Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo Julija 16.7.2012 16:17:27
|
|
|
|
curly
|
tamala Drži se! Tudi jaz sem prepričana, da vama je namenjen še vsaj en !
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 16.7.2012 16:54:18
|
|
|
|
ROXY_
|
Oj, punce, tudi mi pravkar iz dopusta, prebiram nič kaj vzpodbudne novice.... Objemčke za vse, ki vas je obiskala , hkrati držim pesti za vse , ki je ne pričakujete pri nas nič novega, na morju fasala hudo vnetje mehurja in ledvic, tako da s v času O spet ni bilo nič ..toliko o dopustniškem duhu..teče 16 krog... sicer ne pričakujem 23.7.- da me dodate na seznam, verjetno se pa tako selim v avgust...depresija..še dobro da konec tedna pobegnemo spet na morje..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 16.7.2012 19:11:04
|
|
|
|
niinii
|
Ma tole je res ena katastrofa. Če gledamo za nazaj te k trenutno rojevajo, jih je en kup. Vsak mesec je manj rozik. Groza! DOST TE MODRE BARVE!! HOČMO PLUSKE!!! :D P.s. Mal mi dogaja, k mislim, da vem kaj pričakovat (sicer ne glede pluska, ampak neki drugega :D) Hihi. Povem, ko pridem z morja, če bo tko k mislim, da bo. :D
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 16.7.2012 19:28:30
|
|
|
|
Tippi
|
Jaz ta mesec ne delam več pluska Tako da me lahko črtate iz seznamčka. Bom pa se vpisala v avgust, ampak še ne vem kdaj. Še prej pa zaslužen krajši dopustek. Pridružujem se svojim prehodnicam, da seznamček je res žalosten Ampak ker ne obupamo kar tako, želim vsem veliko roza lulanja!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 17.7.2012 6:45:38
|
|
|
|
lidik
|
Kaj vam lahko malo pojamram. Pri nas bo zgleda spet vse narobe. Sem namreč naredila danes zjutraj test in je pokazal plus (delala sem digitalni clearblue, tako da ni dileme, ali je črtica ali ne) ampak spet je nek izcedek tak rjavkast. In zdaj zbiram pogum, da pokličem svojega G, da mi pove, ali se to nakazuje na SS, ali je spet kakšna IMN. Pa sej ne vem več kaj si naj mislim. Očitno nam res ni več usojeno imeti še kakšnega in zgleda da bo naš "razgrajač" res edinček.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 17.7.2012 7:01:13
|
|
|
|
Tippi
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik Kaj vam lahko malo pojamram. Pri nas bo zgleda spet vse narobe. Sem namreč naredila danes zjutraj test in je pokazal plus (delala sem digitalni clearblue, tako da ni dileme, ali je črtica ali ne) ampak spet je nek izcedek tak rjavkast. In zdaj zbiram pogum, da pokličem svojega G, da mi pove, ali se to nakazuje na SS, ali je spet kakšna IMN. Pa sej ne vem več kaj si naj mislim. Očitno nam res ni več usojeno imeti še kakšnega in zgleda da bo naš "razgrajač" res edinček. Ma ne no, tako v naprej razmišljat! Saj vem, da je po slabih izkušnjah to sila težko, ampak ni pa prav. Usmeri vse misli k pozitivnemu. Včasih pozitivna energija dela čudeže. No, vsaj jaz vanjo verjamem! Kot tudi verjamem, da bo tale nalulan plusek (čestitam iz srca! ) še eno najlepše darilo!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 17.7.2012 7:36:55
|
|
|
|
LittleSun
|
lidik, da te malo potolažim...tudi jaz sem imela rjav izcedek, takoj po testu in imam doma 4 letnega škrata so sumili, da je šlo za pozno vgnezditev in je bilo potem vso nosečnost vse bp. Misli pozitivno in takoj sporoči. Mislim nate in ti pošiljam veliko dobre energije. Pri meni se menda že nakazuje M, izcedek postaja vedno bolj rozast, ampak sem pričakovala in nisem niti malo žalostna. Naj samo čimprej priteče, da mi ne zmrda naslednjega cikla, ker grem potem v neplodnostno na pregled. Tiste, ki ste že bile na prvem pregledu me zanima kako izgleda, ali se sam pogovarjaš in dopiš napotnice, ali ti že naredijo kak UZ??
