se preveč sekirat zaradi kil, gre z dojenjem dol user posted image .
Midva ne greva v šolo za starše je konaj eno leto od prejšnje user posted image , menda še veva kar povejo. Pa v Kranju niti ni obveza za prisotnost očeta pri porodu.

tedni pa tudi meni šibajo ko nori, sploh ker imam eno miško že doma in nimam toliko časa kot privč spremlajt nosečnost. Morem vedno prav pomislit in računat v katerem tednu semuser posted image . Edino razilke opažam ,brca ta precej več, trebuh imam ful večji, nosim drugače pa kile gredo bolj gor.

špelička super za priprave. pridna sta. Jaz sploh ne vem kdaj se bmo lotili tega. Nimamo cajta zdej res ne, nori tedni.

(odgovor članu Špelička)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
14.8.2012 17:42:54   
nosečka.špela
hei :)

evo pa smo nazaj z dopusta. na morju je bilo super, kljub vročini. na plavali smo se pa tudi nekaj malega sem posončila moj okrogli trebušček.
Tudi meni grejo tedni zelo hitro. že komaj čakam nasledni pregled konec avgusta da spet vidim najinega sončka na UZ.
Glede materinske šole je pa pri nama tko, da dva se prijavila, ker je fant kazal zanimanje zanjo, čeprav se je za kranj baje ne rabi.
Zanima me, pri koliko nosečkah, bojo fantje, partnerji oz. možje zraven pri porodu?

uživajte še naprej s svojim brcajočim trebuščkom :)

Sreče ne spoznaš z glavo, temveč s srcem.

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
14.8.2012 18:48:43   
Yndyra
Hello:)
Evo tud mene z dopusta-ja je blo lepo....Tud midva z možem sva se prijavila za tole šolo-rodili bomo tud v Kranju,nisem pa nič slišala,da se je za Kranj ne rabi?

(odgovor članu nosečka.špela)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
14.8.2012 20:42:07   
rakica82
Za Kranj ni obvezna šola ziher. Midva sva sicer hodila lani, ampak ga ni noben nič vprašal pri porodu, če je hodil, samo označili so da sva bla. Piše tudi v Baby booku da ni potrebna.

(odgovor članu Yndyra)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
15.8.2012 7:20:56   
Pauline
Jutro vsem.

Ime imamo že izbrano. Izbrali smo ga takoj po morfologiji, ko smo izvedeli da bo punčka.

Šola za starše: ginekologinja nama je omenila, da ni treba it, glede na to da je to drugi otrok, sama sem se pa odločila, da bom vseeno šla. Razmišljala sem o oktoberskem dopoldanskem terminu, saj bom takrat že uživala na dopustu pred začetkom porodniške. Ni pa še ziher.

Otroška oprema: cunjice so že vse oprane, samo še polikat in pospraviti jih moram. Sobice za enkrat ne bomo rihtali, saj bo ta mala za začetek gostovala v spalnici.Posteljco in previjalno bomo pa šele jeseni zmontirali. Voziček je pa tudi že prištiman in čaka na novo uporabnico user posted image .

Toliko za enkrat. Pa pa

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
15.8.2012 11:43:23   
ursikaa83
ja moj bo šel zraven,brez njega sploh ne grem rodituser posted image ,sicer verjetno ne bo šel v šolo ker vsak dan pride šele ob 18 uri domov,sicer pa že ima izkušnje pri porodu saj je bil pri 2 zraven(ima že 2 otroka od prej)tako da ni problema,sicer pa v celju ni nujna,pravkar plačala voziček in zdaj ga bo moj prevzel pri svoji sestri ko gre v nemčijo(dosti ceneje kot v slo)..ja še malo pa grem spet na pregled(petek)da bom lahko lažje zadihalauser posted image .počasi bo treba tudi v nakup za cotkam..kako je pa z csd ko dobiš tiste paketke??kdaj se to sploh dobi????ve katera?jaz še imam 3 mesece pred sabo tako da je še nekaj časa...upam da ne bo user posted image pohitela.user posted image drugače pa komaj čakammmmmm

(odgovor članu Pauline)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
16.8.2012 8:40:12   
Špelička
Najina včerajšnja akcija je uspela, previjalna miza je pripravljena za uporabo user posted image . Je pa res trajalo celo popoldne, da sva jo sestavila, se vidi, da ni iz Ikeje. Zvečer sva naredila še daljši sprehod, to mi ful odgovarja v nosečnosti, grem čim večkrat, če se le da.

