|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2013
14.6.2012 11:55:55   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: nosecka34

Oj,

pridružila sem se na novo in z možem sva zagledala user posted image črtici on oba sva user posted image . Sem v 9. tednu nosečnosti, za mano je 1. pregled pri kinekologinji in srček nači mali bibi utripa. Ne vemo pa še ali je pikec ali pikica. Sicer sem že mamica 7-letni deklici in minilo je že kar nekaj časa odkar sem imela trebušček, slabosti, težave z zgagao...user posted image Ampak vse te tegobe minejo, ostane pa štručka, ki te razveseljuju. Sestrica se user posted image zelo veseli bratca/sestrice in lepo je, ko vidiš da se s teboj veseli okolica.

Zanima me, če je kje kaka nosečka iz okolice Celja....Me zanima, s kom bom kaj vozičkala..... :)

Punce, bodite vesele in srečne nosečke, cartajte sebe in pazite nase ter na svoje pikice.user posted image

LP Nataša

hej Nataša! čestitke user posted image jst sm iz Velenja.

(odgovor članu nosecka34)
Neposredna povezava do sporočila: 501
14.6.2012 13:42:31   
nejka000
pozdravljene user posted image
pred časom sem se vam javila, takrat nisem vedela ali bom januarka ali februarka, no sedaj vemo da ne bom ne eno ne drugo.
Ker sem imela prejšnji teden krvavitve in sem zdej bla 2x na beta Hcg so mi danes psoročili da gre verjetno za SS ali pa izvenmaternično. Jutri imam pregled da vidimo kaj je točno bilo.
Vse vam želim čimbolj mirno nosečnost.

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 502
14.6.2012 16:31:19   
MaxKlara
Živjo srečke user posted image

Nejka000, en user posted image  zate, ker ni besed, ki bi te potolažile, objemi svoj dva pikca doma, pa bo mogoče malo lažje.

Vsem novopridruženim članicam pa en lep pozdravček, nas je že kar nekaj.

Zadnjič sem pozabila napisat, sem pri G dobila 4 slikice, tri so 3D, jih gledam vsak dan in še kar ne morem verjeti, se na trenutke sprostim in začnem uživati v nosečnosti in načrtovati, potem, pa spet pomislim na črne scenarije in tuhtam, kaj pa če bo kaj narobe?

Ampak, moramo biti optimistke in počakat še teh nekaj tednov, da bomo ven iz najhujšega!

Aja, punce, pa hvala za vse vaše poste, ko pišete koliko ste tečne, meni ful prav pridejo, sem malo tečna, pol pa mojmu vaše poste kažem, pa je prec boljše - res hvala (sej niste hude), mu hočem samo dokazat, da je to normalnouser posted image user posted image user posted image .

Glede FB, jaz bom kar tukaj ostala!!

Lp pa božajte svoje trebuščkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 503
14.6.2012 19:48:29   
Anonimen
Danes sem videla user posted image .

Bila na "nenačrtovanem" pregledu in je vse vredu. Nosečnost poteka odlično, srček že bije.
Po prvem uradnem pregledu konec meseca pa se vrjetno selim med februarke, če bo PDP, izračunan danes, pravilen.

Resnično sem srečna!user posted image

Prvič sem imela SS in me je bilo danes zelo strah- no, sedaj sem pomirjena.

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 504
14.6.2012 21:35:03   
pinkaponka25
user posted image Danes videla kako mu bije srček moj PDP je 28.1.2013 tako da me lahko dodate na seznam komaj cakam naslednji pregled

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 505
14.6.2012 22:48:41   
HotCat

nosečka34: dobrodošla...jaz sem iz Celja user posted image user posted image bova lahko skupaj vozičkali hehe
user posted image

in pa seveda dobrodošle tudi vse ostale!!!

(odgovor članu nosecka34)
Neposredna povezava do sporočila: 506
15.6.2012 8:38:09   
Inigo
jutro!

a vam neki povem??? user posted image user posted image user posted image js sm bla pa učeri ful fajn. skor nč mi ni blo slabo. no, čutla sm slabost v želodcu, ampak smo šli popoldan celo na sprehod (!) user posted image čista zmaga! upam, da bo tut čez vikend tko, ker sva z malim sama. dragi gre na team building...

kako ste pa ve?

