barbara_s
|
Hej punce, ste že vse na dopustu? Pri nas v službi sem danes čisto čisto sama... - še sosedov ni, kaj šele mojih kolegov :) No, ampak imam vsaj (malo) miru in lahko v miru delam. Na pregled se še vedno nisem naročila - kaj pa vem, kar nekam odlašam. Saj vem, da bi bil že čas in da bi morala to narediti že tri tedne nazaj, ampak... cel čas razmišljam, da počakam še en teden, da vidim, če je to res to, če se bo odvijalo tako, kot se mora in podobne neumnosti mi gredo po glavi. Ampak... - prav dolgo pa spet ne morem odlašat, a ne? Danes mi je kar skoz nekam slabo in sem brez energije - prav utrujena ne, ampak brez energije. Ko se ne moreš spravit k ničemur, prav ničemur. Sem pa ugotovila, da zdaj, ko sva brez otroka, brez slabe vesti pustim vsa gospodinjska opravila - se sploh ne sekiram, če je doma cela štala. Itak pa pakirava (jeeeej, še dva tedna, pa pridem(o) nazaj v Slovenijo! - po dveh letih tujine...(ja, je bilo lepo in mi je po eni strani res težko it nazaj, po drugi se pa neskončno veselim...)), tako da higiena prostorov ni lih prioriteta. No, grem malo delat... je en kup stvari, ki jih imam za dokončat (pa dva tedna časa...), ampak se tako težko spravim k delu... Uživajte, punce, rade se imejte...
|