|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2013
9.6.2012 18:15:24   
lana83
Katja984 ma ne no!! Pa tak dober občutek sem imela, da ti bo ratalo! Kako si? Kaj so rekli pri G? Meni je rekla da narava to naredi, da ve da to ni dobra tolažba! Itak jaz v jok, še ona se je komaj zadrževala! Na moje odgovore pa itak noben ne zna odgovoriti!user posted image Drži se, če hočes sva lahko v stiku, bo za obe lažje!

Punce hvala za lepe besede! Je težko, včeraj sploh nisem mogla nehati jokati! Danes sem v nekem šoku, samo sama bi bila, se zaprla nekam in zaspala za en mesec! user posted image user posted image

Sploh ne vem kako čiščenje traja. Ali mi ve katera povedati postopek? Saj nočem odpirati starih ran, samo prav nič ti ne pojevo, samo naj bom tešč!

(odgovor članu Tajalaja)
Neposredna povezava do sporočila: 451
9.6.2012 18:43:34   
matejki
Hej punce, joj same slabe novice berem user posted image , en velik user posted image vsem, držite se,...

Taki turoben dan je zunaj da me same slabe misli obhajajo, kar depresivna postanem, še dobro da imam doma moja 2 sončka, ki me spodbujata. Počutje drugače relativno dobro, malo slabosti veliko utrujenosti,... Zredila sem se zaenkrat prbl. 1 kg, upam da ne naberem preveč plusa, ker še iz prejšnje nosečnosti nosim 5 kg viška zraven,... Sploh ni res da gre z dojenjem vse dol, vsaj pri meni ni bilo tako.

Grem počivat, moram izkoristi gužvo ko se veliki in mali otrok animirata user posted image

Lepo mi bodite user posted image

(odgovor članu lana83)
Neposredna povezava do sporočila: 452
9.6.2012 21:06:11   
monmar
pozdravljene vse user posted image , jaz verjetno tudi spadam med vami ampak nisem imela še pregleda. namreč čakam da bi si menjala g, pa mi prijateljica pomaga pa da me naroči pri njeni. v glavnem če je vse ok, je to moja 4 user posted image in 4user posted image . imamo doma 8 letne dvojčice ter kmalu 1 letno navihanko. pred njo pa sem imela ss.user posted image

lana83. psihično ni prijetno. drugače meni so dali nekaj za spit. samo zaradi mojega slabega želodca sem slabo prenašala. je pa šlo hitro in ne boleče. ko se zbudiš iz narkoze pa ni lih fajn. imaš občutek praznine, ampak verjemi pozitivno naprej in bo vse uredu. po ss 2 meseca sem že imela plusek. tako da pozitivno in bo vse kot mora bit.

BITI MAMA DVOJČIC JE TEŽKO, VENDAR NI LEPŠEGA KOT DVOJNEGA NASMEHA ZJUTRAJ KO VSTANEŠ...
MONIKA (2150g) IN MARLENE (1555g)
30.07.2004

28.6.2011 SE NAM JE PRIDRUŽILA NAVIHANKA MELANI (3190g)

(odgovor članu matejki)
Neposredna povezava do sporočila: 453
9.6.2012 23:30:53   
malatejkica
Katja984 jaz sem tudi stiskala pesti in sem upala, da se bo vse super končalo! Res mi je zelo, zelo žal user posted image . Mi je res hudo za obe vaju in res upam, da vama spet hitro uspe! Držita se punci user posted image user posted image

(odgovor članu monmar)
Neposredna povezava do sporočila: 454
10.6.2012 8:44:53   
HotCat

Katja984 in lana83 pošiljam vama ogromno user posted image user posted image
user posted image ..user posted image ...nemorem verjeti...resnično upam da bosta prebrodili to hudo obdobje čimprej in zagledali zopet user posted image !!!

Jaz komaj čakam sredo, svoj prvi pregled! Takrat bom 8 tednov in 2 dneva noseča, tako da sedaj mislim da bi se moral videti srček, in srčno upam da se tudi bo!!

