|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2012
24.7.2012 10:22:52   
me83
Naš bebo je tudi takšen, da večinoma neha brcat, ko da moj roko na trebuščka :) no včasih se ga pa celo usmili in še njega malo nabrca :) so pa vsak dan te brcike močnejše,... Moj jih ni sedaj ukel 3 dni in je bil včeraj čisto šokiran kakšnega razgrajača bomo imeli :)

(odgovor članu HelenaLena)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
24.7.2012 11:26:46   
rakica82
Sara je bla pa pri nas trma in prav lumpa, je točno vedla kdaj je tata dal roko gor, ni blo šans. Šele nekje v 7 mesecu je prvič čutil. Zdej mamo vseemo malo manjšega lumpa ali lumpo zgleda user posted image

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu me83)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
24.7.2012 19:56:22   
miškicapiškica
Čau!

Naša miška tudi močno in zelo pogosto brca. Brce čutim že od polnega 15.tedna. Ne moreš verjet. Sem bila čisto preč, ker sem kar odskočila zaradi prvih dveh brc. Sem se pošteno ustrašila. Sta bili precej močni in jih sploh še nisem pričakovala. Mogoče zato, ker je posteljica tokrat zadaj. Pa dekle je očitno fejst aktivno.

Danes sem imela še morfologijo, drugi del. Ker zadnjič G ni uspela glavice in obraza pogledat zaradi prečne lege. Tokrat je punca sedela in ni bilo težav. user posted image Vse je v redu.

Zdaj sem pa čisto sama doma. Je prav čudno, ko je tako tiho. Čakam še moža, da greva na eno pijačo. user posted image user posted image

Jaz na cuker test še nisem šla. Me bo pa sigurno poslala, ker me je zadnjo nosečnost tudi. Nisem pa vedela, da lahko limono pocuzaš. Meni ni tok hudo tiste vode spit kot potem čakat tam v čakalnici tako dolgo. user posted image

Sem si danes popoldne kupila eno lepo lončnico, zdaj jo pa kar naprej občudujem. user posted image user posted image

Lep večer....

(odgovor članu me83)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
25.7.2012 10:05:47   
Špelička
Danes sem imela redni pregled in ginekologinja me je opozorila, da preveč dobivam na teži. V 26. tednu sem dobila skupno 7 kg in kar je najhuje, v zadnjih dveh mesecih kar 5 kg! Pa se mi zdi, da ne jem ful. Tudi strašnega apetita nimam več. Se pozna, da sem bila pred nosečnostjo ful aktivna in sem komot pojedla malo več, pa se ni nič poznalo, zdaj gre pa vse v kg, oziroma v mojo zadnjico user posted image .

(odgovor članu me83)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
25.7.2012 10:20:50   
RozaRoza
Pozdravljene nosečke...

Špelička, jaz sem se do 21 tedna zredila za 5 kg... pa mi je ginekologinja rekla, da je ok, ker sem bila prej suha...
pomembno je tudi, da kilograme pridobivaš postopoma... Jaz sem trenutno na počitnicah v hribih... tukaj pa nimam tehtnice...
Me bo kar malo strah stopiti na tehtnico, ko pridem domov user posted image Se mi zdi, da ne pojem bistveno več kot prej... malo že, no...
Samo se vseeno kilogrami kar nabirajo, a ne? Sem pa včeraj 3 ure hodila in je bilo ok....

Mene zanima, ali ste bile oz. greste kaj na 3D ultrazvok... V katerem tednu je najbolje iti?

Jaz še nisem nič kupila za našega user posted image , no razen ene srčkane majčke... Avgusta greva z dragim v šolo za starše in pa v nakupe... Nekaj malega imava že nagledanega po netu... pol pa še greva malo trgovine prečekirati...

Lepo se imejte....

