kimica86
|
IZVIRNO SPOROČILO: Matkurja Kimica, naš je bil star 3 mesece pa je bil na taščini 60 letnici, kjer so bili sami od 60 , bilo je še skorajda sredi zime, muzika na ves glas, vsi so ga vlačili po rokah pa mu ni nič bilo. Ko se je utrudil, je zaspal v vozičku, previla sem ga tudi v njem, nafutrala pa pri mizi po flaški. Kako je pri maši... bolj jo obleci, ker v cerkvah je ponavadi mraz. Pa tako si naštimaj,da boš šla lahko ven, če bo panika. Drugača pa kar jaz poznam župnike, jih ne moti otroški jok. Ta pa razumem, da te skrbi. Vaš mogoče ni tako siten.. Naša pa sploh ne mara vlačenja po rokah in hrupa.. Zato se je tudi v vozičku vedno drla, ko sem šla ob cesti na sprehod.. Odkar sme začela hodit v park, je pa mir in lepo gleda naokoli ter se sama s seboj pogovarja.. Jaz v vozičku ne znam previt otroka Mogoče sme malo štrampasta, ampak moram imet veliko prostora In naša, če nima miru med hranjenjem gleda vse naokoli in potem, ko odmaknem flaško (ker obrne glavo čisto drugam, jaz pa je ne morem tako hranit, ker začne ob straneh kapljat iz ust), se začne jokat, ker je lačna.. Glede na to, da bo to julija, jaz jo bom oblekla v kratke pa sem mislila samo malo višje nogavičke dat na noge in jo pokrit s pleničko (če si seveda premislim in popustim).. Kar se tiče restavracije.. Tega me je bolj strah Kako bo zdržala ta pritisk.. Ampak pravijo, da nas znajo otroci kašenkrat prav presenetit In zagotovo pa ne bom pustila nikomur, da jo vzame v naročje.. Bo v vozičku in če jo bo treba vzet v roke, bo to samo zaradi hranjenja, previjanja in če jo bo treba pomirit in samo jaz in dragi, nihče drug.. Pika!! To bom tudi rekla, če jo vzamem s sabo.. In če ne bo tako ok, se pa poberem in grem.. Glede na to, da potem gremo na morje, s ene mislim zaje... še z njimi in da mi bo potem sitna.. Hvala za nasvete punce
|