|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki 2012
16.6.2012 14:11:42   
beti 1
IZVIRNO SPOROČILO: pinia30

Punce kako naj zberem prvo flaško? Že pred meseci so me namreč spraševali, če mali dam tudi kakšen čaj ali vodo...in glede na to, da prihajajo vroči dnevi, ko bodo potrebe po hidraciji večje, bi ji ponudila vodo/čaj po flaški. Saj morda bi vztrajala po žlički (probala včeraj) in s tem naredila uvod v GH...pa vseeno bi bila flaška bolj enostavna user posted image .

Hmm, to vprašanje nima enostavnega ali enoznačnega odgovora. Se strinjem z Lilly, tudi jaz ti ne-bi svetovala nakupa običajnega cuclja, ampak katerega od lončkov, ki imajo nastavek za pitje. Moj mlajši je sicer od tretjega pa do sedmega meseca pil edino iz običajne plastične stekleničke s tistim izvlečnim pokrovčkom (ala Radenska), sva pa zato rabila slinček. Starejši se je hitro navadil an magični lonček, potem po 1 letu pa je po cuclju zvečer pil mleko s čokolinom. Problem navadnih plastičnih stekleničk je, da so večinoma iz plastike, ki po prvi uporabi začne spuščati strupene snovi, sploh če jo pereš s toplo vodo in detergenti.

(odgovor članu pinia30)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
16.6.2012 22:41:38   
pinia30
LILI 32 in BETI 1 hvala za hiter nasvet user posted image user posted image ...takoj v ponedeljek grem po prvi magični lonček user posted image .
Priznam, da sem ga gledala, nisem pa vedela ali bo to 5 mesečnici potegnilo...flaš je pa ko boga in hvala bogu, da mi ne bo potrebno zbirat tistih cuclovuser posted image
Poročam kakšen bo odzivuser posted image .

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
17.6.2012 8:33:10   
vijolica2

IZVIRNO SPOROČILO: pinia30

LILI 32 in BETI 1 hvala za hiter nasvet user posted image user posted image ...takoj v ponedeljek grem po prvi magični lonček user posted image .
Priznam, da sem ga gledala, nisem pa vedela ali bo to 5 mesečnici potegnilo...flaš je pa ko boga in hvala bogu, da mi ne bo potrebno zbirat tistih cuclovuser posted image
Poročam kakšen bo odzivuser posted image .

Jaz imam podoben lonček, ki sem ga kupila v Ikei...samo ima trdi tulec. A je takšen tudi dober? Mu bom probala dati, ker si flaško že sam drži.

(odgovor članu pinia30)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
17.6.2012 12:30:12   
beti 1
Vijolica:  način pitja je isti, če mu bo potegnilo, da mora povleč, bo tudi iz tistega pil. Prednost (in lahko hkrati slabost) tistih z mehkim nastavkom je, da jih lahko uporablja tudi za grizenje. Za aventov lonček vem, da daš lahko dol del ventilčka in potem samo ven teče, da pogrunta, da je not za pit, pa daš potem nazaj. Za druge pa ne vem, kako majo to narejeno.
Je pa pri vseh lončkih ki imajo te kako ventile treba naštudirat, če in kako se dajo podret, ker jih ej treba res fajn sčistit, ker se če -ne sploh poleti zelo hitro kaj notri zaredi po raznih vogalčkih ipd.

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
17.6.2012 13:04:28   
pinia30
Evola že imamo aventovega in mali je kar zanimivo...povleče pa itak še neuser posted image . Bom probala torej 'tisto nekaj' odstranit, da bo bolj teklo in da pikica vidi, da je v tem lončku 'pupa'.user posted image user posted image

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
17.6.2012 13:11:39   
kimica86
IZVIRNO SPOROČILO: lily32

Res znajo presenetit in v takih situacijah, ko pričakujemo, da bodo sitni, potem niti niso.
V restavraciji vprašaj, ali imajo mogoče kakšno sobo, kamor bi se lahko umaknili za previjanje ali bolj umirjeno hranjenje, mogoče bi lahko kakšno sobo celo najeli, da bi otroci tam spali. Mi smo za najino poroko organizirali večerjo v hotelu ravno zato, ker je bilo na poroki 6 malih otrok in so se mamice po potrebi umaknile v sobo.

