|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2013
15.8.2012 14:33:52   
minka tonka
Ok punce, da malo seznam spedenamo... sej, če ima katera malo več smisla za te stvari, kot jaz, kar veselo na delo z urejanjem seznama :). Za prvo silo lahko pa tud js malo posodobim naš seznamček. Tko da, pri kateri še kaj manjka (PDP, starost, št. otročkov doma, PP, NS ...), napišite, pa bomo dopisali user posted image . Če ste za, sevedauser posted image .

Lep praznični pozdravček!!

I dont care about distance, I just care about you.

(odgovor članu minka tonka)
Neposredna povezava do sporočila: 151
15.8.2012 16:56:39   
Anonimen
Joj, danes pa bi kar cel dan spala, če mi ne bi bilo treba še v službo.. Sem se po službi oglasila pri naših doma, da sem malo vrt porihtala, rožice zalila in poštni nabiralnik spraznila, ker so naši na dopustu. Se je nabrala toliko paprike in paradižnika, da bom danes to kar vse zmiksala in fliknila v zmrzovalnikuser posted image
No, jaz imam PDP 5.4.2012, čeprav mislim, da se bo za kak teden premaknilo, ker smo imeli bolj pozno O.. user posted image
Urša

Neposredna povezava do sporočila: 152
15.8.2012 16:59:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: minka tonka

Aprilčice 2013

nick, starost, lokacija, število user posted image doma, prvi pregled (PP), drugi pregled (DP), nuhalna svetlina (NS)

26. 3.
anonimna 2011

28. 3.
anonimna Ana

1.4.
Ejla, 2user posted image

2.4.
copi_87, PP: 22.8.

3.4.

4.4.
struckaa
doberdan

5.4.
Anonimna Urša, 26 let, okolica Makol, prva nosečnost, PP: 9.8, DP: 23.8., NS: ??
Mincaa
Nataša31
1bebika, 1user posted image

6.4.

7.4.
*lala*, PP: 6.8.

8.4.
*mavrica*, PP: 10.9.

9.4.
Anonimna user posted image

10.4.
Tippi, PP: 15.8.
Ircomp, 1user posted image

11.4.
Nejkec

12.4.

13.4.

14.4.

15.4.
bilabong

16.4.

17.4.

18.4.

19.4.
oska, 1user posted image

20.4.
Minka Tonka, 27, 1user posted image

21.4.

22.4.

23.4.

24.4.
summer11

25.4.

26.4.
PrincipesaD

27.4.

28.4.

29.4.

30.4.

Skupaj: 26 user posted image

Nisem zasledila PDP za:
Anonimna Urša
barbara_s, 1user posted image
nadinne, 1user posted image
tijati, 1user posted image
PikicaStonoga

Tako, jaz sem se kar sama dodala, ker tista ANonimna na 5.4. sem pomoje jaz user posted image  Glede na datum prvega pregleda user posted image
Urša

Neposredna povezava do sporočila: 153
15.8.2012 19:15:26   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ircomp

To je res kriza, če ti je tako zelo slabo. Si predstavljam, da te vse mine. Jaz imam za enkrat ful ful srečo!!! Nimam nikakršnih znakov nosečnosti, edino ustnice imam ful suhe že kake 3 tedne :) Nič slabosti, nič lulanja ponoči, nimam niti povečanega apetita,...res zakon :) Pri prvem otročku sem imela zelo povečan apetit in sem se potem zredila 8 kil. Upam, da se tokrat ne bom, ker je potem tako težko hujšati.
Prvi pregled imam pa 10.9. in že komaj čakam.

a vsega skup si se zredila 8 kil? pa to je super! jaz sem se 9 ša sem bila ZELO zadovoljna, a veš kolk s enekatere zredijo ...

