|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2012
2.8.2012 12:01:40   
caelia
punce, pozdravljene! Se opravičujem ker vdiram v vašo temo...

sem letošnja marčevka in sem prejšnji teden za darilo dobila nov voziček, ki si ga prej nisem mogla privoščiti :S

zdaj prodajam naš komplet (voziček, lupinico, športni del, adapterje, senčnik, prevleke za dež...) športni del je še nerabljen ker imamo malega še vedno v košari (bil je nedonošen in je zato še vedno manjši kot ostali 5 mesečniki) vse skupaj pa je rabljeno 4 mesece. (razen športnega dela, ki sploh ni rabljen) če katero zanima, naj mi pošlje zs :)

voziček si pa lahko ogledate tukaj:

http://www.pocenivozicki.si/product.php?id_product=13

cena novega je 384 eur, jaz pa ga prodajam po simbolični ceni (150 eur). Kombinacija barve je oranžno-srebrna.

drugače pa vam vsem želim lepo nosečnost in čuvajte sebe in svoje zakladke.. pa počivajte, da vas kaj ne prehiti... (kot je mene)

(odgovor članu fizolck)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
2.8.2012 17:44:42   
miškicapiškica
Pozdravljene!

Vidim, da je debata o vozičkih. Fino je imet vse v kompletu. Sploh košara je bila meni zakon. Za zimo je to res prava varianta. Sicer je tudi fino, če imaš avtosedež, ki paše na voziček, ampak mi smo to bolj malo uporabljali. Sem več al manj bolj vozičkala. Doma imamo en voziček, pa mi ni preveč všeč, ker se je izrabil, tako da smo si ga sposodili. Prav tako lupinico. Prevleko za lupinico sem že kar oprala. user posted image

Nosečka.špela, blagor tebiuser posted image , mene pa vročina čisto zdela. Sem res utrujena, mlahava, pa kar spala bi. Mogoče je res tudi to, da je v prvi nosečnosti laže, ker lahko počivaš. Ampak..... še malo bomo pa zdržali. user posted image

Ime imava midva že izbrano, že zelo, zelo dolgo. user posted image user posted image

Uživajte in se lepo hladite, s čimerkoli že!

(odgovor članu caelia)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
3.8.2012 8:59:57   
Špelička
Jaz sem tud vedno bolj zmatrana, bo treba več počivat vidim. Že zjutraj komaj vstanem za v službo, po kosilu grem obvezno ležat, pa spat tudi zgodaj hodim ampak sem še kar utrujena. Že 8 ur sedet v službi mi je ratal problem. Mislim, da bom morala pred porodniško še kaj na bolniško. A ostale še vse delate?

(odgovor članu caelia)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
3.8.2012 17:50:34   
RozaRoza
Pozdravljene...

Špelička, mene zadnje dni tudi nekaj matra utrujenost... Sploh včeraj sem bila čisto "povožena"... Sicer še hodim v službo... vendar pride kakšen dan,
ko tam kar težko zdržim 8 ur... pa še skoncentrirana moram biti ful... Po mojem je kriva vročina... Upam, da bo boljše user posted image
Drugače pa user posted image pridno brca, še posebej tedaj, kadar se najem... hehe...
Glede imena... Jaz imam za našega user posted image že nekaj let izbrano ime... in moj dragi se tudi strinja... Je pa čist običajno ime...
Ne maram nekih kao modernih in tujih imen...

Lepo se imejte...

(odgovor članu Špelička)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
3.8.2012 19:09:22   
DeVilla

user posted image

nick, starost, zaporedna user posted image , število user posted image doma, kraj BIVANJA, spol user posted image user posted image

23.10.
HelenaLena, 28, 1user posted image , 0user posted image , user posted image

28.10.
Hijacinta, 36, 3 user posted image , 2 user posted image

31.10.
fizolck, 25, 1 user posted image , 0 user posted image , Kranj

1.11.

2.11.
gregorina, 35, 5 user posted image , 2 user posted image , Izola
mumy11, 35,3 user posted image , 2 user posted image
Sined, ?, 1 user posted image , 0 user posted image , Feldbach
biba14, ?, 2user posted image , 1user posted image
nosečka.špela, 21, 1user posted image , 0user posted image , Šk. Loka, user posted image

3.11.
pandka, 35, 2 user posted image , 1 user posted image
Anonimen, ?, ?user posted image , ?user posted image
benji, ?, 1user posted image , 0user posted image , user posted image

4.11.