Bom kar vprašala, če imajo kašen prostor, da jo v miru nahranim, ker, če ne jo vse drugo zanima, samo flaška ne (kljub lakoti) user posted image user posted image

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
17.6.2012 19:38:16   
pinia30
Malčica je poštekala kako se pije iz lončkauser posted image user posted image user posted image ...mami čist ponosna user posted image user posted image .
Res pa je, da ni ravno nekaj navdušena nad vodo...mamino mleko ji bolj tekne user posted image user posted image .

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
17.6.2012 19:54:42   
vijolica2
Pozdravljene....

Kako ve oblečete svoje user posted image za spati? Glede na to da je vroče?

(odgovor članu pinia30)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
17.6.2012 21:46:21   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: vijolica2

Kako ve oblečete svoje user posted image za spati? Glede na to da je vroče?

Ne vem kako vroče je pri vas... Pri nas danes fullll in jo imam v pižami s kratkimi rokavi in hlačami. Tista iz enega dela. Če bo jutri res 38, pa bo menda samo plenica in majčka s kratkimi rokavčki.
Doma sem jo imela v taki z dolgimi rokavi in hlačkami brez bodija in nogavic spodaj...

Aja,so pocenili net za tukaj in smo nepričakovano priklopljeni.user posted image Saj bi lahko šla na zastojn v marino, a mi ni poleg vsega še prenosnega r. za vlačit s seboj...

Neposredna povezava do sporočila: 2709
17.6.2012 21:50:53   
trnuljčica
Aja naša mala gre že naprej. user posted image
Prvi je bil po reglcih. Najprej je sedel.

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
18.6.2012 7:56:55   
vijolica2
Pri nas imamo zvečer okoli 25 stopinj...In ne vem če ga naj dam v kratke rokave, saj je skoz razkrit.

Zadnjič se mu dala korenček in blitvo jesti in očitno da je malo zaprtlo, saj že dva dni kaka take male kuglce. Matra se ravno ne, samo upam da se bo kmalu uredilo. Včeraj sem mu dala krompir+blitvo+brokoli..danes ne vem kam naj mu dam...?

Imam kar nekaj majčk z kratkimi rokavi, ampak me je malo strah mu obleči. Body mu lepo vse pokriva-ledvičke in vse, majčka mu pa gor zleze. A ve jih daste tudi v majčke? Pa v srajčke?

Čez teden dni gremo na morjeuser posted image

< Sporočilo je popravil vijolica2 -- 18.6.2012 8:10:11 >

Neposredna povezava do sporočila: 2711
18.6.2012 9:19:00   
Trobentica_
Naš ful hitro zašvica že na sploh, jst ga mam ponoči samo v bodiju brez rokavčkov in v zelo tanki spalni vreči brez rokavov....ga sicer pokrijem s tanko rjuhico čez rokice, ampak zjutraj ko se zbudi je itak ta rjuhica čisto nekje drugje (zato tudi imamo spalno vrečo že od samega začetka, ker se je vedno razbrcal, samo da je bla prej debelejša pač)...
IZVIRNO SPOROČILO: vijolica2
Imam kar nekaj majčk z kratkimi rokavi, ampak me je malo strah mu obleči. Body mu lepo vse pokriva-ledvičke in vse, majčka mu pa gor zleze. A ve jih daste tudi v majčke? Pa v srajčke?

Jst ga samo v majčko ne bom dajala...al bo samo v bodiju brez rokavov ali pa ko bo še bolj vroče brez vsega oz. le plenička + poletna spalna vreča (razen ko bo fuuuul vroče, bom zamenjala spalno vrečo za recimo tetra pleničko, ki jo bo itak razbrcal potem :) )...