(odgovor članu Špelička)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
25.7.2012 13:07:23   
44gatti
Hoj.
Za 3D pravijo, da je najbolje med 25. in 30. tednom. Sicer sem nekje prebrala, da je v 25. tednu še veliko možnosti, da ujameš obrazek, potem pa vedno manj, ker se nekako obrne. Ne vem, če to res drži, ampak mi smo res imeli malo smole, ker si je z rokami in kasneje še z nogami zakrival obraz. Pokazal je le malo profila. Je pa res fantastično, da lahko jasno vidiš svojega otroka. user posted image

Jst sm zdej zadnji dan 25. tedna in sem na +7kg. Ginekolog mi ni nikoli omenil nobenega testa za sladkorno. user posted image Špelička, jst če bi bila ti, se nebi sekirala preveč.

(odgovor članu RozaRoza)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
25.7.2012 16:37:15   
namla
Hej, sem na novo pridružena uporabnica, PDP 25.11, 1.nosečnost in pričakujemo fantka :-)

Zaenkrat nosečnost poteka normalno, zredila sem se tudi jaz okrog 5kg. Bila prejšnji teden na morfologiji, hkrati smo imeli tudi 3D, vendar se je naš medo z rokicami zakrival, tako, da smo ga videli bolj malo. Je pa zanimiva izkušnja in če imate možnost se splača videti.

No jaz se zaenkrat še uspešno zadržujem z nakupovanjem, vendar pa že pospešeno brskam po internetu in planiram. Trenutno sem v fazi izbiranja vozička. Če ima katera kakšne izkušnje se priporočam, iščem voziček, ki je:
- lahek
- da se košara kasneje spremeni v športni del
- ima majhna kolesa (nenapihljiva)
- se sportni del obrača v obe smeri
- in da se preprosti in na majhno zloži
- in seveda ni drag :-)

Sicer, pa vsem novembrkam želim lepo in mirno nosečnost, crkljajte se :-)

(odgovor članu 44gatti)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
25.7.2012 21:23:54   
HelenaLena
Namla, lahko ti priporočam Peg Perego Uno-ta. Jaz mam ga že rezerviranega user posted image . Cena se mi pa tudi zdi čist normalna glede na kvaliteto. Ful se enostavno zloži, kolesa so ravno pravšnje velikosti, košara se spremeni v športni del, 5 točkovni pas ima itd.

(odgovor članu namla)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
25.7.2012 21:44:00   
namla
HelenaLena, Unota sem gledala, ampak me moti, da so večja kolesa spredaj in manjša zadaj ko voziš otroka da gleda proti tebi?!? Se mi zdi da manevriranje ni tako gladko. Pa še nekako mi ni všeč po slikah, v živo ga nisem imela še priložnost videti :-)

Neposredna povezava do sporočila: 1409
26.7.2012 9:04:42   
nosečka.špela
jaz sem imela v 22 tednu redni ginekološki pregled in mi je ginekolog sam od sebe ob koncu pregleda naredil še 3D ultrazvok, tako da imam super slikco obrazka našega fantka user posted image user posted image .
trenutno sem pa v 26. tednu in sem pridobila na teži okoli 7 kg. v ponedeljek mam glukozni test, v torek pa redni pregled. komaj že čakam.
glede nakupovanja se pa kar težko zadržujem. me kar samo zanese na otroški oddelek med oblačila za najmanjše user posted image . zaenkrat mam samo 2 bodija in eno majčko ter nogavičke (use to sem dobila za rojstni dan), tko da zaenkrat še nisem kupovala.

use lepo tudi ostalim nosečkam in njihovim sončkom u trebuščkih

Sreče ne spoznaš z glavo, temveč s srcem.

