Najin_pikec
|
Hej punce, po dolgem času se spet oglašam . Potovanje v nosečnosti: tud jaz sem bila precej previdna kar se tega tiče. Sem imela že rezervirane počitnice v Egiptu, ko sem zvedla, da sem noseča pa sem vprašala G in mi je gladko rekel, da to ni pametno. Je pa res, da sem malo krvavela in je bil najbrž bolj previden. Nisva tko z lahkoto do najinga sončka pršla, da bi se preveč ****... Miganje z glavico: pri Aljoši sem opazla, da ne-ne dela včasih, ko je utrujen in ko mu hočem fiziološko v noska nabrizgat. Nisem nikol panike delala zarad tega, ker je to delal le občasno in ni blo videt kot kakšen tik. Odvečni kg: pri meni je bilo tako, da sem po porodu kg z lahkoto zgubljala, pa sem jedla same bedarije. Ampak takrat je bil mali ves čas priklopljen in sem posledično na polno kurila kalorije. Zdaj se skoraj ne dojiva več, prehranjevalne navade so pa ostale, tko da so tud kg nazaj prišli. Pa tko sem bla srečna, ko sem po porodu mela manj kg kot pred zanositvijo . Zdaj sem se spet začela mal diete držat, ampak je še prekmalu, da bi se rezultati poznali. Da bom šla na kakšno telovadbo itak že celo večnost govorim, pa ni do zdaj še nič iz tega. Sploh rajš ne bom napisala, da zdaj bom pa res začela . Ko se bom spravla k stvari, se bom pa pohvalila. Popoldanska malica: jaz mu pripravim npr. jabolko z gresom, ali pa poje sadje in mu potem dam še žemljico za glodat (popoldansko malico ima takrat, ko imava z dragim kosilo in tako lahko v miru pojeva). Zdaj mu bom začela še jogurt in skuto dajat, tko da bo lahko jedel tudi kakšno sadje s skuto ali jogurtom. Drugač smo vredu, Aljoši je priden in res uživava skupaj. Me je kar groza kako čas beži in rajš sploh ne pomislim, da bom šla vsak čas nazaj v službo (čeprav iskreno povedano jo včasih pogrešam - eh bi kar ene dva dni v tednu delala, ostalo bila pa doma, čist tko, da razbijemo rutino). Aja, a boste ve uveljavljale pravico do skrajšanega delovnika? Jaz je ne bom, ker z delava skupaj in se tudi skupaj voziva in bi ga itak mogla počakat, da bi šla skupaj domov. Na plano je pogledal osmi zobek . Dojiva se še zvečer, ponoči in zjutraj ob 6.30, ostalo jeva GH (imava 4 obroke). Je zelooo aktiven fantek. Takoj ko se zbudi se obrne na bušija in hoče puzat - ni čist nič mamici podoben, ona rabi kar precej časa, da zafunkcionira zjutraj . Postavlja se na nogice, pleza čez ovire (čeprav bi lahk šel okrog, ampak to ni zabavno), tud vsede se sam. V vozičku je tud žur, se skoz nazaj obrača in me gleda skozi kukalo. Tud on mora bit ves čas pripet, ker drugač bi kar ven splezal. Včasih me je kar strah, ker v posteljici vstane in se bojim, da bi se čez ograjico prekucnil . Pa skoz našo psičko zasleduje, revca pa beži pred njim. In ko mu rečem ne, me sam pogleda in gre on dalje. Mamo pa majhno stanovanje in se mu nima kam dost za skrit, mu pa jasno pokaže da ji ne paše (samo se mali ne pusti motit). Raziskuje na polno, odpira predale, tko da bom mogla naštimat varovala. Je tud že po prstkih dobil (od predala, ne od mene ) pa ga nič ne izuči... A ve pustite svojim škratom, da se plazijo zunaj? Jaz mu zaenkrat še nisem, ampak vidim druge dojenčke ko se plazijo.
|