< Sporočilo je popravil Trobentica_ -- 18.6.2012 9:30:02 >

Neposredna povezava do sporočila: 2712
18.6.2012 14:49:18   
Auri
Pozdravljene.

NA Goriskem imamo tako soparo, da se ne da dihat. Mali zelo slabo prenasa vrocino in ga imam danes samo v bodiju brez rokavov.
Cez vikend sva sla z user posted image na dopust k moji mami, ker MM je sel kajtat, malega pa nisem hotela vlacit na veter, ker je bil prejsnji teden bolan (prehlajen). Ko sva vceraj prisla domov je bilo v sobi 27stopinj. user posted image ni mogel zaspat do 23ih. Nisem vedela kako shladit sobo ... Zunaj je bilo se vedno vroce in soparno zvecer.

Matkurja: cestitke tudi tvojemu user posted image za vcerajsnjih 5 malih sveck.
user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes smo pa le zaceli z uvajanjem GH (pri 5. Mesecu). Moj pikec se je pozdravil od prehlada tako, da sem mu danes prvic bucko skuhala na pari in z vilico pretlacila. Je kar jedel rad ... Ceprav se vedno Ima malo sesalnega refleksa. Ta cas, ko smo cakali, da se pozdravi je zrasla prva bucka v domacem vrtu user posted image

Punce, ki se odpravljate in tiste, ki ste ze na dopustu .... Cim bolj sproscen dopust vam zelim.

Trnuljcica: user posted image mali plezalki

(odgovor članu Trobentica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
18.6.2012 15:04:00   
Matkurja
No, končno lahko odprem nov odgovor. Zgleda, da se je še ringaraji zmešalo od vročine. user posted image user posted image

Jaz sem Lojzeka danes ponoči še oblekla v pižamco z dolgimi rokavi in brez stopalk, danes pa bo ziher spal v bodiju s kratkimi ali pa celo brez rokavov. Pa seveda v žakel, da ne bo imel nogic mrzlih, ker se razbrca.

Naš user posted image je imel včeraj že 5 mesecev. Smo mu z babi spekli torto, ker je blo ravno dosti obiskov pri nas. So jo vsi pohvalili, pa je bil samo biskvit namazan s smetano in vmes sem dala eno plast zmrznjenih borovnic, eno plast pa zmrznjenih malin (en večer prej).
Auri, čestitke za 5 svečk tudi tvojemu korenjaku in čestitke za prve grižljaje. Naš Zdaj tako odpira usta, da ga je veselje gledat. Danes je pojedel 140g. Ima pa zelo rad kombinacijo krompir, bučka in malo korenja. Me tast zalaga z bučkami, pol mu pa pač to kuham. Moram še kaj drugega s spomnit. Zdaj hrano že malo manj spasiram, da so vmes tudi kaki koščki. Se mu malo zatikajo v ustih haha. Pa včeraj je z nami jedel v družbi in je polizal tudi prst z juhici in pojedel par mm dolgo paštico iz juhe.

Pa zgleda, da bo dobil zobke, ker si ful drgne z grizalcem, pa ko mu namažem s kremo Dentinale, takoj neha bit siten.

< Sporočilo je popravil Matkurja -- 18.6.2012 15:08:14 >

(odgovor članu Trobentica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
18.6.2012 22:49:01   
trnuljčica
Doma ji nisem dajala majčk, tukaj pa. Ker je sicer bodi čisto premočen, ko je recimo v vozičku... Malo pa ja mora dihat pri teh T...Prilagajam jo T - se sproti odločim... Zdaj mi preostane le še, da jo pustim le v plenici...user posted image

