|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo Julija
12.7.2012 9:57:31   
lidik
aja ups, curly sem mislila še tebi napisat - ne jaz še nisem naročala na tej strani, sem pa že gledala. Jaz sem sicer imela v mislih, da bi kr tisto kombinacijo naročila, samo še kr odlašam. 

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 201
12.7.2012 10:01:06   
Sa.je
Hei drage moje babike!

Po dolgem času se vam spet malo oglašam.
Kako ste kaj? Ste že bile kaj na dopustu?

Pri meni je noro - vs lužbi nadomeščam in že 14 dni delam po cele dni ko zmešana user posted image sem že čisto fertik user posted image
no še jutri, potem pa pride sodelavka nazaj. Kar je pa najboljše, da še naslednji teden delam, potem pa končno moj težko zaslužen dopust user posted image user posted image user posted image
končno malo morja, sonca, plaže, odklop,...stran od vseh, sama z mojim dragim, v najinem šotorčku...kaj češ lepšega user posted image
Naj vam povem, da sem prejšnji petek imela pregled v Leonišču - 3d ultrazvok in so mi potrdili pregrado v maternici - 13 mm
pravijo, da je po vsej vrjetnosti ona kriva za SS in za nezanositev in, da veliko žensk po odstanitvi hitro zanosi.
Avgusta med M moram poklicat, da se prijavim na HCS OP, do takrat pa mi odsvetujejo zanostitev. Zdaj imava do operacije "pavzo" od delanja user posted image , kar - vam čisto po pravici povem - popolnoma paše. Po operaciji pa štartamo na novo in greva v 1. krog delanja na user posted image

Kako ste kaj ostale? LS, Curly, Oreh???

Uživajte!!!!
pa čiveč user posted image user posted image

čakamo na magični + :)

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 202
12.7.2012 12:35:43   
Anonimen
Še ena ki je ne pričakuje julija....nekje od 22-30.7 bi morala pridet......upamo da je ne bo user posted image

bom pa ostala zaenkrat anonimna user posted image

l.p
anonimna user posted image

(odgovor članu Sa.je)
  Neposredna povezava do sporočila: 203
13.7.2012 9:14:40   
Shana86
user posted image me je presenetila par dni prezgodaj... user posted image Prosim pobarvajte me modro, se selim v avgust... Tukaj pa me dodajte med navijačiče, da bo čim več pluskov! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 204
13.7.2012 9:49:00   
mamica deklicam
shana86 user posted image . Navijam, da avgusta zagledaš tiste user posted image

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 205
13.7.2012 13:02:31   
Shana86
Hvala*** Saj ne vem, kaj naj si mislim - bila je ena kapljica, zdaj pa nič user posted image To se mi je že enkrat zgodilo, tako da pričakujem, da se čez tri dni ulije. Kakorkoli, še vedno navijam za vse! user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 206
13.7.2012 13:03:15   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Shana86

Hvala*** Saj ne vem, kaj naj si mislim - bila je ena kapljica, zdaj pa nič user posted image To se mi je že enkrat zgodilo, tako da pričakujem, da se čez tri dni ulije. Kakorkoli, še vedno navijam za vse! user posted image

Mogoče je vgnezditvena krvavitev user posted image

(odgovor članu Shana86)
  Neposredna povezava do sporočila: 207
13.7.2012 13:14:58   
Shana86
Hvala za upanje, ampak takole sem se enkrat že fajn nategnila :) In potem sem bila še bolj razočarana... Če se do nedelje ne znormalizira, naredim test. Sporočim ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 208
13.7.2012 15:07:39   
mamica deklicam
Tako se je meni tudi že nekajkarat zgodilo. Malo kapljic, da si najprej razočaran, nato se tolažiš, mogoče je pa vgnezditev. Kako je potem še večje razočaranje ko prideuser posted image

Ti (shana86) počakaj nekaj dni, nato pa kakor si rekla. Če se v tem času ne ulije, naredi test. Vseeno ti želim da zagledaš tisti user posted image

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 209
14.7.2012 9:34:44   
MajaJulija
Jst sem se že preselila, se vidimo avgusta!

Neposredna povezava do sporočila: 210
14.7.2012 14:32:28   
tana01
Pozdravljene! Pred kratkim sem se vrnila z dopusta, kjer me je obiskala user posted image . Po prenehanju jemanja kt je trajal prvi ciklus 28 dni. Super bi bilo, da tako tudi ostane - prej so bili ciklusi daljši (33-35 dni). Je bla pa malo čudna menstruacija, taka vodena...mogoče zaradi hormonskih sprememb, ne vem.

Amapk sem bla tako jezna nase!!! Sem si rekla, da ne bom skozi analizirala, secirala občutke in spremembe do previdene M in TOČNO TO sem delala. Po eni strani je zanimivo, ker je tudi to po svoje lepo obdobje, ampak utrujajočeeeee.

Čestitam nosečki in vsem, ki čakate na user posted image želm, da se vam uresniči želja user posted image , jaz pa user posted image na novo temo.

(odgovor članu MajaJulija)
Neposredna povezava do sporočila: 211
14.7.2012 18:27:34   
Anonimen
js se tukaj poslavljam in selim v avgust, obarvajte me modro user posted image

nova anonimna

(odgovor članu tana01)
  Neposredna povezava do sporočila: 212
14.7.2012 19:34:35   
niinii
Pozdravljene!

