|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2012
13.6.2012 15:24:35   
Špelička
Moje dete tudi že veselo brca, včasih na veliko, drug dan bolj umirjeno.
Buši se mi zdi je vsak dan očitneje večji, sedaj se pa res počutim kot nosečnica user posted image .

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
13.6.2012 15:48:32   
benji
HelenaLena,..mi tudi pričakujemo user posted image  user posted image .
Pa tudi meni izstopajo žile,..saj ni ne vem kako hudo ampak kot praviš,.že prej so se mi videle ker imam bolj "bobi palčke" od kolen navzdol user posted image  user posted image , zdaj je pa par "ovinkov" že malo izstopilo. Ampak mislim da to ni nič kritičnega. Tudi jaz opažam ta fenomen predvsem zvečer, pa če sem veliko na nogah.
Sporoči kaj ti bo rekla G, jaz imam pregled šele prihodnji teden.

multipraktik, verjetno bolečina ni nič hudega, le opomnik da mogoče potrebuješ več počitka.

Magnezij jem amapak mislim da nima nobenega učinka user posted image . Samo glede na to da škodi sigurno ne kar vztrajam user posted image .

(odgovor članu multipraktik)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
13.6.2012 18:23:32   
miškicapiškica
IZVIRNO SPOROČILO: benji

Magnezij jem amapak mislim da nima nobenega učinka user posted image . Samo glede na to da škodi sigurno ne kar vztrajam user posted image .

Jaz tudi magnezij včasih popijem, ker me občano kot pri menstruaciji šraufa.
Benji, a to tebi trebuh v vseh položajih otrdeva ali samo v specifičnem in ob naporu. Mogoče ti pa kak položaj ne odgovarja. Sicer pa saj trebuh rad otrdeva in vadi za dan D, a ni tako?

Moj buši se tudi vsak dan povečuje. Je že prav velik. Sam gledaš. user posted image Ovira me še ne, upam, da bo čim dlje tako, da bom dokaj mirno spaaaaala. user posted image Nočni obiski wc-ja so itak nekaj običajnega.

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
13.6.2012 18:24:30   
miškicapiškica
Jaz pa še ne vem, kaj nosim. Me pa firbec matra. user posted image

(odgovor članu miškicapiškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
13.6.2012 18:28:19   
HelenaLena
Multipraktik meni se je telesna teža povečala od samega začetka pa do sedaj (22.teden) za dobrih 6 kg. Pa se niti slučajno ne prenajedam ali kaj podobnega. Tako pač je, do 12kg se lahko zredim, mi je ginekologinja rekla :). Sestrična mi je rekla, da se je za 5 kg pa se ji je potem ustavilo, kolegica se je za 20kg. Skratka tako je različne od ženske do ženske. Predvsem je pomembno, da jemo normalno kot prej in spijemo dosti tekočine. Jaz dnevno hodim na sprehode, tako da si ne bom po nepotrebnem nabirala neke dodatne kalorije. Ko pridem s sprehoda, si rada privoščim kaj sladkega user posted image . Mene je pred nedavnim utrujenost nekako zapustila, sem polna energije, slabosti že dolgo več ni in si reees želim, da bi tako ostalo do konca user posted image . Še dobro, ker še me čaka nekaj učenja za drugi del izpita drug teden, tako da...

