|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2012
17.8.2012 19:07:40   
Špelička
Bravo ursikaa83 , vidiš, da je vse ok!

Mene pa tale vročina ful matra,v služni nam klima bolj slabo dela in sem morala danes prej domov, ker mi je slabo ratal.

(odgovor članu ursikaa83)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
17.8.2012 21:05:32   
ursikaa83
ja hvalauser posted image ja mene tudi ta vročinauser posted image kaj šele bo drug teden..švicam fulll......tudi slabo pa nasplošno slabo počutje........user posted image

(odgovor članu Špelička)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
18.8.2012 13:03:16   
kitty1
No pa da se še jaz malo javim! morje je za nami, zdej pa spet delo... midva si morva še opremit stanovanje, tako da sva še kr vsak na Svoje, zbirama dnevno, mizo, malama ;) v glavnem za malega nama bo še časa zmankal, morva res pohitet. Voziček končno imava (maxi cosi-mura 3), lupinco tudi, sestavla sva ga že tudi. Moj je bil čist navdušen nad sestavljanjem, komi čaka da bo lahko prišu v bolnico po naju ;) HEHE ! Drugače pa ja, mali navdušeno brca, zdej je začel še ponoči, tako da imam pestro-bol slabo spim.user posted image

Šola za starše: midva bova v ponedeljek poklicala v Celje in se prijavila na prost termin v septembru. Bo ktera šla v Celje?

Neposredna povezava do sporočila: 1503
18.8.2012 13:07:45   
kitty1
aja pozabla sem še nekaj vprašat. zdej sm v 27 tednu in v 30 tednu imam pregled. Zdravnica mi je priporočala ultrazvok za kontrolo rasti ploda, stane pa 40 e in je priporočljivo! Na nuhalno sva šla, 3d nisem šla, morfologijo sem imela sicer moj ni smel zraven, zdej pa ga kao naj povabim, so mi rekli! Nevem po drugi strani bi dala raj 20e še zraven pa imam 3d! Sam nevem v čem se razlikujeta ta dva pregleda!!! Me je pa kr naročila, tk da skor nisem mela možnosti rečt ne ;)

(odgovor članu kitty1)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
18.8.2012 18:02:31   
ursikaa83
kitty1 ja jaz bom šla v celje,samo še nevem kdaj...se bo treba počasi pozanimat:)))

(odgovor članu kitty1)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
18.8.2012 18:43:15   
sončki3
Živjo sonosečkeuser posted image
Končno sem se odločila,da se vam pridružim tudi jaz.user posted image Sicer vas spremljam že kar nekaj časa,no,sedaj pa naj bo še uradno,hehe.
To je moja 3.nosečnost,doma imamo že enega osnovnošolca,v nebesih imamo dva angelčka,sedaj pa čakamo..user posted image Moj PDP je pa 28.11.
Kot vidim ste že na polno aktivne s pripravami..no,mi smo v naročanju vozička.Še za barvo se moramo pogoditi,pa bouser posted image .
Drugače pa nam delajo "problem" imenauser posted image user posted image ..Imate že vse zbrane?

(odgovor članu Špelička)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
20.8.2012 8:48:27   
Špelička
sončki3 dobrodošla!

Kako ste nosečke? Jaz imam v sredo redni pregled, komaj čakam, da spet vidim bebico. Morda katera že ve, da se je dojenček že obrnil z glavico navzdol. Okoli 30. tedna naj bi se že lahko obrnili, kajne. No, saj je še čas. Kolikor jaz čutim bebico, mislim, da je obrnjena večinoma popreko.

(odgovor članu sončki3)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
20.8.2012 8:54:34   
srečkica2012
Jutro!
Ko berem vaše prispevke me kar stiska, ker sama še nič kaj nisem posebej pripravila za novorojenčka. V bistvu imam veliko stvari še od prvega. Ta pa gre zdaj v prvi razred in smo imeli priprave še zanj. Imam pa vse za fantka in nisva vprašala kaj bo tokrat. Želiva presenečenje.
Sem v 27. tednu in mi je po UZ pokazalo, da je naš malček malo manjši od povprečja, sicer za kakšen teden. Zdaj pa razmišljam, da bi šla na 3d na Ptuj. Ima katera kaj izkušenj. Upam, da še nisem prepozna, mislim da do 30. tedna delajo ali ne? Vesela bom kakšnega nasveta.
Vse dobro!

