|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2013
12.6.2012 10:16:05   
cebelica6
pozdravljene srecke user posted image

pri meni nic novega, sploh nimam znakov nosecnostih...vcasih bi se pozabila da sem noseca user posted image
vceraj sem imela kar naporen dan in sem obcutila nekaksno " pikanje" v noznici, je pri kateri to prisotno user posted image
smo pa v 10 tednu...cez 4 dni nastopimo v 11. in upam da bo vse OK vam pa tudi zelim enako....bozajte svoje trebuscke.. user posted image

(odgovor članu Sunshine 1)
Neposredna povezava do sporočila: 476
12.6.2012 12:12:25   
Katja984
hvala vam za tolažbo! lana 83, ne vem, če si dobla moje ZS?! sm ti pisala...

(odgovor članu lana83)
Neposredna povezava do sporočila: 477
12.6.2012 12:17:06   
Anonimen
Jaz sem danes začela z 8. tednom.user posted image

In danes sem začela bruhati.
Prej mi je bilo samo slabo, danes me je pa sprovociralo že samo ščetkanje zob.
Pravijo, da dete raste, ko mi je slabo- s tem se tolažim.

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 478
12.6.2012 12:19:50   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: cebelica6
in sem obcutila nekaksno " pikanje" v noznici, je pri kateri to prisotno

Meni je to zelo znano- že iz prejšnje nosečnosti(ss), pa tudi sedaj se mi občasno pojavlja, sploh, če sem preveč aktivna. Sem prebrala, da je to normalen občutek!

(odgovor članu cebelica6)
  Neposredna povezava do sporočila: 479
12.6.2012 12:54:02   
lana83
Katja984 ne tvojega nisem... prosim poskusi še enkrat...kako si?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 480
12.6.2012 15:55:58   
pik ipoki
hej!

joj spet slabe novice user posted image žal mi je za vse user posted image
optimistično naprej in vso srečo! user posted image

dobrodošle pa vse nove srečnice!!

jest sm pa kr uredu! angina je šla papa hvala bogu je z pikico vse ok!! naročena na nuhlano 2.7. user posted image gremo vsi pogledat dojenčka, mož in sinček, se že ful vesel in komi čaka da bo jeničija vidu user posted image

v nedeljo smo praznovali sinčkovih 2 leti!! smo mel ful srečo z vremenom!! sonček je bil cel dan!! res super je blo, tako da skoraj že vsi vejo za našo veselo novico! mi je mal trebuščka ostal od prejšnje nosečnosti in zdaj ko se najem sem tok napihnjena in mam trebušček kot v 5 mescu skor user posted image

aja še to! jest tut FB skupina !!!!user posted image

zdej pa mal ven ko je ravno lepo vreme!! lepo se imejte in se slišimo!!
PAPA

(odgovor članu lana83)
Neposredna povezava do sporočila: 481
13.6.2012 9:39:39   
Inigo
hojla souser posted image !

men je še vedno tok slabo... to je grozn! bruham ne, ampak mi je pa skoooos slabo, vrti se mi, slabe volje sem, skos bi spala... postajam prav depresivna in vedno bolj sem žalostna, ker nimam nič od življenja. sinek je ves nesrečen, ker se nič ne igrava, nič ne greva ven, fant se ne sme niti stisnit k meni, ker mi že ob dotiku gre na bruhanje in mi je še težje, da o lupčkanju niti ne govorim... nikkr! tole obdobje mi je resnično grozno... in če bi vedela, da mi bo tok hudo... se že v naprej opravičujem za tale stavek: se nikoli ne bi odločila za ponovno nosečnost. user posted image user posted image user posted image ne vem več kaj naj naredim...
včeraj mi je šel fant v SG v lekarno po tole:http://www.lillipops.si/Slabost-v-nosecnosti.html pa mi je mogoče čisto čisto malo pomagalo. vsaj želodec me ni bolel. lahko bi jih lizala cel dan... ampak dobre pa niso najbolj user posted image

skratka... tole glih ni moje obdobje. komaj čakam, da mine! upam, da prav kmalu. ne vem kaj bom, če mi misli bit celo nosečnost tkle slabo.

btw, ne odhajajte na FB!!! js nimam FB profila, zato mi je ljubše tu čvekat.

