curly
|
Hej hej. Sem mislila, da je tema že čisto zamrla. Torej, ja, verjetno pomeni, da imaš 4 postopke IUI in sicer, če jaz prav vem, CC pomeni Klomifen, vsaj na moji napotnici je tako pisalo, s tem da, jaz sem imela 2xIUI+CC in 1xIUI+nekaj (inj., mislim, da je pisalo, ampak se ne spomnim). Če si dobila recept za kakšne tablete, npr. Klomifen ali Femara, kot si omenjala (ti dve zdravili bi naj bili podobni), ga pojdi čim prej iskat, ker ko boš prvi dan M poklicala, ti bodo povedali, da moraš 5. dan cikla prit na UZ in nato ti bodo predpisali terapijo. Npr. jaz sem imela Klomifen od 5. do 9. dneva cilklusa, in sicer se pila 2 tableti na dan, torej 5 dni. Rezultat je bil, prvič 1x velik folikel, drugič pa kar dva. Vseeno nam ni uspelo zanosit, zato grem zdaj, ko se mi M vlije v naslednji postopek, in tokrat bom na inekcijah. Upam na več uspeha. Vso srečo ti želim, javi se še kaj, da bova skupaj klepetali v čakanju na postopek in potem še v čakanju na + oz. če te še kaj zanima, ti bom z veseljem odgovorila, če bom le znala. LP
|