|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki 2012
13.6.2012 20:06:12   
Mistica

IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica
Končno lahko gremo na dopustuser posted image .
Sem vesela, da kljub smo temu, da še ca 2 leti nismo mislili kupiti ničesar, nepričakovano našli in kupili. Samo ne mi omeniti, da bi še kdaj kupovala kakršnokoli nepremičnino...user posted image
V petek pa via user posted image .user posted image Tako, da se slišimo avgusta.

trnuljčica - želim vam super lep dopust, uživajte 100/h user posted image user posted image user posted image

Mirno noč vsem...

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
13.6.2012 20:45:17   
Matkurja

Končno lahko gremo na dopustuser posted image .
Sem vesela, da kljub smo temu, da še ca 2 leti nismo mislili kupiti ničesar, nepričakovano našli in kupili. Samo ne mi omeniti, da bi še kdaj kupovala kakršnokoli nepremičnino...user posted image
V petek pa via user posted image .user posted image Tako, da se slišimo avgusta.

Ronja seveda ne v user posted image (za borelijo), ko je možnost prenosa borelije na plod... Za druge indikacije pa se lahko da. Sem ga tudi imela v user posted image in tudi ginekologi in infektologi v bolnici niso dajali nobenih pripomb na to zdravljenje.

Super, bravo!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2677
13.6.2012 20:52:07   
Matkurja

IZVIRNO SPOROČILO: kamilija

Pozdravljene!

Ker ste tukaj januarke, bi rada odgovor kar s prve roke, če mi lahko pomagate.
Rok imam 22.1.2013 in me zanima, kako je v takem primeru z dopustom za leto 2013, mi sploh pripada?
Regres tudi ne? kako je po zakonu oz. je to stvar firme?
Za odgovor se vam zahvaljujem.

Hm, če se ne motim, ti ga 10 dni propade, ostalo lahko preneseš v naslednje leto. Razen če ti bo delodajalec dovolil (meni ni), da gre v drugem delu porodniške (nega) tvoj za teh 10 dni na porodniško, ti pa koristiš dopust. Samo to moraš povedat preden dobiš odločbo za nego.
Hm... pa če se ne motim, bi ga lahko tudi pokoristila po koncu porodniške tistih par dni do konca leta. Jaz sem imela rok 21.1. in se mi konča porodniški 22.12., torej če bi imela šiht takrat, bi lahko koristila od 23.12 do 31.12., kar znese letos brez praznikov in vikendov 4 dni.

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
13.6.2012 22:17:52   
trnuljčica
Kamilija tukaj imaš lepo razloženo. http://otrocarije.blogspot.com/2008/05/grem-na-porodniko-kaj-pa-moj-letni.html
Regres ti po zakonu pripada ne glede kje si zaposlena (javni, zasebni sektor). Izplača ga delodajalec. Edino če si javni sektor je po novem interventnem zakonu razdeljen po plačnih razredih koliko ti pripada, oz nekaterim razredom (mislim da od 40 gor) naslednje leto regres ne pripada. Ostalim glede na razred... Poišči malo na netu koliko. V zasebnem sektorju pač toliko kot ostalim v firmi.
Pripada ti celoten letni dopust ne glede na porodniško. Poglej zgornji link kako to čimboljše izkoristiti, da ti ne propade vsaj ves 10 dnevni dopust za tisto leto. Ostalo pa se tako lahko prenese na leto 2014.

