Inda_T
|
Streptokok - sem slišala, da tiste ženske, ki imajo pogosto blažja vnetja in močan beli tok, imajo skoraj 100% ta streptokok - torej jaz nima kaj debatirat, ampak ko bo treba nujno na pregled ne glede na strošek, čeprav je zadeva v bistvu poceni - 15€ napram npr. 60€ za NS... HeLenčica - 3d imam 6.9. in ta dan bo u iber naporen, namreč ob 13h imam v Domžalah (pa se je treba iz NG do tam pripeljat), potem pa isti dan ob 16h štartamo s šolo za starše... Mislim, celo poletje nič potem pa vse na kupu... Aja, pa malce me skrbi, da mali gospodič ne bo hotel obrazeka pokazat... Namreč, ko brca ga vedno čutim na notranji strani trebuha, tako da sumim, da je obrnjen s hrbtom proti ven (ali sem razložila to tako, da je razumljivo?) Trebušček - se strinjam, jaz sem ta buum doživela na morju, sedaj pa se mi zdi, da zadnjih 10 dni ostaja enak... In kilaža pa me spet skrbi - jutri ima pregled pri G in upam, da me ne bo spet nadrla... Zadnjič me je, ker sem en kilo izgubila, tokrat pa se mi zdi da sem na isti kilaži kot prejšnji pregled... Pa me že ljudje okrog mene grdo gledajo v smislu, ti pa gvišno delaš kakšno shujševalno med nosečnostjo... Sem namreč že slišala komentarje o tem da se ne prehranjujem pravilno... Otrdevanje trebuha - pred kakim tednom se mi je zgodilo, da mi je (samo enkrat in še to le za nekaj sekund) otrdel, pa sem se kar prestrašila, ker nisem vedela kaj je to... Pa sem ga začela masirat in potem je šlo nekako mimo... Sem se pa kot rečeno, konkretno prestrašila... In itak, občutek, ki nočem, da se ponovi... Mimogrede, ne boste verjele v kaj sem se danes zapletla - jutri imamo v službi nek ultra pomemben sestanek in valda se moramo lepo oblečt... In ker a)finih cunj za nosečnost nimam in b)tudi ne mislim it sedaj v šoping, sem sklenila eno krilo malce prikrojiti, oz. razširiti v pasu. Bom poročala kasneje kako je uspelo, sedaj je namreč načrt le v teoriji in hvalabogu je krilo tako staro, da mi ga niškoda tudi če se ne posreči...
|