|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2013
12.7.2012 7:00:34   
aiwich
oooo čestitke! bojo sami fantki. pr men se na nuhalni še ni videlo. ampak mi vsi pravijo, da bo fantek. hehe... bomo še malo počakali pa bomo vidli. joj sam za fantka ime zbrat bo težka... hehe
lep dan vsem skupaj.

(odgovor članu Bijoux)
Neposredna povezava do sporočila: 701
12.7.2012 10:05:16   
pik ipoki

o same modre črticeuser posted image user posted image
pri meni so prejšnjič rekli da bo user posted image pa smo rodili fanta, tokrat pa je isto rekla da bo user posted image pa sem rekla da bomo videli user posted image sicer se mi pa zdi že do samega začetka da bo user posted image JUHUUUU si jo želim, da bom lahko tudi kakšno lepo poleno oblekco kupla user posted image

sicer sem pa končno zrihtala na zavodu in zavarovanje! tako da dobim 3 mesece nadomestila, in potem 3 mesece nič kar pomeni nič hrane, bencina, vode... ja no, to še en vem kako bo, potem pa končno porodniška! saj sem optimist, tudi z nič se da živet, če se imaš rad user posted image ja bla bla

no uživite in se slišmo!!

(odgovor članu aiwich)
Neposredna povezava do sporočila: 702
12.7.2012 10:34:13   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: pik ipoki

o same modre črticeuser posted image user posted image
pri meni so prejšnjič rekli da bo user posted image pa smo rodili fanta, tokrat pa je isto rekla da bo user posted image pa sem rekla da bomo videli user posted image sicer se mi pa zdi že do samega začetka da bo user posted image JUHUUUU si jo želim, da bom lahko tudi kakšno lepo poleno oblekco kupla user posted image

sicer sem pa končno zrihtala na zavodu in zavarovanje! tako da dobim 3 mesece nadomestila, in potem 3 mesece nič kar pomeni nič hrane, bencina, vode... ja no, to še en vem kako bo, potem pa končno porodniška! saj sem optimist, tudi z nič se da živet, če se imaš rad user posted image ja bla bla

no uživite in se slišmo!!

JA MADONCA, res sami fantje! user posted image ko se je Brin rodil, je bilo toliko fantkov v porodnišnici, da niso meli več modrih in rumenih cotk, in so fantje nosli tut roza hlačke in bodije... user posted image user posted image user posted image in zgleda da bo januarja enako! user posted image

js sm mela pa že od začetka tako močen občutek, da nosim pupo... resnično prav vedla sm! in potem mi že teta od dragega, ki je btw huda šlogarca (ampak ona res vse ugotovi in dejansko vedno vse drži), rekla, da to pa že ni punca... in me je takoj zmedla! in pol na NS reče da je pob... ja križana gora, pol bo pa že držalo... in tko najbrž res dobimo fantiča! user posted image ma dobr... bi mela pupo, ker mamo prej poba, pa mi nč ni narobe, da dobimo poba, ker bo dost več stvari za ponucat od prej. tko, da kakorkoli obrneš je prav user posted image

dejte mi povedat... a ma še kera take glavobole? mene že 14 dni vsak popoldan boli glava... ampak res samo popoldan. sigurno je malo krivo vreme, ker je pa res katastrofa, ampak najbrž so tut hormoni.

drugorodke - a so vam kj povedali pri prejšnjih nosečnostih kje nosite? pri Brinu so mi rekli, da nosim spredaj in se mi je trebušček res prej poznal. zdaj mi je pa G rekla, da nosim zadaj... je to sploh možno? skos sm misla, da je nošnja otroka pogojena z lego in obliko materince... ker trebušček pa mam res mogoče manjši kot v prvi nosečnosti takega cajta.

(odgovor članu pik ipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 703
12.7.2012 12:09:50   
pik ipoki

ja je več možnosti kje ga nosiš, vsakič drugače, kamor se vgnezdi. ne men sicer ni povedal kje sem ga nosila, sam sm vedla da ga zadi, ker me je od 12 t bolel križ za pouser posted image in se tut premaknt nisem mogla v določenih gibih, kr ohromela! no zde je pa za enkrat še uredu, mi pa tut še ni povedlala kje nosim! mogoče mi še bo!