(odgovor članu namla)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
26.7.2012 10:14:07   
Pauline
Namla, jaz imam voziček še iz prve nosečnosti tako, da novega ne bom kupovala, ti pa lahko razložim kaj mi je bilo takrat pomembno: 1. da je v kompletu tudi lupinica-avtosedež, ki se jo da lepo namestiti na voziček ne da bi otroka prestavljal, 2. da ima kolesa primerna tudi za neasfaltirane ceste in da se obračajo v vse smeri, 3. košara se spremeni v športni del 4. da je lahek, 5. da se z eno roko zloži ( v primeru, da imaš otroka v naročju in ga nimaš kam odložiti ), in seveda cena ...........

Kar se trebušnih aktivnosti tiče.......user posted image ..noro !!!!!!!!user posted image .......non stop akcija!

Špelička, ne sekiraj se zaradi kilogramov......ziher jih nisi pridobila preveč, glede na to da si že v 26. tednu.

Vsem srečkam nosečkam želim lep dan......uživajteuser posted image

(odgovor članu nosečka.špela)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
26.7.2012 12:34:31   
rakica82
MI smo imeli pa danes morfologijo, vse v reduuser posted image . Spol ostaja presenečenje do rojstva, si nisva premislilauser posted image .
naslednji pregled imam čez 5 tednov, še prej pa grem pa test za slakor user posted image . moja pač pošlje vse.

kilogrami, jst sem se v zadnjih 5 tednih zredila skoraj 3 kguser posted image , je komentirala ginekologinja ,da sep oznajo počitnice .Vse skupaj sem pridobila malo manj kot 4 kg. Morem začet mal pazit.

Na srečo ni nič komplicirala, je bla ena za mano isto za morflogijo pa je pogledala njeno materinsko preden sta šle notri in je rekla evo še ena, ki so jo spitali.

Na 3D UZ pa mi ne gremo, meni itak vsakič ko mi dela UZ preklopi še na 3D.

(odgovor članu Pauline)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
26.7.2012 12:48:20   
HelenaLena
Namla, ono držalo si daš naprej ali nazaj, kak ti paše. Z manjšimi kolesi lahko manevriraš, jaz sem ga v živo sprobala in sem kar z eno roko, tako enostavno je. Pa veliko lepši je kot na sliki. Vsaj meni no user posted image . Saj še je veliko drugih modelov in znamk. Pojdi v živo pogledat in boš sama videla, kateri ti najbolj odgovarja. Ta je ravno znižan, ker ma lansko barvo (bordo in bež), kar mi je ful lepa kombinacija barve pa še 100 eur profitirama. V bistvu ma vse te lastnosti, kot jih je naštela Pauline. Kar jaz mam tudi zraven lupinico, ki gre na ta voziček, če mi bo kdaj spal, da ga dam kar z lupinico vred gor. Ker se bom dosti vozila z avtom, mi je kul, da se res z eno potezo zloži pa ni pretežek. Odvisno, za kaj ga rabiš in za kakšen teren. Če pa ti je bolj pomembno, da se lahko voziš še po kakšnih težjih terenih, pa boš rabla večja kolesa. Probaj si čim bolj predstavljati v živo, kje ga boš vse najpogosteje vozila user posted image . Jaz sem še moje kolegice tudi povprašala, tako da sem potem nekako prišla do zaključka.

Moja mama pa seveda ne more mimo otroških trgovin. Tako da imam doma že zimsko jaknico za našega fantka, nekaj bodijev, nogavičke, majčke z dolgimi rokavi pa moja zibelka z otroških dni ga že čaka user posted image . Bo treba edino nov jogi pa posteljnino nabaviti. Ne morem se nagledat, tako se že veselim. user posted image To so taka ljubka oblačilca za našega novega prihajajočega člana user posted image .

(odgovor članu namla)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
26.7.2012 20:10:49   
miškicapiškica
HelenaLena, se strinjam, da so za pojest te male cotike. user posted image

Jaz sem se do zdaj zredila 4-5 kg. Ne vem točno, ker se vagam cca. enkrat tedensko, na obisku. user posted image Je pa res, da se pozna, če si bil prej zelo aktiven, potem pa ne več (je ena pisala). Ampak ne se sekirat. Boš pa zdaj malo pogledala, kaj ješ, če je res preveč kg, Glavno, da se otok prav razvija, pa da se nosečka res ne zredi mnogo preveč. Mogoče je to samo obdobje, naslednje mesece bo šla pa teža manj navzgor.

