|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo junija
10.6.2012 19:57:18   
LittleSun

IZVIRNO SPOROČILO: curly
Pogrešam LS! Kje si? Kaj lepega počneš? A zdaj boš pa skoz user posted image user posted image user posted image , ko si ugotovila, da imaš O? user posted image user posted image user posted image

ooo kako lepo user posted image NAPOREN vikend, za user posted image sploh ni bilo časa...pa nič za to, sej bil tako na izi vikend..ko bi bili vsi dnevi takšni, nisem niti enkrat pomislila na user posted image . PAAŠEEE!!! Mi je začelo tako presedat vse skupaj, da je potreben odklop.
Novi nosečki čestitke!
curly tako močno stiskam pestke zate
jutri porihtam še seznamček, če bo čas v službi, zdaj grem pa lubija pocartat.

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 176
10.6.2012 21:27:49   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

hej babe žabe, ke pa ste danes vse user posted image se javljam da pri meni še nič novega vse po starem, niti nobenih znakov, testek bom pa delala čez kakšne par dni ko bo res ornk zamujala user posted image ker danes je komaj prvi dan user posted image kako pa kaže pri vam tiana, Tippi???

LP N.A.

Najprej čestitke vsem novim srečkam nosečkam! user posted image
Jaz pa se na žalost prestavljam na 5. julij. Takrat je ne čakam! Je že nova tema, za nas ki ne čakamo? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 177
11.6.2012 7:52:36   
LittleSun

PRIČAKUJEMO user posted image  ALI user posted image :

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

9.6.
nova anonimna

10.6.
tiana (3. krog po klomifenu)
Tippiuser posted image
žabica86 (7.krog)user posted image

12.6
lorna4 (k.rog)

13.6.
klopek (1. krog po laparo in histero)

14.6.
anonimna user posted image

15.6.
črtica1

16.6
Sa.je (12. krog)
monsy

21.6
niinii

22.6.
LittleSun (19.krog)
čiba (2.krog po SS)

23.6.
leychi
lidik

25.6.
Poka

26.6.
curly

30.6.
S*
rozi55

x.6
inci
halčiuser posted image
zaspančkauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 23

user posted image NOSEČKE:2

user posted image NAVIJAČICE:user posted image
S*, LittleSun, srečki, Radenska_, monsy,
Helenčica, K_a_t_j_a, Katte, niinii, curly,
klopek, rozi55, Teya D., witch, EŽana,
žabica86, *viva*, zaspančka

user posted image IZPITIuser posted image

x.6
witch
curly

Navijamo!!user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 178
11.6.2012 7:58:15   
LittleSun
Dobro jutro! Pri nas že sonček kuka, da je dan še lepši user posted image user posted image
Če sem kaj izpustila iz seznamčka mi javite, ker je bilo par strani za pregledat in čisto možno, da sem kaj spregledala.

Sploh mi ni za začet delat, ker me dva dni ni bilo in je NORO. Seveda me je vse počakalo, kakopak user posted image user posted image tako da sem si najprej vzela čas za vas, potem pa veselo na delo.

curly kako je počutiš? Moraš kaj posebej počivat po teh postopkih?

tippi user posted image user posted image žal mi je, si imela dober občutek ane? Žal je tako, da največ znakcev povzroči psiha in pričakovanje. Jaz sem se iz kroga v krog naučila, da jih ni za upoštevat in da če imam dober občutek in upanje je poraz še toliko bolj boleč. Tako pač zadnje dni poskušam čim manj o tem razmišljat, znakov ne jemljem resno, oz. jih imam vedno manj, PMS pač, upanja pa čisto malo in je potem vse lažje. Seveda odvisno od meseca, včasih me bolj potre, včasih sploh ne. Ampak vsak mesec pa gremo z dvignjeno glavo naprej in tako je edino pravilno!

Pupe moje lep dan vam želim, naj sonček sije in naj teden hitro mine

Neposredna povezava do sporočila: 179
11.6.2012 8:41:43   
Sa.je
Heeei!user posted image

Kako ste kaj punce?

Curly močnoooo stiskam pesti zateuser posted image user posted image , res ti iz srca želim, da bi bil tokrat postopek uspešen in bi že čez 14 dni nalulala močni user posted image
Za nas stare borke še posebej močno navijam, ker se že čisto predolgo držimo v temi čakamo na user posted image

Tippi user posted image , navijam, da bo julij tvoj mesec...

Halči čestitke user posted image user posted image prelepih naslednjih 8 mesecev ti želim pa zdravega user posted image
Take zgodbe je vedno lepo prebrat, da je stari borki uspelo. Mislim, da nam vsem vlije novega upanja.

