|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo Avgusta
17.8.2012 8:32:46   
ta*mala
Zato, ker imam sluzbo kjer mi sledi podaljsanje pogodbe za dve leti v decembru...in bi se to ravno super izslo... ce menjam sluzbo pa imam najprej pol leta poskusne dobe..

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 526
17.8.2012 8:42:27   
črtica1
ojla,

vidim da ste bile kar pridne s pisanjem..

user posted image se poslavlja in smo že v novih bojih..

tamala zakaj ne bi sla na razgovor? sj jim ni treba povedat za user posted image ..

user posted image za vse ki lulate, da nalulate pluske!

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 527
17.8.2012 8:51:14   
ta*mala
a takoj ne, v pol leta se pa ze vidi tudi, ane :) V casu poskusne dobe te pa itak lahko dajo stran kafar koli....trenutno sem pa na sodiscu in ce mi podaljsajo do konca leta, potem ni lih panike..
.

(odgovor članu črtica1)
Neposredna povezava do sporočila: 528
17.8.2012 8:54:58   
Anonimen
Ne, ravno v času poskusne dobe te ne morejo oz. smejo odpustit? Ko poteče, potem pa ja. Ampak če imaš že zagotovljeno dobro službo, potem itak, da ne menjat. user posted image

(odgovor članu ta*mala)
  Neposredna povezava do sporočila: 529
17.8.2012 8:58:47   
srečki
ROXY - no naj povem, da sem tudi jaz neki čudna, brez energije, že 3x ta teden ponoč vstajala jesti (no včasih je bil to moj hobi), včeraj cel dan preležala in šla hitro spat, danes komaj ustala (res z veliko muke), no za piko na i so me začele še (.)(.) bolet, pa ne vem ali je to vse od prihajajočega PMS....sem včeraj svojega vprašala ali sem kaj jamrala prejšnji mesec, da me (.)(.) bolijo in je rekel, da ne. No sicer bomo v torek izvedele :)

(odgovor članu ROXY_)
Neposredna povezava do sporočila: 530
17.8.2012 9:02:03   
črtica1
tamala sem vidla da si odgovorila pred mano..

sem sama v podobni situaciji..samo če podaljšajo mi za eno leto..in imam do decembra čas da zanosim če ne bom brez službe in porodniške..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 531
17.8.2012 9:08:12   
Anonimen

PRIČAKUJEMO user posted image ALI user posted image :

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.8.
brioš (1. krog) user posted image
Tippi user posted image

2.8.
anonimna (1. krog)

3.8.
tana01 (2. krog) user posted image

5.8.
aviva83 (2. krog) user posted image
S* (8. krog) user posted image
*anushka* (12. krog) user posted image
Night (3. krog) user posted image

8.8.
oska (1. krog po SS user posted image user posted image ) user posted image
Lanaia90 (1. krog) user posted image
pižmovka
pluseki user posted image

10.8.
tanja26 (1. krog po SS user posted image user posted image )user posted image
Shana86 (6. krog) user posted image

11.8.
MajaJulija user posted image
tammyv user posted image

12.8.
anonimna user posted image user posted image
Wolfina (42. krog user posted image user posted image ) user posted image

13.8.
Nova Anonimna user posted image user posted image
minca_n (1. krog)

14.8.
črtica1 user posted image user posted image

15.8.
LittleSun

16.8.
mamica deklicam (6. krog)
PrincipesaD (1. krog) user posted image

18.8.
monsy (1. krog po laparo/histero)

19.8.
lillith82 (8. krog)

20.8.
Žabica86 (9. krog) user posted image
pramsky (2. krog) user posted image
NajaaM (20. krog, 2. krog s Klomifenom in Ultrogestanom user posted image )

21.8.
ROXY_
srečki
miskula

23.8.
gorenjkica (4. krog)

24.8.
niinii (7.krog)

25.8.
Anonimna user posted image
Martyna83 (1. krog)

26.8.
aviva83 (3. krog)

27.8.
curly (navijamo, da 3. IUI ne bo potreben user posted image )

29.8.
*viva* (1. krog).