< Sporočilo je popravil Inigo -- 13.6.2012 9:41:26 >

(odgovor članu pik ipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 482
13.6.2012 9:47:46   
carica
Dobro jutro drageuser posted image
Mene slabost počasi mineva, tudi več energije imam in kar skačem od sreče....
INIGO prav težko mi je, ko tole berem...vem kako se počutiš, tudi jaz sem imela podobno slabost brez bruhanja...Pomagal mi je zelo kamilični čaj...poizkusi. V katerem tednu pa si? Jaz sem v 7. in 3dni....

Pozdravčki in objemčki:)

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 483
13.6.2012 9:52:22   
zaspančka
Hej,

sočustvujem z vsemi, ki vam je slabo. user posted image Jaz sem ena tistih srečnic, ki niti ne ve, da je noseča, če ne bi trebuh rastel. user posted image Edino utrujenost me daje. Včeraj sem zaspala že 15 čez 9 in se do jutra tud premaknila nisem. Mi pa zelo paše jest, zato sem pridelala že 1-2 kg plusa. Pri sinu sem rodila v 7. mesecu in sem imela že takrat 18 kg plusa. Če bi donosila do konca, mi po moje 25 kg plusa ne bi ušlo. user posted image

Lepo se mejte pa božajte bušije.

4.6.2009 - Tjaš
12.2.2013 - Tinkara

(odgovor članu carica)
Neposredna povezava do sporočila: 484
13.6.2012 9:53:37   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: carica

Dobro jutro drageuser posted image
Mene slabost počasi mineva, tudi več energije imam in kar skačem od sreče....
INIGO prav težko mi je, ko tole berem...vem kako se počutiš, tudi jaz sem imela podobno slabost brez bruhanja...Pomagal mi je zelo kamilični čaj...poizkusi. V katerem tednu pa si? Jaz sem v 7. in 3dni....

Pozdravčki in objemčki:)

carica, čisto vse sem probala. se silila z ingverjem, ki je čudežno zdravilo, pa sem ob tem fasala boleč želodec in se mogla prekinit z ingverjem. tudi zdravnik je rekel, da je ingver zeloooo močen in da ga ne priporočajo več nosečnicam v taki meri, kot so ga včasih. zdaj pijem metin čaj, ki bi tudi naj bil proti slabosti. no, da ti povem - nč ne pomaga!
js sm zdj v 9. tednu... (8t2d) - po mojih izračunih. do 1. pregleda imam še 13 dni user posted image

(odgovor članu carica)
Neposredna povezava do sporočila: 485
13.6.2012 9:56:05   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: zaspančka

Hej,

sočustvujem z vsemi, ki vam je slabo. user posted image Jaz sem ena tistih srečnic, ki niti ne ve, da je noseča, če ne bi trebuh rastel. user posted image Edino utrujenost me daje. Včeraj sem zaspala že 15 čez 9 in se do jutra tud premaknila nisem. Mi pa zelo paše jest, zato sem pridelala že 1-2 kg plusa. Pri sinu sem rodila v 7. mesecu in sem imela že takrat 18 kg plusa. Če bi donosila do konca, mi po moje 25 kg plusa ne bi ušlo. user posted image

Lepo se mejte pa božajte bušije.

FAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUŠ! user posted image

js sm+1kg. pa tut jem na uro in pol do dve uri... sicer je še slabše.

(odgovor članu zaspančka)
Neposredna povezava do sporočila: 486
13.6.2012 11:33:52   
HotCat

Dobro jutro nosečke user posted image user posted image

...Evo, pa sem tudi jaz imela danes prvi pregled. VSE JE SUPER user posted image ...sedaj sem 8 T/2 dni noseča, in je dojenček kr poskočen, srček pa prav lepo bije. Veselje ob poslušanju srčka je neizmerno, so mi kr solze sreče tekle user posted image ...Imam pa tudi dve prelepi slikci user posted image ...raven sladkorja čisto vredu: 4,4

...naslednji pregled pa že 11/7, jeeeej user posted image

Kako ste punce? Meni je rahlo slabo ampak ni panike, utrujenost je še kr prisotna, bi šla kr nazaj spat hehehe

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 487
13.6.2012 11:35:16   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: HotCat

Dobro jutro nosečke user posted image user posted image

...Evo, pa sem tudi jaz imela danes prvi pregled. VSE JE SUPER user posted image ...sedaj sem 8 T/2 dni noseča, in je dojenček kr poskočen, srček pa prav lepo bije. Veselje ob poslušanju srčka je neizmerno, so mi kr solze sreče tekle user posted image ...Imam pa tudi dve prelepi slikci user posted image ...raven sladkorja čisto vredu: 4,4

...naslednji pregled pa že 11/7, jeeeej user posted image

Kako ste punce? Meni je rahlo slabo ampak ni panike, utrujenost je še kr prisotna, bi šla kr nazaj spat hehehe

super tole brat! user posted image

(odgovor članu HotCat)
Neposredna povezava do sporočila: 488
13.6.2012 12:22:57   
carica
Ja re prov super je brati:) INIGO vse bo ok!!!