No, tudi moj dan se približuje in trenutno prav ničesar ne pričakujem. Iskreno povedano bolj vrjamem, da bo user posted image pritekla, ker da bi bili user posted image se mi zdi že kar misija nemogoče.
Po toliko razočaranjih se raje že vnaprej pripravim, da bo user posted image spet pritekla, ker sicer je razočaranje preveliko. Edino, kar res upam, da ne priteče pred sredo, ker imam v sredo končno pregled pri svoji G in upam, da končno odkrijeva vzrok zakaj nama po enem letu še ni uspelo in, da naredimo korak naprej proti user posted image .

Lepo preživite ponedeljek...

čakamo na magični + :)

Neposredna povezava do sporočila: 180
11.6.2012 9:15:05   
witch
Curly mislim na tebe in drzim pesti. Naj bo postopek uspesen.

Jaz pa se psihicno pripravljam v teh zadnjih urcah na izpit, tak da ko nehate drzati pesti zua curly se priporocam se jaz :)

lep ponedeljek vam zelim.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 181
11.6.2012 10:39:39   
oreh
oooo witch, sem se kar vrnila s spomini v študentska leta.... Veš, da bo, se mi zdi, da nam govoriš, da se že pol leta pripravljaš na ta izpit, torej si nadudlana za 10-kouser posted image .

Sa-je, res je to. jaz se tudi že 4 dni pred user posted image pripravim, da bo prišla, je razočaranje manjše in potem živim tudi, ko pride, ne več životarim s solzami v očeh.

curly, seveda, da si ti tudi psihično močna, le da si ti v postopku in poleg vsega tega špikanja, UZ... prmejduš, da ne more človek izklopit in uživat!

Tako, z brzino hitimo proti novemu vikendu!!!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 182
11.6.2012 12:34:02   
LittleSun
witch močno stiskam pestke user posted image
orešek pogrešam tvoje poste..nobena več ne govori o pivu, čiščenju in lulanju za zabavo.

Mi imamo takooo norišnico v službi, rabim minutko pavze, ker že trojno vidim user posted image

pa še prebavne motje hodijo za menoj, zgleda je bilo preveč alkohola čez vikend user posted image user posted image user posted image

grem dalje delat,ve pa le pridno čvekajteuser posted image user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 183
11.6.2012 18:07:57   
Anonimen
Pri meni se že pojavlja rjav izcedek, tako, da se selim v julij. Nič hudega, itak sem vedela da ni veliko šans ta mesec...
Ampak sedaj pa upam, da počasi zagledam user posted image , ker je lep pomladen PDP user posted image

Anonimnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 184
11.6.2012 18:54:15   
curly
Dober večer.
No, jaz sem popoldan prespala. Iz MB sva prišla šele okoli 15.30, tako da sem se najedla in padla v posteljo. Celo vrat sem si zaležala. user posted image
V glavnem, čeprav sva se z lubijem vzdržala spolnih odnosov skoraj cel teden, je bilo seme danes slabo. user posted image Sestra je rekla, da je to lahko stres ali pa če je bil kaj bolan, da vse to pride za njim in se pač pokaže na semenu. user posted image
Res je, da sva v maju veliko jokala in tudi videla sem ga, da se ful sekira, tako da je verjetno to to. Tudi danes, ko sem mu to povedala, se mi zdi, da mu je vse dol padlo. user posted image V tisti sekundi mi je bilo žal, da sem sploh kaj rekla. user posted image Povedala sem mu, zato, da ne bo imel prevelikih upov. Sestra je rekla, da so možnosti manjše kot prvič, tako da je bilo seme očitno res slabo... Glede na slišano, vem, da obstaja tista mala možnost, da uspe, ampak mi je vseeno, ker sem se odločila, da se ta mesec posvetim izpitom in ne bom mislila na to. Če v 14. dneh ne dobim user posted image , moram naredit test. No, bomo videli kaj bo. Lep dan vam želim vsem, veliko sreče pri lulanju in upam, da vas čim več nalula user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 185
11.6.2012 19:12:17   
Anonimen
hejla user posted image kako ste? js še vedno čakam kaj bo in mislim da se bom kr hmal preselila v julij, ker me danes obupno bolijo jajčniki ampak user posted image ni od nikjer, ker ponavadi jo prej dobim in potem me začne strašno bolet trebuh user posted image upam da je kj na tem, testa še zaenkat nisem nardila, al me pa tok peče, da bi ga sam bi rada še par dni počakala da vidim kaj se bo skuhalo tole user posted image

LP NA

(odgovor članu curly)
  Neposredna povezava do sporočila: 186
11.6.2012 21:20:47   
Tippi

tippi user posted image user posted image žal mi je, si imela dober občutek ane? Žal je tako, da največ znakcev povzroči psiha in pričakovanje. Jaz sem se iz kroga v krog naučila, da jih ni za upoštevat in da če imam dober občutek in upanje je poraz še toliko bolj boleč. Tako pač zadnje dni poskušam čim manj o tem razmišljat, znakov ne jemljem resno, oz. jih imam vedno manj, PMS pač, upanja pa čisto malo in je potem vse lažje. Seveda odvisno od meseca, včasih me bolj potre, včasih sploh ne. Ampak vsak mesec pa gremo z dvignjeno glavo naprej in tako je edino pravilno!