(odgovor članu Špelička)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
20.8.2012 13:54:21   
sončki3
Hvala Špeličkauser posted image ..mislim,da je čas za obrat dojenčka še več kot samo do 30.tedna,tko da nč bat..meni je G ravno zadnjič(prejšnji teden)rekla,da je spremenil pozicijo od prejšnjega pregleda,tko da ima zdej ritko spodaj.[sm=smiley1.gi
srečkica 2012,sem tudi jaz tam nekje kot ti,razen posteljice,nimam pripravljeno še nič.Kar nekako odlašam s tem...ampak sedaj,ko začne šola in bom dopoldne sama,se bom morala kar počasi lotiti,drugače bo prej november tukaj.Povejte mi,imate vsi že izbrana imena?Pa prosim,predlagajte mi kakšno kul spletno stran z otroškimi imeni,da malo pobrskam..aja,meni je G rekla,da 1 teden gor ali dol pri dojenčku ni panike.Naš je na morfologiji 1 teden prehiteval,starejši pa je bil 1 teden zadaj.

(odgovor članu srečkica2012)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
20.8.2012 15:46:00   
srečkica2012
Pozdravljena sončki3,

saj se je tudi meni dogajalo enako. Starejši je vedno prehiteval za teden ali še več, ta sedaj pa je manjši. Ti si vprašala po spolu? Midva nisva in sva izbrala imeni za oba. Jaz sem gledala imena na spletu, na statističnem uradu Slovenije. Všeč so mi pa krajša imena in bolj domača. Takšna s tradicijo ali pomenom.
Danes sem klicala za 3d UZ na Ptuj dr. Lukmana. Mi je rekel, da lahko kar takoj pridem, danes. Zdaj sem pa čisto na trnih. Zvečer grem in komaj čakam, da vidim mojo štručko.

(odgovor članu sončki3)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
20.8.2012 15:48:09   
ursikaa83
punce a je že katera imela v 26.tednu na levi strani spodaj take čudno močne bolečine..pekočeuser posted image na trenutke mi tudi trebuh otrdeva..bebica je živahna kot ponavadi....helpppppppppppuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1511
20.8.2012 18:42:49   
sončki3
Srečkica2012,za spol smo vprašali,ker sta imela moj in starejši sin tako močno željo,oz.bi temu rekla,da sta bila bolj radovednauser posted image .No,mi smo pa ravno obratno,smo bolj za novejša imena,ampak če mi pride pod očke kakšno "starejše",ki mi bo všeč,bo tudi prav.Drugače sem pa itak mnenja,da grem v porodnišnico z več kot enim imenom,ker,ko zagledam otročka,bom vedela a to paša.
U super,3d.Sem vesela,ker boš res lahko dobro videla svojga dojenčka.Sem tudi sama razmišljala o tem,ker bi tko rada videla naš zakladek,ampak je cena kar visoka,pa nismo ravno v dobri finančni formiuser posted image ,tko da ne bo nič..Ti želim,da dobro opraviš!!Poročaj kako je bilo.
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1512
20.8.2012 18:48:02   
sončki3
ursikaa83,ne bom pametovala,ampak toliko kot mi je povedala G,se na levi strani konča črevo.Tko da,lahko je prebava..glede na vse moje bolečine ti lahko rečem samo to,da počivaj in počakaj še malo,ne vem,do jutri,če ne bo bolje,kliči G.Z otrdevanjem je pa tako,da dokler ni na 5 min,je kul.Tako nekako pravi Dr.Pušenjak.Pa pobrskaj malo po njegovih odgovorih..

