Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo junija 10.6.2012 19:57:18
|
|
|
|
LittleSun
|
IZVIRNO SPOROČILO: curly Pogrešam LS! Kje si? Kaj lepega počneš? A zdaj boš pa skoz , ko si ugotovila, da imaš O? ooo kako lepo NAPOREN vikend, za sploh ni bilo časa...pa nič za to, sej bil tako na izi vikend..ko bi bili vsi dnevi takšni, nisem niti enkrat pomislila na . PAAŠEEE!!! Mi je začelo tako presedat vse skupaj, da je potreben odklop. Novi nosečki čestitke! curly tako močno stiskam pestke zate jutri porihtam še seznamček, če bo čas v službi, zdaj grem pa lubija pocartat.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 10.6.2012 21:27:49
|
|
|
|
Tippi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen hej babe žabe, ke pa ste danes vse se javljam da pri meni še nič novega vse po starem, niti nobenih znakov, testek bom pa delala čez kakšne par dni ko bo res ornk zamujala ker danes je komaj prvi dan kako pa kaže pri vam tiana, Tippi??? LP N.A. Najprej čestitke vsem novim srečkam nosečkam! Jaz pa se na žalost prestavljam na 5. julij. Takrat je ne čakam! Je že nova tema, za nas ki ne čakamo?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 11.6.2012 7:52:36
|
|
|
|
LittleSun
|
PRIČAKUJEMO ALI : 9.6. nova anonimna 10.6. tiana (3. krog po klomifenu) Tippi žabica86 (7.krog) 12.6 lorna4 (k.rog) 13.6. klopek (1. krog po laparo in histero) 14.6. anonimna 15.6. anonimna črtica1 16.6 Sa.je (12. krog) monsy 21.6 niinii 22.6. LittleSun (19.krog) čiba (2.krog po SS) 23.6. leychi lidik 25.6. Poka 26.6. curly 30.6. S* rozi55 x.6 inci halči zaspančka SKUPAJ NAS JE: 23 NOSEČKE:2 NAVIJAČICE: S*, LittleSun, srečki, Radenska_, monsy, Helenčica, K_a_t_j_a, Katte, niinii, curly, klopek, rozi55, Teya D., witch, EŽana, žabica86, *viva*, zaspančka IZPITI x.6 witch curly Navijamo!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 11.6.2012 7:58:15
|
|
|
|
LittleSun
|
Dobro jutro! Pri nas že sonček kuka, da je dan še lepši Če sem kaj izpustila iz seznamčka mi javite, ker je bilo par strani za pregledat in čisto možno, da sem kaj spregledala. Sploh mi ni za začet delat, ker me dva dni ni bilo in je NORO. Seveda me je vse počakalo, kakopak tako da sem si najprej vzela čas za vas, potem pa veselo na delo. curly kako je počutiš? Moraš kaj posebej počivat po teh postopkih? tippi žal mi je, si imela dober občutek ane? Žal je tako, da največ znakcev povzroči psiha in pričakovanje. Jaz sem se iz kroga v krog naučila, da jih ni za upoštevat in da če imam dober občutek in upanje je poraz še toliko bolj boleč. Tako pač zadnje dni poskušam čim manj o tem razmišljat, znakov ne jemljem resno, oz. jih imam vedno manj, PMS pač, upanja pa čisto malo in je potem vse lažje. Seveda odvisno od meseca, včasih me bolj potre, včasih sploh ne. Ampak vsak mesec pa gremo z dvignjeno glavo naprej in tako je edino pravilno! Pupe moje lep dan vam želim, naj sonček sije in naj teden hitro mine
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 11.6.2012 8:41:43
|
|
|
|
Sa.je
|
Heeei! Kako ste kaj punce? Curly močnoooo stiskam pesti zate , res ti iz srca želim, da bi bil tokrat postopek uspešen in bi že čez 14 dni nalulala močni Za nas stare borke še posebej močno navijam, ker se že čisto predolgo držimo v temi čakamo na Tippi , navijam, da bo julij tvoj mesec... Halči čestitke prelepih naslednjih 8 mesecev ti želim pa zdravega Take zgodbe je vedno lepo prebrat, da je stari borki uspelo. Mislim, da nam vsem vlije novega upanja. No, tudi moj dan se približuje in trenutno prav ničesar ne pričakujem. Iskreno povedano bolj vrjamem, da bo pritekla, ker da bi bili se mi zdi že kar misija nemogoče. Po toliko razočaranjih se raje že vnaprej pripravim, da bo spet pritekla, ker sicer je razočaranje preveliko. Edino, kar res upam, da ne priteče pred sredo, ker imam v sredo končno pregled pri svoji G in upam, da končno odkrijeva vzrok zakaj nama po enem letu še ni uspelo in, da naredimo korak naprej proti . Lepo preživite ponedeljek...