Pupe moje lep dan vam želim, naj sonček sije in naj teden hitro mine

Ja, občutek je bil res dober! Celo tako dober, da sem bila prepričana, da tokrat pa psiha nima nič zraven, pa sem se uštela user posted image

Kaj čmo. Gremo v nove boje!

Tudi jaz želim vsem lep večer, še lepši teden! Vreme nam je naklonjeno, tko fajn za stiskat je. user posted image In user posted image user posted image bodo deževale v juliju user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 187
11.6.2012 22:07:29   
curly
Jooooooj, kako nesramno od mene. V prejšnjem postu sem pozabila - najbrž zaradi razočaranja na IUI...
Vseeno, bolje pozno, kot nikoli. user posted image :
Punce, NAJLEPŠA HVALA vsem za podoro. Ne znam vam povedati, koliko mi to pomeni. Sem imela občutek, da cela Slovenija drži pesti zame, ker ste vsaka iz svojega konca. user posted image user posted image user posted image

HVALA, HVALA, HVALA ... [user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
]

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 188
12.6.2012 7:05:48   
Sa.je
Jutro babike!

Jaz sem pa takooo huda!! user posted image user posted image
že pol leta moj ciklus ni bil krajši od 30 dni in ta mesec, ko bi moral biti vsaj 30 dni se je na 28 dan prikazala....
No in je šel moj pregled pri G po gobe. Zdaj bom pa spet bogve koliko časa mogla čakat, da pridem na vrsto.
Ma, jaz res ne vem - a se res nekdo dela norca iz mene al kaj??? Takrat, ko je res ne bi smelo biti prehitro se ta hudič prikaže user posted image

Očitno me spet lahko barvate v modrouser posted image Res ne vem kdaj bo prišel moj čas in bom končno postala user posted image user posted image
sploh nimam nobenega upanja večuser posted image tudi takrat, ko si mislim, da mogoče pa le bo - je seveda ni.

Curly user posted image user posted image user posted image žal mi je... mogoče pa bo ravno tistih par procentov možnosti dovolj in vama le uspe...
res držim pestiuser posted image user posted image user posted image

Punce, tiste, ki še čakate v juniju - navijam za vas in vam želim same user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čakamo na magični + :)

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 189
12.6.2012 7:19:02   
zaspančka
Hej, sem vam obljubila, da se javim, kako je bilo pri G. V glavnem, videla se je GV in rumenjaček, srčka še ni, ker je prezgodaj. Vse ustreza nosečnosti 5-6 tednov, kakor sem tudi pričakovala. Naslednji pregled imama čez 3 tedne, takrat bi se moralo pa že vse lepo videti. Dobila sem še Dabroston, čisto preventivno. Je pa rekel G, da ne vidi razloga, da se ne bi nosečnost obdržala, tako da sem super vesela in komaj čakam 2.7., da vidim svojo pikico, da lahko potem začnem razglašat okrog. user posted image Sva pa včeraj z možem povedala bodočemu velikemu bratcu za dojenčka in je bil tako navdušen, da je celo popoldne hodil okrog mene in gledal moj trebuh, kje je ta dojenček skrit. user posted image

Za ostale, ki ste še tukaj, pa močno, močno stiskam pesti in vam pošiljam user posted image user posted image user posted image .

4.6.2009 - Tjaš
12.2.2013 - Tinkara

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 190
12.6.2012 7:48:15   
Lorna4
Jutro user posted image
Danes je pa moj dan...prov s strahom čakam rezultat...user posted image danes ne sme priti, trebuh me zaenkrat še nič ne boli...je pa ponavadi kar točna, največ 1 dan zamude sem imela zdele v dobre pol leta kar bolj natančno spremljam cikel user posted image
se pa nič ne upam veselit, ker bo potem razočaranje samo večje...si pravim ko bo, pač bo, pa upam vseeno da kmalu user posted image testa pa ne bom delala še, ker ponavad ga naredim, čez pol ure se mi pa vlije user posted image ...

stiskam pestke za vse ki v teh dneh pričakujete user posted image
dajmo punce, naj vam v čim večjem številu rata user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zaspančka)
Neposredna povezava do sporočila: 191
12.6.2012 8:59:19   
sonček85
ojla bejbike ,da vas pridem malo pokukat kako ste?
Res vas v maju nisem veliko spremljaala ,vas pa tu pa tam malo pokukam in preberem ,komentriram pa ne .
Naj vam samo rečem so vsponi in padci ko čakamo na veliko pričakovani plusek in ko se pojavi je sreča nepopisna ,boste videle vse boste to dočakale ,samo upanje naj bo vedno na veliki pozitivi .