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 489
13.6.2012 13:56:21   
Pikica_82
Čestitke vsem za lepe novičke na pregledih! user posted image

Inigo, se ti lahk pridružim v klubu jamrajočih? user posted image  Meni je ta N tud obupna, vse me boli, trebuh, križ, potem tisti izcedki v soboto, zaradi tablet sem še samo bolj sitna in zaspana, sama sebi grem na živce user posted image  Da o slabem filingu ves čas sploh ne govorim. Najraje bi se zavlekla v luknjo do januarja pa spaaaalaaa... Že v prvi N sem bla tečna nosečka, zdaj bom zgleda še hujša user posted image  Malemu pa tud ni zraven čist nič jasno. Pa še sama sva čez teden, ker moj dela v lj in je kar tam čez teden. Mislim, da bomo tole spremenili, drugač se mi bo odrolalo počasi...

(odgovor članu carica)
Neposredna povezava do sporočila: 490
13.6.2012 15:32:31   
malek
...souser posted image ...
zdržte še malo....še malo pa bojo naši bebeki postali dojenčki in bo prec lažje....user posted image user posted image tudi sama spadam v vašo skupino, slabost in bruhanje sta skos z mano, zadnji teden še ponoči...si tud jst mislim wtf...ampak baje, da je z zaključkom prvega tromesečja lažje, da slabost izgine... jeeeej komaj čakam, ker zdej sem že sama sebi tečna...user posted image

...user posted image še malo pa bo...mi pravi moj dragi...zato pa je mama mama, ker naredi vse za svojega otroka še predno se rodi in bi že takrat dala življenje zanj...mama je ena sama, za vse življenje... naj vas ta mislel spremlja in bo lažje...no vsaj meni je...user posted image pa nočem bit nič pametna, ker vas zastopim in sem na istem, samo trudim se gledati na slabost in bruhanje s pozitivne strani...

upam, da slabe strani nosečnosti čimprej minejo vsem nosečkam...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 491
13.6.2012 19:19:55   
franka123
Joooj, babnce, tud men se bo odrolalo od tečnosti!!!user posted image user posted image Možičku verjetno pa še prej... user posted image
Grooozno...
Prvič ni bilo tako zoprno. Tudi slabosti niso bile tolk prisotne, tečnost je bila pa nekako še sprejemljiva. Zdaj pa...vse mi gre na živce, stalno se grdo držim...res upam, da čimprej mine!!!!user posted image

(odgovor članu malek)
Neposredna povezava do sporočila: 492
13.6.2012 19:50:11   
Anonimen
Tudi meni je slabo in tudi jaz bruham.
Dejansko zelo malo hrane in pijače ostane v meni.
Za nagrado pa sem še zaprta in napihnjena. Pa tudi spim zelo slabo.
Danes sem noseča 7 1/7.

Inigo- morala bi videti kaos pri nas doma- ne kuham, ne čistim, ne perem,... umivam se samo, ko je parner doma, da je z mano v kopalnici za varnost. Doma sem, na bolniški, pa imam neurejen dom. Še dobro, da mi moj zelo pomaga, da on zdaj kuha, čisti,... pač takšno obdobje je- bo minilo- samo, da bodo naši otroci zdravi, donošeni. Je pa res, da jaz še nimam otrok in nimam te skrbi, kot jo imaš ti.

Uživam v nosečnosti.
Še vedno pa me je strah, da bi šlo kaj narobe.