Neposredna povezava do sporočila: 1414
27.7.2012 10:43:39   
rakica82
Mah sej mene pri kilah moti samo to ,da sem se v prvo v celi nosečnosti zredila 4 kile. Je pa res, da moj skoz pravi da sem bolj gledala kaj jem.

Gibanje je pra pri meni tko, pri Sari sem do zadnjega meseca hodila na Šmarno večkrat na teden, zdej gremo ko je cajt, pa vreme, če je prevroče ne morem, zdej poleti pa gremo zjutraj med vikendi pa mohoče kak popoldan, če je ravno dovolj hladno. SAmo nam ni preveč naklonjeno vreme, al dežuje al je pa prevročeuser posted image . ta teden smo bli enkrat.

(odgovor članu miškicapiškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
27.7.2012 14:04:06   
namla
Pasuline, kater voziček pa imaš ti? HelenaLena, ja sigurno moram jit v trgovine in malo pogledati ponudbo. Sem sicer šla v 15 tednu enkrat v babycenter in spraševala o vozičkih, kjer je opcija, da imaš košaro in športni del v enem, pa me je gladko zavrnila, da tega ni????!!!! Skratka neprijazna prodajalka, kar mene itak odvrne od vsega in se v babycenter ne mislim vrnit! Očitno bom morala malo še počakat, saj sem do konca septembra še v tujini, kjer pa na žalost nimam možnosti kakšnih ogledov vozičkov, saj tukaj ženske vozičke uporabljajo redko. Zato je tudi ponudba omejena. Tako da brskanje po internetu ostaja edina opcija :-)

No pa če sem že pri tem, bom konec septembra noseča nekje okrog 31-33 tednov (ne vem točno kdaj bi letela) in me zanima, če je katera že letela z letalom v tem času nosečnosti. Na letalski družbi so mi rekli, da lahko letim z njimi do dopolnjenega 36 tedna nosečnosti. Let traja okrog 4 ure, ima katera konkretne izkušnje???

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
29.7.2012 6:29:58   
Pauline
Namla, imam http://www.inglesina.com/en/collection/strollers/zippy-free-2011, vendar druge barve in malo starejšiuser posted image .
Tako vroče je......... še tri tedne pa odrinemo na morje................komaj čakam.
A ste že vsi bili na dopustu ?

(odgovor članu namla)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
29.7.2012 9:15:52   
ursikaa83
evo punce moj prvi kratek dopust je mimo.en me čaka še drug teden...brr voda nič kaj prijetno topla...včeraj ko smo šli domov me je na levi strani čisto spodaj nekaj tako čudno zbadalouser posted image sem prišla domov sem hitro dala svečko si noter pa je danes kar boljše..sem se kopala vsega skupaj 20 minut pa vedno takoj kopalke preoblekla...drugače bebica brca precej...čedalje boljuser posted image sem pa na morju dobla sms od ginekologa da mi prestavi datum morfologije ki bi jo mogla imet v torek,pa bo zdaj šele drug tedenuser posted image pa tak sem se veselila.....joj

(odgovor članu Pauline)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
29.7.2012 9:51:07   
Špelička
Midva sva šla včeraj v lov na voziček. Pohvaliti moram prodajalke v Lux for kids, Pikapolonici (Lj) in Rutarju (Lj) (sploh nism vedela, da imajo tam tudi vozičke, šla sva gledat previjalne), pograjat pa v Baby centru, kjer naju nihče ni šmerglov 5 posto. Tako da niti pod razno ne bova kupila vozička tam. Iskala sva takega, da ima v kompletu sve troje (košara, športni del in lupinica) in velike, napihljive gume. Sedaj morava še predebatirat zadevo user posted image .