5.11.
aloevera, 25, 1user posted image , 0 user posted image
piki_ca
, 29, 2 user posted image , 1 user posted image
caryn, ?, 2 user posted image , 1 user posted image
jančka1, ?, 1user posted image , 0user posted image

6.11.
abubabu, 27, 2user posted image , 1 user posted image
nincek5, 30, 2user posted image , 1 user posted image
DCgirl_, 25, 1user posted image , 0 user posted image
olimia, 32, 4user posted image , 2 user posted image , Nm
ValyMa, 38, 2user posted image , 1 user posted image
Yndyra, ?, 1user posted image , 0user posted image , user posted image

7.11.
AnjaZib, 20, 1 user posted image , 0 user posted image
ElenaElena, 28, 1user posted image , 0user posted image

8.11.
vitezzvezda25, 27, 1 user posted image , 0 user posted image
xoxox, 27, 3 user posted image , 0 user posted image
MC09, 34, 2user posted image , 1 user posted image , user posted image
metuljcica22, 25, 1user posted image  (dvojčki!), 0user posted image
DanaBanana, 28, 1user posted image , 0user posted image , user posted image
Majeli*, 26, 1user posted image , 0user posted image , user posted image

9.11.
koprčanka, 24, 1 user posted image , 0 user posted image , Po
44gatti, 30, 1user posted image , 0 user posted image , user posted image
Sunday,?, 2 user posted image , 1 user posted image
Špelička, 28, 1user posted image , 0user posted image , Po, user posted image

10.11.
komarka, ?, 3 user posted image , 2 user posted image
sontschica, 27, ?, 1user posted image , 0user posted image
študentka55, 27, 1 user posted image , 0 user posted image

11.11.
Vivaldi, 27, 1 user posted image , 0 user posted image , Lj
mirjanajelenko, 30, 2user posted image , 1user posted image
Piška28, 29, 1user posted image , 0user posted image

12.11.
Zoja Miša, 35, 2 user posted image , 1 user posted image
gloria77, 35, 1 user posted image , 0 user posted image , Šempeter
barvar, 30, 3user posted image , 1user posted image , user posted image

13.11.
miška26,27, 1 user posted image , 0 user posted image , Kr

14.11.

15.11.
zewa, 24, 1 user posted image , 0 user posted image , user posted image
carobella, 22, 2 user posted image , 1 user posted image
suziflo, 29, 2user posted image , 1user posted image , MB 

16.11.
Jazzee, ?, 1user posted image , 0user posted image

17.11.

18.11.
Austeja, ?, ?user posted image , ? user posted image
novemberain, 29, 1user posted image , 0user posted image
Anonimen, ?, 1user posted image , 0user posted image

19.11.
thanchyka, 32, 1 user posted image , 0 user posted image
barbara19.11, ?, 1user posted image , 0user posted image , user posted image

20.11.
dottie, 26, 1user posted image , 0 user posted image
sanysany, 28, 1user posted image , 0user posted image

21.11.
žirafkaa, 26, 1 user posted image , 0 user posted image , Ljubljana, user posted image
ursikaa83, 28, 1user posted image , 0user posted image , user posted image
gabrijela1, ?, 3user posted image , 2user posted image , user posted image

22.11.
zasi, 28, 4user posted image , 1 user posted image
mistina, 29, 2user posted image , 1 user posted image , user posted image
maylower, 33, 3user posted image , 2user posted image

23.11.
Bučkis, 35, 2user posted image , 1user posted image
DeVilla, 38, 4user posted image , 3user posted image , Šk. Loka, user posted image

24.11.
Čebel’ca, 30, 2user posted image , 1 user posted image
Ninočka, ?, 2user posted image , 1user posted image
miškicapiškica, ?, 1user posted image , 0user posted image , user posted image

25.11.
namla, ?, 1user posted image , 0user posted image , user posted image

26.11.
lejla346, 27, 1user posted image , 0user posted image

27.11.
sisi77, 35, 3user posted image , 1 user posted image
zabica81, , 2user posted image , 1 user posted image
sleepyhead, 35, 2user posted image , 1 user posted image
krogec, 37, 3user posted image , 2 user posted image
miš988, ?, 2user posted image , 0user posted image
kitty1, ?, 1user posted image , 0user posted image
Pauline, 35, 2user posted image , 1user posted image , user posted image