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 17.7.2012 7:40:45
|
|
|
|
lidik
|
Tippi in LittleSun hvala vama. Ja sej vem da moram ostati pozitivna. Sej bi rada, samo kaj ko me je strah, da bo potem razočaranje še večje. Upam, da tale izcedek res pomeni samo kakšen izcedek in da je vse ok, samo po drugi strani pa kr vidim njegov obraz ko bo rekel: takoj v bolnico !!!! Mah sej bomo videli. In zdaj bom nestrpna do bog ve kdaj, ker vprašnje, če bom katerega dobila pred enajsto (ko imajo uro za naročanje) na telefon.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 17.7.2012 7:54:32
|
|
|
|
Tippi
|
kr vidim njegov obraz ko bo rekel: takoj v bolnico !!!! Da bi te človk kar po riti namlatil!! A nismo rekli pozitivno??? No, mal pa žihr ubogaš
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 17.7.2012 7:56:56
|
|
|
|
LittleSun
|
Pa grem v modro. Se je že prikazala. Vsaj zamujala ne bo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 17.7.2012 7:58:32
|
|
|
|
Tippi
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun Pa grem v modro. Se je že prikazala. Vsaj zamujala ne bo Super, saj to si čakala, a ne? Zdaj ne bo zbrke in zdaj bo vse rozano
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 17.7.2012 7:58:39
|
|
|
|
lidik
|
ok ok Tippi sej ubogam no. Bom mislila pozitivno !!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 17.7.2012 7:59:46
|
|
|
|
Tippi
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik ok ok Tippi sej ubogam no. Bom mislila pozitivno !!! Pridna Hej lidik, a si pozabila, da si pluska nalulala? Juhu!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 17.7.2012 8:03:04
|
|
|
|
LittleSun
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tippi IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun Pa grem v modro. Se je že prikazala. Vsaj zamujala ne bo Super, saj to si čakala, a ne? Zdaj ne bo zbrke in zdaj bo vse rozano super ravno ni, je pa boljše da pride, kot da zamuja.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 17.7.2012 8:03:41
|
|
|
|
Tippi
|
LS no ja, saj to sem mislila
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 17.7.2012 8:10:50
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tippi IZVIRNO SPOROČILO: lidik ok ok Tippi sej ubogam no. Bom mislila pozitivno !!! Pridna Hej lidik, a si pozabila, da si pluska nalulala? Juhu!! ne ne nisem pozabila. Se dobro spomnim. Še sliklala sem ga. Sam na jupi bom počakala da vidim kaj mi bo stric G povedal. Ampak itak bo vse ok.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 17.7.2012 8:15:46
|
|
|
|
lidik
|
LittleSun Naj bo tole zadnja za kar lep čas !!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 17.7.2012 8:19:22
|
|
|
|
Tippi
|
ne ne nisem pozabila. Se dobro spomnim. Še sliklala sem ga. Sam na jupi bom počakala da vidim kaj mi bo stric G povedal. Ampak itak bo vse ok. No, tačas bomo pa mi vpili jupi In tole, mi je blazno všeč. Seveda BO!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 17.7.2012 8:45:13
|
|
|
|
HeLenčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun Tiste, ki ste že bile na prvem pregledu me zanima kako izgleda, ali se sam pogovarjaš in dopiš napotnice, ali ti že naredijo kak UZ?? Najprej . Na prvem pregledu se oba pogovorita z zdravnikom o tvojem in partnerjevem zdravstvenem stanju, prejšnjih nosečnostih, tvojih ciklusih ipd. Priporočam vama, da si kakršnakoli vprašanja napišeta na list, da ne pozabita vprašat. Tudi o izcedkih pred M mu ne pozabi povedat, meni so kar takoj določili diagnozo predmenstrualnih izcedkov. No in na podlagi tega bosta dobila napotnice: najbrž on za 2 spermiograma in androloga ti pa (sicer odvisno od tvoje "situacije") za laboratorij, kjer boš dala kri 2-4 dan ciklusa ter 20-22 (progesteron), pa hormone ščitnice in FSH, ultrazvok, mogoče boš dobila celo spremljanje ciklusa (kjer hodiš bolj pogosto na UZ-je, jaz tega nisem imela, spremljajo pa ovulacijo), no, ko bo to vse opravljeno (na žalost te moram opozoriti da računaj na nekaj mesecev, ker so spermiogrami navadno 2 meseca narazen) imata kontrolo z vsemi izvidi in potem se bodo odločili v kak postopek gresta. Upam da ti je to kaj pomagalo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 17.7.2012 8:59:25
|
|
|
|
LittleSun
|
hvala stara moja
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 17.7.2012 11:24:08
|
|
|
|
lidik
|
Evo končno dobila sestro pri mojem G, ki pravi, da moram govorit z zdravnikom, tako da moram ob 12-ih še enkrat poklicat. Tresem se pa ko šiba na vodi. Sej veste kako to zgleda, a ne?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 17.7.2012 11:35:29
|
|
|
|
Žabica86
|
Hej punce! Sporočam samo, da vas zapuščam in se na žalost selim v nov mesec ! Še naprej vam stiskam pesti !!!!
|
|
RE: II pričakujemo Julija 17.7.2012 11:48:57
|
|
|
|
HeLenčica
|
Lidik, držim pesti! Itak da bo vse ok!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 17.7.2012 12:20:34
|
|
|
|
lidik
|
HeLenčica hvala, bom rabla pestke še do jutri do 15.30 ko me je naročil na kontrolo, razen če se mi prej ne uliva in ne bodo močne bolečine.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 17.7.2012 12:21:41
|
|
|
|
LittleSun
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik HeLenčica hvala, bom rabla pestke še do jutri do 15.30 ko me je naročil na kontrolo, razen če se mi prej ne uliva in ne bodo močne bolečine. močno jih stiskam!!! Vse bo dobro.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?