Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo junija 8.6.2012 18:42:49
|
|
|
|
curly
|
Žabica, pošiljam Ti me čisto preveč spominjaš name s temi nerednimi menstruacijami in težavami. Jaz bi ti svetovala, da greš do G in mu rečeš, da se že 1 leto trudita in ne rata, ker boš itak čakala še na datum na neplodnostni in tudi preden sploh greš v kakšen postopek mine 3/4 leta. To ti govorim iz lastnih izkušenj. Sama sem na neplodnostni že skoraj 1 leto pa še nisem nosečka. Še zdaj se tolčem po glavi, zakaj nisem šla prej po napotnico, ker bi mogoče že zdaj bila . Naj še dodam, da ko sem jaz šla do mojga G, sem mislila, da bom dobila kakšne tablete, ne pa napotnico za neplodnostno. Tam sem doživela šok in tudi napotnico sem za 2 tedna pospravila v predal. Počutila sem se označeno, za "jalovo", ker potrebujem pomoč. Potem sem se končno sprijaznila, da pač potrebujeva pomoč in poklicala na neplodnostno. Datum sem dobila čez 5 mesecev... Naslednjih 5 mesecev sva hodila na preiskave. Sledila je operacija, spodleteli IUI, zdaj pa smo tukaj. Čakam na drugo inseminacijo in nek glasek mi govori, da tudi s tem postopkom ne bo šlo, zato komaj čakam, da greva na umetno. Razgovor za umetno sem dobila šele septembra pa sem bila tam v aprilu. K temu bo treba še prišteti dobre 3 mesece in ugotovim, da letos verjetno še ne bom . Stvari na neplodnostni v MB potekajo zelo počasi, zato vam polagam na srce, če imate težave, pojdite do svojega ginekologa! Upam, da nisem preveč zatežila, ampak jaz, če bi lahko šla še enkrat od začetka, bi šla prej na neplodnostno...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 9.6.2012 9:35:42
|
|
|
|
witch
|
Najprej cestitke novi nosecki. Zaspancika tebi se pa v zacetku junija same lepe stvari dogajajo :) lepo nosecnost ti zelim. Littlesun kje sta ponoci naredila potres? Bravo za O. Zdaj pa drzimo peti da bo test cez 14 dni spet pozitiven. Zabica objemcki. Vem da ti je hudo, ampak ne obupati. Mogoce lahko pocasi gres do g in povej da je ze eno leto mimo. Se pa popolnoma strinjam z curly. Res ne cakajte. Ker v neplodnostni se dovolj dolgo caka. S tem da sem jaz tam ze leto in pol pa lahko recem da se skoraj nic ne dogaja. Tisti en uz, dakrt oddana kri, potem CELO 3 mesece klomifena in zdaj spet cakanje na laparoskooijo. In prav zdaj se mi je rdec hudic cisto zmesal. Prejsnji cikel je bil spet dolg 38 dni zdaj bo verjetno isto. Normalen ne bo, ker bi jo potem pocasi mogla dobiti. In ja cisto prevec se caka. Meseci pa kar bezijo. Evo pri nama je ze dve leti in pol mimo od prvega poizkusa :( Ampak se ne dam. Enkrat bo, eprav je hudo zdaj. Curly drzim pesti za tebe v ponedeljek. In misli pozitivno. Moj bioenergetik pravi, da si s slabimi in negativnimi mislimi delamo samo slabe stvari. Bodi optimistka, na vse glej iz soncne strani. Odmisli sence. Jaz pa pocasi prosim, da se vse dobre zelje in misli v ponedeljek usmerijo na moj faks :) koncno je prisel ta rok, koncno sem se spraila k stvari. In ze komaj cakam dda naredim ta izpit.
|
|
RE: II pričakujemo junija 9.6.2012 9:53:09
|
|
|
|
halči
|
javljam se nova srečka nosečka 8.6. sem imela krvni test v mb, ki je bil POZITIVEN!!!! to je najin 4.ivf poiskus v mb , pri dr. Vlaisavljeviću in sicer so mi vstavili enega zamrznjenčka, ki je bil v mb od lanskega avgusta. da malo povečam vaš seznamček nosečk in vaše upanje!!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 9.6.2012 9:54:55
|
|
|
|
curly
|
Č E S T I T K E ! ! !