Mi mso ok ,rastemo ,baje bi naj bila pupika ,bomo pa videli v četrtek na MF.Sine veliki se že lepo privaja ,boža bupšija in je vesel ,kliče že po imenu -Tia.

Imam pa še krvomočnico če katero zanima in pa klomifen če ga je kateri G predpisalaa.

uživajte in mislim na vas

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 192
12.6.2012 9:27:43   
LittleSun

9.6.
nova anonimna

10.6.
Tippiuser posted image

12.6
lorna4 (k.rog)

13.6.

14.6.
anonimna user posted image user posted image

15.6.
črtica1

16.6
Sa.je (12. krog)user posted image
monsy

21.6
niinii
LittleSun (19.krog)

22.6.
čiba (2.krog po SS)

23.6.
leychi
lidik

25.6.
Poka

26.6.
curly

30.6.
S*
rozi55

x.6
inci
halčiuser posted image

žabica86, *viva*, zaspančka, sonček85

x.6
witch
curly

Neposredna povezava do sporočila: 193
12.6.2012 9:33:01   
LittleSun
curly mojaaaaa user posted image user posted image upanje umre zadnje, saj veš!!!! Morda pa le....jaz stiskam pestke in pošiljam veliko pozitivne energijeuser posted image user posted image
anonimna user posted image in Sa.je pošiljam objemčke, izkoristita poletne dni in kmalu bodo user posted image tukaj!

zaspančka super da si imela že ravno pregled in se je vse lepo videlo. Srček pa ob tem času res ponavadi še ni viden. Čestitke še enkrat in uživaj koliko le lahko.Tudi jaz sem imela tako v prvi nosečnosti. Potem pa kmalu za tem še en pregled, tam se je pa že videl user posted image user posted image kako se veselim teh občutkov, upam da mi bodo kmalu naklonjeni user posted image user posted image

sonček85 ooooo lej jo nosečkico našo. Kako zelo sem vesela, ko se kakšna starina spomni na nas.

Neposredna povezava do sporočila: 194
12.6.2012 9:48:55   
Lorna4
no pa tudi nam ni bil naklonjen mesec... se že kaže rjav izcedek, in samo čakam da začne ornk tečt... tko da se selimo v naslednji mesec user posted image

še naprej stiskam pesti za vse ostale da zagledate user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 195
12.6.2012 9:57:03   
čiba
user posted image user posted image user posted image vsem razočaranim ta mesec!!

Navijam naprej user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lorna4)
Neposredna povezava do sporočila: 196
12.6.2012 10:11:59   
LittleSun

9.6.
nova anonimna

10.6.
Tippiuser posted image

12.6
lorna4 (k.rog)user posted image

13.6.

14.6.
anonimna user posted image user posted image

15.6.
črtica1

16.6
Sa.je (12. krog)user posted image
monsy

21.6
niinii
LittleSun (19.krog)

22.6.
čiba (2.krog po SS)

23.6.
leychi
lidik

25.6.
Poka

26.6.
curly

30.6.
S*
rozi55

x.6
inci
halčiuser posted image

žabica86, *viva*, zaspančka, sonček85

x.6
witch
curly

Neposredna povezava do sporočila: 197
12.6.2012 10:12:35   
LittleSun
pupe če sem vam povedala, da ni več modre...smo maja porabili celoletno zalogo

lorna user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 198
12.6.2012 10:18:35   
Anonimen
CURLY tudi js navijam močno zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vem da ti bo uspelouser posted image user posted image

jah kaj nj rečem js imam pa še vedno malo upanja user posted image a si vsejn mislim da ni to to user posted image bolijo me jajčniki, test - (ali je mogoče še vsejn prehmalu za test?), user posted image od nikjer, le kaj se kuha? pomoje so sam živčki user posted image

vse ostale, ki še čakate vam želim veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NA

(odgovor članu čiba)
  Neposredna povezava do sporočila: 199
12.6.2012 10:20:18   
Anonimen
lorna tebi pa pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image za srečo v naslednjem mesecu

NA

(odgovor članu Lorna4)
  Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?