|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo Avgusta
16.8.2012 9:48:06   
Anonimen

PRIČAKUJEMO user posted image ALI user posted image :

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.8.
brioš (1. krog) user posted image
Tippi user posted image

2.8.
anonimna (1. krog)

3.8.
tana01 (2. krog) user posted image

5.8.
aviva83 (2. krog) user posted image
S* (8. krog) user posted image
*anushka* (12. krog) user posted image
Night (3. krog) user posted image

8.8.
oska (1. krog po SS user posted image user posted image ) user posted image
Lanaia90 (1. krog) user posted image
pižmovka
pluseki user posted image

10.8.
tanja26 (1. krog po SS user posted image user posted image )user posted image
Shana86 (6. krog) user posted image

11.8.
MajaJulija user posted image
tammyv user posted image

12.8.
anonimna user posted image user posted image
Wolfina (42. krog user posted image user posted image ) user posted image

13.8.
Nova Anonimna user posted image user posted image
minca_n (1. krog)

14.8.
črtica1 user posted image user posted image

15.8.
LittleSun

16.8.
mamica deklicam (6. krog)
PrincipesaD (1. krog) user posted image

18.8.
monsy (1. krog po laparo/histero)

19.8.
lillith82 (8. krog)

20.8.
Žabica86 (9. krog) user posted image
pramsky (2. krog)
NajaaM (20. krog, 2. krog s Klomifenom in Ultrogestanom user posted image )

21.8.
ROXY_
srečki

23.8.
gorenjkica (4. krog)

24.8.
niinii (7.krog)

25.8.
Anonimna user posted image
Martyna83 (1. krog)

26.8.
aviva83 (3. krog)

27.8.
curly (navijamo, da 3. IUI ne bo potreben user posted image )

29.8.
*viva* (1. krog).

30.8.
*anushka* (13. krog)

31.8.
minkaP
Radenska_ (1.krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 41

user posted image NOSEČKE: 4

user posted image NAVIJAČICE:user posted image
LittleSun, mamica deklicam, katka_, niinii, Tippi, MajaJulija, sončenk, brioš, Teya D., Katte, tiana, Wolfina, HeLenčica, witch, minkaP, Ejla, rozi55, srečki, Shana86, tana01

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 476
16.8.2012 10:34:21   
NajaaM
Mamica deklicam, drzim pesti, da bomo v torek skupaj lulale in vse 4 s srecki in ROXY nalulale pluskeee user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 477
16.8.2012 10:42:06   
pramsky
Najprej user posted image avgustovskim nosečkam in user posted image borkam za pozitivo!
Jaz sem pa že kar lulala in na digitalnem CB nalulala en rahli +..ampak, + je +, ne?
pri datumu na seznamčku sem se malo uštela, tako da sem danes 3 dni pred..
seveda še zgodaj, bom čez nekaj dni še enkrat poskusila ustvariti en malo konkretnejši + user posted image
Še več pluskov v tem mesecu punce, navijam! user posted image user posted image user posted image

Kar iščemo - nosimo v sebi!:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 478
16.8.2012 11:13:34   
gorenjkica
Punce, zdaj ko vas berem, že jaz komaj čakam na seanso lulanja naslednji teden. Sploh vse pluskarice user posted image , dajete upanje. Pa že tako lepo sem odmislila vse skupaj. Sicer znakov nimam absolutno nobenih, kakšnega nosečniškega občutka tudi ne, ampak vseeno...mogoče pa bo. Zdajle smo itak doma v nizkem štartu, te dni pričakujemo nečaka. Tako da bi mu kakšen bratranec ali sestrična za družbo prav prišla user posted image . Aha, pa za statistični urad še nisem prispevala podatkov: 28 let kaže koledar.

Torej naslednji teden lahko pričakujemo pomanjkanje testov nosečnosti po vsej državi, ko nas je toliko na vrsti? Upam, da bomo same pozitivke.

