|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo junija
8.6.2012 18:42:49   
curly
Žabica, user posted image user posted image user posted image pošiljam user posted image user posted image user posted image
Ti me čisto preveč spominjaš name s temi nerednimi menstruacijami in težavami.
Jaz bi ti svetovala, da greš do G in mu rečeš, da se že 1 leto trudita in ne rata, ker boš itak čakala še na datum na neplodnostni in tudi preden sploh greš v kakšen postopek mine 3/4 leta. To ti govorim iz lastnih izkušenj. Sama sem na neplodnostni že skoraj 1 leto pa še nisem nosečka. user posted image Še zdaj se tolčem po glavi, zakaj nisem šla prej po napotnico, ker bi mogoče že zdaj bila user posted image .
Naj še dodam, da ko sem jaz šla do mojga G, sem mislila, da bom dobila kakšne tablete, ne pa napotnico za neplodnostno. Tam sem doživela šok in tudi napotnico sem za 2 tedna pospravila v predal. Počutila sem se označeno, za "jalovo", ker potrebujem pomoč. Potem sem se končno sprijaznila, da pač potrebujeva pomoč in poklicala na neplodnostno. Datum sem dobila čez 5 mesecev... Naslednjih 5 mesecev sva hodila na preiskave. Sledila je operacija, spodleteli IUI, zdaj pa smo tukaj. Čakam na drugo inseminacijo in nek glasek mi govori, da tudi s tem postopkom ne bo šlo, zato komaj čakam, da greva na umetno. Razgovor za umetno sem dobila šele septembra pa sem bila tam v aprilu. K temu bo treba še prišteti dobre 3 mesece in ugotovim, da letos verjetno še ne bom user posted image . Stvari na neplodnostni v MB potekajo zelo počasi, zato vam polagam na srce, če imate težave, pojdite do svojega ginekologa!
Upam, da nisem preveč zatežila, ampak jaz, če bi lahko šla še enkrat od začetka, bi šla prej na neplodnostno...

(odgovor članu Žabica86)
Neposredna povezava do sporočila: 151
9.6.2012 9:35:42   
witch
Najprej cestitke novi nosecki. Zaspancika tebi se pa v zacetku junija same lepe stvari dogajajo :) lepo nosecnost ti zelim.

Littlesun kje sta ponoci naredila potres? Bravo za O. Zdaj pa drzimo peti da bo test cez 14 dni spet pozitiven.

Zabica objemcki. Vem da ti je hudo, ampak ne obupati. Mogoce lahko pocasi gres do g in povej da je ze eno leto mimo.

Se pa popolnoma strinjam z curly. Res ne cakajte. Ker v neplodnostni se dovolj dolgo caka. S tem da sem jaz tam ze leto in pol pa lahko recem da se skoraj nic ne dogaja. Tisti en uz, dakrt oddana kri, potem CELO 3 mesece klomifena in zdaj spet cakanje na laparoskooijo. In prav zdaj se mi je rdec hudic cisto zmesal. Prejsnji cikel je bil spet dolg 38 dni zdaj bo verjetno isto. Normalen ne bo, ker bi jo potem pocasi mogla dobiti. In ja cisto prevec se caka. Meseci pa kar bezijo. Evo pri nama je ze dve leti in pol mimo od prvega poizkusa :( Ampak se ne dam. Enkrat bo, eprav je hudo zdaj.

Curly drzim pesti za tebe v ponedeljek. In misli pozitivno. Moj bioenergetik pravi, da si s slabimi in negativnimi mislimi delamo samo slabe stvari. Bodi optimistka, na vse glej iz soncne strani. Odmisli sence.

Jaz pa pocasi prosim, da se vse dobre zelje in misli v ponedeljek usmerijo na moj faks :) koncno je prisel ta rok, koncno sem se spraila k stvari. In ze komaj cakam dda naredim ta izpit.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 152
9.6.2012 9:53:09   
halči
javljam se nova srečka nosečkauser posted image

8.6. sem imela krvni test v mb, ki je bil POZITIVEN!!!!

to je najin 4.ivf poiskus v mb , pri dr. Vlaisavljeviću in sicer so mi vstavili enega zamrznjenčka, ki je bil v mb od lanskega avgusta.

da malo povečam vaš seznamček nosečk in vaše upanje!!!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 153
9.6.2012 9:54:55   
curly
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Č E S T I T K E ! ! !

