Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: pik ipoki o same modre črtice pri meni so prejšnjič rekli da bo pa smo rodili fanta, tokrat pa je isto rekla da bo pa sem rekla da bomo videli sicer se mi pa zdi že do samega začetka da bo JUHUUUU si jo želim, da bom lahko tudi kakšno lepo poleno oblekco kupla sicer sem pa končno zrihtala na zavodu in zavarovanje! tako da dobim 3 mesece nadomestila, in potem 3 mesece nič kar pomeni nič hrane, bencina, vode... ja no, to še en vem kako bo, potem pa končno porodniška! saj sem optimist, tudi z nič se da živet, če se imaš rad ja bla bla no uživite in se slišmo!! JA MADONCA, res sami fantje! ko se je Brin rodil, je bilo toliko fantkov v porodnišnici, da niso meli več modrih in rumenih cotk, in so fantje nosli tut roza hlačke in bodije... in zgleda da bo januarja enako! js sm mela pa že od začetka tako močen občutek, da nosim pupo... resnično prav vedla sm! in potem mi že teta od dragega, ki je btw huda šlogarca (ampak ona res vse ugotovi in dejansko vedno vse drži), rekla, da to pa že ni punca... in me je takoj zmedla! in pol na NS reče da je pob... ja križana gora, pol bo pa že držalo... in tko najbrž res dobimo fantiča! ma dobr... bi mela pupo, ker mamo prej poba, pa mi nč ni narobe, da dobimo poba, ker bo dost več stvari za ponucat od prej. tko, da kakorkoli obrneš je prav dejte mi povedat... a ma še kera take glavobole? mene že 14 dni vsak popoldan boli glava... ampak res samo popoldan. sigurno je malo krivo vreme, ker je pa res katastrofa, ampak najbrž so tut hormoni. drugorodke - a so vam kj povedali pri prejšnjih nosečnostih kje nosite? pri Brinu so mi rekli, da nosim spredaj in se mi je trebušček res prej poznal. zdaj mi je pa G rekla, da nosim zadaj... je to sploh možno? skos sm misla, da je nošnja otroka pogojena z lego in obliko materince... ker trebušček pa mam res mogoče manjši kot v prvi nosečnosti takega cajta.
|