Nikoli ni bilo tako vroče tukaj ob tem času. Julij bo očitno letos kot avgust- kar mi ne paše. Še dobro, da je veliko sence na plaži. Pa še tam zdržimo le od 8 do 10.30. Potem pa je že preveč vroče... In gremo jest, pa spat- zmatrani od plavanja in še bolj od vročine...user posted image
Je pa še nisem dala v morje, čeprav so tukaj vsi domači user posted image že kot ribice... Mogoče bi ji pa pasalouser posted image

Tiste ki dojite: a ve boste vse dale malim sedaj še poleg za pit? Ker tu je vroče, a mi se ne zdi, da se bolj doji oz da bi ji morala nujno kaj dodat... Dehidrirana ni... Saj če rabi tekočino se pač priklopi in spije samo prednje mleko- moje razmišljanje...Zdaj pa ne vem, a naj ji kupim tisti lonček za pit, ko se menite, ali neuser posted image Gh še zavrača. Je le marelico navdušeno lizala oz sesala. Po žlici pa je vse odklonila. Nazadnje sem po 1 tednu pavze probala včeraj res razredčen krompir, pa se je samo razjezila...

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
18.6.2012 23:25:57   
n€na
Helou

da se spet javim po doglem času. Sem imela kar naporen mesec. V zadnjem hipu sva se odločila, da se bova poročila takrat ko bova krstila malega. Župnik nama je neki kompliciru in na vsak moj zakaj mi ni dal pametnega odgovora. Tako je obveljala moja in stvari so se začele odvijati tako kot sva midva hotela. Potem sem delala konfete za naju in za malega, pa plac je bilo treba rezervirati pač vse tiste malenkosti, ki spadajo zraven .
Bilo je čisto preprosto brez vsakršnega kiča.  Najb olj pa  mi je odgovarjala peka peciva.

Tu pri nas je zelo zelo vroče zato pa smo danes postavili bazen in upam, da se bom lahko že jutri namočila. Trenutno mi temperatura v dnevni kaže 28 sotpinjuser posted image pa se poletje ni še iti uradno začelo.

Malega imam ponoči v bodiju na kratke rokave in v tankih klačkah brez stopal. Bi ga imela samo v bodiju ampak se odkrije. POonoči se pa tudi jaz rada z rjuho pokrijem.

Sem mu pa danes dala malo piščančjega mesA V mineštrico. Sploh je ni maral, sem mogla nardit malo zvijače. Sem si stisnila malo melka in ga dolila v mineštrico. Pol  j0 je pa zmazal. lumpek moj.

Trnjulčica, jaz ga dojim in mu tudi dodajam tekočino v tej vročini, Mi spije do 100 ml na dan ostalo visi na meni ( .)

(odgovor članu pinia30)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
19.6.2012 8:34:34   
Matkurja
N€na, čestitke!!!

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
19.6.2012 9:06:28   
tix
Posebne tekočine ne dodajam, zaenkrat samo dojim, GH je za en slab vzorec. Prvih par žličk se ful razveseli pol pa kar jakot začne. Je pa tudi ful rada cuzala marelico user posted image  

Za ponoči jo imam še vedno v pajacku, pokrita ni, , čez dan pa samo v plenici in majčki, v taki vročini se pa res ne more prehladiti ledvic.

Jaz pa komaj čakam, da se Bled malo segreje da se gremo kopat.

Se pa ponoči večinoma obrne na trebušček in tako spi, je to vredu pri tako malih še, bi ve pustile?

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
19.6.2012 9:20:57   
ronja
Ne moreš verjet, da lahko enkrat celo odgovorim tukaj! Na tej temi mi pa nikoli ne rata poslat odg.! Sem že razmišljala, če ste me blokirale;).

Tiste ki dojite: a ve boste vse dale malim sedaj še poleg za pit? Ker tu je vroče, a mi se ne zdi, da se bolj doji oz da bi ji morala nujno kaj dodat... Dehidrirana ni... Saj če rabi tekočino se pač priklopi in spije samo prednje mleko- moje razmišljanje...