Jaz tudi ne grem rodit brez mojga. Ne samo, da bi bil prikrajšan za trenutek, ko pride otroček na svet, ampak mene bi bilo še bolj strah, če bi bila sama v porodni sobi. Niti ne pričakujem kakšne posebne pomoči v stilu masaže, nošenja ledu, spodbujanja itd, čeprav ne bi bilo slabo user posted image , gre samo za psiho, da bo z mano nekdo poznan.

ursikaa83 boš povedala, kako se vožiček obnese. Midva sva ga tudi naročila, ampak bo mande trajal 5-6 tednov, da ga dobijo.

(odgovor članu ursikaa83)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
16.8.2012 10:00:54   
Pauline
Moj je bil pri prvem zraven in bo tudi tokrat. Čeprav sva bila oba bolj zgubljena, mi je ful pasala družba, ker sem bila v porodni skoraj 12 ur. Ne vem kako bi zdržala, če bi bila sama.
Danes šibava s ta malim šolske stvari nabavit, da bo vse nared za september, saj v soboto odhajamo na morje.
Lep dan vsem.

(odgovor članu Špelička)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
16.8.2012 10:34:20   
RozaRoza
Pozdravljene sonosočke...

Kako ste kaj... trebušček že kar pridno raste... Brcike pa so vsak dan močnejšeuser posted image
V zadnjih 6 tednih sem kar veliko pridobila tudi na teži... se vidi, da je bil dopust... pa vendar...
Trenutno sem v dobrem 25 tednu, kilogrami pa so od začetka nosečnosti narastli za skoraj +8...
To se mi zdi kar precej... Sicer na telesu niti ni kakih hudih sprememb... zato me je pa skoraj kap zadela,
ko sem stopila na tehtnico... user posted image
Jutri imam pregled, pa me zanima, kaj bo rekla ginekologinja... Drugače pa se trudim, da grem vsak dan na
sprehod ali pa za pol ure na orbitreka... pa malo bom zmanjšala obroke...
Kako pa ste ve kaj s kilogrami?
Glavno, da je počutje super, a ne...

Lepo se imejte...

(odgovor članu Pauline)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
16.8.2012 11:41:53   
Špelička
Jaz sem v 29. tednu na +8kg, ampak se od zadnjega pregleda kar malo pazim, ker sem dobila opomin od ginekologinje. Na začetku kile niso šle nikamor in sem v zanosu začela več jest, potem je bil pa šok, ko je šlo v 2 mesecih 6 kg gor. Me je tud kap. Zdaj se 1x tedensko vagam, da ne bo še kakšen šok user posted image .

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
16.8.2012 13:17:41   
multipraktik
eh punce, s kg-ji sem se obremenjevala do prejšnjega meseca, ko sem imela morfo in 10+....pa sm se nehala...pa me je tut nadrla, pa težila pa ne vem kva, sam lej, jst jem normalno, cukra manj kot prej, predvsem sem opazila razliko, da nimam želje po mesu...ga jem, ampak full malo, vse ostalo mi pa isto paše. Pa nimam full velzga trebuha pa nism full bunka...sem dobila kak kg na rit pa stegna...sam nič strašnega. Športam skoraj vsak dan, počutim se super, pa zanosila sem s 5kg preveč glede na standarde....

nehite se sekirat, sploh če veste da ne delate nič narobe....

tudi jaz sem ful vesela, ko sva se končno za ime odločila...ajd še zmeri so3 v igri, ampak eden prevladuje..hih...bomo vidli kako ime bo fižolčku pasalo, ko ga vidimo, če se do takrat ne odločiva.

Pa še kar vse se je začelo premikati, mam voziček, včeraj dobila previjalno, čez vikend dobim zibko al postlco-sej ne vem...pol pa lahk začnem sobico sestavljat...kar spontano se dogajajo nakupi in nove pridobitve, sploh nič kaj dosti ne študiram, kolegica prodaja previjalko, mi je všeč-kupim, sestrična ne rabi zibke, ajd prinesi...je kr fajn.

Mam pregled v pondelk, se pripravljam na kreganje zarad kg-jev, ampak sem dosti manj napsihirana kot do zdaj.

hm a katera še v hribe hodi?
kaka fajn tura na vidiku...se odpravljam ta vikend na 1-2h izzy turce....komi čakam, men je to tak zakon res.

jah nič, pičim do kozmetičarke mal se olepšat na brzino...mejte se!user posted image

(odgovor članu Špelička)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
16.8.2012 14:43:51   
rakica82
kile, dejte no se se preveč obremenjevat s tem res ne. pa vago lepo skrijte pa bo.

multipraktik mi hodimo kolikor nam čas dopušča, zadnje cajte bolj na Šmarno goro, včeraj pa smo šli na Kofce, super je blo. Meni je tok noro pasalo ,sem se ornk prešvicala pa svež zrak...