28.11.
spranka, 24, 1user posted image , 0 user posted image , Kranj
Rolfa, 31, 1user posted image , 0user posted image , LJ
me83, ?, 1user posted image , 0user posted image
jave, ?, 2user posted image , 1user posted image , user posted image

29.11.
multipraktik, 28, 1user posted image , 0 user posted image , user posted image
rakica82, 30, 2user posted image , 1 user posted image , Pirniče,user posted image
Izabelina, 26, 2user posted image , 1 user posted image , Šk. Loka, user posted image

30.11.
RozaRoza, 32, 1user posted image , 0user posted image , MB, user posted image

6.12.
aisha1, ?, 5 user posted image , 4 user posted image , user posted image

7.12.

lorella224, 30, 1user posted image , 0 user posted image

Ena in ena je šest... :)

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
3.8.2012 19:13:02   
DeVilla
Osvežen seznam, sori za čakanje. Tele počitnice me bodo kr ubile, imam tavelko in tamalga doma, na srečo je srednja vsak dan v vrtcu, da mi ni treba zabavat še nje. user posted image  Komaj čakam na šolo, da bom spet mal dopoldne sama doma in bom KONČNO lahko uredila foto albume pa knjigico za našega novega člana-to-be. user posted image  BTW: ali imate kaj te knjigice in jih urejate? Jaz imam tisto od revije MAMA - plava knjiga "To sem jaz". Je kr fajn pogledat za nazaj, ker se toliko stvari s časom pozabi... user posted image

Ena in ena je šest... :)

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
4.8.2012 8:50:21   
Pauline
Tudi meni je vse težje presedet v službi 8 ur............oziroma v povprečju delam po 9 ur na dan.
Jaz imam namen še en mesec pred predvidenim začetkom porodniške  izkoristit ves preostanek letošnjega dopusta in vse pridelane nadure....to pa pomeni, da bi zadnji teden v septembru že lahko uživala doma.
Vmes me pa čaka še skoraj tri tedne letnega dopusta tako, da ne bo težko zdržat.user posted image
Lep in ne preveč vroč vikend vsem. Pa pa

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
4.8.2012 9:59:30   
rakica82
ojla,

mene tudi vročina ne moti preveč. Čez dan notri, zjutraj in popoldne zunaj. Itak sem pa skoz s tamalo aktivna.

Greva pa jutri mal na morje, z mojo sestrično za varuško ,tati dela. komaj čakam, jst obožujem morjeuser posted image

Imena tudi meni niso všeč moderna, ko ne vem kako se napiše pa kako izgovori. Pa še dobro, da imamo različne okuse. da niso vsa imena ista user posted image

Voziček se pa strinjam, košara je zakon. variante da se da lupinica na voziček nimam in je tudi ne pogrešam, pa smo bli skoz okrog. Meni osebno ni všeč, da daš otroka v lupinici na voziček. Mi smo jo imeli samo za v avto.

Devilla mi imamo to knjigico za Saro, samo sem šele pri rojstvu s slikamiuser posted image , morem dat nujno razvit pa uredit preden bo nov dojenček.

lep vikend vsem

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu Pauline)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
7.8.2012 6:41:23   
Pauline
Dobro jutrom, punce.
A ste vse na dopustu ? No, mi odštevamo.......še ta teden in sem na zasluženem dopustu.....na morje pa odrinemo šele naslednjo soboto. Že samo to, da mi ni treba zjutraj zgodaj vstajat bo luksuz.
A mogoče veste če obstaja link do CSD za izračun porodniškega nadomestila po novem zakonu? A je katera že tako daleč, da je ta obisk na CSD že opravila ?

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
7.8.2012 8:52:56   
Špelička
Midva sva tudi čez vikend uživala na morju, ful mi paše plavanje.

Pauline jest sem našla izračun, ampak je še po ta starem, torej celotna porodniška 100%, tako da tega linka ti ne bom dajala. Bila sem že na CSD, pa so bile vse na dopustu. Sprintala sem si vse obrazce, izpolnila kolikor sem znala, bom pa šla konec meseca spet na CSD, da mi pomagajo okoli praznih prostorčkov user posted image .