(odgovor članu HotCat)
Neposredna povezava do sporočila: 507
15.6.2012 8:42:16   
Pikica_82
Aaaaaa, še ena ura do pregleda, tole je že čista živčna vojna... Še malega mam doma, ker ima vnetje očk, tak da sva bla že včeraj pri zdravniku.

Inigo super! Men je bil včeraj tud en fajn dan, bla sva na dveh sprehodih, nič me ni bolelo... Zdaj pa me spet skrbi, da ni kaj narobe, ker je bolečina ponehala... Ma nič mi ni prav no.

Lep sončen dan!

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 508
15.6.2012 8:45:13   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82

Aaaaaa, še ena ura do pregleda, tole je že čista živčna vojna... Še malega mam doma, ker ima vnetje očk, tak da sva bla že včeraj pri zdravniku.

Inigo super! Men je bil včeraj tud en fajn dan, bla sva na dveh sprehodih, nič me ni bolelo... Zdaj pa me spet skrbi, da ni kaj narobe, ker je bolečina ponehala... Ma nič mi ni prav no.

Lep sončen dan!

super! fajn zrihtaj na pregledu. pa poročaj kako kaže user posted image

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 509
15.6.2012 10:40:58   
šičko
Ko berem slabe novičke, me kar stisne, ker sem tudi sama šla čez preveč vsega, punce samo pogumno, na koncu tunela je vedno lučka user posted image
Mene so slabosti hvala bogu minile, bile so sicer brez bruhanja, ampak tako močne, da cel dan nisem morala popolnoma nič.
Zdaj sem normalno v službi že cel junij in se počutim vremensko, zdaj k je vreme ok sem tudi jaz ok user posted image
Z veseljem odštevam do 23.6. k mam NS, da si potem vsaj približno oddahnem.
Edino kar me še pošteno matra me želodec, ta me pa skoz boli, ne najdem recepta da bi me prenehal.
Držte se vse pa upam, da zdaj kaj več napišem, ko mi uspe biti pokonc dlje kot do 17,30 user posted image
Uživajte prekrasen vikend, končno sonček user posted image user posted image user posted image

šičko, 32, 1user posted image , 0user posted image , 23.6. NS, Logatec

(odgovor članu pik ipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 510
15.6.2012 10:54:57   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: šičko

Ko berem slabe novičke, me kar stisne, ker sem tudi sama šla čez preveč vsega, punce samo pogumno, na koncu tunela je vedno lučka user posted image
Mene so slabosti hvala bogu minile, bile so sicer brez bruhanja, ampak tako močne, da cel dan nisem morala popolnoma nič.
Zdaj sem normalno v službi že cel junij in se počutim vremensko, zdaj k je vreme ok sem tudi jaz ok user posted image
Z veseljem odštevam do 23.6. k mam NS, da si potem vsaj približno oddahnem.
Edino kar me še pošteno matra me želodec, ta me pa skoz boli, ne najdem recepta da bi me prenehal.
Držte se vse pa upam, da zdaj kaj več napišem, ko mi uspe biti pokonc dlje kot do 17,30 user posted image
Uživajte prekrasen vikend, končno sonček user posted image user posted image user posted image

šičko, 32, 1user posted image , 0user posted image , 23.6. NS, Logatec

ja, tko je tut pr men. men so tele lučke lillipops pomagale, da me vsaj želodec ne boli. so popolnoma naravne in jih lahk neomejeno poješ. poskusi...

(odgovor članu šičko)
Neposredna povezava do sporočila: 511
15.6.2012 12:41:44   
Pikica_82
Poročilo s pregleda: srček bije, PDP prestavljen na 3.2., plodek velik za 6t in nekaj dni. Sem pa med UZ začela ful krvavet, si lahk zamislite paniko user posted image  Me je potem podrobno pregledala, baje mam ful občutljiv maternični vrat in mi ga je med UZ zgleda ranila. Tak da plodek ni ogrožen. Imam pa bolniško do naslednjega pregleda, ki bo 13.7.
Evo, zdaj pa mam končno filing, da bo vse ok user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 512
15.6.2012 14:05:54   
zimska_vrtnica
Da se še jaz malo javim.