(odgovor članu multipraktik)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
16.8.2012 20:44:09   
Vivaldi
Vidim, da ste vse že ful pridne z vozički in vsem! user posted image Midva med pleskanjem sten, rihtanjem elektrike in polaganjem laminatov še kaj sem pa tja skočiva.
Danes sva bila v Baby Centru na Celovški (pred M centrom) - punce, jaz sem bila totalno razočarana. Ves čas sem si "šparala" obisk BC za takrat, ko bom resno lahko gledala stvari in sitnarila in takouser posted image . No, ampak ko sva danes notri stopila, me je pa skoraj kap - vse se mi je zdelo totalno nepregledno, ko eno skladišče (ali pa diskont prodajalna) - nič kaj luškano ni. Da ne govorim o prodajalki - stala je tam, nič vedla povedat, vse se ji je zatikalo, da se mi je potem kar zasmilila. Mislim, valda bi rada, da o vozičkih kaj tudi pove, ne pa "ta je črn, ta ima tudi lupino". user posted image OK, saj nisem ena zadrta babura, sva ves čas kaj vljudno spraševala, ampak žalost res. Kaj ve veliko v BC-ju kupujete???
Pa še pralne plenice sva šla na hitro pogledat (ja, saj vem, ma jaz sem pač tak človek, da so mi te stvari fajnuser posted image ) in so mojmu tud zlo všeč, nič komplicirano se mu ne zdi.user posted image

Sicer pa, če bo vse po sreči, drug teden dobim previjalno od sorodnice, pa košek (tisti tastari, v katerem sem bila še jazuser posted image ), pa v ikeo imava namen skočit po posteljico... Jaz bi rada, da greva po te stvari čim prej, da bom potem malo bolj mirnauser posted image .

Paketki in CSD Nič še natančno ne vem, vem samo, da bo treba kmalu začet rihtat papirje, ker sem že sedaj na bolniški in moram baje prej v porodniško?user posted image Me je strah, da bi bila kaj prepozna, ampak bom šele na naslednjem pregledu dobila tisto potrdilo o PDP-ju, ker so v P rekli, da dajo šele od 30. tedna naprej. Upam, da bo vse ok s temi papirji. Mogoče bom šla kar v ponedeljek na CSD, da malo povbprašam - imam občutek, da jih je ta teden še rpeveč na dopustu.

A še kateri tako čudno otrdeva trebuh? Ponoči seploh nisem mogla spat zaradi tega - a kakšna finta pomaga? Podlaganje blazin ni pomagalo.

Ja, pa še glede KG: jaz se skoz pomalo sekiram, ko vidim, da gre kaj gor, ampak res moramo zdaj gledat na to, da je našim otročkom čim boljše, hujšanje jim pa itak škodi, tako da ni kaj, bomo že potem dol dobile. Meni še niso nič rekli, pa imam vedno malo slabo vest (29. teden, +8kg)
Samo da brcajo in da uživamo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
16.8.2012 21:16:59   
Izabelina
Vivaldi - vmes si bla kr dolgo časa na pa pavzi me je pomalem že skrbel zate user posted image

drugač pa, js prodajam po simbolični ceni nov paket pralnih racmank, js sm bla med nosečnostjo čist navdušena in sm kupila nove potem se mi je pa Eva na začetku zdela še premajhna za v njih kasneje pa sm se polenila in navadila na pamperske, zdej je pa že brez... tko, da večina jih je nerabljenih ene dve, tri je mela gor jih polulala in sm jih oprala (predvsem tiste talušne ko majo pikapolonco narisano na ritki pa kravico)... dobiš jih v njihovi torbici iz blaga pa dvoje prekrivne hlačke pa še neke dodatne vložke mam pa še neke odvajalne hlačke sm dobila od ene punce pa tut zgledajo čis nove...

če je katera zainteresirana se lahko zmenimo za kakšno menjavo al pa res simbolično ceno... lahko si najprej tut pogledate pa potem odločite... po želji....

ok, to je bil "oglas"... zdej pa naprej! Pridne ste s pripravami, js nimam še nič, no dans sm neki po bolhi gledala vozičke... aja pa prostor sm počasi začela delat v omari, tko da vsaj nek švoh začetek je!!

user posted image

< Sporočilo je popravil Izabelina -- 16.8.2012 21:17:35 >

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
17.8.2012 8:11:34   
DanaBanana
Dobro jutro!

