|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo junija
12.6.2012 11:18:57   
niinii
No kaj je zdej to. Dost tele modre barve. Čakamo roza.

Jaz sem pa tolk utrujena. Že 2 dni hodim ob 9h zvečer spat. Nič ne morm. Oči se mi kr same zapirajo. Včeri so mi že ob 8h začele skup padat, pa sm se potrrudla pa vsaj do 9h zdržala.

Držim pesti za vse.

user posted image pa za vse modro obarvane :user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 201
12.6.2012 13:40:01   
ROXY_
zaspančka čestitam,zdej pa uživaj v user posted image user posted image
dajte me na seznam, da je 26.6. ne pričakujem, tale mesec pa res ne user posted image user posted image
dnevi O so mimo....zdej pa spet tistih nehvaležnih 14dni čakanja in postavljanja diagnoz user posted image

mater, kakšno vreme muhasto imamouser posted image ...js sem tako sitna, da grem sama sebi na živce...komaj čakam konec meseca,da uidemo za par dni na morjeeee...

(odgovor članu niinii)
Neposredna povezava do sporočila: 202
12.6.2012 13:42:41   
LittleSun

PRIČAKUJEMO user posted image  ALI user posted image :

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

9.6.
nova anonimna

10.6.
tiana (3. krog po klomifenu)
Tippiuser posted image
žabica86 (7.krog)user posted image

12.6
lorna4 (k.rog)user posted image

13.6.
klopek (1. krog po laparo in histero)

14.6.
anonimna user posted image user posted image

15.6.
anonimna user posted image
črtica1

16.6
Sa.je (12. krog)user posted image
monsy

21.6
niinii
LittleSun (19.krog)

22.6.
čiba (2.krog po SS)

23.6.
leychi
lidik

25.6.
Poka

26.6.
curly
ROXY_

30.6.
S*
rozi55

x.6
inci
halčiuser posted image
zaspančkauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 24

user posted image NOSEČKE:2

user posted image NAVIJAČICE:user posted image
S*, LittleSun, srečki, Radenska_, monsy,
Helenčica, K_a_t_j_a, Katte, niinii, curly,
klopek, rozi55, Teya D., witch, EŽana,
žabica86, *viva*, zaspančka, sonček85

user posted image IZPITIuser posted image

x.6
witch
curly

Navijamo!!user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 203
12.6.2012 13:50:50   
witch
Punce nehajte z modro barvo user posted image jaz nisem navijala pa držala pesti v tej smeri. Naj bo julij toliko lepši za vas.

Včerajšnji izpit je šel lahko rečem super. Zdaj pa en teden čakat rezultate. Ampak se ne veselim prehitro, ker pri tej profesorici se nikoli ne ve kakšne volje je ko ocenjuje.
Se pa počasi pripravljam na podvig št. 2. jutri imam en zagovor.
Diploma se pa počasi piše user posted image počasi in sigurno user posted image sem dala zdaj skozi ta izpit, jutri zagovor potem pa s polno paro k diplomi.

Jaz se počutim prav super. Obiski pri bioenergetiku so super. Prav napolni me z energijo in pozitivnimi mislimi. Sem vesela da sem se odločila da hodim k njemu. So za mano že trije obiski. In komaj čakam da grem spet. Pa še to turobno vreme me prav veseli. Imam prav občutek da mi vsaka kaplijica dežja da nov zagon. In ja uživam v življenju user posted image saj ne rečem, da ne pride kdaj kakšna slaba, žalostna misel, pridejo, ampak so redke. Vesela sem da živim, da imam ob sebi ljudi ki me imajo radi, vesela za mojega zlatega nečakca, za to, da sem zdrava, vidim, slišim, lahko hodim, možgančki mi recimo delajo v pravi smeri, ja vesela sem user posted image

Punce moje drage. Veselite se. Vsake malenkosti.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

Neposredna povezava do sporočila: 204
12.6.2012 14:06:10   
curly
Witch, odlicno si to napisala. Si mi narisala nasmeh na obraz in mi vlila polno pozitivne energije. user posted image
Jo bom kar ponucala za ucenje. user posted image
Drzim pestke za zagovor&izpit!user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 205
12.6.2012 17:44:05   
*viva*
witch držimo pesti! Se ti pa pridružujem, tudi meni je super, ko hodim k bioenergetiku in kar vidim učinke.