(odgovor članu ircomp)
  Neposredna povezava do sporočila: 154
15.8.2012 19:18:29   
Anonimen

Ok punce, da malo seznam spedenamo... sej, če ima katera malo več smisla za te stvari, kot jaz, kar veselo na delo z urejanjem seznama :). Za prvo silo lahko pa tud js malo posodobim naš seznamček. Tko da, pri kateri še kaj manjka (PDP, starost, št. otročkov doma, PP, NS ...), napišite, pa bomo dopisali user posted image . Če ste za, sevedauser posted image .

Stara sem 32, doma imam že enga otročka in prvi pregled imam 30. 8.
Bi te prosila da dodaš ;)
Papa
Ana

Neposredna povezava do sporočila: 155
15.8.2012 19:22:27   
Anonimen
Hej!
Danes smo bili v Atlantisu, potem pa še na enem obisku, za nami je čudovit dan!
Vmes mi je sicer bilo nekaj časa slabo, vendar sem tako cel dan lenarila (in spala) na ležalniku, nič nisem šla v bazen, se mi ni dalo ;)
Tako da vidim, da zmorem it od doma in verjetno bi mi bilo manj slabo, če bi hodila v službo, ker bi malo tudi pozabila na vse te slabosti, kot pa zdaj ko sem še doma, pa ker mi ni treba, pač nič ne delam in raje ležim ... sicer pa samo še nekaj dni ... ;)

Papa
Ana

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 156
15.8.2012 20:15:00   
nejkec
Za seznam: PP 4.9., 2.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 157
15.8.2012 20:49:34   
tijati
ojla....
pd 17.4.......2 otroček, ppregled pa izvem jutri -kdaj.
naj bi bila 6 tednov...joške bolijo,malo večkrat wc, pa špikanje......
komaj čakam prvi pregled...pa NS(ki je še dalečč) -da si bolj pomirjen........
vprašanje.....ali katera ve kako poteka če se preseliš v drugo občino.....kako uredim glede csd-ja (moram kaj javiti zaradi otroških )

(odgovor članu nejkec)
Neposredna povezava do sporočila: 158
15.8.2012 21:13:09   
*lala*
mi smo bli pa danes v idrijski beliuser posted image čudovito smo se mel, kopal so se itak sam deci, mi pa otroc smo jih pa gledaluser posted image

evo še moje podatke za seznamček:
pdp: 1.4.2013; starost: 23 let; št. otročkov doma:1; PP: je že bil 6.8 (naslednji 27.8); NS: še nimam datuma

Neposredna povezava do sporočila: 159
15.8.2012 22:57:20   
nadinne
čau.
končno spet za računalnikom...enostavno ne pridem do njega user posted image Čestitke najprej vsem novim nosečkam.
Glede slabosti...mene v prvo niso nič dajale, sedaj pa me malo, ampak še nisem pogruntala ali mi je mogoče slabo po Elevitu...moram malo stestirat. Drugače ga bom zvečer pred spanjem začela jest. Prejšnjič mi ni bilo po njem nič slabo, zato mi je čudno. Moj se že heca, da bo verjetno sedaj fant glede na to, da s epočutim čisto drugače kot v prvo user posted image Sem pa popoknoma brez energije in pa non stop sem zaspana, ne morem se naspat pa konc. Prov zoprno je to, sploh ker hči zahteva vso mojo pozornost.

Glede seznama...jaz še čakam ponovem pregled da mi določi PDP, ker mi ga na mestruacijo ne more in rabimo plod, glede na katerega bo določen datum. Tako da to sporočim drug teden. Drugače sem pa z Gorenjske, stara sem še 29 let (bom 30 ko rodim), doma imam že skoraj 21 mesecev staro punčko. Na nuhalno se še nisem narodila (za to rabim PDP). Kaj drugega pa trenutno ne morem napisat.