Razmišljam enako, pri dveh je ta sistem delal, tako da NE, ne bom dodajala za pit, ker se itak podoji, če je žejen. Če vidim, da je žejen in bi rad samo vodeno mleko (da bi se še rad dojil, ampak mu ni do tistega na isti strani), potem ga priklopim še na drugo stran, da dobi spet bolj vodeno mleko za odžejat. Se mi zdi brezveze ga zdaj navajat na flaško, ko bo dovolj velik, bo pa itak dobil tisti lonček s kljunčkom, pa vodo (prekuhano sevdeda) not, če mu bo pasalo. Zdaj se mi zdi pa še nepotrebno.

trnjulčica, imaš zs, se zelo zelo priporočam za kak nasvet glede kupovanja hiške... Sva včeraj našla eno, ki nama je hudooo všeč! Samo finance čisto ne sežejo tja, upam, da se bo dalo zdilat...

nena, čestitke za poroko in krst. Meni tudi najbolj paše peka peciva in tort, samo ga kar tako pečemuser posted image . NO, zadnje čase bolj malo, zato mamo pa par sladoledov v zmrzovalniku:)

Danes naj bi bil Svit cepljen, poročam, če bo, ko prideva iz pregleda, v petek je bil naročen na eritemsko, sva šla tja, pa mi povejo, da so ga prenaročiliuser posted image . "Ja, verjetno smo prepozno poslali pošto" Ja, glede na to, da so jo poslali v čet. popoldne, da v petek zjutraj, ob 9h pregled odpade, verjetno da res!user posted image Kreteni! Mislim, tudi teoretično ne bi mogli dobit pošte v tem času! Saj moraš it prej od doma, če češ bit tam ob 9h! Pa itak pošta še ne pride ob 9h. pa če že ne mislijo poslat tako, da dobim, zakaj potem sploh pošiljajo? Samo drevesa uničujejo brezveze! saj bi lahko poklicali ali pa poslali kak dan prej, itak so že vedeli, da majo gužvo. Štekam, da ne gre drugač, ni panike, samo da pa prideš tja, pa potem nazaj, je pa brezveze! Pa še mali je spal, punci sta bili ful pridni, pa sem jih morala pošibat njiju v vrtec, nejga tja... Brezveze! No, ta petek naj bi imel spet.
Sem namreč potem šla vseeno lepo z njim domov (čeprav bi verjetno lahko tam vztrajala, da naju pač vzamejo, ampak se mi ni zdelo fer, ker so še drugi čakali, nič krivi...), predvsem pa zato, ker je očitno spet delala tista sestra-konj, ki je že Ronij jemala kri, ko so nas enkrat sem poslali (mala je bila bolna, smo šli na metelkovo, ker je bilo to na silvestrovo, je tam delala samo ena šolska, ki se na dojenčke ni spoznala in nas je zato poslala sem, kjer so jo mučili ko 100 user posted image !!! Več kot 45 minut so ji jemali kri!!!! Resnično! Sva pogledala na uro, ko sva šli midve v lab, ker je skočil lubi domov še po ene dokumente za tamalo in je on prišel domov in nazaj tja v tem času!!! Ko še niso bili fertig! Pa se je še zgubljal, kje naj gre not, ker je za praznike vse zaprto (vhodi) in potem predno je našel not... No, saj sicer so prijazni, celo pustili so naju bit skup do polnoči (ker je bilo ravno novo leto:), pa drug dan sva itak šli ven, ker je bila mala že ful boljše. Ampak kako so ji jemali kri pa...
No, ko sem prišla s Svitom, je pa ravno en očka znorel, da tako pa ne bojo delali z njegovim otrokom - se je zgodilo isto: da mu je iskala žilo, najprej na eni roki, ptoem na drugi roki, potem na koncu je vzela iz glave, potem ko je znoru, je prišla drgua sestra, ki je pa takoj našla žilo... Potem so ga mirili zdravniki, češ da smo vsi občutljivi za svoje otroke, pa da eni majo več izkušenj, drugi manj... Je rekel, da tale jih je mela že kr nekiuser posted image . Takrat pri Ronji tudi ni bila kaka rosno mlada;). Pa čisto nič se ne sekirajo! Štorajo z iglo v roki sem pa tja not (kar se sploh ne sme, kar so mi povedale točno sestre na infekcijski, samo na oddelku za odrasle, kjer si tega niti približno ne privoščijo - ker odrasel bi jih vžgal ali se pritoževal, če bi to delale...)

