curly
|
Dober večer. No, jaz sem popoldan prespala. Iz MB sva prišla šele okoli 15.30, tako da sem se najedla in padla v posteljo. Celo vrat sem si zaležala. V glavnem, čeprav sva se z lubijem vzdržala spolnih odnosov skoraj cel teden, je bilo seme danes slabo. Sestra je rekla, da je to lahko stres ali pa če je bil kaj bolan, da vse to pride za njim in se pač pokaže na semenu. Res je, da sva v maju veliko jokala in tudi videla sem ga, da se ful sekira, tako da je verjetno to to. Tudi danes, ko sem mu to povedala, se mi zdi, da mu je vse dol padlo. V tisti sekundi mi je bilo žal, da sem sploh kaj rekla. Povedala sem mu, zato, da ne bo imel prevelikih upov. Sestra je rekla, da so možnosti manjše kot prvič, tako da je bilo seme očitno res slabo... Glede na slišano, vem, da obstaja tista mala možnost, da uspe, ampak mi je vseeno, ker sem se odločila, da se ta mesec posvetim izpitom in ne bom mislila na to. Če v 14. dneh ne dobim , moram naredit test. No, bomo videli kaj bo. Lep dan vam želim vsem, veliko sreče pri lulanju in upam, da vas čim več nalula
|