Neposredna povezava do sporočila: 1205
13.6.2012 18:31:23   
HelenaLena
Jap, trebušček se že tolko pozna, da drugi vidijo, da sem noseča user posted image . V H&M-u sem si nabavila hlače z nizkim pasom za nosečnice in mi super stojijo, sploh mi ne lezejo dol. Drugače pa mam polno majic z elastinom, tako da me sploh ni strah poletja user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1206
14.6.2012 6:46:23   
44gatti
Hojla.
Moji kg grejo (na srečo) počasi gor. Trebuha nimam velikega, vsaj za 90% ljudi, ki ne ve, kakšnega sem prej imela. Meni se zdi velik user posted image
S službo in faxom sem ful zaposlena in komi čakam, da gre ta mesec mimo, da končno začnem uživat v nosečnosti.
Kar se tiče odebelitev žil, se mi ne pojavlja. Opažam pa, da po službi, ko sem skos na nogah, jih čutim zelooo težke. Tako med 30 min pavzico jih lepo dvignem na drug stol in sm kot nova. user posted image
Morfologijo imam naslednji teden! Komi čakam user posted image Sicer me malo skrbi, da ne bi bila izvedena korektno. Moj ginekolog me je zadnjič pregledal približno 30sekund!!! Res je, da je le poslušal srček... ampak sem dobila tak občutek, kot da je njemu to itak rutinsko... Prejšnji teden sem ga tudi neki nujno rabila, pa ga nisem mogla dobit na telefon user posted image Res upam, da si bo za morfologijo vzel čas! Drugače bom popenila!!!
Sicer user posted image pridno brca. Vsak dan izraziteje :)
Opažam, da za enkrat so potrjeni samo fantki. Kaj pa punčke??? Čakamo vas user posted image
Uživajte v meglenem vremenu... a je res junj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1207
14.6.2012 7:39:55   
Yndyra
Joj jst tud tok teško čakam da grem na morfologijo drug tedenuser posted image upam da nama povejo spol otroka-me tok firbec matrauser posted image user posted image .Sicer mam pa z žilami po nogah in trebuhu tud jst probleme-a se to da s čim blažit?

(odgovor članu 44gatti)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
14.6.2012 8:27:17   
benji
IZVIRNO SPOROČILO: miškicapiškica

Benji, a to tebi trebuh v vseh položajih otrdeva ali samo v specifičnem in ob naporu. Mogoče ti pa kak položaj ne odgovarja. Sicer pa saj trebuh rad otrdeva in vadi za dan D, a ni tako?

Največkrat ko se sklonim, ko ležim na samo na boku je O.K. Pa če ful hitro hodim... Ja zgodaj začel z vajo user posted image  user posted image  .

Jaz nosim večinoma nosečniške hlače ker nič drugega ne zapnem. Malo se klice poznajo tudi na nogah in zadnjici ampak večina pa je v bušiju in bohotnejšem dekolteju user posted image  .
Sem pa tudi tam nekje +5 ali + 6 ??

Neposredna povezava do sporočila: 1209
14.6.2012 10:43:49   
miškicapiškica

Malo se klice poznajo tudi na nogah in zadnjici ampak večina pa je v bušiju in bohotnejšem dekolteju user posted image  .

user posted image user posted image user posted image Pri meni je tudi bohotnejši dekolte. Že kar mal preveč. user posted image user posted image Ostalo pa buši. user posted image
Za kile pa pravzaprav ne vem, ker nimam vage. V ponedeljek je bilo +3-4 kg, sam trebuh je pa velik. Sem mislila, da bo vsaj +5.user posted image

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
14.6.2012 11:24:13   
HelenaLena
Yndyra da se blažit s kremami oz. geli, ki vsebujejo izvleček iz kostanja. Super zadeva, sploh za noge, žile kar izginejo po nanosu, noge so lahke pa lepo jih mej čimveč dvignjene. Pa delaj vaje z dvignjenimi nogami, kroženje stopalov itd. Na spletu je ful teh vaj. No, meni je to kroženje čisto dovolj, ker se mi preprosto ne da user posted image .
Drugače pa omeni svojemu ginekologu, mogoče ti da kakšen pameten nasvet.

(odgovor članu Yndyra)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
14.6.2012 12:35:18   
miškicapiškica

IZVIRNO SPOROČILO: 44gatti
Opažam, da za enkrat so potrjeni samo fantki. Kaj pa punčke??? Čakamo vas user posted image

Joj, ko bi bila tvoja želja uslišana! user posted image

Glede tvojega drugega pregleda, ki je bil zelo hiter...... ta drugi je baje tak hiter. Glavno je poslušanje srčka, pa analiza vode in urina. Tudi moj je pregled je bil kratek. Malo o počutju, pa UZ na hitro zaradi srčka. Pa je bilo že konec.
Za morfologijo si bo tvoj G sigurno več časa vzel.