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 9.6.2012 10:05:38
|
|
|
|
halči
|
hvala ti , curly!!!!! in držim pesti, da vama čimprej uspe, že kar pri naslednji IUI... saj boš videla,kako hitro potem čas beži, pa najdi nekaj kar te najbolj osrečuje in se vrži v tisti cilj, pa bo šlo še hitreje...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 9.6.2012 10:34:21
|
|
|
|
curly
|
HVALA!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 9.6.2012 10:52:10
|
|
|
|
čiba
|
IZVIRNO SPOROČILO: halči javljam se nova srečka nosečka 8.6. sem imela krvni test v mb, ki je bil POZITIVEN!!!! to je najin 4.ivf poiskus v mb , pri dr. Vlaisavljeviću in sicer so mi vstavili enega zamrznjenčka, ki je bil v mb od lanskega avgusta. da malo povečam vaš seznamček nosečk in vaše upanje!!!!! ČESTITKE Lepo, mirno, srečno, zdravo nosečnost do konca
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 9.6.2012 11:24:38
|
|
|
|
halči
|
čiba,kako lepe želje in lepo sporočilo. HVALA IN VSE NAJLEPŠE!!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 9.6.2012 11:26:05
|
|
|
|
Anonimen
|
hellow punce, js ne dohajam več same sebe hehe, samo letanje da nimam časa niti pomisliti na to da smo danes že 9.6, morm povedat da nimam nobenih znakov občutek imam da vas bom posejverjetnosti zapustila in se mogla preselit v julij kaj dela vse ta neumna psiha, zanimivo da imaš vedno vse znake in potem pricurlja ČESTITAM PA ZASPANČKI IN HALČI želim vama lepo vseh nas pa polivam z veliko roza barve, pustmo se presenetit
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 9.6.2012 13:34:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen hellow punce, js ne dohajam več same sebe hehe, samo letanje da nimam časa niti pomisliti na to da smo danes že 9.6, morm povedat da nimam nobenih znakov občutek imam da vas bom posejverjetnosti zapustila in se mogla preselit v julij kaj dela vse ta neumna psiha, zanimivo da imaš vedno vse znake in potem pricurlja ČESTITAM PA ZASPANČKI IN HALČI želim vama lepo vseh nas pa polivam z veliko roza barve, pustmo se presenetit Sva na istem..nobenega znakca, m pa ne pričakujem čez 3 dni... Ampak se še kr neki tolažim, da je čisto možno, da se znakci šele potem pojavijo... optimistično naprej! Anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 9.6.2012 14:59:47
|
|
|
|
witch
|
Halči cestitam :) prav lepo je brati ko ena stra borka zanosi. Prav volje in motivacije si mi dala. Lepo nosecnost in zdravega dojencka ti zelim. Pa pridi porocat kako boste rasli :)
|
|
RE: II pričakujemo junija 9.6.2012 16:58:23
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: halči javljam se nova srečka nosečka 8.6. sem imela krvni test v mb, ki je bil POZITIVEN!!!! to je najin 4.ivf poiskus v mb , pri dr. Vlaisavljeviću in sicer so mi vstavili enega zamrznjenčka, ki je bil v mb od lanskega avgusta. da malo povečam vaš seznamček nosečk in vaše upanje!!!!! Halči iz srca ti čestitam. Tudi sama imam doma enega pingvinčak, tako da točno vem kako toplo ti je pri srčku. Sedaj pa srečno do konca in naprej.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 9.6.2012 22:02:11
|
|
|
|
Anonimen
|
ja upajva da bove čez par dni zagledali magičen plusek držim pesti za naju in za vse ostale, ki ste prav tako na trnih in boste sedele pred testi pri meni še nbenih znakov niti upam d je nezagledam uživajte večer, js odhajam na veselico nova anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 10.6.2012 14:55:36
|
|
|
|
Anonimen
|
hej babe žabe, ke pa ste danes vse se javljam da pri meni še nič novega vse po starem, niti nobenih znakov, testek bom pa delala čez kakšne par dni ko bo res ornk zamujala ker danes je komaj prvi dan kako pa kaže pri vam tiana, Tippi??? LP N.A.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 10.6.2012 15:20:43
|
|
|
|
Lorna4
|