(odgovor članu sončki3)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
20.8.2012 22:22:59   
ursikaa83
ja sem šla do g.,so me čisto pregledal+kri,voda,bris za prezgodnji porod..vse bp,boli pa še kar ko hudič ,zgleda da bo res ta moja lena prebava,pa še bebica dol pritiska in boksa in brca na vse strani in pol je to to..nič vzamem lekadol pa čakam da mine da lahko zaspim.pa sladke sanje

(odgovor članu sončki3)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
21.8.2012 7:57:47   
DeVilla
Dobro jutro, ravno odhajam na pregled k gin., da vidim, kako se razvija naš junior... user posted image

Ena in ena je šest... :)

Neposredna povezava do sporočila: 1515
21.8.2012 8:18:36   
Špelička
Midva imava tri imena, ampak favorit je že kar izbran. So pa vsa tri imena kratka in nič nenavadna. Niso nama všeč imena tipa, ne piše se tako kot se izgovarja ali kakšne dvojne črke. Ker je moj priseljen v Slo, sva izbirala imena, ki niso tipično slovenska in zvenijo znano tako pri nas kot pri njem.

(odgovor članu Špelička)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
21.8.2012 9:27:02   
srečkica2012
Včeraj sem opravila 3D pregled. Bilo je čudovito. Imamo veliko slikic naše punčke. Premagala naju je radovednost in sva vprašala po spolu. user posted image Zelo sva vesela, ker fantka že imamo. Občutki pa so res nepopisni. Zdaj sem pomirjena, da je z punčko vse v redu. G mi je skoz govorila, da je malo manjši otrok. Ta zdravnik pa pravi, da se sorazmerno razvija in da sem imela verjetno ovulacijo teden dni pozneje.
Sončki3 si pobrskala kaj po statističnem uradu? Imaš tako bolj moderna imena, kot tudi ostala. Midva sva izbrala Ana. Fantku pa je ime Vid. Moj še nekaj za Tinkaro navija, ampak sem nad Ano čisto navdušena. user posted image

(odgovor članu Špelička)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
21.8.2012 9:43:50   
nosečka.špela
mi2 pričakujeva fantka, ampak glede na to, da so mi to potrdili samo v 18 tednu, se zna zgoditi da lahko še kaj menjamo spol. usaj mislim tako. jst imam pregled čez teden dni v 31 tednu. upam da se bo še enkrat videlo če bo fantek, ker gre tokrat zraven tudi fant. Glede imen sva bila pa kar pridna in sva jih izbrala brez kompliciranja. obema so všeč kratka, slovenska imena, ne pa neka nova "moderna". tako da odločitev je padla. če bo punčka bo Sara ali Neža, če bo fant bo Aljaž user posted image

Sreče ne spoznaš z glavo, temveč s srcem.

Neposredna povezava do sporočila: 1518
22.8.2012 8:34:55   
Špelička
Jaz sem ravno z pregleda, najina punčica je že obrnjena z glavico navzdol. Posteljica se mi je dvignila, je pa bebica vseeno malce prenizko. Bom morala več počivat. Tako da sem z današnjim dnem v bolniški.

(odgovor članu nosečka.špela)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
22.8.2012 10:35:27   
sončki3
Dobro jutro punceuser posted image ,kako ste?Super je slišat,da je z dojenčki vse vredu,potem smo tudi mi pomirjeni.Glede počivanja,pa si le privoščite,potem ko se naši škratki rodijo,bo za to manj časa.3D je pa verjamem res odlična zadeva.
Imena pri nas še ni izbranega,brskam dalje..user posted image .
Danes grem do frizerja in prav komaj čakam,da bom "nova".Pa nove kopačke rabi tavelik,tko da bo denarnica po koncu današnjega dne spet prazna.No pa kaj hočmo,tko pač je..user posted image
Uživajte današnji dan,bo treba kar u senčki se držat,glede na temperature..user posted image

(odgovor članu Špelička)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
24.8.2012 15:05:00   
Yndyra
Ojla punce!!!Dejte mi no povedat, če ma katera kej izkušenj, kolikšen pokazatelj je velikost maternice za rast ploda? Če je maternica v 28 tednu velika 29 cm, lahko sklepamo da plod raste tednom primerno?A so mo prov razložil?user posted image

(odgovor članu sončki3)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
24.8.2012 18:28:29   
Vivaldi
Dobrodošle vse na novo pridružene! user posted image

Jaz ne morem verjet, da je že en teden naokrog, odkar sem bila zadnjič tu gor - čas gre tako hitro, stanovanje počasi dobiva pravo podobo...

