curly
|
Hej hej. Lepo, da si se razpisala. Jaz sem stara/mlada 26 let. Pa ti? Tudi pri meni je bilo kao vse bp pa so mi vseeno rekli, naj imava zaščitene spolne odnose. No, pri meni se je zgodilo celo to, da 2 meseca nisem dobila M, in to ravno takrat, ko bi se naj ob M naročila na IUI (se pravi po operaciji), tako da sem že v štartu zamudila 2 kroga, če ne celo več. Dr. Reljić me je potem dal na kontracepcijske, da sem jo dobila in lahko v marcu štartala s terapijo za IUI. Moj partner pa ima kao ful velik izliv (volumen izliva), ampak glede na volumen malo plavalčkov diagnoza je nekaj v smislu normo do zoospermija, se mi zdi + še nekaj..). Če pa bi bil volumen normalen, bi bilo št. plavalčkov tudi primerno, tako da so rekli, da to ni tako velik problem, in tudi zato so rekli, naj s tremi IUIji poskusiva in ne več. No, jaz že komaj čakam ta tretji IUI, ker vsakič ko vidim kakšnega dojenčka, nosečko, igračko, dudo ali karkoli drugega povezanega z ali sem žalostna in se sprašujem, kdaj bom jaz na vrsti. Sva pa imela s plavalči čisto različne rezultate pri IUI-jih. Na prvem je bil rezultat nadpovprečen, na drugem pa na spodnji meji, da so še sploh naredili IUI, tako da ne vem, kaj naj si mislim. Je pa res, da je po prvem IUI-ju prišlo zelo stresno obdobje glede in sva oba veliko jokala in se sekirala.. No in rezultat je bil porazen. Trenutno sva glede tega kul. Bila sva na morju, kjer sva 100% uživala, zdaj imava takšne ali drugačne opravke, tako da na niti nimava časa študirati. Vidva sta že bila na morju?
|