Glede kg med nosečnostjo...čisto odvisno od posameznice koliko se zredi...če ste bolj suhe se boste sigurno več zredile, močnejše pa manj (no ni rečeno, je pa zaželjeno user posted image )...jaz sem se prejšnjo rajžo cele 4 kg zredila, pa še to v zadnjih 2 mesecih (pa sem jedla čist normalno, nobenih diet, nič bruhanja ali karkoli drugega)...en mesec po porodu pa sem shujšala 14kg, spet popolnoma brez diet in telovadbe...samo dojenje. No to se mi je sicer 3kratno vrnilo in sedaj imam 25kg več kot v prvo ko sem zanosila...ah dolga zgodba...vglavnem hormonske težave in pa poporodna depresija. To je to.

Lep večer vsem, pa čimmanj slabosti! LP

(odgovor članu *lala*)
Neposredna povezava do sporočila: 160
16.8.2012 6:29:24   
Tippi
Jaz tudi vesela, da se vračam v službo. Se mi zdi, da tudi jaz pozabim na vse slabosti, ko delam user posted image No, lažje mi je. Tud klima svoje doprinese.

Podatki za seznamček. Nekaj sprememb po prvem pregledu.

PDP 8.4.
Naslednji pregled 12.9.
Dvojni hormonski 7.9.
NS 27.9.
Doma en otrok, skoraj polnoleten
Moja starost 39

Še malo pa bo vikend user posted image user posted image

Naj vam mine hitro, brez slabosti in uživajte vikend. Spet bo fajn vreme, idealno za kopanje!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 161
16.8.2012 7:38:01   
Tippi
Pozabila vprašat, a ste že kaj okrogle? user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 162
16.8.2012 8:33:45   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

Pozabila vprašat, a ste že kaj okrogle? user posted image

jaz sem že tko al tko okrogla haha ... ne o d nosečnosti še ne, mam pa že tak trebuh, kot bi bla noseča user posted image

včerej je ena v trgovini moji tamali rekla, o vi boste imeli pa dojenčka ... in tamala kr pokima ha tok sem bla jezna! kaj se ima v moj trebuh ta vtikat ... sem hitro rekla, ja, enkrat bomo imeli ja ... ker NOBEN še ne ve, da sem noseča, sam ona je pač zarad moje debelosti sklepala in nisem mogla potrdit, bog ve, kdo je bla ta ženska, ni lahko vis izvdeleli preden je potrebno! user posted image
ana

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 163
16.8.2012 8:53:32   
doberdan
Punce, kdaj naj bi se slabosti nehale? Jaz v prvo nisem imela skoraj nič težav, zdaj je pa vsak dan huje. Pa sem samo par let starejša. Brez popoldanskega spanca si pa sploh ne predstavljam dneva.
Glede kilogramov je še vse enako kot do zdaj. Tudi sicer imam ves čas isto težo, razen poleti kakšna kila ali dve manj. Je pa res, da se zjutraj zbudim tako napihnjena, da me kar boli. Potem ko gre zrak ven ... haha ... je pa spet ok. Zaenkrat ni še nihče nič vprašal, čeprav glede na počutje bi mogoče lahko kaj posumili.
Aja, hvala tisti, ki me je spomnila na smoothie. Sem si ga takoj pripravila in uživam v super okusu!!

Lepo se imejte in naj vam hitro mineta ta dva dneva.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 164
16.8.2012 8:57:07   
Tippi
Ana user posted image No, jaz tud okrogla. Predvsem napihnjena. Sicer kakšn dan uplahnem hahah, potem se spet napihnem. Res hecno user posted image Me pa že zdaj skrbi, ko bo konec z oblekcami, kar se lahko zgodi zelo kmalu, kaj bom potem. Nekako mi je čudno že zdaj kupiti nosečniške hlače. Pri prvi user posted image , sem jih kupila šele v sedmem mesecu user posted image

(odgovor članu doberdan)
Neposredna povezava do sporočila: 165
16.8.2012 8:57:51   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: doberdan

