issa_
|
dan!! vintage- ko je tak vroče smo mi pač notri, če je možnost si pa najdemo kakšno senko in na koci( dekici- kakk pač kje rečejo) posedimo in se igramo,...čakam da mi moj dragi KONČNO pripelje že enkrat ta senčnik pol bomo lahko tudi zunaj bazenčkali, ker mamo dolgo sonce in pol mam občutek da smo res skos notri,.. kaj delamo?? igramo se, včasih se mi takooo ne da, pa dam na youtubu te otroške pesmice pa mali pleše, ploska, cvili, pa se pol posledično tudi sam zamoti,..ko se naveliča pa si spet hitro kaj drugega izmislimo,..mi večji pomaga pri tem, smao morem pač pazit da ni predivji za manjšega... glej tudi midva se nisva dojila, pa ni takšne težave.. se moj mali me tudi ne potrebuje in išče skos,..ko je lakota te je mami dobra, drugače pa ni neke hude potrebe po njej,..no ko pade ali ko je strašno zaspan, te tudi mamo rabi.. valda da si utrujena, če imaš še en izpit za naredit, pa se učiš, pa bi rada da je vse porihtano, da vse štima, pa pol še tamala,..vse so nekje neke meje naših moči, to je čisto normalno!! zdaj za tamalo,če imaš takšen občutek da nista tako močno povezani, pa poskusi to vez vzpostavit,nikoli ni prepozno za to,....začnita s kako igrco,.najraj imajo itak ku-ku, pa kakšne grimase zraven poki,.nevem pokri se s kakšno brisačo pa jo pokliči, pol pa hitro dol povleci, pa reči (nevem,recimo) baaa..bodi vesela in se smej,..pa boš vidla kakšen bo odziv.. poskusita,.. se to ne rabiš počet cel dan,..kakih 5 do 10 min odvisno kak hiter se naveliča,... pol igra biba leze, in jo še malo požgečkaš zraven,.. preden zaspi, ko so že tako ali tako v takšnem nežnem stanju, si jo lahko daš malo na posteljo ali kavč (kako pač imate) pa jo pocartaš,.. ko si s tamalo preden zaspi, poskusi ostalo odklopit, takrat nisi žena, gospodinja, študentka, nisi žalostna, jezna, napeta, živčna, slabe volje... takrat si samo mamica ki imaš ob sebi najlepšje bitje ki ga kot človek lahko imaš,.. takrat si srečna, vesela, čustvena in nežna!!! se veš da smo tu, če bo kriza,..da se lahko skašljaš in malo potarnaš.. ni panike!! če ti bo kdaj taka huda kriza, pa dopusti malo tej slabi energiji da ven vdari,..zjoči se,..pol pa globoko vdihni, pomisli da bo še vse dobro in da ni potrebe toliko slabe volje,.ni dobro da vse vase držiš, ker pol bo samo slabše.... .vem da se bo full butasto to bralo, ampak verjemi mi miganje strašno pomaga proti slabi energiji in stresom,..če druga ne si muziko prižgi in migaj, na začetku bo totalnoma noro,smotano, butasto ampak po pol urcah se boš bolje počutila,..pa še mali bo smešno kaj to mami dela... drugače pa kaj naj rečem, pomagajo pogovori,..pač komu lahko zaupaš in se pri njem izkašljaš,.. drugače pa smo me tu, da beremo in pišemo, ne?
|