Mene ponovno daje utrujenost, bi samo spala, zgleda že kr ritual kak teden pred prihodom user posted image . Pa zadnje 2 dni me ful špika v levem jajčniku. Upam, da čimprej mine. Joj kje je še petek, ko upam, da je ne bo, da bo šlo morje brez rdečih dodatkov čez ;)

Pa punce no kje je kej roza barve. Modre je že zmanjkalo ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 213
15.7.2012 18:56:49   
Anonimen
tudi moja user posted image je prišla...

anonimnauser posted image

(odgovor članu niinii)
  Neposredna povezava do sporočila: 214
15.7.2012 19:21:20   
Shana86
Tudi moja user posted image se je odločila primerno uliti... user posted image Srečno, punce!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 215
15.7.2012 19:46:12   
mamica deklicam
meni se sedaj dogaja isto kot se je shani86 par dni nazaj.

V noči iz petka na soboto sem imela krče, nato ni bilo nič. Danes zjutraj malo kapljic krvi, ki je bila rjava. No nato pa nič več. Premišljujem ali naj jurti zjutraj delam test, ker user posted image naj bi jo dobila 14.7., torej bo že zamujala 2 dni. Ali naj še čakam?

Pa jutri gremo ravno na morje za en teden. Res ne bo luštno, da jo ravno zdajle dobim.

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 216
16.7.2012 8:04:28   
LittleSun
Dobro jutro babike. Še 3 dni do moje user posted image . Zgleda da bo kar prišla, me že muči PMS. Naslednji mesec pa tako pregled v neplodnostni. Stiskam pestke za pluske, kje ste nosečke??user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 217
16.7.2012 8:35:53   
niinii
Jutro LS.

Joj kje je šele petek, čeprav mam filing, da tudi pr meni nič ne bo. Sam zanimivo mi je, ker ponavadi dobim mozolje tik pred user posted image , zdele se mi pa kr vlečejo še od prejšnje. Pa skos me neki špika.

Sam res no, kje so pluski???

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 218
16.7.2012 10:25:01   
lidik
mislim da boste mene tudi kmalu lahko obarvale modro, ker se mislim da že počasi najavlja. user posted image

(odgovor članu niinii)
Neposredna povezava do sporočila: 219
16.7.2012 13:50:08   
Anonimen
tudi mene v modro je prišla že 3 dni prej user posted image

anonimna user posted image

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 220
   [Brisano sporočilo]
16.7.2012 14:05:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 221
16.7.2012 14:07:41   
curly
user posted image user posted image user posted image
Če pa to ni najbolj žalosten mesec do zdaj. user posted image
Vsem, ki ste dobile user posted image pošiljam user posted image . Počasi mi bo zmanjkalo objemčkov pa tudi tolažilnih besed.user posted image Ne vem več, kaj napisat, da bi vas potolažila. Vse se mi zdi že tako zlajnano. Prav grozno je, da se ene in iste selimo iz meseca v mesec. Pa so rekli, da so poletni meseci "bolj uspešni". user posted image
LS zadnje čase si bolj redkobesedna. user posted image Te pogrešam, veš? Vseeno stiskam pesti, da nimaš PMS ampak, da si user posted image , bi ti iskreno privoščila, kot vsem ostalim, ki se selite z nami iz meseca v mesec. Ko pridem z morja, zahtevam, da si user posted image ! user posted image
Mi smo v redu. O je mimo, zdaj pa čičaj in čakaj. Počasi že pričakujem boleče prsi, kot vedno po O. Jutri greva na morje. Upam, da ostaneva vsaj 10 dni, da mi potem doma ne bo treba gledati na koledar in računati, kdaj bi naj prišla M - no, saj to mi ni treba, še predobro vem, ampak mi bo lažje počakati na morju (BREZ TESTOV), kot pa doma s polnim predalom testov. user posted image

NAVODILO ZA VSE TISTE, KI ŠE NISTE DOBILE user posted image : DA STE MI VSE NOSEČE IN ROZA POBARVANE, KO PRIDEM DOMOV!
Čirule čarule, hokus pokus, naj se vse pobarva ROOOOOZAAAAAAAA!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 222
16.7.2012 14:31:15   
LittleSun
curly iskreno ti povem, da sem obupala, tako da se zato tako malo javljam. Čakam kaj bodo povedali na neplodnostni, do takrat sem pa čisto brez pričakovanj. stiskam pestke za vas in močno navijam user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 223
16.7.2012 14:48:28   
curly
LS, jaz vseeno navijam. Dokler se ne ulije tako ali drugače ne moreš vedeti! user posted image
Na neplodnostni so ful prijazni. Mogoče se pa kaj srečava tam. user posted image
Jaz grem konec meseca verjetno na UZ za novi IUI. No, saj bova na vezi.user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 224
16.7.2012 15:07:26   
tamala86
Čao!

Sem prišla šele dobro z morja, tako da vam rezultat svojega testa povem šele zdaj. Rezultat mojega 1. IVF je: 3 celice, 2 zarodka, 1 vstavili, 1 ni preživel in ga niso zamrznili. Test sem delala 3.7. in je bil negativen.:( Najin prvi postopek torej ni bil uspešen, pa tudi zamrznenčkov nimava, tako da morava sedaj čakat 3 mesece na novi poskus.:( Sedaj sem že kar ok, sam je bilo pa kar hudo, sem bila prepričana da bo uspelo. Torej najina želja po še enem dojenčku se ni uresničila. :( Verjamem, da nama bo enkrat uspelo!
Vsem vam želim da čimprej zagledate +!
Veliko roza pozdravčkov!

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?