Nosečniški znaki: še kr me bolijo dojke, slabost je samo občasna...utrujenost je konstantna hehe...in ta vikend sem ugotovila da izredno težko prenašam sparino, smo bili na morju in je bilo sparno ko hudič user posted image

ufff glede kg...hja mene je tega kr strah...itak imam že kr nekaj preveč kilogramov, sem sicer dosti shujšala pred nosečnostjo, ampak sem vseeno premočna. Tako da upam da mi nosečnost ne prinese preveč kg....trenutno mislim da sem nekje 1,5kg pridobila, kar se mi odkrito zdi resnično preveč za to obdobje. Kaj menite? Mene je kr strah prvega pregleda, ker vem da bo zgrožena nad kg...

(odgovor članu malatejkica)
Neposredna povezava do sporočila: 455
10.6.2012 10:59:52   
zvezdica01
Pozdravljene! Mene je včeri v službi presenetila rahla krvavitev..takoj na urgenco, kjer so mi povedali da je vse ok in da gre samo za vnetje mehurjauser posted image dobila smem antibiotike in to je bilo to. Sem pa dobila slikico UZ, videla srček in vse izgleda ok!!user posted image Bom pa v petek točno vedela kako in kaj, ko imam prregled pri G... Lep dan vsem in čimveč počivanja!!

(odgovor članu HotCat)
Neposredna povezava do sporočila: 456
10.6.2012 14:52:17   
Anonimen
Se tudi vam dogaja, da so občasno nosečniški znaki(boleča prsa, slabost,...) manj izraziti, nato pa spet bolj?
Je to vredu?
Na trenutke mi prsi kar malo oplahnejo, boleče so še vedno- potem pa spet dobijo na "volumnu".

Kdaj boste povedale staršem, sestram,... za nosečnost?
Ste že komu povedale?

(odgovor članu zvezdica01)
  Neposredna povezava do sporočila: 457
10.6.2012 15:45:30   
Pikica_82
Dan. Očitno kar množično hodimo na urgenco al kako user posted image  Žal mi je za vse, pri katerih se ni izšlo...
Jaz sem tudi včeraj bila, zaradi krčev in rjavih izcedkov... Mi je naredil UZ, najprej komentiral, da zgleda, da se tole ne razvija dobro, še nekaj premikal in gledal, potem pa našel plodek, zdelo se mu je celo, da vidi utrip. Je še pa vse tak mičkeno (6t2d), da ni upal nič konkretnega rečt. Tak da sem dobila tablete in počitek. Pregled v petek pri moji G...
Krčev danes nimam več, izcedka tud ne, tak da upam, da je vse ok... Počivam pa tud ful, cel dan že spim user posted image  Še dobro, da me moja dva pustita.
Držite se!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 458
10.6.2012 15:49:55   
Pikica_82
Tole izgubljanje N znakov imam jaz tudi; malo so, malo jih ni. Povedala pa sva midva edino moji mami in jaz 2 kolegicama. Bova počakala na pri "uradni" pregled, potem povema družinama in malemu, potem pa počasi še ostalim. Oz sem malemu naredila majčko "veliki bratec", pa bo kar on prenašalec sporočila user posted image  
Pod pogojem, da bo vse ok seveda...

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 459
10.6.2012 19:35:25   
klukica
Pozdravljene januarke 2013, tudi jaz sem ena izmed srečnic, ki bo januarja dobila svojega prvega sončeka :)

Imam pa eno vprašanje/težavo in sicer če imate kaj izkušenj z Elevitom - jaz ga jemljem 3 tedne, odkar sem zvedela za nosečnost, pa sem skorajda prepričana, da imam zaradi teh tabletk - ne jutranje - ampak popoldanske slabosti! Pa v ustih imam nostop prav ogaben okus! Ima katera podobne težave?

