Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo Avgusta 19.8.2012 21:04:49
|
|
|
|
ta*mala
|
kako pa to da tako pozno? sele en dan pred m?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Avgusta 19.8.2012 21:08:26
|
|
|
|
mamica deklicam
|
jaz imam isti vprašanje kot ta*mala: ali ni vgnezditvena kakšen teden prej kot mora priti menstruacija?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Avgusta 19.8.2012 21:30:34
|
|
|
|
*viva*
|
Jaz sem jo imela 2 dni pred predvidenim prihodom ... ginekologinja mi je takrat rekla, da je to povsem običajno in da lahko nastopi tudi na dan predvidene ... Kako je bil vikend, babike? moj je bil slab, me je napadla migrena, ki še sedaj rahlo drži, od glavobola sem celo bruhala me pa poleg tega jezi še to, da moje O ni in ni...kdaj bo potem šele ... bi že rada začela s tem klomifenom pa da vidimo kako bo to uspelo... Lep večer vsem. Nočko, z
|
|
RE: II pričakujemo Avgusta 19.8.2012 21:59:40
|
|
|
|
čiba
|
Navijam!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Avgusta 20.8.2012 8:14:48
|
|
|
|
srečki
|
Jutro bejbike, roxy - sorry ker šele zdaj odgovarjam, včeraj me cel dan ni bilo doma, prišla šele ob 22 uri domov :) No pri meni se dogaja nekaj čist čudnega, včeraj sem 2x jokala in zraven smejala, pa sama sem bila , danes me ful šraufa oz. me kar boli spodaj, pa zjutri se mi je 3x fajn vzdignalo....tako, da je moj rekel ooo to se je pa fajn prijelo. No bomo videli jutri ane? Danes kupim test. Pa ti kako? Kakšni znakci? mamica deklicam ta*mala - ja lahko je VK jaz sem jo imela v prejšnji nosečnosti en dam pred pričakovano M. *viva* upam, da pride tvoja O čimprej No kako ste pa kaj ostale? Kako ste preživele vikend?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Avgusta 20.8.2012 8:49:30
|
|
|
|
ROXY_
|
OJ,srečki sumljiva si mi ti, sumljiva , držim pesti zate in vse ostale.... ..Grem tudi danes po test..za mano pester vikend, me je pa včeraj zvečer presenetil kup sluzi rjavo-rumene ???? bog si ga vedi kaj je zdej splet to ..drgač nič, joške živalsko bolijo, pa špika me, na poti v službo sem tudi stala, ker mi je ratal blazn slabo.....včeri mi moj reče, čuj ti si pa noseča ha?? ne vem.. kr neki, cel cirkus..okrog teh simptomov... Bomo vidli jutr ane...ti imaš redne cikluse drgač? meni je ju3 točno 28.dan, tak da upam, da ne bom prehitr lulala.. ta*mala in mamica deklicam držim pesti da sta imeli VK in ne
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Avgusta 20.8.2012 9:02:43
|
|
|
|
ta*mala
|
Srecki a lahko kej vec poves kok casa je trajala pri tebi vk in kako je zgledalo to?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Avgusta 20.8.2012 9:10:41
|
|
|
|
srečki
|
Roxy sva pa po znakih kar na istem. Jaz se kar trudim in nočem o tem razmišljati, da ne bom preveč razočarana če ne bo . Ja pri meni je starejši brat napovedal nosečnost že včeraj, je rekel da se mi vidi hahahaa, sem mu rekla če je jasnoviden? No tudi pri meni bo jutri točno 28 dan, M imam zelo točne razen prejšnji mesec je zamujala en dan, to pripisujem posegu v juniju. Jaz mislim, da ne bo nič prehitro, če bove lulale zjutraj, če je nosečnost bo itak +, če ne bo pa tekom dneva pritekla. ANE? ta*mala pri meni je bilo to tako, itak sem bila že cela nestrpna ali bo + ali ne. In sem vsake toliko letala na WC te pa vidim na hlačkah rahlo roza izcedek, pridem domov in M še kar ni bilo, po tem krvavitve ni bilo nič več, nardim test nosečnosti kar popoldan in ja je bil lep +.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Avgusta 20.8.2012 9:11:50