Je katera imela klopa v nosečnosti?
Moram za to res takoj k zdravniku(piše v knjigi "Mamica bom")?

user posted image

(odgovor članu franka123)
  Neposredna povezava do sporočila: 493
13.6.2012 21:07:51   
aksuram
jaz mislim, da je dobro se posvetovat z doktorjem, če imaš klopa. velika verjetnost je da bo vse ok. kak procent možnosti pa je le da gre kaj narobe.

boge nosečke in slabost. čist nobeni ne zavidam. želim vam, da vam čimprej minejo slabosti.

jaz pa ležim in ležim in kljub temu je še mal izcedka. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 494
13.6.2012 21:32:22   
zvezdica01
Lep pozdrav vsem nosečkam!user posted image No tudi meni je neprestano slabo, utrujena sem za znoret in kar je najhuje, da sem tečna za 5 nosečkuser posted image Pri meni se od obiska urgence v soboto občasno pojavi kakšna kapljica krvi, vendar me je g potolažil, da to ni nič hudega. Normalno hodim v službo samo bolj počasna sem..torej punce..heheh vse smo na istem ;) veliko počivanja vam želim in čim manj slabostiuser posted image

(odgovor članu aksuram)
Neposredna povezava do sporočila: 495
13.6.2012 21:50:30   
kejti
Pozdravljene,
jaz bi vam se tudi pridružila. Imam PDP 22. 1. 2012. Tudi jaz se slabo počutim, bruham tu pa tam in tudi zame to ni najboljše obdobje. Tako da te INIGO čisto razumem in jaz se tud ne bi odločila, če bi vedla kaj me čaka... Imam 2,5 starega sina in je poln energije jaz pa čist na tleh. Upam, da bo bolje.

(odgovor članu zvezdica01)
Neposredna povezava do sporočila: 496
14.6.2012 7:16:01   
zaspančka

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Je katera imela klopa v nosečnosti?
Moram za to res takoj k zdravniku(piše v knjigi "Mamica bom")?

Jaz sem ga imela v prejšnji nosečnosti, in sicer nekje v 30. tednu. Jaz nisem šla k zdravniku. Opazovala sem mesto ugriza kakšen teden in na srečo ni bilo nobene reakcije. Moram pa reč, da je bila prav smola s tem klopom. Pred tem namreč nisem imela nobenega sigurno 5 let in po tem tudi še nobenega. Upam, da ga ne dobim spet zdaj, ko sem noseča. user posted image

4.6.2009 - Tjaš
12.2.2013 - Tinkara

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 497
14.6.2012 8:53:20   
Inigo
drage nosečke,

če se vam da, pejdite v teh dnev v H&M. imajo znižane stvari tut za nosečke. mi je včeraj povedala prijateljica, da je znižanje in da je dobila kar nekaj stvari. sem se nekako spravila k sebi in šla pogledat. in sem res našla ene jeans kratke hlače za 10eur (prej 25eur) in eno oblekco za 7eur (prej 15eur), pa še dva modrčka za moje velike zize user posted image oba po 7eur. zdj sm pa kul za neki cajta user posted image

kako ste kaj danes? jst sm mogoče za en odtenek boljše kot včeraj. upam, da bo tko tut ostalo... ozrioma bo šlo na bolje, ne pa na slabš. sam jutr še, pol pa vikend. ampak me je kar malo strah prihodnjih dni, ker misli bit vroče. slabost in vročina pa... ajme ajme! upam, da ne bo še huje user posted image user posted image user posted image user posted image

grem si zdj metin čaj skuhat user posted image

(odgovor članu zaspančka)
Neposredna povezava do sporočila: 498
14.6.2012 9:53:13   
aksuram
jaaa inigo sam da si boljš... sonček pomaga. naj tako tudi ostane. jaz sm danes kr vredu.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 499
14.6.2012 11:49:10   
nosecka34
Oj,

pridružila sem se na novo in z možem sva zagledala user posted image črtici on oba sva user posted image . Sem v 9. tednu nosečnosti, za mano je 1. pregled pri kinekologinji in srček nači mali bibi utripa. Ne vemo pa še ali je pikec ali pikica. Sicer sem že mamica 7-letni deklici in minilo je že kar nekaj časa odkar sem imela trebušček, slabosti, težave z zgagao...user posted image Ampak vse te tegobe minejo, ostane pa štručka, ki te razveseljuju. Sestrica se user posted image zelo veseli bratca/sestrice in lepo je, ko vidiš da se s teboj veseli okolica.

Zanima me, če je kje kaka nosečka iz okolice Celja....Me zanima, s kom bom kaj vozičkala..... :)

Punce, bodite vesele in srečne nosečke, cartajte sebe in pazite nase ter na svoje pikice.user posted image

LP Nataša

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......