Pramsky, plus je plus, nobenega debatiranja. To je to, čestitke user posted image

(odgovor članu pramsky)
Neposredna povezava do sporočila: 479
16.8.2012 11:22:45   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: pramsky

Najprej user posted image avgustovskim nosečkam in user posted image borkam za pozitivo!
Jaz sem pa že kar lulala in na digitalnem CB nalulala en rahli +..ampak, + je +, ne?
pri datumu na seznamčku sem se malo uštela, tako da sem danes 3 dni pred..
seveda še zgodaj, bom čez nekaj dni še enkrat poskusila ustvariti en malo konkretnejši + user posted image
Še več pluskov v tem mesecu punce, navijam! user posted image user posted image user posted image

Jaaaaa! Čestitam!! user posted image

(odgovor članu pramsky)
Neposredna povezava do sporočila: 480
16.8.2012 12:02:28   
ROXY_
Pramsky čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pikica roza krvi na hlačkah opažena pravkar!!!!?????? Hmmmmuser posted image Pri prvi nosečnosti nisem imela vgnezditvene in ne vem kako izgleda..Je pogoj, da traja kakšen dan , dva, al kako?
Gorenjkica obeta se pomajnkanje ja user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 481
16.8.2012 12:19:19   
srečki
Wuhuhuhu Pramsky + je +. Čestitkeeeee.

Roxy jaz sem imela v prejšnji VK bila je malo pred pričakovano M (rahlo roza izcedek) in samo en dan. Mislim pa da je to zelo različen, kot vsaka nosečnost kot je različna. Iiiiiii ti bom kar čestitala.

WIiiiiiiiiiiiiii pa še kakšno pomanjkanje bo user posted image user posted image

(odgovor članu ROXY_)
Neposredna povezava do sporočila: 482
16.8.2012 12:20:48   
srečki
A veste kaj punce me je zdaj tok prijelo, da bi kar jutri test nardila user posted image sem že čist nestrpna..

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 483
16.8.2012 12:24:36   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: srečki

A veste kaj punce me je zdaj tok prijelo, da bi kar jutri test nardila user posted image sem že čist nestrpna..

Pa dej! user posted image

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 484
16.8.2012 12:25:15   
ROXY_
srečki počasi, počasi, počasi....user posted image

ko bom nalulala user posted image potem se bom veselila, prej neuser posted image ..
js sem tud nestrpna za popiz....pardon izrazu user posted image

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 485
16.8.2012 12:44:34   
srečki
Roxy se strrinjam s tabo....počas, počas, počas.....sam ne gre. No se bom probala vzdržat :)

Aja drage moje sotrpinke sem vam pozabila povedati, da sem 2 dni nazaj sanjala da sem noseča, upam, da se sanje uresničijo!!!

(odgovor članu ROXY_)
Neposredna povezava do sporočila: 486
16.8.2012 12:54:31   
pridna_janja

Roxy se strrinjam s tabo....počas, počas, počas.....sam ne gre. No se bom probala vzdržat :)

Aja drage moje sotrpinke sem vam pozabila povedati, da sem 2 dni nazaj sanjala da sem noseča, upam, da se sanje uresničijo!!!

iz knjige sanj:"noseča" rešila se boš hude skrbi,nosečnico videt zabredela boš v težave

Quando fra l’altre donne ad ora ad ora
Amor vien nel bel viso di costei,
quanto ciascuna e men bella di lei
tanto cresce ‘l desio che m’innamora

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 487
16.8.2012 12:59:51   
srečki
pridna_janja hahahah....a to se pravi, da bom noseča user posted image namreč kakšnih drugih skrbi nimam.

(odgovor članu pridna_janja)
Neposredna povezava do sporočila: 488
16.8.2012 13:02:41   
pridna_janja

pridna_janja hahahah....a to se pravi, da bom noseča user posted image namreč kakšnih drugih skrbi nimam.
[/quote

držim pesti da boš zagledalauser posted image drugač pa te sanje kar držijo

Quando fra l’altre donne ad ora ad ora
Amor vien nel bel viso di costei,
quanto ciascuna e men bella di lei
tanto cresce ‘l desio che m’innamora

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 489
16.8.2012 13:10:51   
ta*mala

IZVIRNO SPOROČILO: gorenjkica

Torej naslednji teden lahko pričakujemo pomanjkanje testov nosečnosti po vsej državi, ko nas je toliko na vrsti? Upam, da bomo same pozitivke.