|
|
|
|
NajaaM
|
Zdravo punce, Pa je vikend za nami, upam, da ste ga lepo prezivele. Moj je bil cudovit, ker sva sla z mojim na potep in je bilo res fino. Roxy, hvala za skrb, ampak zal lahko povem, da me kar obarvajte modro, ker je danes zjutraj prisla tocna kot ura. Cisto razocaranje, mi mojmu sploh ni bilo treba povedat, ker mi je takoj z obraza prebral, me objel in rekel, sej bo drug mesec Navijam za vse, da bo teh 10 dni cim bolj rozastih jaz se pa selim v september...upam, da se mi tiste, ki smo za jutri zmenjene in ostale, ki ste se na seznamu ne pridruzite
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Avgusta 20.8.2012 9:16:29
|
|
|
|
witch
|
za vse ki vas je teta nezaželjena obiskala Pri meni so pa spet tisti "žalostni, depresivni" dnevi prišli. Sem imela rojstni dan... In ugotovite kaj je bilo. Vsaka čestitka od sorodnikov, vsaka čestitka od prijateljev je bila ista. Pa čas bi bil za otroka Redki so bili tisti ki tega niso povedali. Pa 100x krat sem isto zgodbo poslušala da je boljše imeti otroka zgodaj, da naj ne čakam več. Da one nikoli ne bi zamenjale pa so imele otroko pri 23., 24. 21.ih letih. Pa kaj naj? Jaz sem tudi hotela imeti hitro otroka. In če bi šlo v prvo bi bil ta otrok zdaj počasi 2 leti star. Evo pa ga še vedno ni pa ja ni vse od mene odvisno. Tak da so me te želje, saj niso vedeli, bile so dobro namerne, spravile kar v slabo voljo. Pa še ta teden bo naporen kot in res komaj čakam da mine da bo to za mano. Upam, da se je vam teden začel in vikend končal kaj boljše kot meni
|
|
RE: II pričakujemo Avgusta 20.8.2012 10:35:26
|
|
|
|
mamica deklicam
|
jaz še kar čakam ali mi misli priti ta rdeča tečnoba ali je bila res VK. Glede simptomov ne morem nič reči, ker imam od sobote prebavne motnje. Zgleda staknila nekaj, ker imam vsakih 15 izlet na stranišče. Poleg tega mi je bilo včeraj še slabo, pa ne morem reči točno zakaj. Bom čakala, če ima namen priti, naj pride čim prej, če je pa ne bo bomo pa seveda veseli. Jutri vseeno navijam za vse tiste, ki lulate
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Avgusta 20.8.2012 10:38:09
|
|
|
|
Tippi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam jaz še kar čakam ali mi misli priti ta rdeča tečnoba ali je bila res VK. Glede simptomov ne morem nič reči, ker imam od sobote prebavne motnje. Zgleda staknila nekaj, ker imam vsakih 15 izlet na stranišče. Poleg tega mi je bilo včeraj še slabo, pa ne morem reči točno zakaj. Bom čakala, če ima namen priti, naj pride čim prej, če je pa ne bo bomo pa seveda veseli. Jutri vseeno navijam za vse tiste, ki lulate Zdaj ko gledam nazaj, bi rekla, da je pri meni bil prvi znakec driskica , potem čez kakšen teden pa še vetrovi za znoret Držim tačke da je ne bo!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Avgusta 20.8.2012 10:42:15
|
|
|
|
NajaaM
|
