|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo Avgusta
16.8.2012 13:59:22   
ROXY_
Curly glede partnerja, težko svetujem, moja boljša polovica je podobna zgodba, kot pr srečki..pozitivno gleda in me spodbuja, v najinem odnosu sem js par dni po user posted image žalostna ,togotna, jokava in ne vem kaka še vse...takrat me tolaži in se mi smeji, vse ob svojem času pravi....user posted image

(odgovor članu ROXY_)
Neposredna povezava do sporočila: 501
16.8.2012 14:04:49   
witch
na mail pa nise probala.... hvala za informacijo user posted image

Curly
moj dragi je imel prvi spermiogram slab. Potem pa je spremenil prehrano. Na naraven način sva probala vnesti v njegovo telo dovolj snovi ki jih rabi. In je v roku pol leta bil rezultat 120% boljši. In NI jedel tablet. Ker v moč tablet jaz na žalost ne verjamem... sploh vitaminskih.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu ROXY_)
Neposredna povezava do sporočila: 502
16.8.2012 14:27:41   
gorenjkica
Digitalni CB ti res prihrani gledanje pod vsemi možnimi koti, če je to to ali ne...sam meni nekako kar uspe počakati do prvega dne, ko zamuja, ker me čisto povozi, če vidim minusek, tako da imam zelo nizko bilanco proč vrženih testov user posted image . Pa še za tistega, ki je doma na zalogi, samo moj ve, kje je.

Ma moški so svet zase glede tega se mi zdi. Tudi pri naju vidim, da je razočaran, ko iz meseca v mesec ni nič, ampak glavni paničar sem pa jaz. Glede na to, da ima vsake toliko službene poti, sem mu kar rekla, da jih lahko načrtuje v dneh po pričakovani user posted image , ker me takrat kak dan dva res ni za prenašati.

Je pa res, da smo vsi narejeni tako na horuk, da če se takoj ne posreči, že zganjamo paniko. Tudi sebi poskušam dopovedati, da šele po enem letu poskušanja sploh lahko pomislim, da kaj ne štima. So pa seveda taki in drugačni dnevi, pozitivni in tisti drugi. Mi je pa tale naša druščina na forumu v veliko oporo, ker se vse soočamo s podobnimi upanji, strahovi, lulanji na palčko in vsem, kar sodi zraven. Babe, fejst ste! user posted image in user posted image za vse!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 503
16.8.2012 14:46:52   
NajaaM
Pramsky tudi jaz ti cestitam!!! In mislim, da je ++ juhuuuuu ]user posted image user posted image

Ves Curly, tudi pri nama je bila pred casom kriza pri obeh, s tem da moj se govoriti ni hotel o tem, ker je zelo zaprt tip cloveka in sem nekako dojela kaj je narobe, sploh mu je bilo pa se poleg sebe, bolj hudo zame, ker je rekel, da si jaz verjetno se bolj zelim kot on, ker sem zenska... V glavnem, potem sva se pa pogovorila in v tem poizkusala najti dobre stvari in sicer, da zaenkrat lahko neomejeno sportava, hodiva naokrog, greva kamor hoceva kadarkoli, brez kakrsnih koli 'ovir', greva v kino, brez da bi rabila varstvo,...mogoce se cudni slisi, ampak, pomagalo nama je... Zato, ce ima tvoj rad nogomet, mu reci, da sedaj vsaj lahko uziva s prijatelji kadarkoli se zmenijo, ker potem mogoce ne bo mogel, ker bos ti tudi imela kaksno obveznost in bo on moral biti varuska... Kar se pa tice tega, da se je zleknil pred TV in je to to, v tem tudi ni nic kaj slabega, saj vcasih ob tem natrpanem ritmu lajfa vsi kaj takega rabimo, saj mene tudi prime enkrat na mesec in brez slabe vesti ne pocnem NIC in potem se kar dobro pocutim user posted image V glavnem, ti ga poznas in ves s cim ga lahko potolazis, vazno je da oba vesta, da si stojita ob strani. Verjamem, da bo kmalu bolje user posted image user posted image pa se user posted image user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 504
16.8.2012 16:11:38   
Anonimen
Punce hej...

čestitke vsem ki ste zagledale pluskeeeee user posted image

Anonimna user posted image te mogoče poznam? user posted image

moja O je mimo, pridni smo bili....M bi morala dobit okol 25-27ga....danes pa nek rjav izcedek...upam da je to VK.