Punce, ko vas poslušam glede kg ne vem kaj jamrate - jst sm šele v 28t in na +11kg.. pa če sem iskrena se mi niti ne zdi, da sem se zredila kaj dosti - razen seveda v trebuh in prsi.. Sem bila pa prej čisto normalne postave.. Jem pa normalno in nimam nobene želje po sladkem ali čem drugem - v glavnem jem poletno hrano, ki večinoma vključuje sadje in zelenjavo..

Prostor v omarah – ja to bi bilo potrebno naredit tudi pri namauser posted image Moj se je sicer že spravil pospravt malo svoje šare, ampak to je bla le kaplja v morje.. Omare vsekakor pridejo še na vrsto.. Sem bila pa vsaj toliko »pridna«, da sem pomila okna in pospravila kuhinjo.. Počasi pripravljam teren, da ne bo potem vsega prevečuser posted image

Drugače me pa muči predvsem zatekanje nog – v glavnem zaradi sedenja v pisarni.. Zatekajo mi pa full in me tud boli, zato me zanima če katera ve kdaj greš lahko na bolniško, da se ti ne začne prej porodniška? V primeru, da bi mogla prej na porodniško raje malo potrpim, da bom lahko potem dalj časa s svojim lumpomuser posted image

LP vsem

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
17.8.2012 8:23:13   
Vivaldi
Izabelina ja, kar nekaj časa me ni bilo, sem se morala prislit v druge obveznosti (diploma itd.), zdaj sem se pa končno čist v nosečnost vrgla in moram rečt, da noro pašeeee user posted image user posted image Je pa res, da pri naslednjem otročku verjetno ne bo toliko časa za crkljanje v nosečnosti, tako da moram zdaj kar izkoristit. Še najlepši filing je pa to, da najino stanovanje končno postaja pravi domek user posted image
Racmanke: katere pa imaš? Jaz sem sicer prebrala, da so za ponoči fan, sicer so pa kar prevelike - no, kakšno bo treba sprobat, da vidimouser posted image A mi lahko na ZS pošlješ opis in ceno?

DanaBanana, mislim, da je finta v tem, da nisi čisto do porodniške v bolniški - če imaš možnost, si daj dopust pred porodniško ali kaj takega, ne vem pa točno, naj še druge povejo, ki imajo več izkušenj.

Uf, da danes pa beljenje in barvanje sten ... Sploh ne vem, če je možno imet še bolj razturano stanovanje, kot je zdajle. Mačke se kar za glavo držijo, pes se pa nekako držiuser posted image

(odgovor članu DanaBanana)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
17.8.2012 9:27:13   
rakica82
vivaldi mi uporavljamo racmanke vse v enem, meni so suepr dela isto kot pri pamperskah, ritko nimanič vneto. naša ma namreč res občutljuvo in sva ji pri rojstvu kupila pampers, rit je imela ko pavijan, smo jo 3 tedne zdravili user posted image . Nikili več ne kupim pampersk.
zdej kombiniramo, čez dan racmanke, za obske in ponoči pa od DM prej so ble alana, zdej so baby love nature.

Meni za ponoči niso fajn racmanke, ker naša se pritoži ko je mokra, pa rade spuščajo, to moreš vedet, če se otrok orkn polula.

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
17.8.2012 12:41:20   
srečkica2012
Oj novembrke!
Jaz sem se komaj zdaj pridružila. Lepo je delit srečo! Vsem novembrkam čestitam, jaz imam pdp 15.11. Tudi sama že komaj čakam november.

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
17.8.2012 13:02:59   
nosečka.špela
dobrodošla srečkica2012! mislim, da že tusi vse odtale komaj čakamo november.
meni so se prvi meseci tam nekje do začetka 5 meseca zelo vlekli. potem mi je šlo umes zelo hitro, zdaj se mi pa že spet kr malo vleče. sem pa slišala da se najbolj vleče zadnji mesec :)

use lepo še naprej :)

Sreče ne spoznaš z glavo, temveč s srcem.

(odgovor članu srečkica2012)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
17.8.2012 16:36:03   
ursikaa83
evo punce,vsi moji strahovi so bli odveč,takoj ko je G užgala svojo masinco in se sprehodila po trebuščku sem videla najlepši par rokic na svetu :),naša princeska ima že 800 g in je prava telovadka..VESELA SEM KO RADIO :D

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......