Zaradi slabega počutje sem tudi veliko bolj razdražljiva in prav zlobna! Kar pa mi ni všeč, še manj pa ostalim, ki jih grenim življenje :)

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 460
10.6.2012 19:48:58   
aksuram
še ena, ki je danes obiskala urgenco... ponoči sem se zbudila z bolečinami in krči, ter krvavitvijo, zjutraj je bilo mal boljše. vzroka niso odkrili. dobila sem strogo bolniško. drgač pa se je plodek vidu, srček še ne. noseča pa naj bi bila 6 tednov in 4 dni

(odgovor članu klukica)
Neposredna povezava do sporočila: 461
10.6.2012 19:49:24   
klukica
Živjo januarke 2013, tudi jaz sem ena tistih srečnic, ki bo januarja dobila svojega prvega sončeka user posted image

Stara sem še 28, ko bom mamica jih bom imela 29.
Predviden rok poroda imam 18.1.2013, sem pa iz Koroške iz Radelj....

Sama sem opravila test 20.5.2012, prvi utri srčka pa sem slišala 25.5.2012 ko mi je ginekologinja tudi potrdila nosečnost. Prvi pregled sem imela 31.5.2012, , kjer mi je ginekologinja pregledala urin, sladkor, hemoglobin, določili pa so mi krvno skupino.

Naslednji pregled imam 19.6.2012.

Porodnišnica kjer bom rodila je SB Slovenj Gradec.

Tudi jaz čestitam vsem janurakam 2013 in želim veliko prijetnih trenutkov....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 462
10.6.2012 19:51:22   
klukica
Živjo januarke 2013, tudi jaz sem ena tistih srečnic, ki bo januarja dobila svojega prvega sončeka user posted image

Stara sem še 28, ko bom mamica jih bom imela 29.
Predviden rok poroda imam 18.1.2013, sem pa iz Koroške iz Radelj....

Sama sem opravila test 20.5.2012, prvi utri srčka pa sem slišala 25.5.2012 ko mi je ginekologinja tudi potrdila nosečnost. Prvi pregled sem imela 31.5.2012, , kjer mi je ginekologinja pregledala urin, sladkor, hemoglobin, določili pa so mi krvno skupino.

Naslednji pregled imam 19.6.2012.

Porodnišnica kjer bom rodila je SB Slovenj Gradec.

Tudi jaz čestitam vsem janurakam 2013 in želim veliko prijetnih trenutkov....

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 463
10.6.2012 22:55:03   
maca84
Hej nosecke. Se ena januarka - me sprejmete?:) No bom kratka ker pisem prek telefina pa bom jutr kej vec. Torej PDP 1.1.2013 doma pa ze imamo julijko 2011 ki bo postalla "big sister". Stara sem 27, je pa to druga nosecnost in drugi otrokk bo. Nadlednji pregled pppri G pa je 29.6..2012. Pa lahko noc vsem.

(odgovor članu klukica)
Neposredna povezava do sporočila: 464
10.6.2012 22:59:56   
irenca penca
sem ustvarila eno skupino na fb, januarčki 2013,če bi se kera pridružila mi naj na zs pošlje link do profila da jo dodam v skupino. bo malo bolj zasebno, brez anonimnih pametnjakovičev

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 465
11.6.2012 7:02:35   
klukica
Super za FB skupino je res bolj privat...se z veseljem pridružim, ampak te ne najdem.....pod januarčki 2013 ni ni....irenca penca pa tudi ne.....prosim za navodila :)

(odgovor članu irenca penca)
Neposredna povezava do sporočila: 466
11.6.2012 8:26:32   
zaspančka
Hej, srečke user posted image , kako ste? Popoldne imam prvi pregled pri G. Komaj čakam! user posted image Upam, da se bo srček že videl, da še ni prezgodaj, ker se mi res ne sanja, koliko časa sem noseča zaradi moje zmešane user posted image . Vam bom jutri poročala, kako je bilo.