|
|
RE: II pričakujemo junija 11.6.2012 9:15:05
|
|
|
|
witch
|
Curly mislim na tebe in drzim pesti. Naj bo postopek uspesen. Jaz pa se psihicno pripravljam v teh zadnjih urcah na izpit, tak da ko nehate drzati pesti zua curly se priporocam se jaz :) lep ponedeljek vam zelim.
|
|
RE: II pričakujemo junija 11.6.2012 10:39:39
|
|
|
|
oreh
|
oooo witch, sem se kar vrnila s spomini v študentska leta.... Veš, da bo, se mi zdi, da nam govoriš, da se že pol leta pripravljaš na ta izpit, torej si nadudlana za 10-ko . Sa-je, res je to. jaz se tudi že 4 dni pred pripravim, da bo prišla, je razočaranje manjše in potem živim tudi, ko pride, ne več životarim s solzami v očeh. curly, seveda, da si ti tudi psihično močna, le da si ti v postopku in poleg vsega tega špikanja, UZ... prmejduš, da ne more človek izklopit in uživat! Tako, z brzino hitimo proti novemu vikendu!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 11.6.2012 12:34:02
|
|
|
|
LittleSun
|
witch močno stiskam pestke orešek pogrešam tvoje poste..nobena več ne govori o pivu, čiščenju in lulanju za zabavo. Mi imamo takooo norišnico v službi, rabim minutko pavze, ker že trojno vidim pa še prebavne motje hodijo za menoj, zgleda je bilo preveč alkohola čez vikend grem dalje delat,ve pa le pridno čvekajte
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 11.6.2012 18:07:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri meni se že pojavlja rjav izcedek, tako, da se selim v julij. Nič hudega, itak sem vedela da ni veliko šans ta mesec... Ampak sedaj pa upam, da počasi zagledam , ker je lep pomladen PDP Anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 11.6.2012 18:54:15
|
|
|
|
curly
|
Dober večer. No, jaz sem popoldan prespala. Iz MB sva prišla šele okoli 15.30, tako da sem se najedla in padla v posteljo. Celo vrat sem si zaležala. V glavnem, čeprav sva se z lubijem vzdržala spolnih odnosov skoraj cel teden, je bilo seme danes slabo. Sestra je rekla, da je to lahko stres ali pa če je bil kaj bolan, da vse to pride za njim in se pač pokaže na semenu. Res je, da sva v maju veliko jokala in tudi videla sem ga, da se ful sekira, tako da je verjetno to to. Tudi danes, ko sem mu to povedala, se mi zdi, da mu je vse dol padlo. V tisti sekundi mi je bilo žal, da sem sploh kaj rekla. Povedala sem mu, zato, da ne bo imel prevelikih upov. Sestra je rekla, da so možnosti manjše kot prvič, tako da je bilo seme očitno res slabo... Glede na slišano, vem, da obstaja tista mala možnost, da uspe, ampak mi je vseeno, ker sem se odločila, da se ta mesec posvetim izpitom in ne bom mislila na to. Če v 14. dneh ne dobim , moram naredit test. No, bomo videli kaj bo. Lep dan vam želim vsem, veliko sreče pri lulanju in upam, da vas čim več nalula
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 11.6.2012 19:12:17
|
|
|
|
Anonimen
|
hejla kako ste? js še vedno čakam kaj bo in mislim da se bom kr hmal preselila v julij, ker me danes obupno bolijo jajčniki ampak ni od nikjer, ker ponavadi jo prej dobim in potem me začne strašno bolet trebuh upam da je kj na tem, testa še zaenkat nisem nardila, al me pa tok peče, da bi ga sam bi rada še par dni počakala da vidim kaj se bo skuhalo tole LP NA