Anonimna user posted image

(odgovor članu NajaaM)
  Neposredna povezava do sporočila: 505
16.8.2012 18:33:41   
ta*mala
...jaz sem pa čist grozna... od tega, da sem čist čudna cela, do wc - ja miljonkrat na dan, do nenehne lakote, kar je zame, k sem navajena jest bolj malokrat in po malo zelo čudno...dobro da imam dopust... sam ne vem, kaj bo šele drug teden, ko grem v službo, a bom mogla nest pol hladilnika seboj?! a ma še kdo take čudne?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 506
16.8.2012 18:44:27   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: ta*mala

...jaz sem pa čist grozna... od tega, da sem čist čudna cela, do wc - ja miljonkrat na dan, do nenehne lakote, kar je zame, k sem navajena jest bolj malokrat in po malo zelo čudno...dobro da imam dopust... sam ne vem, kaj bo šele drug teden, ko grem v službo, a bom mogla nest pol hladilnika seboj?! a ma še kdo take čudne?user posted image

Tamala ti mi pa vedno bolj na nosečko dišiš! user posted image Daj naredi že ta test, že mene žuli, da bi lulala na palčko namesto tebe user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 507
16.8.2012 19:14:24   
ta*mala
Res ne vem, kaj je to, no... ker niti ni v prvem planu... no, moj je reku da mi more zvečer neki povedat... pomoje na temo - kaj teb ni jasn, da ješ na vsake 3 ure, kot mali otrok...sam res... ne morem še lulat na palčko, k je naslednja M predivdena za ponedeljek... razen če ne bom mogla niti sama zdržat pa bom šla jutr po CB, k ga lahko delaš pred izostankom M

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 508
16.8.2012 20:05:58   
aviva83
najprej čestitke vsem novopečenimi nosečnicami user posted image user posted image ful vesela za vas user posted image vidim da se na forumu na veliko dogaja user posted image škoda da sem imela tako natrpan urnik...

ta*mala veš da že mene matra, zakaj si ne narediš testa user posted image imam filing da bo močna user posted image user posted image
Curly veš moški znajo biti zelo zakomplicirana bitja.... ponavadi se s težavami spopadajo na čisto drugačne načine kot me.... vzami nap mojega dragega.... ko imava mi2 temo zakaj še ni magične user posted image mi samo odgovori da se do sedaj ni prijelo zaradi jemanja KT in da v naslednjo pa bo in to 1000% user posted image da sploh ne dvomi v to... no potem pa mi njegov prijatelj pove.... v tistem neprijetnem pogovoru da kao zakaj še čakava da naj se že 1x spraviva delati user posted image , da se je pri njem moj dragi na polno zanimal kako potekajo postopki ko 1x ugotoviš da naravno ne bo šlo.... mislim user posted image user posted image user posted image

upam da si me razumela kaj sem ti želela povedati user posted image vem da sem malo preveč zafilozofirala user posted image
pozdravček vsem user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 509
16.8.2012 20:13:23   
oreh
Pozdravljene!
najprej srečno in sproščeno nosečnost novim user posted image želim.

Črtica1 kako si? Žal sem tudi jaz imela v vsem tem času vsaj vsaki drugi mesec kako tanko ali pa bledo črtico na testu, zato sem pa dirjala kot kokoš v lekarno po vedno nove teste, ker ko vidiš črtico tudi za lasek debelo, ne moreš več trezno razmišljati. Ampak kaj, ko je tako prekleto težko počakati do dneva D. user posted image
Jaz pa nisem lulala na test že 2 meseca, ker me vednouser posted image prehiti!

Witch, ojla! dobra si! meni bi se sfuzlalo od čakanja.

curly, ja glede izkušnje z žalostnim partnerjem... Moj je moj splav kar dobro prenesel, pa potem je še leto in pol ob vsakiuser posted image verjel, da tokrat pa bo in govoril, da morava uživati življenje tudi sama. Pri vsaki stvari v neplodnostni me je bodril in tudi on dobil motivacijo. Res je zlat!
Sedaj, ko pa sva zvedela za umetno, pa je bil 5 dni čist preč. Rekla sem mu, da verjetno poznam razlog njegovega razpoloženja, da ga iz varnostnih razlogov pustim na miru, ko pa bo za pogovor, pa se bova pogovorila.

Zdej nekaj silit v njega se mi ne zdi ok (saj poznaš teorijo o votlini iz knjige Ženske so z Marsa, moški iz Venere?), pri mojemu to drži kot pribito.user posted image
Mislim, da je njim isto težko, le več časa rabijo, da postanejo obremenjeni, ker ne čutijo ovulacije, takšnih in drugačnih krčev, bolečih prsi, kolegi in kolegice ga ne obmetavajo z novicami o novih nosečnicah, v predalih ne skrivajo testov...