Saj štekam, če se kdo še uči, ko sem bila na inf. sem bila takoj za, da se na meni učijo študenti (pa sem bila noseča in mi je bilo ubitač slabo) in jasno, da ne morejo takoj znat, nisem nič komplicirala, čeprav mu ni glih bogvekak dobro šlouser posted image , še sestra je rekla, da ma srečo, da ma potrpežljivega pacientauser posted image - to vse štekam, samo to, kar delajo pa na odd. za otroke, je pa res grdo! Ker vem, da tega odraslemu ne bi nikoli upali naredit! Noben ti ne bo štoral z iglo sem pa tja in to večkrat zapored! To se ne dela! Če zgrešiš, pač moraš še 1x pičit! Kar tudi manj boli, če smo glih pri tem. Pa predvsem je tako tudi po predpisih (ki niso v zdravstvu čist brezveze;).
Skratka: sem se odločila, da Svita niti pod razno ne mislim pustit takole mučit! Pri Ronji sploh nisem vedela, kako bo, čisto sem bila paf, nisem znala odreagirat, se dovolj zbunit, če kaj rečeš, ti one rečejo: ja, kri moramo vzet, pri dojenčkih je to težko (ja pa vzami iz glave, če nimaš pojma od pojma, kje je žila na roki, sam ne je mučit skor 1 uro!!!!) No, saj itak za praznike jih manj dela, tak da vprašanje, če bi sploh kaj dosegla, tudi če bi se ne vem kaj bunila...

Ampak zdaj pa sem starejša, bolj izkušena in bolj bičiuser posted image . Če mora prej vadit, evo me, lahko me 100x špikne, v najbolj nevidne žile, da se nauči, potem naj se pa skoncentrira, pa če ne vidi žile, če nima pojma, kam naj špikne, potem naj pač poišče drugo žilo, ne pa da špika na pamet! In če ji ne gre, naj pokliče eno, ki bo znala! Ker jih majo! NIso vse taki konji, daaaaleč od tega! Ker so mene večinoma ful lepo špikali tam dol! Naj lepo dajo tadobre k otrokom, taslabe pa k odraslim, sem prepričana, da bi se veliiiko hitreje naučiliuser posted image . Ker dejansko se kaj dosti sekirajo tudi ne, ko jih takole mučijo, vsaj una pri Ronji se ni5%, pa tale v petek, na katero je nabasal otrok tistega očeta, tudi ne. In ga popolnoma štekam, da je ven padel! Svaka čast!

No, tako, se malo pripravljam na podobne možnosti v petek - in srčno upam, da ne bo dobil tiste sestre in da mu bojo takoj našli žilo. Totalno se zavedam, da je dojenčkom težje jemat kri, vem, da se žil ne vidi, kot pri nas, samo naj vseeno ne špikajo na pamet, predvsem pa NAJ NE ŠTORA Z IGLO V ROKI SEM PA TJA!!! Ker to se ne sme! Tudi pri dojenčkih ne! Tako da zdaj bom prišla tja, najprej povedala, da štekam, da je težko pri dojenčkih, če pa misli kdo štorat, pa bom zahtevala takoj iglo ven in drugo sestro! Se ne mislim ****! če sami ne bojo našli, grem poiskat uno sestro, ki je delala na oddelku za odrasle, ki se je vedno ful potrudla pri vseh (so tudi tam otroci in sem bila dostikrat s kakim v sobi, ker nosečka pa otroke radi dajo skup, ker so oboji rizični, da jih ne bi kaj nalezli od kakih starejših bolehnih). Tak je plan, upam, da ga sploh ne bom rabila in mu bojo vzeli kri kot človeku.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