Witch, tocno vem kako se pocutis, tudi sama imam podobno situacijo...ko bi clovk najraje zavpil, da bi ze zdavnej imel otroka, ce bi lahko, pa ne gre in kaj jim ni jasno, naj se brigajo zase...a si predstavljas odziv? Saj po eni strani verjamem, da ne mislijo nic slabega, ko so vsi pametni, ampak po drugi strani si pa niti predstavljati ne morejo kako je...tudi moj otrok bi imel ze dobro leto, ce...saj ves . Tudi nas cas bo prisel, UPAM, da kmalu.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Avgusta 20.8.2012 11:32:11
|
|
|
|
oreh
|
Dan! LS, že v službi? Držim pesti, da v neplodnostni končno zvesta pri čem sta! imata enkrat zdaj pregled, a ne? Vsem, ki vas je obiskala , mesec bo kmalu naokoli in čas za nov test, tokrat za marsikatero mogoče uspešen! Curly, je tvoj kaj bolje? Witch, tole mora biti pa res zelo zoprno. Pri nama jih veliko ve za to težavo tako, da že zeloooo dolgo nisem dobila takega vprašanja. Kako si se pa odločila glede branja izvidov? Jaz sem si naredila zelo družaben vikend in sem kar napolnjena s pozitivno energijo. Drgač so me pa že začele srbeti pete, želijo namreč iti v lekarno po test, vendar imam še kar nekaj dni do njega. upam, da zdržim! Mene pa zanima kakšna imena boste kaj dale svojim štručkam, ko se bodo najavile?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Avgusta 20.8.2012 12:41:35
|
|
|
|
ROXY_
|
NajaM ..lahko da se vidiva v septembru...me že tako čudno zvija, da je joj ..se mi zdi, da se bo ulila witch razumem te...ti pa želim vse vse vse najboljše ker je že ravno priložnost
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Avgusta 20.8.2012 12:57:28
|
|
|
|
srečki
|
NajaaM Witch
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Avgusta 20.8.2012 13:28:50
|
|
|
|
NajaaM
|
Hvala
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Avgusta 20.8.2012 13:29:49
|
|
|
|
NajaaM
|
ROXY, upam, da se mi NE pridruzis
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Avgusta 20.8.2012 13:35:51
|
|
|
|
ROXY_
|
NajaM hvala ti ...bomo videli, ne vem, ne vem.. Nazadnje nas je bilo cel kup, za jutrišnje lulanje..Katera bo še poleg srečki še lulala?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Avgusta 20.8.2012 14:26:22
|
|
|
|
niinii
|
Witch NajaM Držim pesti za vse ki jutri lulate :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Avgusta 20.8.2012 14:36:26
|
|
|
|
ROXY_
|
NIINII kdaj pa ti lulaš, konec tedna?? kakšni znakci?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Avgusta 20.8.2012 14:44:57
|
|
|
|
niinii
|
Jao neki mi šteka tale RR. Zgleda sploh ni poslalo. Jaz načeloma lulam v petek al pa še kasneje, ker mi je prejšnji mesec zamujala 4 dni, tako da sploh nisem sigurna, kdaj mora priti. Znakci: občasno boleče joške, občasno špikanje v jajčniku, danes sem pa mislila, da bom bruhala na šihtu ob vonju prosene kaše kuhane na mleku. Bljak. Še zdej če pomislim, se mi želodec obrne.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Avgusta 20.8.2012 14:49:12
|
|
|
|
Tippi
|
Pa se oglaša ena navijačka! Navijam za Roxy, za nini, za srečki, za oreh in še vse ostale, ki boste lulale jutri, ali pa v prihodnjih dneh! Upam, da bo že jutri VELIKI torek!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Avgusta 20.8.2012 14:54:02
|
|
|
|
niinii
|
Hvala Tippi :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Avgusta 20.8.2012 14:58:22
|
|
|
|
ROXY_
|
HVALA TIPPI, SUPERCA STE PUNCEEEEEEE!!!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?