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 704
12.7.2012 12:23:51   
aiwich
Inigo - js mam tud glavobole. sicer ni hudo ampak moteče. pa samo zadnje 3 dni. verjetno bo res vreme.

skoz sm lačna. sem se že tok zredila, da grem lah jutr rodit. obup. poletje, vročina in se mi ne da migat, jedla bi pa 2x tok k ponavad. grrrr

(odgovor članu pik ipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 705
12.7.2012 13:33:04   
monmar
Inigo : jaz sem v prejšnji nosečnosti imela skoraj nič trebuha, sem nosila ful vzadaj in je res hrbet in vse tako bolelo da sem kar nekaj dneva preležala. tudi z napeavo za bitje srčka smo se mučli da smo uspeli kaj slišat. tokrat pa imam zgoraj, saj na zadnjem pregledu je prav še sama rekla da je kar visoko in odspredaj, saj že v 2 mesecu sem imela trebuh kot v prejšnji v 6 mesecu. tako da je zdaj hitro opazit da sem nosečauser posted image .
tudi skoraj 8 let nazaj ko sem bila noseča za dvojčici sem imela ful uzadaj. ni se dosti poznalo trebuha, prijatelci ki je imela enega je blo več videt kot pri meni. od takrat imam probleme z križem. hahhahhaha zdaj pa me ubija zgagauser posted image tako imam v grlu in želodcu.user posted image

v ponedeljek imam ns, upam da bo bse ok. in da končno povem da sem noseča. ;)

BITI MAMA DVOJČIC JE TEŽKO, VENDAR NI LEPŠEGA KOT DVOJNEGA NASMEHA ZJUTRAJ KO VSTANEŠ...
MONIKA (2150g) IN MARLENE (1555g)
30.07.2004

28.6.2011 SE NAM JE PRIDRUŽILA NAVIHANKA MELANI (3190g)

(odgovor članu aiwich)
Neposredna povezava do sporočila: 706
12.7.2012 13:47:42   
Tajalaja
Najprej čestitke vsem, ki ste na nuhalni že zvedele spol user posted image ; vidim da bo januarja veliko user posted image ; zelo lepo. Nama je pa gin na nuhalni rekel, da o spolu še ne bi govorili. En user posted image se nam je skrival, za drugega user posted image bi pa tud še malo počakali. Se pravi, da se lahko zgodi januarja res dvojno presenečenje. Bo pa vse bolj v bež, rumeni in oranžni barvi user posted image . Mogoče bosta dve user posted image ali dva user posted image ali user posted image in user posted image . Samo da bi blo vse OK.

Js sem se prvih 12tednov kar dobro počutila, sedaj v 14.tednu se pa tudi ne pritožujem.user posted image ;sploh sedaj, ko imam dopust. Če bo šlo tako naprej, bom zelo vesela. Tudi kg ne grejo preveč gor; no ja, lahko še vse nadoknadim. Pa pri vas? :D

Aja, na FBu bi se tudi jaz pridružila skupini.

Imejte se lepo, na morju ali doma.
LP

(odgovor članu monmar)
Neposredna povezava do sporočila: 707
12.7.2012 13:58:14   
Buska
pislji mi ZS za fb

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu Tajalaja)
Neposredna povezava do sporočila: 708
12.7.2012 16:05:59   
aiwich
buska jaz še kar čakam, da me dodaš user posted image

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 709
12.7.2012 18:36:24   
finec
Evo, še jaz user posted image

Jutri imam redni pregled in verjetno bo UZ, glede na to, da moramo ugotoviti, če se je posteljica že kaj dvignila, tako da upam, da tudi mi zvemo kaj bo, čeprav so tudi meni že te tete šlogarice napovedaleuser posted image user posted image , pa tudi sama imam občutek da bo user posted image , pa še nosečnost je identična prvi.

Jaz nosim tokrat spredaj, mi je tudi gin. rekel, me pa zanima, če še kateri poka v križu oz. tam zadaj nekje med medenico in križem, ko hodi.

Glavobol sem imela 2x, enkrad v bolnišnici migreno, ki se je končala z bruhanjemuser posted image in enega manjšega prejšnji teden, pa je bilo pomoje tudi zaradi vremenauser posted image
Zgaga je tudi pekla ene 2x, vendar še ni bilo večje krize. Meni je pr prvih dveh user posted image pomagalo mrzlo mleko, nekatere pijejo pa Donat.

