|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2013
1.6.2012 23:08:39   
lejca
hahahahhahah,kak sm smotana, dans sem se enkrat delala test eheheheheheh

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 301
1.6.2012 23:10:52   
lejca
sem pozabla, v torek mam prvi pregled, mislim da bom takrat v 7 tednu, upam da se bo srcek ze slisal:)

(kralj Salomon)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 302
2.6.2012 7:52:45   
HotCat
ojlaaaa nosecke...

veliko vas je ze videlo srcke...jeeeeej...cestitke...to mora biti pa res neverjeten obcutrk. komaj cakam...se 12 dni da vidim svojo pikico...upam da cimhitreje mine. naslednji vikend grem na morje,tako da bodo tisti 3je dnevi verjetno dokaj hitro minili hehehe

hehehe lejca...jaz sem nardila prvi dan 2 pozitivna testa in se naslednji dan enega,pa da ne bos mislila da me se sedaj kdaj ne zakika da bi ga nardila,pa se moj se heca z mano pa me vcasih v smehu sprasuje ce sem tisti dan se en test naredila :-)

moji znaki: jutranja slabost ob dolocenih dnevih,obcasne obcutljive prsi,mocan vonj, napihjenost tk da me ze vse kavbojke tiscijo hehehehe...utrujenost ob momentih :-)

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 303
2.6.2012 13:52:20   
lejca
hot cat, a si ze bila na prvem pregledu? kdaj mas PDP? ehehhe glede znakov, hmmmm, mogoce samo napihnjenost in utrujenost, i\nobenih slbosti zaenkrat, k sreci sej drugac ne vem kok bi funkcjonirala:)

(kralj Salomon)

(odgovor članu HotCat)
Neposredna povezava do sporočila: 304
2.6.2012 14:42:11   
zoja09
Pozdravljene srečke nosečke!!! Naj vam najprej čestitam za user posted image in vam zaželim lepo user posted image do konca!

saj nevem,če se sploh lahko pridružim vašemu klepetu :(.
Doma imamo že 3 leta staro čmrliko,zdaj pa mi user posted image že 2 dni zamuja. Sploh ne upam it testa nardit,ker se moj dragi pomoje obesi,če sem user posted image , jaz pa si drugega otroka nenormalno želim. Pojavljajo se mi tud že 10 dni občasni nosečniški znaki,ampak vem da je mogoča tudi psiha zaradi možnosti,da sem user posted image . Joj punce nevem kaj naj. Tako je vse skupaj zapleteno. Sploh nevem kak bi partnerju povedala,če bi bila slučajno noseča.

Se opravičujem,da tukaj pišem,ampak res nevem s kom naj govorim.user posted image Če pa sem user posted image pa bi bil rok nekje konec januarja oz prve dni februarja,saj imam cikluse različno dolge. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 305
2.6.2012 19:42:26   
lejca
zoja, naredi test da se prepricas ce si ali ne, bos vsaj vedela ce se ti splaca sekirat in skrbet...ce si noseca bos itak morala povedat, a ne? vso sreco!
pa sporoci kako in kaj:)

(kralj Salomon)

(odgovor članu zoja09)
Neposredna povezava do sporočila: 306
2.6.2012 23:58:24   
HotCat
ojla...

lejca...jaz sem noseca 7 tednov...jeeej nemorem verjrti da sem ze toliko...se malo pa zakorakam v 3 mesec,to je neverjetno.

jaz imam po svojih izracunih PDP 21.1.2013...prvi pregled imam 13.6...kar seveda res komaj cakam. in pa nuhalno imam 16.7 pri dr. strah

torej se 10 dni do prvega pregluser posted image eda....jeeeeje

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 307
3.6.2012 6:34:16   
bodoča mamii
jas sem že bila na dveh uz in treh pregledih...slikico že mam in vse je vredu...za slikico pa sem rekla da naj mi da :)
nosečke ve ste vredu?? meni je kr pogosto slabo sploh zjutraj..upam da kmalu mine ta slabost:)

(odgovor članu HotCat)
Neposredna povezava do sporočila: 308
3.6.2012 9:34:47   
aksuram
lejca jaz imam tudi v torek pregled. končno. mi smo zakorakali v 10 teden... uf kako čas beži.