Danes sem imela prvi pregled, user posted image lepo bije....plodek je velik 22 mm in je velik za 8t in 6 d.

Sem zelo vesela, da je vse vredu. user posted image
Slabosti pa so zmer hujše...iz dneva v dan...nič ne spravim v želodec... tud bruhat sem začela par dni nazaj....eh sj bouser posted image

Zj pa na nuhalno naročit čimprej...gre katera v Maribor mogoče, oziroma, da ve kako je tam na nuhalni???

lp,

še moji popravljeni podatki za seznam:
PDP: 19.1.2013
zimska_vrtnica, 24,1user posted image ,0user posted image , Celje,user posted image

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 513
15.6.2012 17:19:51   
Cacharel
Punceee! Saj sploh ne vem, a se vam lahko pridruzim, ko sem pa takooo dolgo odlasala s to pridruzitvijo, ampak ziher je ziher, ane? Kolikor toliko sem sicer forum spremljala, zdaj pa bi rada z vami delila tudi svoje bodoce izkusnjeuser posted image
Sicer pa sem v 11. tednuuser posted image , to je zame sicer 3.po vrsti (prvi dve sta se zal neuspesno koncali, 1. v 7.tednu in 2. v 6.) user posted image .
Reeees, reeees, reeees upam, da bo tokrat vse v redu, zaenkrat nimam nobenih tezav. Seveda, pa sem tudi za vse vas, drage Januarke 2013, zelo vesela user posted image , vam cestitam, in zelim super, zdravo in cudovito nosecnost! ;)

(odgovor članu zimska_vrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 514
15.6.2012 19:49:11   
zvezdica01
Hello. Evo imela prvi pregled, vse je ok!!user posted image Se mi je pa PDP premaknil na 24. januar...kako sem vesela, ko sem videla da je vse ok!! Zdaj pa šibam!! Lepo se imejteuser posted image

(odgovor članu Cacharel)
Neposredna povezava do sporočila: 515
15.6.2012 20:16:59   
hubika
zvezdica01 user posted image user posted image , meni je tudi moj g prestavil pdp za 2 dni, na 24.1.; torej imama na isti dan pdp, kak lepo user posted image user posted image .

(odgovor članu zvezdica01)
Neposredna povezava do sporočila: 516
15.6.2012 22:02:15   
cebelica6
Hej hej,,,pri meni nic novega..no ja...zrastli smo na 26 milimetrckov user posted image user posted image ...kako ste kaj ve? se malo in upam da se izvlecemo iz " kriticnih dni" in zelim vam res vse najboljse user posted image
Ima mogoce katera tezave z hrbtenico...mene kr veckrat preseka zadaj v ledvenem predelu..vsaj enkrat dnevno me toliko " zastiha" da komajda vstanem user posted image

Drugace pa pikanje v trebuhu....hmmm je kar izrazito...slabosti do zdaj sploh nisem imela ..upam da tako ostane user posted image

Bozajte svoje user posted image
..jaz sem si ze kupila blazino "za dojenje" ki je uporabna sedaj pri spanju...res je odlicna user posted image

(odgovor članu hubika)
Neposredna povezava do sporočila: 517
16.6.2012 8:52:13   
HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: zimska_vrtnica

Zj pa na nuhalno naročit čimprej...gre katera v Maribor mogoče, oziroma, da ve kako je tam na nuhalni???

Jaz sem naročena pri dr. Pelkičevi v njeni privat ambulanti na Gregorčičevi, baje se ti ful posveti, več ti bom pa znala povedat v sredo, ko imam nuhalno.

