|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo Julija
16.7.2012 16:17:27   
curly
tamalauser posted image user posted image user posted image
Drži se! Tudi jaz sem prepričana, da vama je namenjen še vsaj en user posted image !

(odgovor članu tamala86)
Neposredna povezava do sporočila: 226
16.7.2012 16:54:18   
ROXY_
Oj, punce, tudi mi pravkar iz dopusta, prebiram nič kaj vzpodbudne novice....user posted image user posted image user posted image
Objemčke za vse, ki vas je obiskala user posted image , hkrati držim pesti za vse , ki je ne pričakujeteuser posted image user posted image
pri nas nič novega, na morju fasala  hudo vnetje mehurja in ledvic, tako da s user posted image   v času O spet ni bilo ničuser posted image user posted image ..toliko o dopustniškem duhu..teče 16 krog...user posted image user posted image
user posted image sicer ne pričakujem 23.7.- da me dodate na seznam, verjetno se pa tako selim v avgust...depresija..še dobro da konec tedna pobegnemo spet na morje..

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 227
16.7.2012 19:11:04   
niinii
Ma tole je res ena katastrofa. Če gledamo za nazaj te k trenutno rojevajo, jih je en kup. Vsak mesec je manj rozik. Groza!
DOST TE MODRE BARVE!!
HOČMO PLUSKE!!!

:D

P.s. Mal mi dogaja, k mislim, da vem kaj pričakovat (sicer ne glede pluska, ampak neki drugega :D) Hihi. Povem, ko pridem z morja, če bo tko k mislim, da bo. :D

(odgovor članu ROXY_)
Neposredna povezava do sporočila: 228
16.7.2012 19:28:30   
Tippi
Jaz ta mesec ne delam več pluska user posted image Tako da me lahko črtate iz seznamčka. Bom pa se vpisala v avgust, ampak še ne vem kdaj. Še prej pa zaslužen krajši dopustek.

Pridružujem se svojim prehodnicam, da seznamček je res žalosten user posted image
Ampak ker ne obupamo kar tako, želim vsem veliko roza lulanja! user posted image

user posted image

(odgovor članu niinii)
Neposredna povezava do sporočila: 229
17.7.2012 6:45:38   
lidik
Kaj vam lahko malo pojamram. Pri nas bo zgleda spet vse narobe. user posted image Sem namreč naredila danes zjutraj test in je pokazal
plus (delala sem digitalni clearblue, tako da ni dileme, ali je črtica ali ne) ampak spet je nek izcedek tak rjavkast. In zdaj zbiram pogum, da pokličem svojega G, da mi pove, ali se to nakazuje na SS, ali je spet kakšna IMN. Pa sej ne vem več kaj si naj mislim. Očitno nam res ni več usojeno imeti še kakšnega user posted image in zgleda da bo naš "razgrajač" res edinček. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 230
17.7.2012 7:01:13   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: lidik

Kaj vam lahko malo pojamram. Pri nas bo zgleda spet vse narobe. user posted image Sem namreč naredila danes zjutraj test in je pokazal
plus (delala sem digitalni clearblue, tako da ni dileme, ali je črtica ali ne) ampak spet je nek izcedek tak rjavkast. In zdaj zbiram pogum, da pokličem svojega G, da mi pove, ali se to nakazuje na SS, ali je spet kakšna IMN. Pa sej ne vem več kaj si naj mislim. Očitno nam res ni več usojeno imeti še kakšnega user posted image in zgleda da bo naš "razgrajač" res edinček. user posted image user posted image user posted image

Ma ne no, tako v naprej razmišljat! Saj vem, da je po slabih izkušnjah to sila težko, ampak ni pa prav. Usmeri vse misli k pozitivnemu. Včasih pozitivna energija dela čudeže. No, vsaj jaz vanjo verjamem! Kot tudi verjamem, da bo tale nalulan plusek (čestitam iz srca! user posted image ) še eno najlepše darilo!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 231
17.7.2012 7:36:55   
LittleSun
lidik, da te malo potolažim...tudi jaz sem imela rjav izcedek, takoj po testu in imam doma 4 letnega škratauser posted image user posted image so sumili, da je šlo za pozno vgnezditev in je bilo potem vso nosečnost vse bp. Misli pozitivno in takoj sporoči. Mislim nate in ti pošiljam veliko dobre energije.

Pri meni se menda že nakazuje M, izcedek postaja vedno bolj rozast, ampak sem pričakovala in nisem niti malo žalostna. Naj samo čimprej priteče, da mi ne zmrda naslednjega cikla, ker grem potem v neplodnostno na pregled.
Tiste, ki ste že bile na prvem pregledu me zanima kako izgleda, ali se sam pogovarjaš in dopiš napotnice, ali ti že naredijo kak UZ??