Če moje user posted image ne bo v ponedeljek, bom tudi jaz lulala na palčkouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gorenjkica)
Neposredna povezava do sporočila: 490
16.8.2012 13:20:07   
ROXY_
srečki seveda boš noseča, sploh ni vprašanje..sanje nam marsikaj sporočajo...tako da.. user posted image user posted image user posted image naslednji teden bo preostanek seznama polit z roza barvo, boš videla user posted image user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 491
16.8.2012 13:36:11   
srečki
Hvala punce za tak pozitivizem :))) Super ste. No no tudi jaz navijam za vse nas!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ROXY_)
Neposredna povezava do sporočila: 492
16.8.2012 13:38:02   
curly
Kaj jaz to berem, upam, da boste res vse pluske nalulale. Že dolgo ni bilo "nosečniškega intervala" - zadnje čase je statistika porazna in čas je, da se vse obrne na POZITIVOOOO! Držim pesti za vsako posebej, resnično upam, da bo seznamček ROZA. Mi smo zdaj mimo O, ampak smo vedno pridni prej, v času in po pa nekod želja zamre - iz obeh strani. No morem vam povedat, da vas vse tukaj lepo tolažim, ker sem sama te krize že prešla (I hope) imam pa doma enega zelo žalostnega moškega. user posted image user posted image user posted image To me najbolj ubija, ko vidim, da se sekira. Star je namreč 30 let in se ne more potolažiti, ker je mislil, da bo pred 30. letom imel otroka. Če bi šlo vse po planu, zdajle ne bi pisala tukaj, amapak bi se verjetno ukvarjala z najinim otročkom. Ker pa nama očitno še ni bilo namenjeno je pač tako kot je. Prvi dve leti sem imela jaz krize, zdaj jih ima pa on in bolj kot mu razlagam, da je še mlad in da bo vse ob pravem času, težje ga je prepričati. Sem mu povedala, da lahko samo on vpliva na svoje počutje in razpoloženje in nihče drug, ampak se vrti v začaranem krogu in se mi zdi, da je postal rahlo depresiven, kar pa ni dobro za plavalčke. Naj še povem, da je sicer zelo kreativen tip človeka, ampak ta kreativa je zdaj nekam zbežala in se skrila, ker si ne dopušča živet. user posted image Pravi, da nima volje hodit na šiht, nogomet ali kaj delat po hiši. V ponedeljek in torek je šel v službo, po službi pa pred TV in je bilo to to. Včeraj zjutraj je izbruhnil jok že na vse zgodaj, potem sva odšla na daljši sprehod in popoldan se je malo zamotil z popravljanjem ene ograje. Danes bomo videli, kako bo.
Morala sem malo potožiti. Me zanima, če ima katera podobne izkušnje, kako ste svojga partnerja potolažile?
Za vsak odgovor vam bom ful hvaležna!

(odgovor članu ROXY_)
Neposredna povezava do sporočila: 493
16.8.2012 13:38:09   
mamica deklicam
no če ste se vse odločile, da v torek je pa dan za lulanje, bom poskusila zdržati do takrat....

Še dobro, da imam tester že dva tedna v predalu. No zaenkrat, ga še gledam. Me še ni premamil. Imam v mislih prejšni mesec, ko sem porabila dva, ker mi je že pet dni zamujala a je dve ure po uničenem drugem testerju prišla z vsemi konji.

Pa kaj že vse tistega digitalnega CB uporabljate in če vas prav berem, celo kakšen dan prej?

(odgovor članu ROXY_)
Neposredna povezava do sporočila: 494
16.8.2012 13:50:03   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

no če ste se vse odločile, da v torek je pa dan za lulanje, bom poskusila zdržati do takrat....

Še dobro, da imam tester že dva tedna v predalu. No zaenkrat, ga še gledam. Me še ni premamil. Imam v mislih prejšni mesec, ko sem porabila dva, ker mi je že pet dni zamujala a je dve ure po uničenem drugem testerju prišla z vsemi konji.

Pa kaj že vse tistega digitalnega CB uporabljate in če vas prav berem, celo kakšen dan prej?