Punce, kdaj naj bi se slabosti nehale? Jaz v prvo nisem imela skoraj nič težav, zdaj je pa vsak dan huje. Pa sem samo par let starejša. Brez popoldanskega spanca si pa sploh ne predstavljam dneva.
Glede kilogramov je še vse enako kot do zdaj. Tudi sicer imam ves čas isto težo, razen poleti kakšna kila ali dve manj. Je pa res, da se zjutraj zbudim tako napihnjena, da me kar boli. Potem ko gre zrak ven ... haha ... je pa spet ok. Zaenkrat ni še nihče nič vprašal, čeprav glede na počutje bi mogoče lahko kaj posumili.
Aja, hvala tisti, ki me je spomnila na smoothie. Sem si ga takoj pripravila in uživam v super okusu!!

Lepo se imejte in naj vam hitro mineta ta dva dneva.

Ko gre zrak ven, je takoooooo gromozansko oajšanje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu doberdan)
Neposredna povezava do sporočila: 166
16.8.2012 9:57:51   
Anonimen

Ana user posted image No, jaz tud okrogla. Predvsem napihnjena. Sicer kakšn dan uplahnem hahah, potem se spet napihnem. Res hecno user posted image Me pa že zdaj skrbi, ko bo konec z oblekcami, kar se lahko zgodi zelo kmalu, kaj bom potem. Nekako mi je čudno že zdaj kupiti nosečniške hlače. Pri prvi user posted image , sem jih kupila šele v sedmem mesecu user posted image

To maš pa prav, jaz sem ves čas v obekcah in trenrkah, ne vem kako e bom počutila drug teden, lo bom dala gor hlače za službo ... ;)
Ana

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 167
16.8.2012 10:00:06   
Tippi

To maš pa prav, jaz sem ves čas v obekcah in trenrkah, ne vem kako e bom počutila drug teden, lo bom dala gor hlače za službo ... ;)
Ana

Jaz bom začela nosit pajkice in tunike (tiste čez rito), čeprav mi ta kombinacija sploh ni všeč (ni moj stil), ampak mi drugega ne preostane.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 168
16.8.2012 10:21:46   
Anonimen
Dobro jutro user posted image  
Jaz sem se šele zdaj zbasala iz postle, pa še to se ne bi, če moj ne bi nekam šeluser posted image  Sem dobila ogroooomen apetit po spanju user posted image  Drugače se počutim super, woo hooo user posted image user posted image  Mam tolk sadja doma da vsak dan pridno miksam smootije, ki jim dodam aloe verouser posted image  Moj se samo križa, hahahauser posted image
Sem zadnjič po dolgem času oblekla kavbojkeuser posted image  Lubi bog, sem skor umrla! Gumb sem kar odpela in samo pas malo zategnila pa je blo koj boljšeuser posted image  V službi pa itak mam že 2 tedna odpet gumb, ker drugače ne morem, me kar veže..
Mene je že tudi groza zimskega časa, kaj za hudiča bom takrat oblačilauser posted image  Pomoje kar malo debelejše pajkice in daljše puloverčke ala tunika- teh imam že zdaj kar nekaj, sam vprašanje, če mi bojo takrat prav.
Joooj, babe, meni se je apetit vrnil in bi skos kar nekaj mlelauser posted image  Zaenkrat se še uspešno upiramuser posted image
Urša

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 169
16.8.2012 10:29:42   
Anonimen

Ana

Jaz bom začela nosit pajkice in tunike (tiste čez rito), čeprav mi ta kombinacija sploh ni všeč (ni moj stil), ampak mi drugega ne preostane.

Joj, sploh si ne predstavljam, da bom noseča čez celo zimo ... user posted image pri rvi nosečnosti sem zanosila februarja in ko sem se začela rediti, je bla že pomla din sonček in potem dolgo poltje, oktobra sem pa že rodila ... ah zdja je pa čist drugače ;)
Ana

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 170
16.8.2012 10:33:42   
summer11

IZVIRNO SPOROČILO: summer11

no pa se še jaz pofočkam. danes se je končno pokazal plus. po mojih izračunih bom 24.4. ponovno mamica, v sosednji sobi pa spančka enoletni navihanček. upam, da mi bo tokrak kaj manj slabo kot prvič. držite se in čim bolj prijeten praznik.