Ko pa res ne gre kar nekaj časa oz. zdej pri mojemu pred IVF oz. pri tvojemu, pa ravno mogoče zaradi postopkov je prišlo do tega.
Si predstavljaš, da sedijo po fuzbalu na piru in se trije hvalijo, da je noseča in to v prvo. On si pa misli, WTF, jaz vsaki tretji mesec na WC v neplodnostni igram ročni rokomet, pa še vedno ne rata... Oprosti, ker tako kmetavzarsko pišem... Sam oni tudi trpijo, pa ni važno kdo si bolj želi otroka, to vpliva na njihovo samozavest in podobo moškega. Me se le lahko tolažimo, da bo pa ratalo v epruvetki, sej oni se tudi, ampak mislim, da je za moškega to bolj poniževalno in težje sprejemljivo, čeprav bi moj najraje že pred doktorjem vriskal od navdušenja, ko je doktor to predlagal.

Saj se bosta pogovorila, ko bo primeren čas in bosta spet s skupnimi močmi šla v nov postopek v septembru, kaj pa veš, mogoče pa tudi ne bo treba! Osebno pa bi mu pustila čas, naj premisli, reši problem po moško v svoji glavi. Če mojega silim k pogovoru, dobim le en samcat odgovor: ne vem.

Aja, curly, mojemu ful pomaga pogovor s parom, ki je bil na IVF 6x in je v šesto ratalo. Če greva k njim na kavo, ona vedno načne to temo, pridruži se ji še mož. In po pogovoru je moj kar bolj pozitiven in ima več upanja. Ker ti pari ti ne bodo nikoli rekli, ma dej izklopita že, pa pejta na dopust. Razumejo, dajejo upanje na podlagi lastnih izkušenj, res pomaga. ... Tako kot ve, punce drage!

(odgovor članu ROXY_)
Neposredna povezava do sporočila: 510
16.8.2012 20:17:45   
curly
oreh, hvala ti za to! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 511
16.8.2012 20:31:13   
oreh
Curly, še malo, pa se bomo bodrile, kako ostati pozitivna in spočita, kljub neprespanih nočeh, zaradi otroškega vpitja!user posted image

(odgovor članu ROXY_)
Neposredna povezava do sporočila: 512
16.8.2012 20:37:10   
ta*mala
aviva83 - čakam, da bo user posted image 1 dan zamujala, da ne bom slučajn dnarja stran metala... k je točna k urca drugač... pa tud PMS-jev nimam, vsaj ne en tedn, 14 dni pred user posted image , tko da je tud to ena izmed čudnih stvari ta mesec.... ponavad bolijo jajčniki dva dneva - 1 dan user posted image in ko je O... zdj mam pa čudn filing že več k en tedn...

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 513
16.8.2012 20:39:24   
*viva*
Oreh tvoj prejšnji post pa ne samo, da mi je polepšal večer, mislim da mi je kr odprl neka vrata, ki sem se jim malo izmikala.

Res je, moški so drugačni. čutijo isto a kažejo na povsem drugačen način.

moj je sicer še vedno optimistično naravnan, čeprav pridejo trenutki, ko tudi njega vrže. Sicer ga sedaj menda še kr drži evforija dobrega spremiogramauser posted image user posted image

Pri nas pa se je spet pričelo obdobje kdaj bo pa pri vas kaj, še niste nič naročili, kak te ni še nič... Nekaj časa nazaj sem sicer delovala flegma, notranje pa me je najedalo. Sedaj, sedaj pa vsakemu rečem, da naročamo in da bodo že pravi čas vse zvedeli.

Kdo jutri lula? No, mislim na magično paličico... močno stiskam pesti za user posted image in se veselim rezultatov! user posted image user posted image

Only the hardest things makes us stronger...let's fight!

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 514
16.8.2012 21:02:30   
miskula
hojla,
jaz jo tudi ne pričakujem 21.8.
pa se mi zdi, da sem včeraj imela mal rjavkast izcedek ( čisto malo skoraj neopazno), mogoče je bla VK .
Anonimna user posted image  kolikšna je bila tvoja krvavitev? In vse ostale, ki ste imele VK, kako je bilo to opaziti oz. kako veliko je bilo te sluzi?