Jedla bi tudi ves čas nekaj, vendar sem se za čuda zredila samo 1 kg, tako da je že mož rekel, če sem shujšala, pa on ne bi opazil, če bi se za 5 kg normalno user posted image . Upam samo, da se ne bom potem pa na hitro user posted image

Mi jutri stopamo v 16. teden, tako da upam, da do 28. prilezemo srečno user posted image

(odgovor članu aiwich)
Neposredna povezava do sporočila: 710
12.7.2012 20:41:18   
Shilou
ojla punce. No jaz sem bila ena izmed anonimnih. Nuhalna je za mano. Trenutno vse lepo kaže. Moj pdp je 23.01. spola nismo izvedeli, ker niti ni podrobneje gledal, ker itak na nuhalni je bolj kot ne vse skupaj ugibanje. Počutim se odlično kot nebi bila noseča in ker je kot moja 1.nosečnost mislim, da bo ponovno sinek, čeprav moj misli da punca-- bomo videli.

pri nas doma je pestro do gor. Moj 10mesečnik nima miru samo puza in plazi se dviguje in same kozlarije so ga. Čez dan spi max 30min, drugo aktiven.

Poroda me ni strah, ker ni tako hudo (razen, da me matralo cel dan s popadki na 3-4min, ko mi je počil mehur in to mesec dni prej).

lepo cartajte bušije in čuvajte se

(odgovor članu finec)
Neposredna povezava do sporočila: 711
12.7.2012 21:05:50   
Buska
ej, ne vem, kako sem tvojo posto spregledala .. pa skoz mi je pisal 1 sporocilo, pa nisem sla tok dol ... ste me mal zasule :-)
mas sporocilo, kaj mores nareiditi, ker si cist zaprta ....

...............

(odgovor članu aiwich)
Neposredna povezava do sporočila: 712
12.7.2012 21:33:55   
hubika
Evo punce mene iz ns, vse je bp, tako kot more biti. Veliki smo 6 cm. Mami in ati pa presrečna, ko sva poslušala bitje srca, in videla kako se user posted image premika. Še g je rekel; poglejte kako je lep vajin user posted image , tako da mi je šlo kar na jok, in sem bla v user posted image . Sem pa ga vprašala tudi za spol, pa je rekel, da še je prezgodaj karkoli govoriti, na naslednjem pregledu bo pa lahko že poveda, če bomo user posted image ali user posted image cotike kupovali user posted image user posted image

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 713
12.7.2012 22:08:28   
Shilou
hubika a ti si s koroške in bila na Ptuju na nuhalni??

(odgovor članu hubika)
Neposredna povezava do sporočila: 714
13.7.2012 9:01:25   
hubika
Ne, jaz nisem s koroške, sem pa bila na ptuju na ns.

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 715
13.7.2012 9:43:13   
pik ipoki
hej hej!

jaz imam spet čudne novice... namreč ravno sem prišla od svoje osebne zdravnice in imam KILO... malo nad trebuhom, pod prsmi...
taka mala bula, za oreh velika... se jo prav vidi. ja čist mim, nič divgovat, nič se napenjat... skratka mirkat da ne bo še večja. če začne boleti, kar pomeni da je ukleščena moram takoj na urgenco in mi jo odstranijo- pravi da operacija ni najbolj priporočena med nosečnostjo- ja ful dobr!! po porodu, pa jo bomo odstranili, če se ne bo zmanjšala (ker skozi nosečnost se bo večala, ker bo pritisk večji)! skratka dobila sem jo ob čisto nepravem trenutku!!! AJEJ...

(odgovor članu hubika)
Neposredna povezava do sporočila: 716
13.7.2012 9:49:56   
Ruby81
IZVIRNO SPOROČILO: Buska

pislji mi ZS za fb

Živojo!

Jaz sem ti tudi poslala mail za FB ;)

lp

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 717
13.7.2012 13:02:33   
carica
Pozdravljene...skoraj nič se ne oglašam, saj smo na fb-ju kar dejavne...;)No tudi jaz prosim za dodelitev na seznamček;to je moja prvauser posted image , pdp imam 28.1.2013-verjetno Postojna;)
Drugače se počutim super, trebušček se že pošteno pozna, naslednji teden imam tudi nuhalno...upam da izvezva za spol..;) Sicer me pa tale vreme ubija-skos sm zaspana in res ogromno spim!
Bodite fajn..in božajte svoje buške;)

(odgovor članu Ruby81)
Neposredna povezava do sporočila: 718
13.7.2012 15:24:08   
Buska
IZVIRNO SPOROČILO: Ruby81

IZVIRNO SPOROČILO: Buska

pislji mi ZS za fb

Živojo!