Če se boste selile na FB, bi se vam tudi jaz pridružila. irenca penca, ti bom poslala ZS.

klukica, dobrodošla med nami. user posted image

aksuram, lepo počivaj pa držim pesti, da se bo naslednjič srček videl.

pikica_82, tudi zate upam, da bo v petek vse lepo vidno, da bo veliki bratec srečen. user posted image

zvezdica01, super za srčka! Vnetje naj se le pa hitro pozdravi.

Katja984, en velik user posted image ti pošiljam in upam, da se boš hitro pobrala in šla v nove boje...

4.6.2009 - Tjaš
12.2.2013 - Tinkara

(odgovor članu klukica)
Neposredna povezava do sporočila: 467
11.6.2012 8:45:35   
Veronchii
Pozdravljene nosečke :)

Še ena januarka bi se vam pridružila in sicer PDP 7.1. - prvi otročeek user posted image
Bom kratkaa, ker sm v sužbi, drugič pa napišem kaj več :)

Lep dan vam želim vsem :)

(odgovor članu zaspančka)
Neposredna povezava do sporočila: 468
11.6.2012 9:12:32   
hubika
Jutro punce! To bi bilo super, če bomo imele svojo skupino na fb-ju, bi prosila če me vzamete zraven user posted image , bomo lahko tam klepetale...
Kako ste pa drugače kaj? Meni je zdaj teden dni nekje vsako dopoldne slabo, ampak vse prestam da na koncu dobim najlepše darilo user posted image . Drugače sem pa vredu, sem imela v četrtek pregled pri g, dobila slikico od najinega user posted image , srček se je lepo videl, velikost tudi ustreza, skratka vse je bp user posted image user posted image . naslednji pregled imam 12.7., takrat imam tudi ns..

(odgovor članu Veronchii)
Neposredna povezava do sporočila: 469
11.6.2012 11:21:16   
Buska
hoj, hoj,
evo, porocilo s svojega prvega uradnega pregleda pri svojem G. Konco sem dobila slikco. user posted image prej 2x gledal Res in seveda ne daje slikc user posted image

po UZ sem 10. teden in 0/7, veliki 3.05 cm, PDP popravljen iz 10.1. na 7.1.2013

Nuhalno imam 28.6. oz. 27.6. Zdej pa ce mi lahko katera pomaga. Res me je narocil pri sebi, vendar ne bo Ursule, ker gresta na nek kongres in bo neka druga zenska.
za 28. me je pa danes narocil moj G dr. Urh za v Kranj. Kdo dela nuhalne v Kranju? ali so ok?
ker enega bom skenslala - samo morem dobiti info user posted image user posted image

bodite v cvetju in lepo bozajte svoje busije

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu hubika)
Neposredna povezava do sporočila: 470
11.6.2012 15:18:45   
malek

IZVIRNO SPOROČILO: klukica

Pozdravljene januarke 2013, tudi jaz sem ena izmed srečnic, ki bo januarja dobila svojega prvega sončeka :)

Imam pa eno vprašanje/težavo in sicer če imate kaj izkušenj z Elevitom - jaz ga jemljem 3 tedne, odkar sem zvedela za nosečnost, pa sem skorajda prepričana, da imam zaradi teh tabletk - ne jutranje - ampak popoldanske slabosti! Pa v ustih imam nostop prav ogaben okus! Ima katera podobne težave?

Zaradi slabega počutje sem tudi veliko bolj razdražljiva in prav zlobna! Kar pa mi ni všeč, še manj pa ostalim, ki jih grenim življenje :)

ammmm...najprej dobrodošla!!...tudi jaz sem imela veliko težav z jemanjem folne kisline in posledično s slabostjo...slabosti so bile res hude tako, da sem se obrnila na G... že pred nakupom sem ga vprašala katero in mi je priporočil femibion zaradi neke aktivne snovi v folni...prav tako mi je svetoval tudi jemanje zvečer, pred spanjem... in morem priznat, da jo sedaj kar dobro prenašam...še vedno mi je slabo ampak občutno manj...

irenca penca..tudi jaz bi prosila, če me lahko dodaš...

vsem nosečkam želim lep dan in zdravo in srečno nosečnost....