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 232
17.7.2012 7:40:45   
lidik
Tippi in LittleSun hvala vama. Ja sej vem da moram ostati pozitivna. Sej bi rada, samo kaj ko me je strah, da bo potem razočaranje še večje. Upam, da tale izcedek res pomeni samo kakšen izcedek in da je vse ok, samo po drugi strani pa kr vidim njegov obraz ko bo rekel: takoj v bolnico !!!! Mah sej bomo videli. In zdaj bom nestrpna do bog ve kdaj, ker vprašnje, če bom katerega dobila pred enajsto (ko imajo uro za naročanje) na telefon. user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 233
17.7.2012 7:54:32   
Tippi

kr vidim njegov obraz ko bo rekel: takoj v bolnico !!!!

Da bi te človk kar po riti namlatil!! user posted image
A nismo rekli pozitivno??? No, mal pa žihr ubogaš user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 234
17.7.2012 7:56:56   
LittleSun
Pa grem v modro. Se je že prikazala. Vsaj zamujala ne bouser posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 235
17.7.2012 7:58:32   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

Super, saj to si čakala, a ne? user posted image Zdaj ne bo zbrke in zdaj bo vse rozano user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 236
17.7.2012 7:58:39   
lidik
ok ok Tippi sej ubogam no. Bom mislila pozitivno !!! user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 237
17.7.2012 7:59:46   
Tippi

Pridna user posted image Hej lidik, a si pozabila, da si pluska nalulala? Juhu!! user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 238
17.7.2012 8:03:04   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

Super, saj to si čakala, a ne? user posted image Zdaj ne bo zbrke in zdaj bo vse rozano user posted image

super ravno ni, je pa boljše da pride, kot da zamuja.

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 239
17.7.2012 8:03:41   
Tippi
LS no ja, saj to sem mislila user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 240
17.7.2012 8:10:50   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

Pridna user posted image Hej lidik, a si pozabila, da si pluska nalulala? Juhu!! user posted image

ne ne nisem pozabila. Se dobro spomnim. Še sliklala sem ga. user posted image Sam na jupi bom počakala da vidim kaj mi bo stric G povedal. Ampak itak bo vse ok.

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 241
17.7.2012 8:15:46   
lidik
LittleSun user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Naj bo tole zadnja za kar lep čas !!!!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 242
17.7.2012 8:19:22   
Tippi

ne ne nisem pozabila. Se dobro spomnim. Še sliklala sem ga. user posted image Sam na jupi bom počakala da vidim kaj mi bo stric G povedal. Ampak itak bo vse ok.

No, tačas bomo pa mi vpili jupi user posted image In tole, mi je blazno všeč. Seveda BO! user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 243
17.7.2012 8:45:13   
HeLenčica

Tiste, ki ste že bile na prvem pregledu me zanima kako izgleda, ali se sam pogovarjaš in dopiš napotnice, ali ti že naredijo kak UZ??

Najprej user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Na prvem pregledu se oba pogovorita z zdravnikom o tvojem in partnerjevem zdravstvenem stanju, prejšnjih nosečnostih, tvojih ciklusih ipd. Priporočam vama, da si kakršnakoli vprašanja napišeta na list, da ne pozabita vprašat. Tudi o izcedkih pred M mu ne pozabi povedat, meni so kar takoj določili diagnozo predmenstrualnih izcedkov. No in na podlagi tega bosta dobila napotnice: najbrž on za 2 spermiograma in androloga ti pa (sicer odvisno od tvoje "situacije") za laboratorij, kjer boš dala kri 2-4 dan ciklusa ter 20-22 (progesteron), pa hormone ščitnice in FSH, ultrazvok, mogoče boš dobila celo spremljanje ciklusa (kjer hodiš bolj pogosto na UZ-je, jaz tega nisem imela, spremljajo pa ovulacijo), no, ko bo to vse opravljeno (na žalost te moram opozoriti da računaj na nekaj mesecev, ker so spermiogrami navadno 2 meseca narazen) imata kontrolo z vsemi izvidi in potem se bodo odločili v kak postopek gresta. Upam da ti je to kaj pomagalo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 244
17.7.2012 8:59:25   
LittleSun
user posted image user posted image hvala stara moja user posted image user posted image

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 245
17.7.2012 11:24:08   
lidik
Evo končno dobila sestro pri mojem G, ki pravi, da moram govorit z zdravnikom, tako da moram ob 12-ih še enkrat poklicat. Tresem se pa ko šiba na vodi. Sej veste kako to zgleda, a ne?

Neposredna povezava do sporočila: 246
17.7.2012 11:35:29   
Žabica86
Hej punce! Sporočam samo, da vas zapuščam in se na žalost selim v nov mesec ! user posted image

Še naprej vam stiskam pesti !!!!user posted image user posted image user posted image

1 + 1 = 3

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 247
17.7.2012 11:48:57   
HeLenčica
Lidik, držim pesti! Itak da bo vse ok!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 248
17.7.2012 12:20:34   
lidik
HeLenčica hvala, bom rabla pestke še do jutri do 15.30 ko me je naročil na kontrolo, razen če se mi prej ne uliva in ne bodo močne bolečine. 

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 249
17.7.2012 12:21:41   
LittleSun

HeLenčica hvala, bom rabla pestke še do jutri do 15.30 ko me je naročil na kontrolo, razen če se mi prej ne uliva in ne bodo močne bolečine. 

močno jih stiskam!!! Vse bo dobro.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?