|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo Avgusta
19.8.2012 21:04:49   
ta*mala
kako pa to da tako pozno? sele en dan pred m?

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 576
19.8.2012 21:08:26   
mamica deklicam
jaz imam isti vprašanje kot ta*mala: ali ni vgnezditvena kakšen teden prej kot mora priti menstruacija?

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 577
19.8.2012 21:30:34   
*viva*
Jaz sem jo imela 2 dni pred predvidenim prihodom user posted image ... ginekologinja mi je takrat rekla, da je to povsem običajno in da lahko nastopi tudi na dan predvidene user posted image ...

Kako je bil vikend, babike? moj je bil slab, me je napadla migrena, ki še sedaj rahlo drži, od glavobola sem celo bruhala user posted image me pa poleg tega jezi še to, da moje O ni in ni...kdaj bo potem šele user posted image ... bi že rada začela s tem klomifenom pa da vidimo kako bo to uspelo...

Lep večer vsem.

Nočko,

z

Only the hardest things makes us stronger...let's fight!

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 578
19.8.2012 21:59:40   
čiba
Navijam!!!user posted image

(odgovor članu *viva*)
Neposredna povezava do sporočila: 579
20.8.2012 8:14:48   
srečki
Jutro bejbike,

roxy - sorry ker šele zdaj odgovarjam, včeraj me cel dan ni bilo doma, prišla šele ob 22 uri domov :) No pri meni se dogaja nekaj čist čudnega, včeraj sem 2x jokala in zraven smejala, pa sama sem bila user posted image , danes me ful šraufa oz. me kar boli spodaj, pa zjutri se mi je 3x fajn vzdignalo....tako, da je moj rekel ooo to se je pa fajn prijelo. No bomo videli jutri ane? Danes kupim test. Pa ti kako? Kakšni znakci?

mamica deklicam user posted image user posted image user posted image

ta*mala - ja lahko je VK jaz sem jo imela v prejšnji nosečnosti en dam pred pričakovano M. user posted image

*viva* upam, da pride tvoja O čimprej

No kako ste pa kaj ostale? Kako ste preživele vikend?

(odgovor članu čiba)
Neposredna povezava do sporočila: 580
20.8.2012 8:49:30   
ROXY_
OJ,srečki sumljiva si mi ti, sumljiva user posted image , držim pesti zate in vse ostale....user posted image user posted image ..Grem tudi danes po test..za mano pester vikend, me je pa včeraj zvečer presenetil kup sluzi rjavo-rumene ????
bog si ga vedi kaj je zdej splet to user posted image
user posted image ..drgač nič, joške živalsko bolijo, pa špika me, na poti v službo sem tudi stala, ker mi je ratal blazn slabo.....včeri mi moj reče, čuj ti si pa noseča ha?? ne vem.. kr neki, cel cirkus..okrog teh simptomov...user posted image user posted image
Bomo vidli jutr ane...ti imaš redne cikluse drgač? meni je ju3 točno 28.dan, tak da upam, da ne bom prehitr lulala..
ta*mala in mamica deklicam držim pesti da sta imeli VK in ne user posted image

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 581
20.8.2012 9:02:43   
ta*mala
Srecki a lahko kej vec poves kok casa je trajala pri tebi vk in kako je zgledalo to?

(odgovor članu čiba)
Neposredna povezava do sporočila: 582
20.8.2012 9:10:41   
srečki
Roxy sva pa po znakih kar na istem. Jaz se kar trudim in nočem o tem razmišljati, da ne bom preveč razočarana če ne bo user posted image . Ja pri meni je starejši brat napovedal nosečnost že včeraj, je rekel da se mi vidi user posted image hahahaa, sem mu rekla če je jasnoviden? No tudi pri meni bo jutri točno 28 dan, M imam zelo točne razen prejšnji mesec je zamujala en dan, to pripisujem posegu v juniju. Jaz mislim, da ne bo nič prehitro, če bove lulale zjutraj, če je nosečnost bo itak +, če ne bo pa tekom dneva pritekla. ANE?

ta*mala pri meni je bilo to tako, itak sem bila že cela nestrpna ali bo + ali ne. In sem vsake toliko letala na WC te pa vidim na hlačkah rahlo roza izcedek, pridem domov in M še kar ni bilo, po tem krvavitve ni bilo nič več, nardim test nosečnosti kar popoldan in ja je bil lep +.

