Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo Julija 12.7.2012 9:57:31
|
|
|
|
lidik
|
aja ups, curly sem mislila še tebi napisat - ne jaz še nisem naročala na tej strani, sem pa že gledala. Jaz sem sicer imela v mislih, da bi kr tisto kombinacijo naročila, samo še kr odlašam.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 12.7.2012 10:01:06
|
|
|
|
Sa.je
|
Hei drage moje babike! Po dolgem času se vam spet malo oglašam. Kako ste kaj? Ste že bile kaj na dopustu? Pri meni je noro - vs lužbi nadomeščam in že 14 dni delam po cele dni ko zmešana sem že čisto fertik no še jutri, potem pa pride sodelavka nazaj. Kar je pa najboljše, da še naslednji teden delam, potem pa končno moj težko zaslužen dopust končno malo morja, sonca, plaže, odklop,...stran od vseh, sama z mojim dragim, v najinem šotorčku...kaj češ lepšega Naj vam povem, da sem prejšnji petek imela pregled v Leonišču - 3d ultrazvok in so mi potrdili pregrado v maternici - 13 mm pravijo, da je po vsej vrjetnosti ona kriva za SS in za nezanositev in, da veliko žensk po odstanitvi hitro zanosi. Avgusta med M moram poklicat, da se prijavim na HCS OP, do takrat pa mi odsvetujejo zanostitev. Zdaj imava do operacije "pavzo" od delanja , kar - vam čisto po pravici povem - popolnoma paše. Po operaciji pa štartamo na novo in greva v 1. krog delanja na Kako ste kaj ostale? LS, Curly, Oreh??? Uživajte!!!! pa čiveč
|
|
RE: II pričakujemo Julija 12.7.2012 12:35:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Še ena ki je ne pričakuje julija....nekje od 22-30.7 bi morala pridet......upamo da je ne bo bom pa ostala zaenkrat anonimna l.p anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 13.7.2012 9:14:40
|
|
|
|
Shana86
|
me je presenetila par dni prezgodaj... Prosim pobarvajte me modro, se selim v avgust... Tukaj pa me dodajte med navijačiče, da bo čim več pluskov!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 13.7.2012 9:49:00
|
|
|
|
mamica deklicam
|
shana86 . Navijam, da avgusta zagledaš tiste
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 13.7.2012 13:02:31
|
|
|
|
Shana86
|
Hvala*** Saj ne vem, kaj naj si mislim - bila je ena kapljica, zdaj pa nič To se mi je že enkrat zgodilo, tako da pričakujem, da se čez tri dni ulije. Kakorkoli, še vedno navijam za vse!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 13.7.2012 13:03:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shana86 Hvala*** Saj ne vem, kaj naj si mislim - bila je ena kapljica, zdaj pa nič To se mi je že enkrat zgodilo, tako da pričakujem, da se čez tri dni ulije. Kakorkoli, še vedno navijam za vse! Mogoče je vgnezditvena krvavitev
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 13.7.2012 13:14:58
|
|
|
|
Shana86
|
Hvala za upanje, ampak takole sem se enkrat že fajn nategnila :) In potem sem bila še bolj razočarana... Če se do nedelje ne znormalizira, naredim test. Sporočim ;)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 13.7.2012 15:07:39
|
|
|
|
mamica deklicam
|
Tako se je meni tudi že nekajkarat zgodilo. Malo kapljic, da si najprej razočaran, nato se tolažiš, mogoče je pa vgnezditev. Kako je potem še večje razočaranje ko pride Ti (shana86) počakaj nekaj dni, nato pa kakor si rekla. Če se v tem času ne ulije, naredi test. Vseeno ti želim da zagledaš tisti
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 14.7.2012 9:34:44
|
|
|
|
MajaJulija
|
Jst sem se že preselila, se vidimo avgusta!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 14.7.2012 14:32:28
|
|
|
|
tana01
|
Pozdravljene! Pred kratkim sem se vrnila z dopusta, kjer me je obiskala . Po prenehanju jemanja kt je trajal prvi ciklus 28 dni. Super bi bilo, da tako tudi ostane - prej so bili ciklusi daljši (33-35 dni). Je bla pa malo čudna menstruacija, taka vodena...mogoče zaradi hormonskih sprememb, ne vem. Amapk sem bla tako jezna nase!!! Sem si rekla, da ne bom skozi analizirala, secirala občutke in spremembe do previdene M in TOČNO TO sem delala. Po eni strani je zanimivo, ker je tudi to po svoje lepo obdobje, ampak utrujajočeeeee. Čestitam nosečki in vsem, ki čakate na želm, da se vam uresniči želja , jaz pa na novo temo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 14.7.2012 18:27:34
|
|
|
|
Anonimen
|
js se tukaj poslavljam in selim v avgust, obarvajte me modro nova anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 14.7.2012 19:34:35
|
|
|
|
niinii
|
Pozdravljene! Mene ponovno daje utrujenost, bi samo spala, zgleda že kr ritual kak teden pred prihodom . Pa zadnje 2 dni me ful špika v levem jajčniku. Upam, da čimprej mine. Joj kje je še petek, ko upam, da je ne bo, da bo šlo morje brez rdečih dodatkov čez ;) Pa punce no kje je kej roza barve. Modre je že zmanjkalo ;)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 15.7.2012 18:56:49
|
|
|
|
Anonimen
|
tudi moja je prišla... anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 15.7.2012 19:21:20
|
|
|
|
Shana86
|
Tudi moja se je odločila primerno uliti... Srečno, punce!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 15.7.2012 19:46:12
|
|
|
|
mamica deklicam
|
meni se sedaj dogaja isto kot se je shani86 par dni nazaj. V noči iz petka na soboto sem imela krče, nato ni bilo nič. Danes zjutraj malo kapljic krvi, ki je bila rjava. No nato pa nič več. Premišljujem ali naj jurti zjutraj delam test, ker naj bi jo dobila 14.7., torej bo že zamujala 2 dni. Ali naj še čakam? Pa jutri gremo ravno na morje za en teden. Res ne bo luštno, da jo ravno zdajle dobim.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 16.7.2012 8:04:28
|
|
|
|
LittleSun
|
Dobro jutro babike. Še 3 dni do moje . Zgleda da bo kar prišla, me že muči PMS. Naslednji mesec pa tako pregled v neplodnostni. Stiskam pestke za pluske, kje ste nosečke??