30.8.
*anushka* (13. krog)

31.8.
minkaP
Radenska_ (1.krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 42

user posted image NOSEČKE: 5

user posted image NAVIJAČICE:user posted image
LittleSun, mamica deklicam, katka_, niinii, Tippi, MajaJulija, sončenk, brioš, Teya D., Katte, tiana, Wolfina, HeLenčica, witch, minkaP, Ejla, rozi55, srečki, Shana86, tana01

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 532
17.8.2012 9:09:10   
Radenska_
Jaz sem se pa glede službe nehala sekirat. Imam pogodbo za določen čas, verjetno bo podaljšana. Otroke imam lahko pač sedaj, pa še to vprašanje kdaj bo ratalo, zato mi je to pač prioriteta pred službo. Če mi je namenjeno, mi je namenjeno in nak oncu se bo itak vse tako poklapalo, da bo kul.
Če me pa zaradi tega fliknejo ven pa tudi okej...bomo že nekako.
Res mi je škoda živcev za to, ker če bi zdajle naredila listo kaj vse je treba še pred otrokom, potem ga nikoli ne bi imela. Čakat službo za NDČ se mi patudi zdi popolnoma brezveze.
Je pa vsaj to, da tudi če mi ne podaljšajo pogodbe in zanosim, porodniška vseeno bo.

(odgovor članu črtica1)
Neposredna povezava do sporočila: 533
17.8.2012 9:16:08   
črtica1
pri meni pa samo moj teži, res komplicira zaradi službe..ampak če bomo to čakali v današnjih razmerah res nikamor ne pridemo. vem sicer da se bojo vsi zgražali kaj mi ni jasno da se to upam it..pa naj..dajem otroku prednostuser posted image

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 534
17.8.2012 9:25:18   
ta*mala
jaz za sedanjo sluzbo vem, da bojo podaljsali (javna uprava-so ze eu sredstva odobrena), ceprav ni boh ve kaksna bajna placa, sluzba in izkusnje so pa le... tukaj je poskusna doba ze zdavnaj mimo in tudi zadovoljni so z mano, sem se ze dokazala v tem enem letu

Razgovor imam pa na zavarovalnici je pa sicer sluzba za nedolocen cas, samo vprasanje kaj bi res naredili po pol leta poskusne dobe...pomoje kamot dajo nov razpis pa je...

tukaj kjer sem mi vsaj ni treba skrbet, je vsaj to kar je zihr in potem pac iscem naprej... a ni res? V dveh letih. bi lahko bilo pa tudi. ze kaj bolje s sluzbami...

Neposredna povezava do sporočila: 535
17.8.2012 9:25:53   
witch
Eno vprašanje imam... Namreč ne vem se odločiti kaj naj naredim. V petek (čez en teden) imam branje izvidov v mb. Ampak nimajo kaj brati ker nisem prišla v tem času na vrsto. Kaj mislite da je pametneje da naredim. Se prenaročim ali v petek grem tja. Res ne vem...

Glede službe pa... sem vedno govorila faks, v času absolventa dojenčka, pa potem iskanje službe. Hja pa narava ni hotela tako. Faks je za mano, absolvent tudi, no diplomirala še nisem, delam kakšna občasna dela. Sem pa hodila ta teden na razgovor. Če dobim službo, ne bom nehala na otroku delati. Ker se že veliko predolgo trudiva, ker nočem vsega do kam sem prišla pozabiti. Itak pa nekdo zgodaj uredi vse tako kot je prav. In verjamem da bo tudi v tem primeru.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu črtica1)
Neposredna povezava do sporočila: 536
17.8.2012 9:35:30   
ta*mala
Jaz sem pa v taki situaciji-diplomirala sem, izkusenj imam vec kot 6 let-od tega 5 preko studenta, kar noben ne uposteva, zato sem sprejela sluzbo za srednjesolsko izobrazbo, da dobim uradne izkusnje...no teh bo pa cez dva yedna eno leto in poyem bo pomoje tidi lazje...med tem casom sva pa tud stanovanje zrihtala...tko da je kr ok...

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 537
17.8.2012 9:49:02   
Radenska_
Midva imava kar ok situacijo za enkrat...Moj ima službo za NDČ, jaz sem zaposlena za VII stopnjo (direktno, brez pripravniške), kmalu bo eno leto. Hiša na dolenjskem raste...
Ko berem kako imate druge mi je še žal, da nisva že prej začela.
Ampak kako pravjo najprej štalca pol pa kravca, ampak tud kravco lahko že naročimo, ker bo štalca kmalu user posted image

< Sporočilo je popravil Radenska_ -- 17.8.2012 9:51:05 >

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 538
17.8.2012 10:10:05   
ROXY_
Mi2 imava tud kr ok, glede na čase, moj ima privat, js službo za NDČ, štalca je že in ena mala kravca, oz. mali bikec user posted image user posted image , srčno, srčno pa želimo še kakšno...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 539
17.8.2012 10:57:55   
HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: witch

Eno vprašanje imam... Namreč ne vem se odločiti kaj naj naredim. V petek (čez en teden) imam branje izvidov v mb. Ampak nimajo kaj brati ker nisem prišla v tem času na vrsto. Kaj mislite da je pametneje da naredim. Se prenaročim ali v petek grem tja. Res ne vem...