Curly, ne se sekirat, sej ne rabijo bit ne vem kak dobri, dovoj je da je med plavalčki en Mankoč al pa Thorpe, pa je čisto dovolj. To pa sem prepričana, da je in njabrž ima celo kompas da bo našel najbolj pravo pot user posted image Močno stiskam pesti, da bo uspelo in boš imela enega/eno nadebudno marčevko/marčevca user posted image user posted image

Pri meni vse po starem. Čakam petkov UZ. Malo me je začenjalo bit strah, kaj bo pokazal, čeprav nekje globoko čutim, da bo ok...

Pošiljam še več rozike in vam želim veliko sončkauser posted image

Only the hardest things makes us stronger...let's fight!

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 206
13.6.2012 7:15:21   
LittleSun
Dobro jutro pupike moje.
Se zbudila danes sitna in žalostna, upam da kmalu posije sonček, da me malo prebudi.

Danes kakšna nova rozika???user posted image user posted image

(odgovor članu *viva*)
Neposredna povezava do sporočila: 207
13.6.2012 7:33:51   
klopek
Dobro jutro!

Žal tudi pri meni user posted image . Tako, da me obarvajte kar modro...

Sm pa kr precej razočarana, sem mislila, da zdej ko so me poštimal zdej pa bo user posted image user posted image . Pa spet nič. Ah enkrat bo...

Čestitke nosečkam user posted image

Ostalim pa user posted image user posted image

LittleSun tebi pa pošiljam malo sončka, mi ga že imamo

Neposredna povezava do sporočila: 208
13.6.2012 7:44:15   
LittleSun

9.6.
nova anonimna

10.6.
Tippiuser posted image

12.6

13.6.
klopek (1. krog po laparo in histero)user posted image

14.6.

15.6.
črtica1

16.6
monsy

21.6
niinii
LittleSun (19.krog)

22.6.
čiba (2.krog po SS)

23.6.
leychi
lidik

25.6.
Poka

26.6.
curly
ROXY_

30.6.
S*
rozi55

x.6
inci
halčiuser posted image

x.6
witch
curly

Neposredna povezava do sporočila: 209
13.6.2012 7:45:32   
LittleSun
klopek user posted image user posted image bo pa drug mesec, je potreben čas, da se po posegu vzpostavi ravnovesje, kar optimistično naprej.
evo tudi tukaj že sonček, ampak še vedno sem sitna user posted image je pač tak dan zgleda...nič za to, bo jutri boljseuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 210
13.6.2012 7:47:58   
oreh
Tole je pa že prav grdo od mene, da se nič ne javim!

Littlesun, tudi čistim bolj malo, saj mi zmanjkuje časa tudi za to. Zato nič ne pišem o mojih čistilskih podvigih, kaj šele pivskih!user posted image

Klopek, jaz sem tudi že 4 menstra po laparoskopiji, pa ni še nič. Po prvi in drugi sem bila ful razočarana. Zdaj sem pa čist skulirana. Pač si rečem, da imam velike možnosti zanosit po laparo, če pa ne uspe, pa ne morem nič pomagati, bo pa umetna. je pa res, da sem se zelo nehala obremenjevati in tudi spolnost je postala temu primernauser posted image . Nisva več na ure pred in po O.

Kako ste pa kaj drugače? kdaj štartate z dopusti? šibate v dalmacijo?

Witch tvoj post je bil zelo lep!

(odgovor članu niinii)
Neposredna povezava do sporočila: 211
13.6.2012 7:50:26   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: oreh

Kako ste pa kaj drugače? kdaj štartate z dopusti? šibate v dalmacijo?

KMAAAAAAALUUUUUUU user posted image user posted image user posted image user posted image čez 2 tedna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 212
13.6.2012 8:10:15   
HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: *viva*

Curly, ne se sekirat, sej ne rabijo bit ne vem kak dobri, dovoj je da je med plavalčki en Mankoč al pa Thorpe, pa je čisto dovolj. To pa sem prepričana, da je in njabrž ima celo kompas da bo našel najbolj pravo pot user posted image Močno stiskam pesti, da bo uspelo in boš imela enega/eno nadebudno marčevko/marčevca user posted image user posted image

Čista resnica! Pikica, ki jo grejem je živ dokaz. Mi smo imeli 70% negibljivih in eto....

Klopek moja user posted image user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu *viva*)
Neposredna povezava do sporočila: 213
13.6.2012 8:22:16   
klopek
Punce moje hvala user posted image

Vem, da rabi telo čas po operaciji, zato sem šele ta  mesec upala, je pa to že 3. cikel po operaciji, zato sem malo razočarana. Prva dva smo mogli itak pazit, ker so mi odstranili pregrado in odsvetovali zanositev.