(odgovor članu 44gatti)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
14.6.2012 13:48:35   
Špelička
Jaz tudi upam, da se bo drug tedn na morfologiji že videl spol.

(odgovor članu Špelička)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
14.6.2012 22:16:20   
RozaRoza
Pozdravljene!

Tudi meni se trebušček počasi širi... Trenutno še nosim običajno garderobo, počasi pa bo potrebno v nabavo kakšnih nosečniških hlač.
Kje kupujete oblačila in kakšna je kaj izbira?
V soboto imam spet pregled. Za morfologijo je še prezgodaj... Me pa zelo zanima ali je user posted image ali user posted image ....
saj niti ni pomembno, zanima pa me...user posted image

Lepo se imejte. Še malo, pa vikend, pa še sonček bo... user posted image

(odgovor članu Špelička)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
15.6.2012 9:29:02   
Špelička
Jaz nakupujem kar v navadnih trgovinah, hlače & krila izbiram take z elastiko, majčke malo širše in daljše.
Sem bila v C&A na oddelku za nosečnice pa mi ni bilo nič všeč.

(odgovor članu RozaRoza)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
15.6.2012 9:53:57   
HelenaLena
RozaRoza jaz sem si kupla hlače v H&M za 20 eur. Vse cene so nekje tu in res so kvalitetne, z elastinom fajn. Kar se pa gornjih delov tiče, pa imam že obstoječih veliko z elastinom pa oblekce tudi, tako da mi bo ša kar en čas prav.

(odgovor članu RozaRoza)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
15.6.2012 9:57:18   
HelenaLena
Benji, sem omenila ginekologinji včeraj glede ožilja pa je rekla, da to ni nič takšnega, da se lahko zgodi, da mi bojo tudi noge otekale. Je čisto dovolj mazanje z gelom s kostanjevim izvlečkom pa kroženje z nogami. Ko gledam tv, pa mam jih vedno malo dvignjene. Tako da ni panike user posted image .

Drugače pa se najin user posted image pridno razvija, malo je spal pa zehal. Včeraj je bil res lep trenutek user posted image !

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
15.6.2012 9:58:58   
miškicapiškica
Jutro novemberke!

RozaRoza, izbire je se mi zdi vsako leto več. Že kar luštne cotke dobiš. Jaz imam večino stvari iz H&M Sem jih že par let nazajkupila v Avstriji. (Takrat je bila pri nas še bolj švoh ponudba ali pa je bilo čist predrago), nekaj v C&A, kar veliko imam sposojenega. Ni se za bat, da mi zmanjkalo. user posted image . Sicer so pa običajne raztegljive majice tudi super, sploh za nas, ko poleti še ne bo gromozanski buši. Pa pajkice, čez pa tunika. Sicer imaš obleke v C&A, La Vie, Popek, Benettonu,... Po spletu še malo pobrskaj. Jaz tokrat nisem nič iskala, tako da ni glih ažurno tole moje pisanje. Lahko pa daš tudi na svoje hlače predelat in mehek trak za trebuh prišit. Ene imam jaz tudi take.

Sem bila pa včeraj pri G izredno in sem res še kar na dobrih +3 kg. user posted image user posted image
Pa malo miškico sem videla. user posted image Jaz imam morfologijo šele čez 4 tedne. Se bom še malo načakala.

(odgovor članu Špelička)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
15.6.2012 10:02:20   
miškicapiškica
HelenaLena, jih je fajn videt, naše pikce, a ne?user posted image user posted image

RozaRoza, sem te hotla vprašat, če sem prav prebrala, da imaš pregled v soboto? A hodiš privat?

Neposredna povezava do sporočila: 1219
15.6.2012 10:15:07   
benji
HelenaLena,..hvala za info.