Tiste, ki že imate kakšnega otročka doma, se vam itak nič ne mudi s pripravami, me, "ta zelene" smo bolj na trnih user posted image Saj ne, da bi se imela čas že ubadat s podbrobnostmi, spalnica trenutno zgleda tako, da je povsem prazna (ampak sveže ometana in prebarvana res lepo user posted image ), na tleh jogi (postelja pride na vrsto drug mesec, finance seveda), zraven pa retro cortik košek, v katerem sem bila še jaz kot dojenčica, sicer ima pa že več kot 40 letuser posted image Sem rpav raznežena, ko ga vidim.

Danes sem vprašala sestro pri G, kako je s to porodniško, če si že prej na bolniški, in je rekla, da je bilo včasih tako, da je bilo treba že prej it, potem so to ukinili, ampak da ne ve točno zaradi varčevalnih ukrepov - a so to spet dali nazaj ali ne. No, drug teden grem pa res na CSD in malo povprašam.

Pišuka, je lepo dobit potrdilo o PDPju in napotnico za porodnišnico - punce, zdaj gre pa zares! user posted image

Uživajte še danes in jutri v temle super poletju, potem bo malo bolj jesensko. Ampak nam to čisto paše, ane? user posted image

(odgovor članu Yndyra)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
25.8.2012 5:51:36   
Pauline
Jutro vsem, Tudi mi smo že z morja, vendar nas čaka še en frej teden pred šolo.
Na morju je bilo super: vreme čudovito, družba tudi.... pikica je neizmerno uživala....
Vidim, da ste nekatere že imele preglede v/po 30. tednu in tudi dobile napotnice in potrdila. Je katera že mogoče šla na CSD? Kako je po novem ?
Pozdravljene tudi vse nove nosečke. Na hitro sem preletela vaše poste. Sončki3, vidim da imava PDP en dan na razen, pa obe enega velikega že doma. V kateri razred pa gre vaš ta starejši ?
Ime imamo že izbrano. Na začetku je bolj slabo kazalo, pa smo vendar našli primerno ime za našo pikico.
Oprema je pripravljena, tudi v omarah smo naredili dovolj prostora za dodatne oblekice........bo pa potrebno še nekaj malenkosti dokupiti, vendar bom počakala na oktober, ko bom frej službe.....komaj čakam.
Lep vikend vsemuser posted image

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
25.8.2012 7:44:58   
sončki3
Dobro jutro vsemuser posted image ,kako ste?Dobro spale?Pri nas fanta še smrčita,jaz pa to nosečnost že neki časa slabo spim,saj veste kako je,če ni prav nič drugega,je pa hrbet in križ tisti,ki nagaja.No,bo bolje.user posted image
Naš starejši lumpek gre v 3.razred,tko da bo kar velika razlika v letih..smo pa mislim da,malo napredovali glede imena,jupi,ker nam je eno celo všečuser posted image .Počasi se je začelo premikat,tko da bo.Joj ja,prostor v omarah,to nas še čaka,pa še blizu oblekic nismo..saj bo,samo če bo počutje tapravo..vam želim,da lepo preživite ta vikend,pa odpočijte si..user posted image

(odgovor članu Pauline)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
25.8.2012 12:24:44   
ursikaa83
kako ste srečke nosečkeuser posted image končno bo prenehala malo ta vročinauser posted image ,me pa zanima če veste kako je s temi paketki od csd??kaj jih res več ni??????user posted image

(odgovor članu sončki3)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......