(odgovor članu klukica)
Neposredna povezava do sporočila: 471
11.6.2012 20:35:03   
carica
POzdravljene,
danes sem mnogo bolje, stopila sem v 7 teden...Upam da tako ostane....Js bi udi ptosila za dodelitrv v skupino na FB- ju, seveda če me sprejmete...

Pozdravčki vsem:)

(odgovor članu malek)
Neposredna povezava do sporočila: 472
12.6.2012 7:22:28   
zaspančka
Živjo, punce!

Včeraj sem imela svoj prvi pregled pri G. GV in rumenjaček sta vidna, srček pa še ne, ker je še prezgodaj. Noseča naj bi bila nekje 5-6 tednov, kar pomeni, da po vsej verjetnosti padem v februar. Upam, da me še vedno sprejmete med vas. Naslednji pregled imam čez 3 tedne. Se mi zdi, da je še cela večnost do pregleda. Moram pa rečt, da sem si kar oddahnila zdaj, ker me je G potolažil, da vse zgleda ok in načeloma ni razloga, da ta otroček ne bi prijokal drugo leto na svet. user posted image

Lp vsem

4.6.2009 - Tjaš
12.2.2013 - Tinkara

(odgovor članu carica)
Neposredna povezava do sporočila: 473
12.6.2012 8:33:26   
MaxKlara
Živjo vesem souser posted image ,

včeraj imeli prvi uradni pregled, dobila sem materinsko knjižico. Videli in slišali smo user posted image , tako hitro in glasno bijeuser posted image user posted image . Veliki smo 32 mm, smo v šestih dneh zrasli cel centimeter in smo v 10. tednu. No naslednj pregled imam v 16 tednu, zaenkrat 24.07.2012, ampak ga bom morala prestavit, ker šibam na službeno pot v tem času. NS pa imam 29.06.2012.

Slabosti so še vedno prisotne, ampak v večernih urah, potem v mukah zaspim pa je, utrujenost je tudi še tu.

Kako pa kaj vaše počutje punce??

Pošiljam en user posted image  vsem, ki ste nas morale zapustiti in vam želim čimprejšnje okrevanje, predvsem psihično, pa da boste spet kmalu ugledale user posted image .

Lep dan vsem skupaj in božajte svoje trebuščke.

Neposredna povezava do sporočila: 474
12.6.2012 8:36:27   
Sunshine 1
Dobro jutro punce!

Nekaj časa se že nisem oglasila, sem čakala na moj prvi pregled, ki je bil včeraj in lahko z veseljem povem, da je zaenkrat vse v redu. Stari smo 9 tednov in še nekaj, vidla mojo pikico, srček kako utripa, dobila slikco za domov. user posted image
Res sem ful vesela in srečna da je tako, sploh po vseh žalostnih zgodbah, ki jih berem tu na forumu.user posted image Sploh ne morem verjet, da je toliko težav pri nosečnicah....Res mi je hudo za vse vas in držim pesti, da bo naslednjič vse v redu. Držte se punce! user posted image
Zdaj se moram hitro naročit na nuhalno, potem pa moram v Lj v ambulanto za patološko nosečnost na pregled, da oni povejo ali bom rabla cerklažo ali ne (glede na prejšnji prezgodnji porod). Mi je pa že določila bolniško, največ 14 dni sem lahko še v službi, da lahko zaključim tule stvari, potem pa doma.... user posted image To bo šef vesel.....!! Tudi dopust potem odpade in vse...user posted image
No ja, bomo že nekako.
Irenca penca, poslala sem ti ZS za sprejem v FB skupino, a si dobila?

LP vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so najpogostejši simptomi nosečnosti?
Prvi znaki nosečnosti se pri vsaki ženski ne pojavijo na enak način. Preden opravite test ali preverite raven beta HCG, ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?