(odgovor članu bodoča mamii)
Neposredna povezava do sporočila: 309
3.6.2012 9:53:55   
Tanisha
Jest mam tut v torek pregled :) Men je ful slabo cel dan, bruham sicer ne, samo slabo mi je pa za pop. Komi čakam da mine tole obdobje ker ni prov nč fletn user posted image

(odgovor članu aksuram)
Neposredna povezava do sporočila: 310
3.6.2012 9:59:46   
lejca
Aksuram , Tanisha...a je to vajin prvi pregled?
Bodoca mami, kdaj imas PDP?
Hot vat ,bos vidla da bo hitro minilo.

(kralj Salomon)

(odgovor članu Tanisha)
Neposredna povezava do sporočila: 311
3.6.2012 10:01:09   
lejca
Katera ureja seznam?

(kralj Salomon)

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 312
3.6.2012 11:27:00   
Pikica_82
Dan. Samevam doma, sta moja dva šla k babici, da imam mir za učenje. Mi tolk ni...
Drugače sem ok, slabo mi je le zjutraj, preden pojem zajtrk, čez dan je ok. Dejansko se čez dan sploh ne počutim noseča, če odštejem obupno napihnjenost user posted image
Lepo nedeljo vsem!

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 313
3.6.2012 11:48:56   
matejki
Hej hej user posted image ,

meni je tudi cel dan slabo, bruham pa ne, pa tečna sem za po......! Drugače pa sploh nebi vedla, da sem nosečka user posted image

Kaj gre katera v mb na nuhalno, pa kam? Se bo treba počasi naročit zaradi dopustov.

Jaz slikice nisem dobila, ker mi je delal UZ s takim ročnim aparatom, ki niti nima možnosti za slikice printat user posted image , samo da je potrdil na brzino in mi pokazal srček. Pa jo bom drugič dobila, če ne prej ko na nuhalni.

Lepo sončno nedeljo vsem

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 314
3.6.2012 13:31:18   
malatejkica
Takole, zdaj pa več nisem anonimna... sva včeraj z dragim vsem povedala veselo novico user posted image user posted image . Pa sem zakorakala v 7 teden... uf kak se to že lepo sliši user posted image . Nimam pa še nobenih konkretnih znakov... hmmm tako da se sploh ne počutim user posted image user posted image . Je še kakšna taka med nami user posted image ? Mogoče me res malo križ boli, na desni strani pa občasno sem napihnjena to pa je to user posted image . 11.6. pa mimam prvi pregled... še malo, že komaj čakam user posted image ! Punce povejte malo kakšen je občutek, ko vidiš malo pikico pa kak ji srček bije? Kako pa poteka kaj prvi pregled :)?

(odgovor članu matejki)
Neposredna povezava do sporočila: 315
3.6.2012 15:04:35   
Inigo
nosečke moje... kok je men slabo! user posted image user posted image user posted image sj bruam ne, sam mi je skooooooos slabo. dan in noč! malo me potolaži kokakola, ampak to je res ful kratek čas. js ne vem ka nj naridm jutr, ko treba v službo?! user posted image

včeraj smo šli pogledat novega člana naših prijateljev. imajo Aljaža user posted image kaki lepi fantek mali... user posted image je star skoraj 14 dni. rodila je ravno na dan, ko smo mi izvedeli, da smo noseči user posted image in da je bil včerajšnji dan še lepši, me kliče najboljša prijateljica in mi sporoči, da so tudi oni noseči user posted image user posted image user posted image a če bit še kj lepšga?!?!?! hahaha user posted image user posted image user posted image to bo veselje!

(odgovor članu malatejkica)
Neposredna povezava do sporočila: 316
3.6.2012 16:12:25   
lejca
pikica82, te cist zastopim da ti ni do ucenja...ehehheh..men se je tolk vlekl,ko sem bla noseca , pa sem bla glih na sredini studija, namesto v 3 letih sem koncala v 4 in pol, ampak zdej ko sem konc sem pa tolk bolj relaks,sem pa kr neki casa rabla,da sem prisla k sebi:) sej bo! Kolk te pa se caka, ce smem vprasat?

malatejkica, cestitke za 7.teden...ehehhhe..se vedno se spomnim kak sm bla cist iz sebe ko sem prvic slisala srcek mojega sina, res je ful lep obcutek.