Ampak evo sem že boljš takoj, ko vas preberem!

Oreh prav maš, če ne bo šlo naravno bomo pač rabli mal pomoči!

Moj dopust bo v dalmaciji ja, že čez dober mesec user posted image user posted image

Oreh ti?

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 214
13.6.2012 8:45:38   
leychi
Klopek te čisto razumem kako si neučakana. Tudi jaz sem imela lani oktobra laparoskopijo in evo v tretjem/oziroma četrtem ciklu nama je uspelo.
Res pa je, da sem jemala še klomifen. Tudi zdaj ga in upam, da če ne bo šlo v drugo, da bo šlo v tretje.
Je pa baje prvih šest mesecev po laparoskopiji precej večja verjetnost, da uspe. :)
Boš videla, prihodnji mesec bo roza.

(odgovor članu klopek)
Neposredna povezava do sporočila: 215
13.6.2012 8:50:51   
oreh
Enako, Dalmacije pa ne zamenjam! Jutranje vstajanje s soncem, tek, kofe, poležavanje v samotnem zalivčku, zvečer pa pivičko v baru ob morju...

Če pomislim, da sem lani mojga vsak dan zvito vabila na pir v 6 km oddaljeno vas, da sem lahko prišla do testa...user posted image Upam, da mi letos ne bo treba in da bo test pokazal + že v SLO.

(odgovor članu niinii)
Neposredna povezava do sporočila: 216
13.6.2012 9:06:23   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: oreh

Enako, Dalmacije pa ne zamenjam! Jutranje vstajanje s soncem, tek, kofe, poležavanje v samotnem zalivčku, zvečer pa pivičko v baru ob morju...

Si mi zdaj mogla luštne nardit, a! user posted image user posted image user posted image user posted image

kako ti gre tek?? Moje teniske žalostno samujejo user posted image user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 217
13.6.2012 10:30:08   
curly
Drage moje pozitivke,
ne znam vam povedati, kako hvaležna sem vam za vsako pozitivno izjavo, pestke, navijanje ipd.
Res je, da še vedno obstaja možnost, da zanosim, ampak midva (OBA!!!) sva tako na koncu z živčki, da si sploh ne upava več upati. OK, tole mogoče zveni veliko bolj negativno, kot pa v resnici je, ampak dejstvo je, da sva pri prvem IUI-ju imela FUL lep folikel in super duper plavalčke pa se ni prijelo. Razočaranje je bilo veliko. Največje doslej, ker so mi tam vlili ful upanja pa čeprav mi je glasek govoril, da so možnosti ful majhne.
Všeč mi je, da je v ponedeljek sestra povedala, da so možnosti manjše, kot prvič in me postavila na realna tla. Boljše je tako, kot pa da upam in sem potem ful razočarana. Težko se že pobiram. Moj ima čisto različne rezultate - enkrat je super, enkrat je slabo, jaz imam pa PCO in za naju pride 5% možnosti / postopek.
V glavnem, nisem žalostna, čez IUI-je pač morem it, če želim priti na IVF. Všeč mi je, da IUI ni moja zadnja možnost. Ne želim si priti do IVF-ja, ampak izgleda, da bo treba. Nič zato, vse sem pripravljena narediti za to, da bom enkrat user posted image , ker ko bom, bom res SREČKA! user posted image
Zato se odrekam vašim pestkam in spodbudnim besedam, ker ta krog ne želim upati - tako sem se odločila in to je za moje dobro. Z mislimi sem že na dopusti (se trudim). Odločila sva se, da si vzemema 2 meseca pavze po tem postopku, greva na morje, preurediva stanovanje ipd. Vzela si bova čas zase. Septembra bova šla na 3./zadnji IUI pa tudi razgovor imava za IVF, tako da se bo takrat začelo spet dogajati. user posted image
Vso vašo pozitivno energijo preusmerjam nazaj na VSE VAS, da bi vam le uspelo zagledati user posted image , jaz bom močno močno navijala za VSAKO POSEBEJ in prosila nekoga tam zgoraj, naj nam čez poletje nameni čim več user posted image !
To je to z moje strani za danes. Upam, da nisem koga užalila - to ni bil moj namen. Zdaj grem pa STUDY STUDY STUDY, da bodo rezultati izpita pozitivni, če že kaj drugega ni. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 218
13.6.2012 10:52:04   
LittleSun
curlika moja vse kar lahko rečem na tvoj post je: KURJA KOŽA user posted image
dihamo skupaj, trepetamo skupaj, navijamo skupaj, žalostne smo skupaj, kakorkoli...SKUPAJ smo, imamo ena drugo, vedno se bo našla tolažilna beseda in vedno bo nepopisno veselje ob uspehu, kot da bi bile od nekdaj prijateljice. Smo si hvaležne, vendar smo vse v istem dreku user posted image user posted image in zato še toliko bolj razumemo stisko in razumemo veselje. Zate je namenjen prav tak košček navijanja in pozitivne energije, kakor za vsako izmed nas. Po tolikem času sem se, vsaj jaz, naučila sprejemati razočaranja, vendar je z vašo pomočjo bolje. Pa veš kaj pravijo...dobre misli prinesejo dobra dejanja (rezultate). Jaz stiskam pestke, tako zate, kot za ostale (tudi mladiko, našo katte (za njo še posebej) in ostale borke, ki so malo poniknile) ne glede na to, ali pomaga ali ne. In VEM, da nam bo vsem uspelo ugledati sijoče očke in krasen nasmeh našega škrata. Ko bo čas za to...jaz sem potrebovala leto in pol, da sem to dojela, neučananost prinese samo bolečino. Zato draga moja curly so moje pestke zate močno stisnjene, ne glede na možnosti!!!