(odgovor članu halči)
Neposredna povezava do sporočila: 154
9.6.2012 10:05:38   
halči
hvala ti , curly!!!!!

in držim pesti, da vama čimprej uspe, že kar pri naslednji IUI...
saj boš videla,kako hitro potem čas beži, pa najdi nekaj kar te najbolj osrečuje in se vrži v tisti cilj, pa bo šlo še hitreje...user posted image user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 155
9.6.2012 10:34:21   
curly
HVALA! user posted image

(odgovor članu halči)
Neposredna povezava do sporočila: 156
9.6.2012 10:52:10   
čiba

IZVIRNO SPOROČILO: halči

to je najin 4.ivf poiskus v mb , pri dr. Vlaisavljeviću in sicer so mi vstavili enega zamrznjenčka, ki je bil v mb od lanskega avgusta.

ČESTITKE Lepo, mirno, srečno, zdravo nosečnost do koncauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu halči)
Neposredna povezava do sporočila: 157
9.6.2012 11:24:38   
halči
čiba,kako lepe želje in lepo sporočilo.

HVALA IN VSE NAJLEPŠE!!!!!user posted image

(odgovor članu čiba)
Neposredna povezava do sporočila: 158
9.6.2012 11:26:05   
Anonimen
hellow punce, js ne dohajam več same sebe hehe, samo letanje da nimam časa niti pomisliti na to da smo danes že 9.6, morm povedat da nimam nobenih znakov user posted image občutek imam da vas bom posejverjetnosti zapustila in se mogla preselit v julij user posted image kaj dela vse ta neumna psiha, zanimivo da imaš vedno vse znake user posted image in potem pricurlja user posted image user posted image

ČESTITAM PA ZASPANČKI IN HALČI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image želim vama lepo user posted image vseh user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nas pa polivam z veliko roza barve, pustmo se presenetit user posted image

(odgovor članu čiba)
  Neposredna povezava do sporočila: 159
9.6.2012 13:34:42   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

hellow punce, js ne dohajam več same sebe hehe, samo letanje da nimam časa niti pomisliti na to da smo danes že 9.6, morm povedat da nimam nobenih znakov user posted image občutek imam da vas bom posejverjetnosti zapustila in se mogla preselit v julij user posted image kaj dela vse ta neumna psiha, zanimivo da imaš vedno vse znake user posted image in potem pricurlja user posted image user posted image

ČESTITAM PA ZASPANČKI IN HALČI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image želim vama lepo user posted image vseh user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nas pa polivam z veliko roza barve, pustmo se presenetit user posted image

Sva na istem..nobenega znakca, m pa ne pričakujem čez 3 dni... Ampak se še kr neki tolažim, da je čisto možno, da se znakci šele potem pojavijo... optimistično naprej!

Anonimna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 160
9.6.2012 14:59:47   
witch
Halči cestitam :) prav lepo je brati ko ena stra borka zanosi. Prav volje in motivacije si mi dala. Lepo nosecnost in zdravega dojencka ti zelim. Pa pridi porocat kako boste rasli :)

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu halči)
Neposredna povezava do sporočila: 161
9.6.2012 16:58:23   
S*

IZVIRNO SPOROČILO: halči

Halči iz srca ti čestitam. Tudi sama imam doma enega pingvinčak, tako da točno vem kako toplo ti je pri srčku. Sedaj pa srečno do konca in naprej.

(odgovor članu halči)
Neposredna povezava do sporočila: 162
9.6.2012 22:02:11   
Anonimen
ja upajva da bove čez par dni zagledali magičen plusek user posted image držim pesti za naju in za vse ostale, ki ste prav tako na trnih in boste sedele pred testi user posted image pri meni še nbenih znakov nitiuser posted image user posted image upam d je nezagledam user posted image user posted image user posted image user posted image

uživajte večer, js odhajam na veselico user posted image

nova anonimna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 163
10.6.2012 14:55:36   
Anonimen
hej babe žabe, ke pa ste danes vse user posted image se javljam da pri meni še nič novega vse po starem, niti nobenih znakov, testek bom pa delala čez kakšne par dni ko bo res ornk zamujala user posted image ker danes je komaj prvi dan user posted image kako pa kaže pri vam tiana, Tippi???

LP N.A.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 164
10.6.2012 15:20:43   
Lorna4
Hej!

Evo mene user posted image smo ravno po kosilu, joj je blo dobro user posted image
hja pri nas se nič kaj ne dogaja. user posted image ne pričakujem čez dva dni-v torek, znakov ni nobenih, tko da nič ne vem kaj pričakovat. Je pa res da že pri prvi user posted image nisem imela ne vem kerih znakov.
da bom dobila user posted image pa ponavadi vem tudi šele isti dan, ko jo že dobim, kakšno uro prej me boli trebuh in takrat točno vem da bo kmal se pokazala. no upam da je tokrat ne bo.