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 16.7.2012 8:35:53
|
|
|
|
niinii
|
Jutro LS. Joj kje je šele petek, čeprav mam filing, da tudi pr meni nič ne bo. Sam zanimivo mi je, ker ponavadi dobim mozolje tik pred , zdele se mi pa kr vlečejo še od prejšnje. Pa skos me neki špika. Sam res no, kje so pluski???
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 16.7.2012 10:25:01
|
|
|
|
lidik
|
mislim da boste mene tudi kmalu lahko obarvale modro, ker se mislim da že počasi najavlja.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 16.7.2012 13:50:08
|
|
|
|
Anonimen
|
tudi mene v modro je prišla že 3 dni prej anonimna
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.7.2012 14:05:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 16.7.2012 14:07:41
|
|
|
|
curly
|
Če pa to ni najbolj žalosten mesec do zdaj. Vsem, ki ste dobile pošiljam . Počasi mi bo zmanjkalo objemčkov pa tudi tolažilnih besed. Ne vem več, kaj napisat, da bi vas potolažila. Vse se mi zdi že tako zlajnano. Prav grozno je, da se ene in iste selimo iz meseca v mesec. Pa so rekli, da so poletni meseci "bolj uspešni". LS zadnje čase si bolj redkobesedna. Te pogrešam, veš? Vseeno stiskam pesti, da nimaš PMS ampak, da si , bi ti iskreno privoščila, kot vsem ostalim, ki se selite z nami iz meseca v mesec. Ko pridem z morja, zahtevam, da si ! Mi smo v redu. O je mimo, zdaj pa čičaj in čakaj. Počasi že pričakujem boleče prsi, kot vedno po O. Jutri greva na morje. Upam, da ostaneva vsaj 10 dni, da mi potem doma ne bo treba gledati na koledar in računati, kdaj bi naj prišla M - no, saj to mi ni treba, še predobro vem, ampak mi bo lažje počakati na morju (BREZ TESTOV), kot pa doma s polnim predalom testov. NAVODILO ZA VSE TISTE, KI ŠE NISTE DOBILE : DA STE MI VSE NOSEČE IN ROZA POBARVANE, KO PRIDEM DOMOV! Čirule čarule, hokus pokus, naj se vse pobarva ROOOOOZAAAAAAAA!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 16.7.2012 14:31:15
|
|
|
|
LittleSun
|
curly iskreno ti povem, da sem obupala, tako da se zato tako malo javljam. Čakam kaj bodo povedali na neplodnostni, do takrat sem pa čisto brez pričakovanj. stiskam pestke za vas in močno navijam
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 16.7.2012 14:48:28
|
|
|
|
curly
|
LS, jaz vseeno navijam. Dokler se ne ulije tako ali drugače ne moreš vedeti! Na neplodnostni so ful prijazni. Mogoče se pa kaj srečava tam. Jaz grem konec meseca verjetno na UZ za novi IUI. No, saj bova na vezi.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Julija 16.7.2012 15:07:26
|
|
|
|
tamala86
|
Čao! Sem prišla šele dobro z morja, tako da vam rezultat svojega testa povem šele zdaj. Rezultat mojega 1. IVF je: 3 celice, 2 zarodka, 1 vstavili, 1 ni preživel in ga niso zamrznili. Test sem delala 3.7. in je bil negativen.:( Najin prvi postopek torej ni bil uspešen, pa tudi zamrznenčkov nimava, tako da morava sedaj čakat 3 mesece na novi poskus.:( Sedaj sem že kar ok, sam je bilo pa kar hudo, sem bila prepričana da bo uspelo. Torej najina želja po še enem dojenčku se ni uresničila. :( Verjamem, da nama bo enkrat uspelo! Vsem vam želim da čimprej zagledate +! Veliko roza pozdravčkov!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?