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 11.6.2012 21:20:47
|
|
|
|
Tippi
|
tippi žal mi je, si imela dober občutek ane? Žal je tako, da največ znakcev povzroči psiha in pričakovanje. Jaz sem se iz kroga v krog naučila, da jih ni za upoštevat in da če imam dober občutek in upanje je poraz še toliko bolj boleč. Tako pač zadnje dni poskušam čim manj o tem razmišljat, znakov ne jemljem resno, oz. jih imam vedno manj, PMS pač, upanja pa čisto malo in je potem vse lažje. Seveda odvisno od meseca, včasih me bolj potre, včasih sploh ne. Ampak vsak mesec pa gremo z dvignjeno glavo naprej in tako je edino pravilno! Pupe moje lep dan vam želim, naj sonček sije in naj teden hitro mine Ja, občutek je bil res dober! Celo tako dober, da sem bila prepričana, da tokrat pa psiha nima nič zraven, pa sem se uštela Kaj čmo. Gremo v nove boje! Tudi jaz želim vsem lep večer, še lepši teden! Vreme nam je naklonjeno, tko fajn za stiskat je. In bodo deževale v juliju
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 11.6.2012 22:07:29
|
|
|
|
curly
|
Jooooooj, kako nesramno od mene. V prejšnjem postu sem pozabila - najbrž zaradi razočaranja na IUI... Vseeno, bolje pozno, kot nikoli. : Punce, NAJLEPŠA HVALA vsem za podoro. Ne znam vam povedati, koliko mi to pomeni. Sem imela občutek, da cela Slovenija drži pesti zame, ker ste vsaka iz svojega konca. HVALA, HVALA, HVALA ... [ ]
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 12.6.2012 7:05:48
|
|
|
|
Sa.je
|
Jutro babike! Jaz sem pa takooo huda!! že pol leta moj ciklus ni bil krajši od 30 dni in ta mesec, ko bi moral biti vsaj 30 dni se je na 28 dan prikazala.... No in je šel moj pregled pri G po gobe. Zdaj bom pa spet bogve koliko časa mogla čakat, da pridem na vrsto. Ma, jaz res ne vem - a se res nekdo dela norca iz mene al kaj??? Takrat, ko je res ne bi smelo biti prehitro se ta hudič prikaže Očitno me spet lahko barvate v modro Res ne vem kdaj bo prišel moj čas in bom končno postala sploh nimam nobenega upanja več tudi takrat, ko si mislim, da mogoče pa le bo - je seveda ni. Curly žal mi je... mogoče pa bo ravno tistih par procentov možnosti dovolj in vama le uspe... res držim pesti Punce, tiste, ki še čakate v juniju - navijam za vas in vam želim same
|
|
RE: II pričakujemo junija 12.6.2012 7:19:02
|
|
|
|
zaspančka
|
Hej, sem vam obljubila, da se javim, kako je bilo pri G. V glavnem, videla se je GV in rumenjaček, srčka še ni, ker je prezgodaj. Vse ustreza nosečnosti 5-6 tednov, kakor sem tudi pričakovala. Naslednji pregled imama čez 3 tedne, takrat bi se moralo pa že vse lepo videti. Dobila sem še Dabroston, čisto preventivno. Je pa rekel G, da ne vidi razloga, da se ne bi nosečnost obdržala, tako da sem super vesela in komaj čakam 2.7., da vidim svojo pikico, da lahko potem začnem razglašat okrog. Sva pa včeraj z možem povedala bodočemu velikemu bratcu za dojenčka in je bil tako navdušen, da je celo popoldne hodil okrog mene in gledal moj trebuh, kje je ta dojenček skrit. Za ostale, ki ste še tukaj, pa močno, močno stiskam pesti in vam pošiljam .