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 583
20.8.2012 9:11:50   
NajaaM
Zdravo punce,
Pa je vikend za nami, upam, da ste ga lepo prezivele. Moj je bil cudovit, ker sva sla z mojim na potep in je bilo res fino. Roxy, hvala za skrb, ampak zal lahko povem, da me kar obarvajte modro, ker je danes zjutraj prisla tocna kot ura. Cisto razocaranje, mi mojmu sploh ni bilo treba povedat, ker mi je takoj z obraza prebral, me objel in rekel, sej bo drug mesec user posted image

Navijam za vse, da bo teh 10 dni cim bolj rozastih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz se pa selim v september...upam, da se mi tiste, ki smo za jutri zmenjene in ostale, ki ste se na seznamu ne pridruzite user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 584
20.8.2012 9:16:29   
witch
user posted image user posted image za vse ki vas je teta nezaželjena obiskala user posted image user posted image

Pri meni so pa spet tisti "žalostni, depresivni" dnevi prišli. Sem imela rojstni dan... In ugotovite kaj je bilo. Vsaka čestitka od sorodnikov, vsaka čestitka od prijateljev je bila ista. Pa čas bi bil za otroka user posted image Redki so bili tisti ki tega niso povedali. Pa 100x krat sem isto zgodbo poslušala da je boljše imeti otroka zgodaj, da naj ne čakam več. Da one nikoli ne bi zamenjale pa so imele otroko pri 23., 24. 21.ih letih.
Pa kaj naj? Jaz sem tudi hotela imeti hitro otroka. In če bi šlo v prvo bi bil ta otrok zdaj počasi 2 leti star. Evo pa ga še vedno ni user posted image pa ja ni vse od mene odvisno. Tak da so me te želje, saj niso vedeli, bile so dobro namerne, spravile kar v slabo voljo.
Pa še ta teden bo naporen kot user posted image in res komaj čakam da mine da bo to za mano.

Upam, da se je vam teden začel in vikend končal kaj boljše kot meni user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 585
20.8.2012 10:35:26   
mamica deklicam
jaz še kar čakam ali mi misli priti ta rdeča tečnoba ali je bila res VK.

Glede simptomov ne morem nič reči, ker imam od sobote prebavne motnje. Zgleda staknila nekaj, ker imam vsakih 15 izlet na stranišče. Poleg tega mi je bilo včeraj še slabo, pa ne morem reči točno zakaj.

Bom čakala, če ima namen priti, naj pride čim prej, če je pa ne bo bomo pa seveda veseli.

Jutri vseeno navijam za vse tiste, ki lulate

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 586
20.8.2012 10:38:09   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

jaz še kar čakam ali mi misli priti ta rdeča tečnoba ali je bila res VK.

Glede simptomov ne morem nič reči, ker imam od sobote prebavne motnje. Zgleda staknila nekaj, ker imam vsakih 15 izlet na stranišče. Poleg tega mi je bilo včeraj še slabo, pa ne morem reči točno zakaj.

Bom čakala, če ima namen priti, naj pride čim prej, če je pa ne bo bomo pa seveda veseli.

Jutri vseeno navijam za vse tiste, ki lulate

Zdaj ko gledam nazaj, bi rekla, da je pri meni bil prvi znakec driskica user posted image , potem čez kakšen teden pa še vetrovi za znoretuser posted image

Držim tačke da je ne bo!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 587
20.8.2012 10:42:15   
NajaaM
Witch, tocno vem kako se pocutis, tudi sama imam podobno situacijo...ko bi clovk najraje zavpil, da bi ze zdavnej imel otroka, ce bi lahko, pa ne gre in kaj jim ni jasno, naj se brigajo zase...a si predstavljas odziv? Saj po eni strani verjamem, da ne mislijo nic slabega, ko so vsi pametni, ampak po drugi strani si pa niti predstavljati ne morejo kako je...tudi moj otrok bi imel ze dobro leto, ce...saj ves user posted image . Tudi nas cas bo prisel, UPAM, da kmalu.

