Bučkis
|
HelenaLena, jaz jo občasno jem, pašteto mislm:), mal pogledam, da je čimbolj "naravna", kokr je pašteta lohk heh, brez kakšnih hudih konzervansov itd. Ne pravim, da imam prav, ampak načeloma se po kmečki pameti v redu skoz pride. Kaj si vsak vzame za mero, je pa odvisno.. jaz npr. vsake tok tud deci vinčka ob hrani, domačo solato, se ne obremenjujem preveč, ker mislm, da bi mi to bolj škodilo.. pršuta in plesnivih sirov pa že tko niti ne jem.. no, ta prva tamala se je rodila popolna, tko da more bit ta naravnanost tud zdej ok ;) Drugač sem pa tud jaz zadnč v čakalnci gledala enga luškanga fantka in si predstavljala, kakšen bo moj... sem končno zapopadla, da je lohk tud fantek majhen in luškan in joka , ker sem se pač tko navadla na punčko, ki jo mam, da kr nisem vedla takoj, kaj bom zdej s fantkom, čudna baba hehe.. Ja, pri ginekologu je treba pa kr zgovoren bit, da nisi za kaj prikrajšan.. oni tud v svojem svetu s svojimi problemi mimgrede pozabjo omenit npr., da lahko pride partner..al pa misljo, da nosečke danes že vse vejo, kao internet itd. mal je že res, sam ni pa pravilo. Upravičeno sicer lahko pričakuješ, da ti bo vse razložil, sam kaj pomaga, če ti pač ne... če ste pozabljive kot jaz, si pa kar plonk ceglc napište, kaj ste hotle vprašat..mislm resno Jaz pač vse pozabim te dni, obrnem se, pa ne vem, po kaj sem šla... ko bi imela sto let
|