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
14.6.2012 10:45:12   
kimica86
Jsz sem pa žalostna, jezna, zelooo slabe volje user posted image user posted image user posted image
Skregala sem se z user posted image zaradi tamale.. 21.7. imajo njegovi nonoti žurko (50 let poroke) in bo velika fešta.. Prvo zaobljuba v cerkvi, kasneje še kosilo v restavraciji z živo glasbo..
In on bi tamalo peljal user posted image user posted image user posted image user posted image Meni se pa ne zdi prav.. Ne vem kako bo v cerkvi pri miru, ker ona zna bit full sitna, v restavraciji pa bo več kot 50 ljudi in glasna živa glasba ter klima (torej bo preveč hrupno) in se mi zdi, da to za mojo 6 mesečno deklico ne bo v redu.. Kar je pa najhuje, da potem gremo še na morje in ne vem kako bi to vse prenesla.. Ona je občutljiva in jaz jo počasi privajam na zvoke, ne morem jo pa kar naenkrat peljat nekam kjer bo glasno kot na šagri user posted image user posted image Da ne govorim o hranjenju, kjer potrebuje mir, ker, če ne noče jest in se joče.. In o previjanju- je nimam kje previt..
Grozaaaa,, In sem začela jokat, ker se mu ne da dopovedat, da greva sama in da jo za ti 2-3 urce popazi moja mami.. Mi začne govorit, da zakaj se jočem, da to ni nič tazga in da ona bo šla in da ga ne zanima.. Jaz sem pa totalno proti.. Ne vem zakaj me kot mati njegovega otroka in svojo partnerko ne upošteva.. Mene pač skrbi za njeno zdravje, ker tam kjer je veliko ljudi je tudi polno bacilev, še posebno, ker bo tam veliko starih ljudi in oni vsi neki pokašljujejo.. Se bojim, da mi drugi ali tretji dan na morju ne zboli in se bomo potem morali vrnit domov user posted image user posted image Zakaj riskirat, če lahko preprečimo???
Jaz mu bom itak še najmanj 100x rekla, da se s tem ne strinjam in če se on potem hoče kregat pa naj se.. Sem mati in najbolje vem kaj je dobro za mojega otroka.. On gre delat ob 8h in prihaja ob 22h- ga ni cel dan in ne ve kašna je tamala, kaj ji paše in kaj ne.. Sem sigurna, da, če bi bil prej doma in bil več z njo, da bi drugače govoril in delal.. Če pa zboli, sem jaz ta, ki bom morala skrbet zanjo, ker njega ne bo cele dneve.. Obupana sem user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2680
14.6.2012 11:10:51   
camino79
erko ne upošteva.. Mene pač skrbi za njeno zdravje, ker tam kjer je veliko ljudi je tudi polno bacilev, še posebno, ker bo tam veliko stari

Ooo, Kimica, te te dni popolnoma razumem...

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
14.6.2012 11:22:49   
kokosh
Kimica86, razumem tvojo skrb za punčko in razočaranje nad partnerjem, da mima občutka za otroka.

Na tvojem mestu bi šla z otrokom samo v cerkev, na veselico pa ne. Če bosta prvič v cerkvi, prej malce poglej, če se da notri z vozkom (ponekod so še v srednjem veku in nimajo klančin), potem pazi, da ne bosta ravno nasproti zvočnikov oz. da sta v zvočnem zatišju, pa tako se naštimajte, da greš lahko z otrokom kadarkoli ven! Če to ni mogoče, pa naj en od vaju počaka z vozkom pred cerkvijo (ali pa se izmenjujta itd).

Po mojih izkušnjah je mogoče tudi z dojenčkom brez težav k maši, ampak otrok se mora počutiti varno in biti pravega razpoloženja. Če pa ne gre, pa jadrno podurhati ven.

(odgovor članu camino79)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
14.6.2012 12:00:20   
Matkurja
Kimica, naš je bil star 3 mesece pa je bil na taščini 60 letnici, kjer so bili sami od 60 user posted image , bilo je še skorajda sredi zime, muzika na ves glas, vsi so ga vlačili po rokah pa mu ni nič bilo. Ko se je utrudil, je zaspal v vozičku, previla sem ga tudi v njem, nafutrala pa pri mizi po flaški.
Kako je pri maši... bolj jo obleci, ker v cerkvah je ponavadi mraz. Pa tako si naštimaj,da boš šla lahko ven, če bo panika. Drugača pa kar jaz poznam župnike, jih ne moti otroški jok.
Ta pa razumem, da te skrbi.

(odgovor članu kokosh)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
14.6.2012 12:04:28   
beti 1
IZVIRNO SPOROČILO: kokosh

Kimica86, razumem tvojo skrb za punčko in razočaranje nad partnerjem, da mima občutka za otroka.

Na tvojem mestu bi šla z otrokom samo v cerkev, na veselico pa ne. Če bosta prvič v cerkvi, prej malce poglej, če se da notri z vozkom (ponekod so še v srednjem veku in nimajo klančin), potem pazi, da ne bosta ravno nasproti zvočnikov oz. da sta v zvočnem zatišju, pa tako se naštimajte, da greš lahko z otrokom kadarkoli ven! Če to ni mogoče, pa naj en od vaju počaka z vozkom pred cerkvijo (ali pa se izmenjujta itd).

Po mojih izkušnjah je mogoče tudi z dojenčkom brez težav k maši, ampak otrok se mora počutiti varno in biti pravega razpoloženja. Če pa ne gre, pa jadrno podurhati ven.

Podpis.

Verjetno tud na večerjo lahko gresta malo "pokukat", vsaj ponavadi živa glasba ni od vsega začetka ampak bolj potem, ko je vsaj začetni del obroka že mimo.

Trnuljčica: čestitke user posted image . Pa uživajte na user posted image .