Sem bla pa delovna cel teden in še včeraj, tko da sploh nimam kaj prav velik časa razmišljat o tem, upam da to prinese kaj pozitivnega user posted image

navijam za vse user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 165
10.6.2012 15:28:35   
Anonimen
hej user posted image js bi jo mogla dobiti včeraj pa ni nič niti danes, niti nobenih znakov nimam tko da si ne morem nič misliti kako pa kaj.... samo želim si da bi čez par dni zagledala user posted image in ne user posted image

JS TUDI NAVIJAM ZA VSE DA BOMO ROZASTE!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lorna4)
  Neposredna povezava do sporočila: 166
10.6.2012 15:30:51   
Anonimen
Lorna4 pa si pri prvi user posted image imela ugnezditev?

(odgovor članu Lorna4)
  Neposredna povezava do sporočila: 167
10.6.2012 15:56:59   
curly
N A V I J A M, da nalulate user posted image !!!
Jaz sem ob 24.00 dobila stopko, ju3 imamo IUI. Po jajcnikih me FUL zvija (bolj kot prvic). Imam obcutek, da mi slon stoji na trebuhu. Vzela sem ze 2 Lekadola pa poskusam se zamotit z ucenjem. user posted image
user posted image
Lepo nedeljo zelim vsem! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 168
10.6.2012 15:58:56   
čiba
Navijam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 169
10.6.2012 17:11:41   
Anonimen
očitno nas ta teden veliko pričakuje user posted image , pa vse smo brez znakov... no - upam, da vse zagledamo pluske user posted image
moja m naj bi prišla v torek, ampak če je ne bo, bom sigurno počakala še kakšen dan...

Anonimnauser posted image

(odgovor članu čiba)
  Neposredna povezava do sporočila: 170
10.6.2012 17:30:54   
HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: curly

N A V I J A M, da nalulate user posted image !!!
Jaz sem ob 24.00 dobila stopko, ju3 imamo IUI. Po jajcnikih me FUL zvija (bolj kot prvic). Imam obcutek, da mi slon stoji na trebuhu. Vzela sem ze 2 Lekadola pa poskusam se zamotit z ucenjem. user posted image
user posted image
Lepo nedeljo zelim vsem! user posted image

Ko bi le vedela kako navijam!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 171
10.6.2012 18:01:51   
oreh
navijam, navijam curly!

moja pa je pricurljala kar 5 dni prej, no sem vsaj na testih prišparala.
Se mi zdi, da sem ravno vse v 3pm pošiljala, pa je že spet prišla. Res gre čas vsak mesec hitreje.
Ja, nič, bom ta mesec spet delala na lastnih interesih in uživala življenje, mi ratuje to že 2 meseca in je prav zakon. torej odklop pri meni ne deluje, zato se vidim kar na umetni čez par mesecev. pa kaj čmo!

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 172
10.6.2012 18:32:57   
curly
H V A L A, obema! user posted image user posted image user posted image
Oreh, svaka čast, da ti rata. Meni ne. user posted image Pošiljam user posted image in naj tečka čim prej pospravi kufre, da greš v nov boj! Jaz ne morem odklopiti, če me pa non stop neki špika pa na UZje hodim, tablete pijem, pikam se ipd.
Glede umetne pa... Saj ni važno, kako bo, važno da enkrat bo, a ne? Če ti po resnici povem, sem tudi jaz čisto izgubila upanje v naravno zanositev in IUI, tako da tudi čakam, da bo september, ker imamo takrat razgovor za umetno. Naj še pa to dodam, da tile hormončki in pikanje in psiha... moraš bit kar močen. Svaka čast tistim, ki gredo že 3., 4. ali 5. na IVF, ker meni je že tale IUI psihično tako naporen, da prespim 3/4 tedna in ne morem normalno funkcionirat. Najprej me glava boli, potem sem skoz lačna, spet kasneje me trebuh boli... Joooooj.. I need a break!user posted image user posted image user posted image
Morala sem malo pojamrati... user posted image
Pogrešam LS! Kje si? Kaj lepega počneš? A zdaj boš pa skoz user posted image user posted image user posted image , ko si ugotovila, da imaš O? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 173
10.6.2012 18:41:48   
Anonimen
user posted image js tudi srčno navijam zauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NA

(odgovor članu curly)
  Neposredna povezava do sporočila: 174
10.6.2012 19:53:13   
Lorna4
Hej, ja sem imela...mi imamo eno user posted image že doma...pa bi bil čas, da naredimo še enega user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?