(odgovor članu Pauline)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
7.8.2012 11:53:35   
ursikaa83
hej punca,jaz pa konec morja za letos,je bilo fajn semo sem prvič v življenju komaj čakala da pridem domovuser posted image včeraj sem bila celi dan v bolnici zaradi pregleda za sladkor,nevem zakaj to ne traja manj časauser posted image ,se kar načakaš..in zdaj sledi 4x na dan pikanje v prstuser posted image ,me pa jutri končno čaka morfologija
ki bi mogla bit že pred tednom,da vidim kako je z našo babiko(če še ni sprememb)user posted image ......me pa zanima če še katero ko sedi boli pod desno rebrouser posted image mene zadnje čase kar neki razteguje,boli,..križ ,medenica..skratka ne počutim se najbolje,pa še tudi nevem če dete v trebuščku kdaj spiuser posted image ,skače sem pa tja ko žabicauser posted image

(odgovor članu Špelička)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
7.8.2012 14:05:54   
Špelička
Prebrala sem, da naj bi dojenčki v cc 25 tednu spal 16-20 ur dnevno, ja seveda, moja punčica tudi skače non stop user posted image . Edino, če je možno, da tok brca tudi, ko spiuser posted image .

(odgovor članu ursikaa83)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
7.8.2012 23:49:08   
namla
DeVilla, vidim da manjka nekaj podatkov pri meni na seznamu. No pravkar dopolnila 30, kraj bivanja pa naj bo kar Kranj, glede na to da bom tam rodila user posted image

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
9.8.2012 12:47:43   
ursikaa83
pozdravljene punce.naj vam povem da sem cela fertik,namreč včeraj sem imela morfologijo in ginekologinja no našla rokic od komolca proti prstkom,kot da so skrite,ali jih ni????????????jočem že 2 dniuser posted image ,me je potolažila da je z otrokom vse ok ,pa da ni to nič strašnega ,da lahko da jih ima ob glavici,se pa ne vidijo ker je glavica nizko in je možno zaradi plodovnice..v glevnem drug petek mam še enkrat pregled,pa nevem če bom zdržala,kar kuha me in imam slab občutek,nevem če bi preživela tak šokuser posted image punčka je drugače zelo živahna,me buta sem pa tja......kaj naj??????????????????user posted image

(odgovor članu namla)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
9.8.2012 13:47:05   
Vivaldi
Ursikaa, pojdi še h komu, probaj odmislit do petka in se poskusi čim manj sekirat, saj veš da to slabo vpliva na punčiko... Te pa razumem, vem, da mora bit noro težko... Držim pesti za jutri, pa sporoči, kako boš opravila...user posted image
Še eno pikapoko za srečo user posted image

Jaz se spet po dolgem času javljam, ne vem, če še kaj dosti sodelujete ali ste že vse pobegnile na privat forum...
Pri nas veselo brcamo, zgleda da tamali pomaga pri prenovi stanovanja, ki je v polnem teku. user posted image

Nabavljala še nisva kaj posebej, a imate že vse vozičke doma?
Jaz imam poverban voziček Quinny Freestyle, ampak bo treba dokupit še košaro in lupinico. Pa seveda posteljico, previjalno pa začuda imam. user posted image

Danes prav prijetno pihlja, meni grozno paše tole poletje, čeprav bi rožicam dobro del kakšen dežek...

Uživajte, še posebej tiste, ki uživate kje ob morski obali, jaz upam, da se drug teden kaj skočiva namočit. user posted image

Aja, PDP je sedaj 5.11., starost 28, kraj bivanja pa okolica LJ.

Neposredna povezava do sporočila: 1465
9.8.2012 13:48:32   
Vivaldi
Ursikaa, šele zdaj vidim, da imaš drug petek še enkrat pregled - a ne mroeš prej iti kam, pa magar samoplačniško???