Drugače pa , nosečkam čestitke, za vse čekaajoče pa stiskam pesti. user posted image user posted image

Aja, če mi zdaj ne uspe gremo v septemra na IUI. Eden mi je že uspel ( l.2010), imam čudovitega fantiča, sedaj pa...... bomo videli, mogoče tudi brez pomoči user posted image  

otroci so naše največje bogastvo

(odgovor članu *viva*)
Neposredna povezava do sporočila: 515
16.8.2012 21:31:04   
curly

IZVIRNO SPOROČILO: oreh

Curly, še malo, pa se bomo bodrile, kako ostati pozitivna in spočita, kljub neprespanih nočeh, zaradi otroškega vpitja!user posted image

Jaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 516
17.8.2012 7:24:20   
ROXY_
Jutro pupike user posted image , kako?
Vikend na obzorju, jupiiiiiuser posted image user posted image , čeprav me nekaj grabi depra danesuser posted image user posted image , zgleda zarad lune...user posted image
ta*mala kdaj boš lulala v ponedeljek? Lahko se pridružiš naši karavani lulanja v torekuser posted image
user posted image
oreh zelo lepo napisanouser posted image

(odgovor članu ROXY_)
Neposredna povezava do sporočila: 517
17.8.2012 7:33:33   
Radenska_
Ojla :)

Kako ste kaj?

Pri meni nič novega, na vsake toliko rahli krči, ampak nič kar bi rekla da je neobičajno. Danes imam ginekologa, bomo videli kaj poreče.

(odgovor članu ROXY_)
Neposredna povezava do sporočila: 518
17.8.2012 7:35:38   
srečki
Jutro,

ta*mala no naj povem, da sem tudi jaz neki čudna, brez energije, že 3x ta teden ponoč vstajala jesti (no včasih je bil to moj hobi), včeraj cel dan preležala in šla hitro spat, danes komaj ustala (res z veliko muke), no za piko na i so me začele še (.)(.) bolet, pa ne vem ali je to vse od prihajajočega PMS....sem včeraj svojega vprašala ali sem kaj jamrala prejšnji mesec, da me (.)(.) bolijo in je rekel, da ne. No sicer bomo v torek izvedele :)

Oreh nič nisi po kmetavzersko napisala, ravno nasprotno.

miskula WUHUHU 21. se res ne bo nikjer dobil test :)

roxy jaaaa vikend, jaz že komaj čakam :) pa ti kako kaj pri tebi kaže, že kakšni znakeci?

(odgovor članu ROXY_)
Neposredna povezava do sporočila: 519
17.8.2012 7:36:28   
srečki
Radenska srečno pri G.

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 520
17.8.2012 7:46:20   
niinii
Oreh ful lepo napisano.

Držim pesti za vse, ki v kratkem lulate.

Jaz imam pa zgleda depresivno obdobje al neki. Kr na jok mi gre. Se neki pogovarjamo doma, pa sploh nič takega, pa kr solzne oči dobim. Kr neki.

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 521
17.8.2012 8:12:45   
ta*mala
Jutro pupe :)
Jaz ne morem cakat do torka, ker naj bi sla v sredo na razgovor za drugo sluzbo in moram ze prej vedet...ker v primeru da sva res kej ustimala ne bom sla...ce pa nisva se moram pa zmenit za dopust, da bom lahko sla.
Pa tud tko sem ze zdj cist prevec firbcna...vsak dan bolj...

Vceri sva z mojem...pa je blo med seksom vse kul pa to... pol k sm se pa spravla spat me je pa spet spikal tko na desni stran pa sem in tja tko po sredin trebuha... in pol js tuhtam da bom ze zjutri lulala v loncek ce slucajn kej pokaze...in se zbudim ob ene treh pa me je ze dost tiscal, a sm se posilla zdrzat do pol sestih...muka...no in lulam v loncek nakar ugotovim da sploh nimam vec nobenga listka, ampak samo prazno skatlo od first sign...matr sm talent :)

Obcutki so se zmer isti, ze cel tedn k da bo m prsla lih zdj...ceprav se ni cajt za to pa ceprav drugac pride brez opozorilnih znakov...edin joski mene nc ne bolijo so pa mal tko napihjen lih tko trebuh... bomo vidl kaj bo iz tega... :)

Lepo se s-mejte... :)

(odgovor članu niinii)
Neposredna povezava do sporočila: 522
17.8.2012 8:17:22   
Anonimen
Zakaj pa ne bi šla na razgovor?

(odgovor članu ta*mala)
  Neposredna povezava do sporočila: 523
17.8.2012 8:18:20   
Tippi
To se tud jaz sprašujem, zakaj ne na razgovor?

In ne pozabi danes kupit testa, da boš lahko jutri lulala! user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 524
17.8.2012 8:30:39   
ROXY_
niinii meni gre danes na jok user posted image user posted image , kr neki.Hormoni delajo po svoje...Aja že večkrat hotla napisat, da ti čestitam za... user posted image user posted image ...
srečki znaki na istem kot včeraj...user posted image pri tebi?
Radenska srečno in javi kaj pravi G...

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?