curly
|
Drage moje pozitivke, ne znam vam povedati, kako hvaležna sem vam za vsako pozitivno izjavo, pestke, navijanje ipd. Res je, da še vedno obstaja možnost, da zanosim, ampak midva (OBA!!!) sva tako na koncu z živčki, da si sploh ne upava več upati. OK, tole mogoče zveni veliko bolj negativno, kot pa v resnici je, ampak dejstvo je, da sva pri prvem IUI-ju imela FUL lep folikel in super duper plavalčke pa se ni prijelo. Razočaranje je bilo veliko. Največje doslej, ker so mi tam vlili ful upanja pa čeprav mi je glasek govoril, da so možnosti ful majhne. Všeč mi je, da je v ponedeljek sestra povedala, da so možnosti manjše, kot prvič in me postavila na realna tla. Boljše je tako, kot pa da upam in sem potem ful razočarana. Težko se že pobiram. Moj ima čisto različne rezultate - enkrat je super, enkrat je slabo, jaz imam pa PCO in za naju pride 5% možnosti / postopek. V glavnem, nisem žalostna, čez IUI-je pač morem it, če želim priti na IVF. Všeč mi je, da IUI ni moja zadnja možnost. Ne želim si priti do IVF-ja, ampak izgleda, da bo treba. Nič zato, vse sem pripravljena narediti za to, da bom enkrat , ker ko bom, bom res SREČKA! Zato se odrekam vašim pestkam in spodbudnim besedam, ker ta krog ne želim upati - tako sem se odločila in to je za moje dobro. Z mislimi sem že na dopusti (se trudim). Odločila sva se, da si vzemema 2 meseca pavze po tem postopku, greva na morje, preurediva stanovanje ipd. Vzela si bova čas zase. Septembra bova šla na 3./zadnji IUI pa tudi razgovor imava za IVF, tako da se bo takrat začelo spet dogajati. Vso vašo pozitivno energijo preusmerjam nazaj na VSE VAS, da bi vam le uspelo zagledati , jaz bom močno močno navijala za VSAKO POSEBEJ in prosila nekoga tam zgoraj, naj nam čez poletje nameni čim več ! To je to z moje strani za danes. Upam, da nisem koga užalila - to ni bil moj namen. Zdaj grem pa STUDY STUDY STUDY, da bodo rezultati izpita pozitivni, če že kaj drugega ni.
|