issa_
|
dan!!! no ok je že skor večer..hehhee,..malim se igra, večji večerja, pa mam malo časa da hitro vas prečekiram.. mi smo še kar brez zob, hehe, pa smo že konkretno zakorakali v 8m,..počasi bom razmišljala o kakih državnih na posojo, dokler te nebodo prišli stalni,..hahahaha,.... tako, pri nas čisto nič novega,..hm ne, lažem, danes mi že cel dan ploska mali,..se nevem kaj sem mu naredila, ampak mu je te že všeč,.. prav smešen je,..sem ga htela posnet, ker ati vse zamuja ko dela, pa vsakič ko vidi telefon ali kamero takoj neha,..hahaha,..nevem no, se očitno nena rad fotografira/pozira,.. ,.. sem pa opazila da očitno našemu pikecu nena odgovarjajo, te kašice ko se z vodo mešajo,..vsakič ko je zvečer ali čez dan, se mu naslednji dan pojavijo pikice/ izpuščajčki na ritki,.. ker smo bli prej par dni brez, sem mu skos neki drugega dajala pa je blo vse ok, včeraj pa sem mu spet eno tako od babylove dala, pa so spet na ritki,...ker kaj novega nismo nič dajali? ali kaj drugega bi še lahko blo?? se vam je zgodilo kdaj, da ste med sprehodom slučajno pogledali na tla in vidle 4peresno deteljico? to se je meni danes, ko sem šla po večjega v vrtec,..uf,..tak po naključju,..upam da bom mela kaj sreče,..sem jo utrgala...... touch- saj iz takih štosov se učijo,..naš na že pomaha nazaj,..samo namest papa, se dere baba,..hahahaha..edino ko je full lačen se dere AAAAAAAAAAmmmmm,..ker skos ko se spravljamo h kosilu,večerji,zajterku,...sem vedno parvla am am gremo jest,..to je edino,..mogoče ve kaj to pomeni,mogoče pa ne,..glede na to da je čist vzhičen ko vidi da mam njegpv krožnik v roki in da grem po slinček, mogoče ve tudi to,..no se nevem,..hehehe......... uf ja avtosedeži,..če češ kvaliteto plačaš firmo,..samo nikoli pa neveč če je res tako kvaliteten kot promovirajo,..jaz pač nimam drugih možnosti in sem vzela kar tistega ki so ga meli moji doma od mojega večjega,..sicer bi ga kupli tudi novega in enaki model,.. ampak smo kar razmišljala kje boma zato pač malo zategnila...zdaj naj pa še kaže da nam bo avto crkno,.. o jej ene tašče so pa ultra občutljive,... kaj one so mele tudi take tašče?? ne razumem, jaz vem da taka ziher nebom,.................... medika12- zdaj pač malo opazuj, da vidiš če bo mela kaj,... upam pa da ne,...če rada pije,..glede na to da ene so dale že veliko prej (prebrala na fb),..se veš vsaka mama za svojga najbolj ve,... samo v posvetovalnici tega ne omeni.... tak zdaj pa grem počasi otroke v poslo spravit,...pol pa jaz malo spočit,.mojega tak spet pozno nebo,..sem že omenla da vem kako se počutijo matere samohranilke,...jao kapo jim dol če majo tri ali več otrok in za vse same!!!!!!!! lp
|