Jaaaaaaaaaaaaa, bravo!! user posted image
Držim pesti, da ti tokrat ne bo slabo. Vročina bo počasi ugasnila, tako da vreme nam bo menda naklonjeno! user posted image

Tippi hvala za lepe želje.

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 171
16.8.2012 10:37:38   
summer11

No sporočam:
PDP: 24.4. (po mojih izračunih)
Starost: 31
Št. otročkov: 1
PP: 10.9.

Neposredna povezava do sporočila: 172
16.8.2012 10:58:31   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Dobro jutro user posted image  
Jaz sem se šele zdaj zbasala iz postle, pa še to se ne bi, če moj ne bi nekam šeluser posted image  Sem dobila ogroooomen apetit po spanju user posted image  Drugače se počutim super, woo hooo user posted image user posted image  Mam tolk sadja doma da vsak dan pridno miksam smootije, ki jim dodam aloe verouser posted image  Moj se samo križa, hahahauser posted image
Sem zadnjič po dolgem času oblekla kavbojkeuser posted image  Lubi bog, sem skor umrla! Gumb sem kar odpela in samo pas malo zategnila pa je blo koj boljšeuser posted image  V službi pa itak mam že 2 tedna odpet gumb, ker drugače ne morem, me kar veže..
Mene je že tudi groza zimskega časa, kaj za hudiča bom takrat oblačilauser posted image  Pomoje kar malo debelejše pajkice in daljše puloverčke ala tunika- teh imam že zdaj kar nekaj, sam vprašanje, če mi bojo takrat prav.
Joooj, babe, meni se je apetit vrnil in bi skos kar nekaj mlelauser posted image  Zaenkrat se še uspešno upiramuser posted image
Urša

Urš, a si na dopustu?

Jaz pa danes že s polno paro delam in moram priznat, da se je tudi meni malenkost energija povrnila. Nisem še taprava, je pa bistveno boljše. Se je pa tud meni odprl apetit in končno žvečim še kaj drugega kot banane in naktarine user posted image

Kavbojk pa jaz ne morem več. Preveč sem napihnjena. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 173
16.8.2012 11:05:09   
Anonimen
Bi zelo rada bila na dopustu ja, ampak žal delam popoldan...
Še samo ta mesec, potem pa sem rešena.. Mi ne bojo pogodbe podaljšali pa mičist paše, ker je šefica itak tak debil, da ga lahko samo iščešuser posted image
Ja, jaz tudi ne jem več samo pečenih jajčk, heheuser posted image user posted image  AMpak meso pa mi še vedno smrdiuser posted image
Urša

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 174
16.8.2012 11:10:49   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Bi zelo rada bila na dopustu ja, ampak žal delam popoldan...
Še samo ta mesec, potem pa sem rešena.. Mi ne bojo pogodbe podaljšali pa mičist paše, ker je šefica itak tak debil, da ga lahko samo iščešuser posted image
Ja, jaz tudi ne jem več samo pečenih jajčk, heheuser posted image user posted image  AMpak meso pa mi še vedno smrdiuser posted image
Urša

Potem boš brezposelna? user posted image Ma jaz vseeno upam, da ti bo zneslo, tako kot je prav!
OOOoo jajčk si se znebila user posted image user posted image No, hočem rečt, maš še kaj drugega na jedilniku hahah
Men tud meso ne diši. No, mi tud prej ni, zdaj mi pa še manj user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za uporabnice Mirene
terida

Koliko časa vam je po vstavitvi mazala Mirena?

Nič. (59%)

Manj kot en mesec. (13%)

Več kot en mesec in manj kot tri mesece. (7%)

Več kot tri mesece. (22%)

Število vseh glasov: 46

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!