Hej! Evo mene smo ravno po kosilu, joj je blo dobro hja pri nas se nič kaj ne dogaja. ne pričakujem čez dva dni-v torek, znakov ni nobenih, tko da nič ne vem kaj pričakovat. Je pa res da že pri prvi nisem imela ne vem kerih znakov. da bom dobila pa ponavadi vem tudi šele isti dan, ko jo že dobim, kakšno uro prej me boli trebuh in takrat točno vem da bo kmal se pokazala. no upam da je tokrat ne bo. Sem bla pa delovna cel teden in še včeraj, tko da sploh nimam kaj prav velik časa razmišljat o tem, upam da to prinese kaj pozitivnega navijam za vse
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 10.6.2012 15:28:35
|
|
|
|
Anonimen
|
hej js bi jo mogla dobiti včeraj pa ni nič niti danes, niti nobenih znakov nimam tko da si ne morem nič misliti kako pa kaj.... samo želim si da bi čez par dni zagledala in ne JS TUDI NAVIJAM ZA VSE DA BOMO ROZASTE!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 10.6.2012 15:30:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Lorna4 pa si pri prvi imela ugnezditev?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 10.6.2012 15:56:59
|
|
|
|
curly
|
N A V I J A M, da nalulate !!! Jaz sem ob 24.00 dobila stopko, ju3 imamo IUI. Po jajcnikih me FUL zvija (bolj kot prvic). Imam obcutek, da mi slon stoji na trebuhu. Vzela sem ze 2 Lekadola pa poskusam se zamotit z ucenjem. Lepo nedeljo zelim vsem!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 10.6.2012 15:58:56
|
|
|
|
čiba
|
Navijam
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 10.6.2012 17:11:41
|
|
|
|
Anonimen
|
očitno nas ta teden veliko pričakuje , pa vse smo brez znakov... no - upam, da vse zagledamo pluske moja m naj bi prišla v torek, ampak če je ne bo, bom sigurno počakala še kakšen dan... Anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 10.6.2012 17:30:54
|
|
|
|
HeLenčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: curly N A V I J A M, da nalulate !!! Jaz sem ob 24.00 dobila stopko, ju3 imamo IUI. Po jajcnikih me FUL zvija (bolj kot prvic). Imam obcutek, da mi slon stoji na trebuhu. Vzela sem ze 2 Lekadola pa poskusam se zamotit z ucenjem. Lepo nedeljo zelim vsem! Ko bi le vedela kako navijam!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 10.6.2012 18:01:51
|
|
|
|
oreh
|
navijam, navijam curly! moja pa je pricurljala kar 5 dni prej, no sem vsaj na testih prišparala. Se mi zdi, da sem ravno vse v 3pm pošiljala, pa je že spet prišla. Res gre čas vsak mesec hitreje. Ja, nič, bom ta mesec spet delala na lastnih interesih in uživala življenje, mi ratuje to že 2 meseca in je prav zakon. torej odklop pri meni ne deluje, zato se vidim kar na umetni čez par mesecev. pa kaj čmo!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 10.6.2012 18:32:57
|
|
|
|
curly
|
H V A L A, obema! Oreh, svaka čast, da ti rata. Meni ne. Pošiljam in naj tečka čim prej pospravi kufre, da greš v nov boj! Jaz ne morem odklopiti, če me pa non stop neki špika pa na UZje hodim, tablete pijem, pikam se ipd. Glede umetne pa... Saj ni važno, kako bo, važno da enkrat bo, a ne? Če ti po resnici povem, sem tudi jaz čisto izgubila upanje v naravno zanositev in IUI, tako da tudi čakam, da bo september, ker imamo takrat razgovor za umetno. Naj še pa to dodam, da tile hormončki in pikanje in psiha... moraš bit kar močen. Svaka čast tistim, ki gredo že 3., 4. ali 5. na IVF, ker meni je že tale IUI psihično tako naporen, da prespim 3/4 tedna in ne morem normalno funkcionirat. Najprej me glava boli, potem sem skoz lačna, spet kasneje me trebuh boli... Joooooj.. I need a break! Morala sem malo pojamrati... Pogrešam LS! Kje si? Kaj lepega počneš? A zdaj boš pa skoz , ko si ugotovila, da imaš O?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 10.6.2012 18:41:48
|
|
|
|
Anonimen
|
js tudi srčno navijam za NA
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 10.6.2012 19:53:13
|
|
|
|
Lorna4
|
Hej, ja sem imela...mi imamo eno že doma...pa bi bil čas, da naredimo še enega
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?