Pokliči tja! Pa bodi ostra.

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 540
17.8.2012 11:08:37   
srečki
Witch- se strinjam z Helenčico.

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 541
17.8.2012 12:25:56   
curly
Jaz bi sla tja, ker nimas kaj izgubit. Ce se prenarocis, bos dobila datum cez 3, 4 ali celo vec mesecev.user posted image

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 542
17.8.2012 12:49:56   
niinii
Roxy hvala. Danes sva šle s sestrco malo po LJ in sem probala prvo poročno obleko. Kolk čuden in prijeten občutek hkrati :)

Drugače pa sem zaspana, pa tolk brez volje. Teli hormoni so hudič user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 543
17.8.2012 13:32:26   
ROXY_
niinii iii kak lepo, potem pa imaš misli itak še s pripravami zaposlene...datum že določen??

(odgovor članu niinii)
Neposredna povezava do sporočila: 544
17.8.2012 13:42:46   
niinii
Ja, načeloma junija. Čeprav sva se pol pogovarjala, da če prej zanosim, da bova poroko verjetno za par mesecev prestavila, ker mi nekak ni filing se poročit noseča. Sej so mi nosečke ful lepe pa vse, samo ne vem, ni mi isto. Razen, če bo ta mesec +, pol bo datum ostal isti ;)

(odgovor članu ROXY_)
Neposredna povezava do sporočila: 545
17.8.2012 14:13:29   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: miskula

hojla,
jaz jo tudi ne pričakujem 21.8.
pa se mi zdi, da sem včeraj imela mal rjavkast izcedek ( čisto malo skoraj neopazno), mogoče je bla VK .
Anonimna user posted image  kolikšna je bila tvoja krvavitev? In vse ostale, ki ste imele VK, kako je bilo to opaziti oz. kako veliko je bilo te sluzi?

Drugače pa , nosečkam čestitke, za vse čekaajoče pa stiskam pesti. user posted image user posted image

Aja, če mi zdaj ne uspe gremo v septemra na IUI. Eden mi je že uspel ( l.2010), imam čudovitega fantiča, sedaj pa...... bomo videli, mogoče tudi brez pomoči user posted image  

jst sem jo mela samo včeri, tok da se je na gatah mal poznalo , potem pa še na papirju malo....res, tok da je blo videt.....nč več. Po moje bi znala bit pr men VK ker sem dober teden od O, M pričakujem pa šele okoli25-27ga. No srčno upam da je tako user posted image

tudi zate držim pesti da je bila to VK.

A. user posted image

(odgovor članu miskula)
  Neposredna povezava do sporočila: 546
17.8.2012 14:35:21   
ROXY_
niinii boš videla, držim pesti da ugledaš user posted image user posted image že ta mesec..Začetek maja rodiš, in se junija skupaj z štručko poročišuser posted image user posted image user posted image
Za obe anonimni držim pesti da je bila VK...
Pr meni tudi par kapljic krvi na hlačkah včeraj , potem ne duha ne sluha.Od O je 10-11dni...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 547
17.8.2012 14:36:45   
ROXY_
NajaM kako si ti?

(odgovor članu ROXY_)
Neposredna povezava do sporočila: 548
17.8.2012 15:02:11   
mamica deklicam
koliko kandidatk se je sedaj že nabralo za torek?

Mene bi danes zjutraj tisti tester kmalu premamil a se mi je uspelo zadržat, tako da še čaka na torkovo akcijo. Seveda samo v primeru, če tale moja tečkauser posted image ne pride medtem. Zaenkrat se še nič ne kaže.

vsem user posted image pa BRAVOOOuser posted image user posted image user posted image
se vas je že kar nekaj nabralo. Popravljate statistiko prejšnih mesecev. To bo spomladi invazija vozičkov po celi Sloveniji :)

(odgovor članu ROXY_)
Neposredna povezava do sporočila: 549
17.8.2012 15:16:43   
niinii
ROXY iz tvojih prstov v .... ušesa ;) kao :D Joj kje je šele naslednji petek, da upam, da je ne bo.

Sam res, vsaj malo se statistika izboljšuje. Kar tako naprej :)

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?