(odgovor članu kokosh)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
14.6.2012 12:57:54   
tix
kimica86 - najprej globoko vdihni user posted image  pomoje sploh ni tako hudo. Pri nas je ful podobno, jaz cel dan sama z otroki, mož pride pozno in ima tudi raznorazne ideje. Jaz se zavedam, da včasih pretiravam s skrbnostjo in potem, ko narediva po njegovo vidim, da sploh ni grozno, da se je samo meni zdelo user posted image  
Glede cerkve- jaz hodim z obema vsak teden, jo imam v vozičku bolj v vzadju, če spi je itak zakon, če jamra jo malo nosim okrog če je pa hudo greva pa ven, in ja župnikov večino ne moti, bolj kakšne stare mamce in preslišiš, ampak če imate to v krogu družine sploh ni problema
glede žurke pa - pejte, če bo pa preveč jokala bo pa vrjetno tudi tvoj popusti pa boste šli, a ne bo?

Mi gremo povsod pa se potem prilagajamo situacijam, ki pridejo

trnjulčica - user posted image user posted image  ; mi bomo pa ravno začeli pritličje zidat, sem tako vesela kakor da se gremo že vselit user posted image

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
14.6.2012 13:10:12   
kimica86
IZVIRNO SPOROČILO: Matkurja

Kimica, naš je bil star 3 mesece pa je bil na taščini 60 letnici, kjer so bili sami od 60 user posted image , bilo je še skorajda sredi zime, muzika na ves glas, vsi so ga vlačili po rokah pa mu ni nič bilo. Ko se je utrudil, je zaspal v vozičku, previla sem ga tudi v njem, nafutrala pa pri mizi po flaški.
Kako je pri maši... bolj jo obleci, ker v cerkvah je ponavadi mraz. Pa tako si naštimaj,da boš šla lahko ven, če bo panika. Drugača pa kar jaz poznam župnike, jih ne moti otroški jok.
Ta pa razumem, da te skrbi.

Vaš mogoče ni tako siten.. Naša pa sploh ne mara vlačenja po rokah in hrupa.. Zato se je tudi v vozičku vedno drla, ko sem šla ob cesti na sprehod.. Odkar sme začela hodit v park, je pa mir in lepo gleda naokoli ter se sama s seboj pogovarja..
Jaz v vozičku ne znam previt otroka user posted image Mogoče sme malo štrampasta, ampak moram imet veliko prostora user posted image In naša, če nima miru med hranjenjem gleda vse naokoli in potem, ko odmaknem flaško (ker obrne glavo čisto drugam, jaz pa je ne morem tako hranit, ker začne ob straneh kapljat iz ust), se začne jokat, ker je lačna..

Glede na to, da bo to julija, jaz jo bom oblekla v kratke pa sem mislila samo malo višje nogavičke dat na noge in jo pokrit s pleničko (če si seveda premislim in popustim)..
Kar se tiče restavracije.. Tega me je bolj strah user posted image Kako bo zdržala ta pritisk.. Ampak pravijo, da nas znajo otroci kašenkrat prav presenetit user posted image

In zagotovo pa ne bom pustila nikomur, da jo vzame v naročje.. Bo v vozičku in če jo bo treba vzet v roke, bo to samo zaradi hranjenja, previjanja in če jo bo treba pomirit in samo jaz in dragi, nihče drug.. Pika!! To bom tudi rekla, če jo vzamem s sabo.. In če ne bo tako ok, se pa poberem in grem.. Glede na to, da potem gremo na morje, s ene mislim zaje... še z njimi in da mi bo potem sitna..

Hvala za nasvete punce user posted image

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
14.6.2012 14:58:17   
Matkurja

IZVIRNO SPOROČILO: tix

kimica86 - najprej globoko vdihni user posted image  pomoje sploh ni tako hudo. Pri nas je ful podobno, jaz cel dan sama z otroki, mož pride pozno in ima tudi raznorazne ideje. Jaz se zavedam, da včasih pretiravam s skrbnostjo in potem, ko narediva po njegovo vidim, da sploh ni grozno, da se je samo meni zdelo user posted image  
Glede cerkve- jaz hodim z obema vsak teden, jo imam v vozičku bolj v vzadju, če spi je itak zakon, če jamra jo malo nosim okrog če je pa hudo greva pa ven, in ja župnikov večino ne moti, bolj kakšne stare mamce in preslišiš, ampak če imate to v krogu družine sploh ni problema
glede žurke pa - pejte, če bo pa preveč jokala bo pa vrjetno tudi tvoj popusti pa boste šli, a ne bo?