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu zimska_vrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 518
16.6.2012 18:39:50   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: zimska_vrtnica

Jaz sem naročena pri dr. Pelkičevi v njeni privat ambulanti na Gregorčičevi, baje se ti ful posveti, več ti bom pa znala povedat v sredo, ko imam nuhalno.

Js sm bla pr njej v prvi nosecnosti. Je fajn ginekologinja, se mi je kr posvetila, mali je spal in sm mogla malo na sprehod in pojest nekaj sladkega, da se malo zamigal. Cene so pa tk vsepovsod enake. Skratka, js ti jo priporocam, sama pa ne bom sla k njej kr mam NS zdj tut v Velenju in se mi ne da v Mb vozit. Prej sm pa zivela v MB.

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 519
18.6.2012 8:44:38   
Inigo
DOBRO JUTROOOO!

kako ste preživele vikend? mi smo meli tok pestro... v petek se je mali udaru v kavč - v rob, da ma čez celo čelo črtasto buško. kot da to ni blo dovolj, se je v soboto na štedilniku opeku po prstih in ima na štirih prstih mehurčke... drl se je 6 ur skupaj - brez pretiravanja! skor smo znoreli... in včeraj smo se šli kopat in da la je bil popolen (še slabo mi ni blo) in da piko na I, mali pade in si je poribal celo desno koleno in komolec... mislim ej, to ni za verjet! ta vikend bi se mi kmal ubil user posted image user posted image user posted image

no, vseeno pa smo se mel včeraj tk fajn. smo šli v rimske toplice. mal je bla gužva, ampak se je čist lepo dalo in je blo usper. mali je bil čist nor in plaval z rokavčki... frajer je bil. prej namreč ni šel v vodo za nič na svetu. na morju smo bli skos na igrišču, v vodo ni dal niti palca na nogi. enako je bilo vedno, ko smo se šli kam kopat. včeraj se je praktično prvič sploh hotu kopat. nek strah je očitno mel pred vodo... zdaj pa bo akcija, ko je ugotovil, da mu gre in ga je blo tk lepo videt, ko je nekaj pogruntal. in kk je bil ponosen... mami pa še bolj! user posted image user posted image

moje slabosti so se malo umirile. upam ,da bo tko naprej.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 520
18.6.2012 9:11:15   
pik ipoki
hej hej!

tudi za nami je naporen vikend- lep a naporen!
iz srede na četrtek mi je mali bruhal celo noč, še nikoli mi ni in je blo prav grozno... končno se je umirilo je dobil drisko ampak saj gre, samo veliko perila imamo za pranje user posted image drugače smo pa šli v log pod mangart k mojim staršem, so malo na dopustu in četrtek je bil lep, v petek mož zbloli in bruha cel dan in začne driskat, v petek zvije mene, ampak zarad vožnje (ovinki me čist izmučijo) tako da bruham in obležim, petek popoldne moja mami začne bruhat/driskat... zvečer se ati hvali, kok je on trpežen, sam on zdrav... ni bila ura 22h zvečer ko je začel bruhat in driskat celo noč. v soboto sva bla z možem že bolše mami in ati niti ne... v nedeljo mami tudi bolje ati sploh ni vstal iz posle... no mi smo v nedeljo odšli domov onedva pa bosta bolna ostala še 4 dniuser posted image uglaven, videli smo dva lepa slapa drugače pa čisto ničuser posted image

inigo- mi je všeč da si prebrodila slabe dneve... zdaj pa uživaj v nosečnosti!! in bogi sinček, čist polomlen...

no zdej pa na zajtrk potem pa počasi kaj pospravit!!
ČAW ČAW

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 521
18.6.2012 9:14:23   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: pik ipoki

hej hej!