Jaz sem CB uporabila, ko je bila meglena črtica na ostalih palčkah. ne vem, ampak men se je zdelo škoda denarja, da bi lulala vsak mesec na CB. Tist je potem za finiš user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 495
16.8.2012 13:50:25   
ta*mala
Jaz imam še en listek first sign od nazadnje, ko sva sicer med t.i. varnimi dnevi in nisem bila prepričana, če nisva en dan preveč pustila, da pride notruser posted image

Če bi imela pri roki cb pa bi verjetno probala že danes, ker sem malček firbčnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 496
16.8.2012 13:51:17   
srečki
Curly najprej user posted image user posted image user posted image hm to pa ni glih dobro. Sicer pri nama moj nima nič krize, otroka si želi normalno, tako kot jaz...pri nama sem jaz tista ki skoz paničari itd...ampak on se meni samo smeje, mi stoji ob strani, po 2 neuspešnih nosečnostih mi je dovolil, da sem začela urejati otroško sobico...hm je težko ti res ne znam svetovati, probaj mu čim več stati ob strani, povej mu da je še mlad, počnita kaj skupnega itd...Upam, da sem ti kaj pomagala. Pa SREČNO, držim pesti.

mamica deklicam hm si pa dobra, jaz ne smem imeti nobenega testa na zalogi, vse ponucam hahaha. Drugače pa ja mi je res najboljši CB test, ki ga vedno uporabim na dan izostanka M, če ne zdržim in če želim test opravljati prej potem si kupim te cenejše.

Neposredna povezava do sporočila: 497
16.8.2012 13:53:08   
witch
ooo še ena nosečka user posted image user posted image user posted image čestitam in srečno do konca.

curly user posted image user posted image Moj ima vsake toliko krizo, ampak ne tak hude. Tudi njega je začelo matrati da je že 30 in je upal da bo otrok prej. Kot je hudo nam je tudi njim. Sama ga najbolj poznaš in boš vedela kako ravnati. Za moškega 30 ni veliko. In čim manj sekiranja, pa kakšna živila za boljše plavalčke naj je. Da bo imel občutek da nekaj koristnega dela v tej smeri. mojemu je to kar pomagalo. Držita se! Vem, da je hudo. Tudi sama sem hotela biti mlada mamica... pa mladost kar nekam šiba. Saj ne pravim da sem stara, ampak pač ne bom spala v kategorijo mladim mamic ampak tistih čisto povprečnih. Sem imela željo imeti pred 30. letom dva otroka. Če bo šlo takko naprej vprašanje če bo en....

Namreč že od ponedeljka non stop v mb kličem, da jim sporočim datum M. Pa nihče ne dvigne user posted image prej ko sem 2x sporočila datum pa takoj. In zdaj je bila zadnja M 25.7. In jih kar ne morem dobiti. Še smejali se bodo iz mene da v roku treh tednov ne javim daruma. In sem kar jezna. Čez en teden imam pregled v mb in takrat bi naj imela izvide tam. Jaz pa spet nisem na vrsto prišla. In to bo pomenilo nove 3 ali 4 mesece čakanja in gledanja v zrak. Ampak mislim, da bom pa zdaj znorela. Ne bom samo prikimavala z glavo in govorila ja. Zdaj pa se bom postavila za sebe. Ker se to nedogajanje že itak predolgo vleče.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

Neposredna povezava do sporočila: 498
16.8.2012 13:54:53   
ROXY_

Do sedaj sem bla na Baby check varianti...bi pa ta mesec digitalnega kupla, da koooončno pokaže + user posted image user posted image hecam se, kaj pa vem, če je pozitivno, slej ko prej pokaže katerikoli test user posted image ...je pa prednost digitalnega, da če je plusk, se jasno pokaže na displayu in se ni treba matrat z odčitavanjem "rahle črtice" a jo vidiš, a je to to al ni to to...tak si js tolmačim...naj me katera popravi..

Neposredna povezava do sporočila: 499
16.8.2012 13:58:53   
curly
Hvala vama obema. user posted image user posted image user posted image
S tabletami sva že poskusila pa ni bilo rezultata in takrat se je vse to začelo. Mislim, da ga bom danes sterala v naravo ali na sprehod ali pa nekam športat. More se sprostit!
witch, se mi zdi čudno, da se ti ne javijo, a si poskusla z mailom? Meni so do zdaj vedno odgovorili in sem večino stvari uredila tako, ker je telefon včasih tako zaseden, da ne pridejo do njega.
Mail je: ivf.mb@ukc-mb.si
Jaz se vedno na kratko predstavim in povem, kaj bi rada. So precej prijazni, še posebej sestra Jasna, ki ponavadi odgovarja na maile. Želim ti, da čim prej to urediš in da potem čim prej zagledaš plusek!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?