Glede oblačil pa cene na spletu, v Mothercare, Benettonu,...so za moje pojme čisto pretirane. Hlače 50 - 70  € user posted image  user posted image  user posted image .
Raje nakupujem v H&M,..pač ne bom ekskluzivna user posted image  user posted image , pa saj imamo pa vsaka zase najlepšega bušija,..pa ni hudega če smo v istih hlačah user posted image   user posted image .

Drugače pa odkar je tole nogometno prvenstvo naš user posted image  precej trenira in mi ne še spati ne pusti  user posted image  user posted image  . Pa kaj je to z moškimi in nogometom user posted image  user posted image  

(odgovor članu HelenaLena)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
15.6.2012 10:24:56   
miškicapiškica

Pa kaj je to z moškimi in nogometom user posted image  user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
15.6.2012 10:41:03   
miškicapiškica
Uuu, 70€ za hlače, ki jih boš nosil ene 3, max 4 mesece je pa res velik. No, če računaš, da boš večkrat noseč je malo bolje, ampak vseen.

Topel vikend prihaja, jupi!! user posted image . Že čakam, kdaj bom lahko mal garderobo zamenjala. Dolge rokave, dolge hlače, jakne,.... tokrat bodo verjetno res šle v bolj oddaljene predele. user posted image

Pri nas so pa zdajle števec menjal eni majstri. So bili kar ekspresni. Pride kombi, cin-cin, mal šraufajo in grejo drugam. 1,2,3.

< Sporočilo je popravil miškicapiškica -- 15.6.2012 10:43:31 >

Neposredna povezava do sporočila: 1222
15.6.2012 10:57:27   
me83
Jaz sem si ene par takšnih šriših majčk kupila kar na navadnem oddelku C&A,... še sreča, da letos ni moderno "ozko" :) Dvojne hlače pa v H&M,... ene znižane za 20 eur, druge pa 40 eur,...
Drugače pa mi je že 3 dni skupaj tako slabo,.... se že bojim, da bom tisti 1% nosečnic, ki jim je slabo do konca user posted image
Da ne govorim o krčih,... groza,... mi je ginekolog svetoval, da naj kar povečam priporočeno dozo na škatlici, da telo že potrebuje, ker drugače ne bi imela takšnih krčev. Kako pa zgleda otrdevanje trebuha?

Kdaj ste začutile prve gibe? Jaz mislim, da še jih nisem,...

Boste šle tudi na 3D oz. 4D?

Lep vikend!

Neposredna povezava do sporočila: 1223
15.6.2012 14:37:44   
RozaRoza
miškicapiškica, moja ginekologinja dela tudi ob sobotah, pa grem po navadi na pregled kar v soboto dopoldan... pa ni privat...
Hvala vam za nasvete glede nosečniške garderobe, bom šla v kratkem malo v Mb počekirat user posted image

(odgovor članu me83)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
15.6.2012 16:11:56   
44gatti

Drugače pa odkar je tole nogometno prvenstvo naš user posted image  precej trenira in mi ne še spati ne pusti 

Aaaaaaaaaaaa, zdej razumem, kaj je vso to brcanje!!! user posted image

Jst sm sicer mogla kar hitro prešaltat na nosečniška oblačila, ker vse moje hlače (od prej) so vse z visokim pasom. Takoj me je začelo tiščat, ko sem sedela... Prve kavbojke sm kupla v HM. Mislim, da sm dala okol 35/40€. Sm ful zadovoljna. Druge kavbojke pa sm kupla v popku. So lažje/poletne z nižjo elastiko (so ble pa okol 55€). Morm rečt, da kar se tiče materiala pa nism zadovoljna, ker po parih pranjih so se zmuckale!!! (perem na 30°) Tiste iz HM pa so ševedno enake! V popku sm kupla še eno fensi majčko, ki še nism imela priložnosti za jo nosit, in drugo zelo zelo lepo, ki pa jo zelo pogosto. Tudi ta se je kar hitro zmuckala... user posted image glede na ceno, pa res nism pričakovala! Drgač še kombiniram z nenosečniškimi majčkami. Puloverji pa ratujejo vsi prekratki... le zakaj user posted image

Lep vikend vsem user posted image

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......