tudi za nami je naporen vikend- lep a naporen!
iz srede na četrtek mi je mali bruhal celo noč, še nikoli mi ni in je blo prav grozno... končno se je umirilo je dobil drisko ampak saj gre, samo veliko perila imamo za pranje user posted image drugače smo pa šli v log pod mangart k mojim staršem, so malo na dopustu in četrtek je bil lep, v petek mož zbloli in bruha cel dan in začne driskat, v petek zvije mene, ampak zarad vožnje (ovinki me čist izmučijo) tako da bruham in obležim, petek popoldne moja mami začne bruhat/driskat... zvečer se ati hvali, kok je on trpežen, sam on zdrav... ni bila ura 22h zvečer ko je začel bruhat in driskat celo noč. v soboto sva bla z možem že bolše mami in ati niti ne... v nedeljo mami tudi bolje ati sploh ni vstal iz posle... no mi smo v nedeljo odšli domov onedva pa bosta bolna ostala še 4 dniuser posted image uglaven, videli smo dva lepa slapa drugače pa čisto ničuser posted image

inigo- mi je všeč da si prebrodila slabe dneve... zdaj pa uživaj v nosečnosti!! in bogi sinček, čist polomlen...

no zdej pa na zajtrk potem pa počasi kaj pospravit!!
ČAW ČAW

mama mia! sj ste vsi zboleli! user posted image user posted image grozno! ste mel ornk virozo in ste si jo lepo prijateljko potalali user posted image je pa čisto res kot pravijo: otroci 2 dni, odrasli pa 7 dni + ... kot prbito!

ja naš mali je pa prava neroda... tut jst sm bla tko kot sm bla majhna - skooooos razbita. hja, to so izkušnje za življenje user posted image

(odgovor članu pik ipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 522
18.6.2012 12:04:24   
HANYBANY
Pozdravljene Januarke user posted image
Sem se odločila da se vam končno tudi jaz pridružim, sem vas brala, ampak nisem imela še poguma da se "včlanim", ker imam vseskozi neke probleme (krvavitve, krče...), zaenkrat se je umirilo tako da lažje diham, ampak mirna ne bom do konca.

Takole še podatki: stara sem 29 let, bolj proti Dolenjskemu koncu, to je moja 2. nosečnost, še nič otročkov (1. nosečnost se je končala pri 16. tednih), noseča pa sem z dvojčki, trenutno 9. teden, PDP naj bi bil 18. januar 2013. Sem pa zanosila po IVF-u.

A je še kakšna nosečka z dvojčki mogoče, ker me zanima kako ste s trebuščki, moj je zdaj 9. tednov nosečnosti takšen, ko v prejšnji nosečnosti 14., 15. teden user posted image
Srečno vsem! user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 523
18.6.2012 12:51:28   
Klementina15
Se vam še jaz pridružujem... Sem v 12 tednu in upam da bo vse vredu. Komaj čakam na naslednji pregled, da me pomirijo, ker me stalno nekaj špika in me skrbi. Je pa to moja druga nosečnost - prvič sem bila noseča z dvojčki. Maja 2011 sem rodila dva fanta ki mi lepšata življenje user posted image Malo hitro sva spet zagledala user posted image ampak sva zelo vesela.

Drugače sem pa iz Kranja, stara 27 let... aja PDP imam pa 9.1.2013 user posted image

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 524
18.6.2012 12:59:55   
Buska

IZVIRNO SPOROČILO: HANYBANY

Pozdravljene Januarke user posted image
Sem se odločila da se vam končno tudi jaz pridružim, sem vas brala, ampak nisem imela še poguma da se "včlanim", ker imam vseskozi neke probleme (krvavitve, krče...), zaenkrat se je umirilo tako da lažje diham, ampak mirna ne bom do konca.

Takole še podatki: stara sem 29 let, bolj proti Dolenjskemu koncu, to je moja 2. nosečnost, še nič otročkov (1. nosečnost se je končala pri 16. tednih), noseča pa sem z dvojčki, trenutno 9. teden, PDP naj bi bil 18. januar 2013. Sem pa zanosila po IVF-u.

A je še kakšna nosečka z dvojčki mogoče, ker me zanima kako ste s trebuščki, moj je zdaj 9. tednov nosečnosti takšen, ko v prejšnji nosečnosti 14., 15. teden user posted image
Srečno vsem! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cestitke soborka .... pa smo spet na skupni temi .... nama je po 7 neuspelih ICSI ratalo naravno, cudezno user posted image user posted image

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......