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
9.8.2012 17:38:33   
ursikaa83
ja sej najrajši bi ja,samo ni mi jasno,na nuhalni so ble vse 4 okončine vidne user posted image

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
10.8.2012 6:29:55   
Pauline
ursikaa83, pejt še po drugo mnenje ali pa na 3D UZ. Do naslednjega petka je še ves teden.....ni dobro ne zate, ne za dojenčico, da se sekiraš. Verjetno ne bo nič narobe - sploh ker je že na nahulni bilo vse vidno in OK........mislim nate in držim pesti........vse bo v redu, boš vidla.

Neposredna povezava do sporočila: 1468
10.8.2012 8:14:49   
Špelička
ursikaa83, če se na nuhalni videlo, potem že mora biti vse ok. Verjamem pa, da te noro skrbi. Jaz ti tudi predlagam, da greš še kam, ker čakat en teden in je fulll preveč.

(odgovor članu Pauline)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
10.8.2012 10:02:07   
Čebel’ca
sicer sodelujem bolj na privat forumu ali fb, tukaj pa vas vsake toliko preberem. sem se odločila, da pišem Ursiki, da ji povem, da zelo verjetno je vse OK. sploh glede na to, da sta bli obe rokici vidni na NS. pa še to, da bi bilo ravno z obema rokicama kaj narobe ni po moje preveč verjetno. po moje ima G prav in jih ima talo čudno skrite.
škoda, da ti ni dal napotnice za naprej, da b te pregledali v porodnišnici, ker tam imajo full več izkušenj. mogoče je res najbolje, da reskiraš tistih 60€ za UZ in boš pomirjena. lahko pa greš tudi na 3D.

aja, pa če te kaj potolaži nisi prva, ki pri otroku niso videli rokice, pa je v resnici rokica bila ampak dejansko se otork lahkol tako čudno naštima in potem ni videti vsega.

(odgovor članu Špelička)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
10.8.2012 13:50:08   
ursikaa83
hvala punce za spodbudne besede,tudi jaz upam da bo na koncu vse ok....bom počakala do petka pa javim kako bouser posted image

(odgovor članu Čebel’ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
10.8.2012 18:27:58   
Vivaldi
Vse držimo pesti!

Neposredna povezava do sporočila: 1472
10.8.2012 18:50:11   
Zewa
Ursika, pomoje se samo skriva punca.. Držim pestiuser posted image user posted image Pa pojdi prej na en samoplačniški UZ, da boš mirno spalauser posted image user posted image

Vivaldi, madona, sej si še živauser posted image Sem glih zadnjič se spomnila nate in sem šla prov gledat kdaj si se nam nazadnje kaj oglasila.. Kako si kej?user posted image No, le oglasi se še kej..

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
11.8.2012 7:58:27   
Vivaldi
Zewauser posted image
Seveda sem še živa, od cajta do cajtat celo na forum pridem user posted image
Sicer pa polno zaposlena z obnovo stanovanja, diplomo mi je ratal oddat, uživam v brcikah/prestavljanju trebuha user posted image Pa ti? Uživaš na polno?

Vozički:
Trenutno se dajem z vozički - ful me ima, da bi kupila vse komplet od Baby Booma, ampak me moti, ker se lupinice menda ne da fiksirat z isofixom, zdaj me pa ful skrbi, da pripenjanje s pasom ni tko varno. A boste vse imele isofix??

Uživajte v vikendu, jaz bom oba dneva samevala, ker ima dragi delovni vikend ... No ja, vsaj brcike so z mano.
A ste ve tudi še vedno totalno fascinirane ob vsem tem premikanju v trebuhu? Jaz se kdaj zavem, da se držim za trebuh, strmim nekam in se smehljamuser posted image user posted image

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
11.8.2012 8:44:39   
Zewa
Tudi midva sva v prenavljanju stanovanja, tko da je tudi delavno.. Zdaj imam dopust, da se malo odpočijem :)

Jaz sem tudi Baby booma gledala, samo ti ne morem nič rečt, ker jaz itak nimam v avtu isofixa, tko da bom mogla lupinico itak prpasat s pasovi.. Eh, sej nimam namena, da jo bom kaj veliko ven jemalauser posted image

Sem pa tudi jaz v vozičkih zdej, mi je pa še vedno Jane trikolesnik najbolj všeč, samo zdaj ga moram nekje dobit rabljenga, ker pri nas je 950 €, v italiji sem gasicer našla za 570€, samo mi je še vedno veliko...

(odgovor članu Vivaldi)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......