Me je pa včeraj ves dan tiščalo v trebuhu, sploh ko sem hodila. Začelo se je že prejšnji večer, torej ni bilo krivo letanje od trgovinev do trgovine. Občutila sem kot da dojenček pritiska na moj želodec in pljuča, ker sem bila zelo hitro zadihana. Poleg tega je bil trebuh ves dan napet kot balon in sem mislila, da me bo razneslo. Danes je že ful boljš, ampak sem se kar ustrašila. Sicer dokler dojenčka čutim ves čas in ne krvavim, naj ne bi bil problem, a user posted image . Ima katera podobne težave? So to samo krči zaradi raztezanja maternice? Drugače imam nizko ležečo posteljico. Je to kaj povezano?

(odgovor članu ursikaa83)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
29.7.2012 9:54:47   
ursikaa83
špelička tudi mi2 ga boma vzela v lux4kids ,sicer še nisem si čisto na jasnem katero barvo ,model pa q7..glede tiščanja pa mislim da bo čedalje hujše,večja bo nosečnost,saj se vse širi in nekaj pač moramo občutiti kajneuser posted image jaz ko vstanem se mi zdi da mi kr vse dol padeuser posted image samo dokler res ni prehudo in ni krvavitve,pa čutiš otročka,res mislim da ni kaj za skrbetuser posted image

(odgovor članu Špelička)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
29.7.2012 10:05:40   
Špelička
ursikaa83 hvala za spodbudne besede! Do sedaj skoraj nisem opazila, da sem noseča, namreč nobenih težav ni bilo in zato sem bila včeraj kar paf, kva pa to dogaja. Ostaja še zadnja tretjina nosečnosti, sem že kr nestrpna od pričakovanj user posted image .

Midva bova tudi Q7 verjetno vzela, nama je prodajalka rekla, da ni večjih razlik med Q7 in npr Q8, čeprav je slednji 100 eur dražji. Moja kolegica ima Q7 in je ful zadovoljna.

Neposredna povezava do sporočila: 1421
29.7.2012 10:09:52   
ursikaa83
špelička ja meni je ta model full všeč pa čisto lahko se vozi..ga boma pa mi2 vzela v nemčiji od koder je firma pa so tam 100 evrov ceneje..ker naši še pač ceno gor nabijejo

pa še marelo zraven dobiš user posted image

(odgovor članu Špelička)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
29.7.2012 10:15:53   
Špelička
To pa sploh ni slaba ideja, ampak kako pa gre v primeru kakšne reklamacije pa z nadomestnim vožičkom?

Neposredna povezava do sporočila: 1423
29.7.2012 10:22:27   
ursikaa83
ja samo direktno iz slovenije to ne gre ker imamo tukaj dobavitelja ,da lahko malo zaslužijo,moj ima na srečo sestro iz nemčije tako da bomo kar na njen naslov naročiliuser posted image ,pa še brez poštnine,tisto nevem,mislim pa da nebi smel bit problem,ker je ista trgovina,in ti ga morejo tudi tu vzeti,upam pa da ne bo nobenih problemov,moja znanca ga tudi imata in je baje super..meni so kolesa všeč,uno malo večjauser posted image ,sem pa gledla barve oranžno ali pa lila črna..za fantke mi je pa super črno turkizna,če je slučajno našiuser posted image že kaj zrastlo od nuhalne user posted image ...bomo videli..

(odgovor članu Špelička)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
29.7.2012 12:35:09   
ursikaa83
punce.kot rečeno imam rok 21.11. zdajle sem se stuširala pa sem se vsedla pred comp brez modrčka pa mi z bradavičke kapne na roko tak prozorno tak kot voda sam malo bolj lepljivo???????????????????????user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......