Neposredna povezava do sporočila: 2719
19.6.2012 9:55:35   
vijolica2

Se popolnoma strinjam. Nekaj najhujšega je če pikajo in pikajo. Zato pa imamo potem nek strah pred iglami. Jaz še dan danes ne morem gledati ko me pičijo. In ko je malega pičla za cepljenje tudi nisem mogla gledati, je bolj moj dragi imel to čez.
Tudi meni pritisk dvigne ko se obnašajo kot da so bogovi! Ja pri dojenčkih je pač tako!!! Ne vem kako pa ene lahko lepo najdejo žilo???
Upam, da bo moj bolj malo pri zdravnikih, ker nisem takšna oseba da bi nazaj zabrusila-čeprav vem da ni prav da se igrajo na dojenčkih. Upam da bo z leti drugače kot si ti rekla Ronja, da boš sedaj drugače odreagirala.

Ronja, smem vprašati zakaj mu bodo kri vzeli? Pa želim vama da bo Svit cepljen...

< Sporočilo je popravil vijolica2 -- 19.6.2012 9:56:42 >

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
19.6.2012 9:57:56   
Matkurja
Ker se ravno začenja sezona marelic... Kako jim jih ponudite? OK, surove za cuzat. Kaj pa kuhane? Skuham z olupkom in zmiksam, al moram olupke stran dat (so domače, špricano samo jeseni).

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
19.6.2012 9:59:47   
Matkurja
Ronja, a tudi take kure se najdejo na otroških oddelkih? Meni je enkrat ena stara kura na krvodajalski žilo falila in pol not brskala... boli res.

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
19.6.2012 11:38:00   
n€na

IZVIRNO SPOROČILO: Matkurja

Ker se ravno začenja sezona marelic... Kako jim jih ponudite? OK, surove za cuzat. Kaj pa kuhane? Skuham z olupkom in zmiksam, al moram olupke stran dat (so domače, špricano samo jeseni).

jaz sem mu dala marelico za cuzat pa mu ni bla lih najbolj všeč, kuhane pa zmaže ko bi reku keks. Ravno zdej mu kuham kašico iz marelice in breskve. Pol dam pa vroče v kozarčke in mam za večkrat.

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
19.6.2012 11:46:52   
n€na
Ne moreš verjet, da lahko enkrat celo odgovorim tukaj!

Meni tudi velikokrat ne uspe oddati odgovora in na koncu obupam.

Hvala vsem za čestitke!!!  user posted image

Ronja...jah take cvetke se dogajajo. Pa ko da nebi mel telefona. Najprej zahtevajo vse mogoče podatke od nas, na koncu pa lih tok da pošte ne pošljejo prek golobov pismonošuser posted image ..no v tem primeru bi ga vsaj ti prej dobilauser posted image

Sva včeraj našla eno, ki nama je hudooo všeč! Samo finance čisto ne sežejo tja, upam, da se bo dalo zdilat...

SREČNO!!!!!

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
19.6.2012 12:29:44   
Mistica
n€na - čestitke tudi z moje strani, tako za krst kot tudi za poroko user posted image

Glede marelic, breskev - nam je patronaža svetovala, da breskev še ne dajemo, ker spadajo med "kosmato" sadje in le-to je alergeno (kot recimo kivi, jagode,..). No, meni se pa zdi breskev super sadje za sedaj in tudi v veliko kupljenih kašic je. Ali je imel kateri od vaši user posted image kako reakcijo oz. ali ste komplicirale? Bi jih pa v začektu dajala kuhane brez olupka, kasneje pa sveže.

Lepo se imejte!

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......