Mi gremo povsod pa se potem prilagajamo situacijam, ki pridejo

trnjulčica - user posted image user posted image  ; mi bomo pa ravno začeli pritličje zidat, sem tako vesela kakor da se gremo že vselit user posted image

Podobno razmišljava.
Pa čestitke za prvi štuk. Mi smo še vedno pri načrtih. MM komplicira ful.

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
14.6.2012 22:53:55   
Matkurja
Mi smo pa našega Lojzeka že strigli. user posted image

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
14.6.2012 23:30:24   
trnuljčica
Čau! Uživajte in cartajte malčke.user posted image

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
15.6.2012 9:46:23   
kokosh
Naš user posted image je res "hecen" - odkar ga je pred dvema dnevoma tašča pazila nekaj ur, bi se spet dojil tudi čez dan. Zdaj se namreč dober teden dojiva ponoči in zjutraj, če so gospod sploh pri volji.

Sicer pa - v sredo sem šla v službo malce pogledat, pa mi je bilo res hecno ob vprašanjih svojih sodelavk - a kej spite [sori, dons imam podočnjake, ker sem se 3 noči zapored ukvarjala z ZRD - torej bi jih itak imela] in kako je zdaj, ko imaš otročka [super je! priporočam]. Skratka, najbolj kul stvar je, da se vidi luč na izza ovinka v predoru, pa da je bill šef (trenutno) še kar pozitivno naravnan do ideje, da bi po poteku PD porabila še cel letošnji dopust do sredine januarja.

Pa še proud mamma section - 2kg manj imam kot v začetku nosečnosti, naj še 4 izpuhtijo, pa trebuh in oprsje naj se čudežno skrčita (hm, itak so 4kg skrite na teh dveh lokacijah). user posted image

trnuljcica - lepo se imejte na dopustu :)
tix - morda nasa druzinica odrajza posnofat na festival druzin oz. v tiste kraje, ker mi tovrstne masovke niso prevec blizu
matkurja - cestitke ob lojzekovi novi frizuri :D

Neposredna povezava do sporočila: 2690
15.6.2012 10:54:45   
vijolica2
živjo... na hiro se javim...

Pri nas nič posebnega. Jutri peljem mami-ima rojstni dan na izletek z malim. Potem pa je moj rekel naj še taščo vzamem. Pa sedaj razmišljam ali bomo šle na Šmatrinsko jezero ali pa v Volčji potok...
Sedaj pa ne vem kako naj za malega za kosilo? ali naj zjutraj doma že skuham neko zelenjavo pa mu potem ponudim? Saj tiste kupljene kašice so tudi hladne? ali naj vzamem s seboj toplo vodo v termovko pa potem pogrejem?user posted image
Sedaj pa greva hitro ven k je tako lepo user posted image

(odgovor članu kokosh)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
15.6.2012 12:08:40   
Mistica
Pozdravljene

Končno je poletje v zraku!

Mi smo pa našega Lojzeka že strigli. user posted image

Matkurja -
Kok luštno!!! user posted image user posted image user posted image

Vijolica - jaz ji v takih primerih, ko kam gremo dam (tudi za kosilo) AM. Torej vzamem s sabo vodo v termosu, AM in flašo. Ne bi komplicirala z GH, tudi zato ker je zunaj tako toplo. Kasneje ji bom seveda vzela kako že pripravljeno kašico (ala frutek) ali kašico v prahu, ki se zmeša z vodo (recimo kake kosmiče).
Uživajte na izletu!

Lp

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
15.6.2012 12:11:29   
Matkurja
Jaz bi po moje vzela kašico v vakumski posodici. Če bi lo fajn vroče bi raje dala v zamrzovalno torbo in pol segrela malo na sončku pa v posodi z vročo vodo. Sicer pa razni frutki so tudi hladni. In naš ima raje bolj hladno za jest.

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
15.6.2012 15:51:34   
vijolica2

Jaz bi po moje vzela kašico v vakumski posodici. Če bi lo fajn vroče bi raje dala v zamrzovalno torbo in pol segrela malo na sončku pa v posodi z vročo vodo. Sicer pa razni frutki so tudi hladni. In naš ima raje bolj hladno za jest.

Ja verjetno bom kar kupila en frutek.Upam da mu bo všeč, če pa ne se bo pa samo podojil.
Še to bi vprašala... Koliko g pa naj bi pojedli za en obrok? Ker moj je danes pojedel 100g.krompir+blitva, pa se je še podojil. In se mi zdi da je kar dosti pojedel?