Pupe rada vas imam!!

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 219
13.6.2012 10:59:52   
Anonimen
kok ste lepo napisale LS in Curly user posted image js se tudi selim v naslednji mesec po 4 dneh zamujanja in - testu je danes prišla v tako majhni količini da jo komaj vidiš user posted image

ZA VSE DRŽIM PESTI ŠE NAPREJ!!!! in tko k je napisala LS smo SKUPAJ - js pa dodajam ENA VELIKA DRUŽINA user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 220
13.6.2012 11:03:49   
mladika
Zdaj sem pa res že dolžna,da se vam malo javim,da ne bo tak izpadlo kot da mi je vseeno za vas...smo ble ipak predolgo skupaj tu gori.Jaz sem se malo oddaljila od foruma res (preberem občlasno,da vidim če je kaka stara borkica zanosila),sicer rezultata v obliki user posted image ni,se pa pozna na moji duši in psihi.Z mojim uživava 100 na uro zdej še ko sma sama,vmes sem tudi že diplomirala skratka luštno se mamo.Čez slabe tri tedne grema na morje in res poizkušava izkoristit ta čas maksimalno,da tudi gradiva na najinem odnosu.Sej pridejo vmes tut kakšni slabi trenutki,ampak teh je vedno majn.Punce še zmeraj mislim na vas,stiskam pesti za vsako posebej in moram reči,da ko se ktira oglasi da ji je po žnj krogih uspelo,dobim upanje in nov zagon da bova tudi midva enkrat prišla do cilja.Lepo bodite,pa lep sončkast vikend vam želimuser posted image

Mi še zmeram upamo!!!:)

Neposredna povezava do sporočila: 221
13.6.2012 11:09:20   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

kok ste lepo napisale LS in Curly user posted image js se tudi selim v naslednji mesec po 4 dneh zamujanja in - testu je danes prišla v tako majhni količini da jo komaj vidiš user posted image

ZA VSE DRŽIM PESTI ŠE NAPREJ!!!! in tko k je napisala LS smo SKUPAJ - js pa dodajam ENA VELIKA DRUŽINA user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
nisi se podpisala, da te popravim na seznamčku

mlaaaadikaaaa, čestitke za diplomo in odlopuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 222
13.6.2012 11:13:55   
Anonimen
sem tako raztresena user posted image

nova anonimna

Neposredna povezava do sporočila: 223
13.6.2012 11:23:11   
LittleSun

9.6.
nova anonimna user posted image

10.6.
Tippiuser posted image

12.6

13.6.
klopek (1. krog po laparo in histero)user posted image

14.6.

15.6.
črtica1

16.6
monsy

21.6
niinii
LittleSun (19.krog)

22.6.
čiba (2.krog po SS)

23.6.
leychi
lidik

25.6.
Poka

26.6.
curly
ROXY_

30.6.
S*
rozi55

x.6
inci
halčiuser posted image

x.6
witch
curly

Neposredna povezava do sporočila: 224
13.6.2012 11:41:28   
oreh
Zunaj kooončnoooo sonce, jaz pa notri jokam zaradi vaših prelepih mailov!

mladika čestitke!!! no in pol ugotoviš, kako je življenje res lepo, ko te enkrat težave z zanositvijo pripeljejo tako daleč, da izbereš odklop.

(odgovor članu niinii)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?