|
|
RE: II pričakujemo junija 12.6.2012 7:48:15
|
|
|
|
Lorna4
|
Jutro Danes je pa moj dan...prov s strahom čakam rezultat... danes ne sme priti, trebuh me zaenkrat še nič ne boli...je pa ponavadi kar točna, največ 1 dan zamude sem imela zdele v dobre pol leta kar bolj natančno spremljam cikel se pa nič ne upam veselit, ker bo potem razočaranje samo večje...si pravim ko bo, pač bo, pa upam vseeno da kmalu testa pa ne bom delala še, ker ponavad ga naredim, čez pol ure se mi pa vlije ... stiskam pestke za vse ki v teh dneh pričakujete dajmo punce, naj vam v čim večjem številu rata
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 12.6.2012 8:59:19
|
|
|
|
sonček85
|
ojla bejbike ,da vas pridem malo pokukat kako ste? Res vas v maju nisem veliko spremljaala ,vas pa tu pa tam malo pokukam in preberem ,komentriram pa ne . Naj vam samo rečem so vsponi in padci ko čakamo na veliko pričakovani plusek in ko se pojavi je sreča nepopisna ,boste videle vse boste to dočakale ,samo upanje naj bo vedno na veliki pozitivi . Mi mso ok ,rastemo ,baje bi naj bila pupika ,bomo pa videli v četrtek na MF.Sine veliki se že lepo privaja ,boža bupšija in je vesel ,kliče že po imenu -Tia. Imam pa še krvomočnico če katero zanima in pa klomifen če ga je kateri G predpisalaa. uživajte in mislim na vas
|
|
RE: II pričakujemo junija 12.6.2012 9:27:43
|
|
|
|
LittleSun
|
PRIČAKUJEMO ALI : 9.6. nova anonimna 10.6. tiana (3. krog po klomifenu) Tippi žabica86 (7.krog) 12.6 lorna4 (k.rog) 13.6. klopek (1. krog po laparo in histero) 14.6. anonimna 15.6. anonimna črtica1 16.6 Sa.je (12. krog) monsy 21.6 niinii LittleSun (19.krog) 22.6. čiba (2.krog po SS) 23.6. leychi lidik 25.6. Poka 26.6. curly 30.6. S* rozi55 x.6 inci halči zaspančka SKUPAJ NAS JE: 23 NOSEČKE:2 NAVIJAČICE: S*, LittleSun, srečki, Radenska_, monsy, Helenčica, K_a_t_j_a, Katte, niinii, curly, klopek, rozi55, Teya D., witch, EŽana, žabica86, *viva*, zaspančka, sonček85 IZPITI x.6 witch curly Navijamo!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 12.6.2012 9:33:01
|
|
|
|
LittleSun
|
curly mojaaaaa upanje umre zadnje, saj veš!!!! Morda pa le....jaz stiskam pestke in pošiljam veliko pozitivne energije anonimna in Sa.je pošiljam objemčke, izkoristita poletne dni in kmalu bodo tukaj! zaspančka super da si imela že ravno pregled in se je vse lepo videlo. Srček pa ob tem času res ponavadi še ni viden. Čestitke še enkrat in uživaj koliko le lahko.Tudi jaz sem imela tako v prvi nosečnosti. Potem pa kmalu za tem še en pregled, tam se je pa že videl kako se veselim teh občutkov, upam da mi bodo kmalu naklonjeni sonček85 ooooo lej jo nosečkico našo. Kako zelo sem vesela, ko se kakšna starina spomni na nas.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 12.6.2012 9:48:55
|
|
|
|
Lorna4
|
no pa tudi nam ni bil naklonjen mesec... se že kaže rjav izcedek, in samo čakam da začne ornk tečt... tko da se selimo v naslednji mesec še naprej stiskam pesti za vse ostale da zagledate
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 12.6.2012 9:57:03
|
|
|
|
čiba
|
vsem razočaranim ta mesec!! Navijam naprej
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 12.6.2012 10:11:59
|
|
|
|
LittleSun
|
PRIČAKUJEMO ALI : 9.6. nova anonimna 10.6. tiana (3. krog po klomifenu) Tippi žabica86 (7.krog) 12.6 lorna4 (k.rog) 13.6. klopek (1. krog po laparo in histero) 14.6. anonimna 15.6. anonimna črtica1 16.6 Sa.je (12. krog) monsy 21.6 niinii LittleSun (19.krog) 22.6. čiba (2.krog po SS) 23.6. leychi lidik 25.6. Poka 26.6. curly 30.6. S* rozi55 x.6 inci halči zaspančka SKUPAJ NAS JE: 23 NOSEČKE:2 NAVIJAČICE: S*, LittleSun, srečki, Radenska_, monsy, Helenčica, K_a_t_j_a, Katte, niinii, curly, klopek, rozi55, Teya D., witch, EŽana, žabica86, *viva*, zaspančka, sonček85 IZPITI x.6 witch curly Navijamo!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 12.6.2012 10:12:35
|
|
|
|
LittleSun
|
pupe če sem vam povedala, da ni več modre...smo maja porabili celoletno zalogo lorna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 12.6.2012 10:18:35
|
|
|
|
Anonimen
|
CURLY tudi js navijam močno zate vem da ti bo uspelo jah kaj nj rečem js imam pa še vedno malo upanja a si vsejn mislim da ni to to bolijo me jajčniki, test - (ali je mogoče še vsejn prehmalu za test?), od nikjer, le kaj se kuha? pomoje so sam živčki vse ostale, ki še čakate vam želim veliko NA
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 12.6.2012 10:20:18
|
|
|
|
Anonimen
|
lorna tebi pa pošiljam in za srečo v naslednjem mesecu NA
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?