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
15.6.2012 15:53:47   
Matkurja
Naš Lojzek je zadnjič pojedel 140g, potem pa še 90 ml gor spil. pa po moje bi še, če ne bi v flaški zmanjkalo. Pač sem naredila toliko manj, da ne bi stran metala.

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
15.6.2012 16:12:52   
vijolica2

Naš Lojzek je zadnjič pojedel 140g, potem pa še 90 ml gor spil. pa po moje bi še, če ne bi v flaški zmanjkalo. Pač sem naredila toliko manj, da ne bi stran metala.

Aha...se pravi da različnouser posted image

Čestitke za prvo striženje user posted image . Nam so komaj kakšen mesec, dva nazaj začeli dobro rasti lasje user posted image _ tako da ne bomo še kmalu strigli. Kako je prenesel striženje?

Sem se odločila da jih peljem na Šmartinsko jezero- sem na netu gledla da je ful lepo in za voziček idealno.

Moj mali se je očitno fulll najedu saj že 2 ure spiuser posted image

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
15.6.2012 16:45:26   
vijolica2

IZVIRNO SPOROČILO: vijolica2

Aha...se pravi da različnouser posted image

Čestitke za prvo striženje user posted image . Nam so komaj kakšen mesec, dva nazaj začeli dobro rasti lasje user posted image _ tako da ne bomo še kmalu strigli. Kako je prenesel striženje?

Sem se odločila da jih peljem na Šmartinsko jezero- sem na netu gledla da je ful lepo in za voziček idealno. Sem razmišljala da bom zjutraj doma nardila korenček z blitvo in vzela s seboj. Saj v parih urcah mislim da nebo nič hrani.user posted image

Moj mali se je očitno fulll najedu saj že 2 ure spiuser posted image

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
15.6.2012 23:06:39   
kamilija

Kamilija tukaj imaš lepo razloženo. http://otrocarije.blogspot.com/2008/05/grem-na-porodniko-kaj-pa-moj-letni.html
Regres ti po zakonu pripada ne glede kje si zaposlena (javni, zasebni sektor). Izplača ga delodajalec. Edino če si javni sektor je po novem interventnem zakonu razdeljen po plačnih razredih koliko ti pripada, oz nekaterim razredom (mislim da od 40 gor) naslednje leto regres ne pripada. Ostalim glede na razred... Poišči malo na netu koliko. V zasebnem sektorju pač toliko kot ostalim v firmi.
Pripada ti celoten letni dopust ne glede na porodniško. Poglej zgornji link kako to čimboljše izkoristiti, da ti ne propade vsaj ves 10 dnevni dopust za tisto leto. Ostalo pa se tako lahko prenese na leto 2014.

Najlepša hvala za informacije:)

Neposredna povezava do sporočila: 2698
16.6.2012 10:38:41   
pinia30
Punce kako naj zberem prvo flaško? Že pred meseci so me namreč spraševali, če mali dam tudi kakšen čaj ali vodo...in glede na to, da prihajajo vroči dnevi, ko bodo potrebe po hidraciji večje, bi ji ponudila vodo/čaj po flaški. Saj morda bi vztrajala po žlički (probala včeraj) in s tem naredila uvod v GH...pa vseeno bi bila flaška bolj enostavna user posted image .

(odgovor članu kamilija)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
16.6.2012 13:32:57   
lily32
IZVIRNO SPOROČILO: kimica86
Kar se tiče restavracije.. Tega me je bolj strah user posted image Kako bo zdržala ta pritisk.. Ampak pravijo, da nas znajo otroci kašenkrat prav presenetit user posted image

Res znajo presenetit in v takih situacijah, ko pričakujemo, da bodo sitni, potem niti niso.
V restavraciji vprašaj, ali imajo mogoče kakšno sobo, kamor bi se lahko umaknili za previjanje ali bolj umirjeno hranjenje, mogoče bi lahko kakšno sobo celo najeli, da bi otroci tam spali. Mi smo za najino poroko organizirali večerjo v hotelu ravno zato, ker je bilo na poroki 6 malih otrok in so se mamice po potrebi umaknile v sobo.

IZVIRNO SPOROČILO: pinia30

Punce kako naj zberem prvo flaško?

Jaz na tvojem mestu ne bi kupovala flaške z dudo, ampak kar magični lonček od aventa ali še bolje babylove, ker se mi zdi, da je bolj kavlitetna plastika, v aventovem pijača zelo hitro zakisa. Naša, ki je bila samo dojena, se ni nikoli naučila piti po dudi, magični lonček pa ji je bil takoj všeč.

< Sporočilo je popravil lily32 -- 16.6.2012 13:33:59 >

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......