Neposredna povezava do sporočila: 588
20.8.2012 11:32:11   
oreh
Dan!

LS, že v službi? Držim pesti, da v neplodnostni končno zvesta pri čem sta! imata enkrat zdaj pregled, a ne?

Vsem, ki vas je obiskalauser posted image , mesec bo kmalu naokoli in čas za nov test, tokrat za marsikatero mogoče uspešen!

Curly, je tvoj kaj bolje?

Witch, tole mora biti pa res zelo zoprno. Pri nama jih veliko ve za to težavo tako, da že zeloooo dolgo nisem dobila takega vprašanja. Kako si se pa odločila glede branja izvidov?

Jaz sem si naredila zelo družaben vikend in sem kar napolnjena s pozitivno energijo. Drgač so me pa že začele srbeti pete, želijo namreč iti v lekarno po test, vendar imam še kar nekaj dni do njega. upam, da zdržim!

Mene pa zanima kakšna imena boste kaj dale svojim štručkam, ko se bodo najavile?

(odgovor članu NajaaM)
Neposredna povezava do sporočila: 589
20.8.2012 12:41:35   
ROXY_
NajaM user posted image user posted image user posted image user posted image ..lahko da se vidiva v septembru...me že tako čudno zvija, da je joj user posted image user posted image user posted image ..se mi zdi, da se bo ulila user posted image
witch razumem te...ti pa želim vse vse vse najboljše ker je že ravno priložnost user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 590
20.8.2012 12:57:28   
srečki
NajaaM user posted image user posted image user posted image
Witch user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ROXY_)
Neposredna povezava do sporočila: 591
20.8.2012 13:28:50   
NajaaM
Hvala user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 592
20.8.2012 13:29:49   
NajaaM
ROXY, upam, da se mi NE pridruzis user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NajaaM)
Neposredna povezava do sporočila: 593
20.8.2012 13:35:51   
ROXY_
NajaM hvala ti user posted image ...bomo videli, ne vem, ne vem..
Nazadnje nas je bilo cel kup, za jutrišnje lulanje..Katera bo še poleg srečki še lulala?

(odgovor članu NajaaM)
Neposredna povezava do sporočila: 594
20.8.2012 14:26:22   
niinii
Witch user posted image user posted image user posted image
NajaM user posted image

Držim pesti za vse ki jutri lulate :)

(odgovor članu ROXY_)
Neposredna povezava do sporočila: 595
20.8.2012 14:36:26   
ROXY_
NIINII kdaj pa ti lulaš, konec tedna??user posted image
kakšni znakci?

(odgovor članu niinii)
Neposredna povezava do sporočila: 596
20.8.2012 14:44:57   
niinii
Jao neki mi šteka tale RR. Zgleda sploh ni poslalo.

Jaz načeloma lulam v petek al pa še kasneje, ker mi je prejšnji mesec zamujala 4 dni, tako da sploh nisem sigurna, kdaj mora priti.

Znakci: občasno boleče joške, občasno špikanje v jajčniku, danes sem pa mislila, da bom bruhala na šihtu ob vonju prosene kaše kuhane na mleku. Bljak. Še zdej če pomislim, se mi želodec obrne.

(odgovor članu ROXY_)
Neposredna povezava do sporočila: 597
20.8.2012 14:49:12   
Tippi
Pa se oglaša ena navijačka! user posted image

Navijam za Roxy, za nini, za srečki, za oreh in še vse ostale, ki boste lulale jutri, ali pa v prihodnjih dneh!

Upam, da bo že jutri VELIKI torek!!!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu niinii)
Neposredna povezava do sporočila: 598
20.8.2012 14:54:02   
niinii
Hvala Tippi :)

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 599
20.8.2012 14:58:22   
ROXY_
HVALA TIPPI, SUPERCA STE PUNCEEEEEEE!!!!!

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?