Jaz sem ti tudi poslala mail za FB ;)

lp

mas navodila na ZS - kako in kaj; pa uredim :D

< Sporočilo je popravil Buska -- 13.7.2012 15:25:58 >

...............

(odgovor članu Ruby81)
Neposredna povezava do sporočila: 719
13.7.2012 17:26:52   
finec
Prišla od gin. in še vsa paf user posted image , pri pregledu krvi so mi odkrili zelo redka aloprotitelesa. Sedj se mora iti moj testirat in če je on bp ter se ta telesa okrepijo, bom napotena v Ambulanto za patološke nosečnosti. Je pa stvar v tem, da se po drugem porodu prejela transfuzijo, ker me je tamala z rokico raztrgala in sem zgubila kar precej krviuser posted image

Je imela oz. ima katera podobne izkušnje oz. pozna koga s takšno situacijo? Čez tri tedne imam ponovni odvzem krvi in potem bomo videli kako naprej. Upam pa, da tale user posted image telesca oslabijo in bo z našo user posted image vse ok.

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 720
13.7.2012 18:15:13   
zvezdica01
Pozdravljene user posted image ! Nekaj časa se nisem oglasila, ker sva bila na morju in morm reči, da sem se zares odpočilauser posted image Danes sem imela NS, vse je ok. Veliki smo že 6,8 cm tako da mi bodo PDP verjetno prestavili za kakšen teden nazaj. Upam, da ste vse ok in da crkljate vaše bušijeuser posted image Aja pa še vprašanje; je katera od vas imela tak uroinfekt, da je mogla jet delat sanford test? Jst ga imam v ponedeljek in upam na najboljšeuser posted image Lep dan še naprej pa se še kaj oglasim!!

(odgovor članu finec)
Neposredna povezava do sporočila: 721
13.7.2012 19:20:28   
Pikica_82
Zvezdica meni so delali ta test  ob koncu 1N. Poleg nekih drugih preiskav.

Danes sem mela 2. pregled. Vse bp, pikica je muvala 100 na uro, komaj jo je lovila okoli pa slikico nardila. Veliki smo 6cm, ustrezamo tednom. Kri in urin sta tudi ok. Tako da mi je na mojo željo zaključla bolniško, me bo pa dala nazaj v drugi polovici N zaradi težav iz prejšnje N.

Vse, ki imate kakršne koli težave, držim pesti, da se vse čimprej reši!

(odgovor članu zvezdica01)
Neposredna povezava do sporočila: 722
13.7.2012 19:53:58   
Shilou
hubika.

a v sredo si bila morda pri Šučurju?

(odgovor članu zvezdica01)
Neposredna povezava do sporočila: 723
13.7.2012 20:14:38   
hubika
Ne, včeraj ( četrtek) sem imela ns, sem pa bila pri dr. Šučurju. Ti tudi hodš k njemu?

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 724
14.7.2012 10:40:31   
Bijoux
Včeraj je bil očitno res čuden dan user posted image Koliko novic o težavah, dodatnih testih...upam, da se vam bo vsem vse ok izšlo. Pik ipoki, držim pesti predvsem zate, kila je res nadležna, sploh pa v takšnih okoliščinah..so ti kaj povedali, kako si jo dobila? Čuvaj se user posted image

Meni se je pa včeraj, tako kot tudi že v 6. tednu, pojavil rjav izcedek...in sem bila čisto paf, ginekologa nisem dobila, ker je ravno ta teden še na dopustu, na urgenco pa tudi nisem šla, ker je bilo izcedka res malo.. Sem rekla, da bom počakala, če se bo stopnjevalo, bom šla, ampak se je zadeva potem umirila in danes nimam nič več. Ali je imela katera že kdaj v prejšnji ali zdajšnji nosečnosti podobne težave? Jaz sem potem brskala po internetu in možnosti zakaj pride do tega je res veliko, med drugim tudi to, da bi bil lahko to čas, ko bi mogla imet menstruacijo, če ne bi bila noseča in da so takšni izcedki, če niso močni in če ne trajajo, baje neškodljivi.
Kaj mislite?

(odgovor članu hubika)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......