indigo, a krekerji nc ne pomagajo, a ni po kokakoli se bolj slabo?

bodte fajn

(kralj Salomon)

Neposredna povezava do sporočila: 317
3.6.2012 16:56:57   
Pikica_82
lejca zadnji je user posted image  Ampak z njim zavlačujem že, hm, kaka 3 leta... V prejšnji N se mi je študij čist ustavil, enostavno sem mela spomin ko zlata ribica user posted image  Sicer sem pol diplome takrat napisala, ampak konkretno se pa k študiju nisem več spravla... Zdaj imam pa cilj diplomirat do rojstva novega člana, ni izgovorov več! (sanja kura o....) user posted image

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 318
3.6.2012 20:38:22   
lejca
pikica82...go girl go girl!user posted image user posted image user posted image

(kralj Salomon)

Neposredna povezava do sporočila: 319
3.6.2012 21:47:25   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82

lejca zadnji je user posted image  Ampak z njim zavlačujem že, hm, kaka 3 leta... V prejšnji N se mi je študij čist ustavil, enostavno sem mela spomin ko zlata ribica user posted image  Sicer sem pol diplome takrat napisala, ampak konkretno se pa k študiju nisem več spravla... Zdaj imam pa cilj diplomirat do rojstva novega člana, ni izgovorov več! (sanja kura o....) user posted image

Tut js sm se studentka. Delam magisterij. Brina sem rodila v drugem letniku, tretjega sm prespricala in sm pol u absolventu koncala. Zdj pa koncujem prvi letnik magisterija. In ravno v petek sm mela en izpit, zdj v petek me caka predavanje na raziskovalnem seminarju na nasem faksu, naslednji ponedeljek pa se en izpit :/ Js pa take slabosti... Mama mia!

Krekerji nic kaj ne pomagajo, grisini tut ne... Edino kokakola me malo potolazi. Sm pa ugotovila da je tut dowt bols ce se na dve uri ornk napokam. Ze vidim kk bo vaga veselo kazala, ce bo tkle slo naprej...

Neposredna povezava do sporočila: 320
4.6.2012 8:43:56   
štrumfek

PDP
, nick, starost, število user posted image , število user posted image , naslednji pregled, kraj/porodnišnica, spoluser posted image

?.?

katja83, , 4user posted image , 3user posted image , , ,user posted image

anonimna (obala)

29.12.2012

HeLenčica 31, 1user posted image ,0user posted image , 4.6, Maribor

1.1 .2013

Pikica_82, ,2user posted image ,1 user posted image , Maribor

2.1

aksuram, , , 5.6

3.1

irenca penca ,  ,3user posted image   , 1user posted image , 21.05, ,  , 

4.1

bodoča mami, 21, 1user posted image , 0user posted image , 17.5 Maribor, user posted image

ruby81

5.1

6.1

7.1

solo, 28, 2user posted image , ?user posted image , , Gorenjskauser posted image

ajutaja, ,1user posted image , 0user posted image , 18.6 NS , user posted image

šičko,

8.1 

A Lana user posted image ,2 user posted image ,1user posted image ,33,21.5 ,Maribor user posted image

9.1

MaxKlara,33 , 1user posted image  0user posted image , 11.06, Novo mesto, user posted image

lilybeth

julij82, 29, 2user posted image , 0user posted image , Lj user posted image

10.1

malek, 24, 1user posted image , 0user posted image , Krško user posted image
pik ipoki, , 2user posted image , 1user posted image
Logatec
Buska, 31, 1 user posted image , 0user posted image   11.6 , Škofja Loka, user posted image

11.1

sunshine1, 32, 2user posted image , 1user posted image

12.1

štrumfek, 23, 2user posted image   , 1user posted image ,15.06, Krško,  user posted image

13.1

tinda, , 2 user posted image , 1user posted image , , , user posted image

Tanisha 29,1user posted image , 0user posted image 5.6, Kranj user posted image

Anonimna, ,2user posted image , 0user posted image , 24.05., , , 

14.1
urska_m, , , ,25.5, ,user posted image

tajalaja, 3user posted image , 0user posted image , 4.6, ,user posted image

15.1

sircek, 1user posted image , 0user posted image , ,, 5.6 user posted image

16.1

Metuljčica 30

matejki 31,2user posted image , 1user posted image , 1.6, Maribor user posted image

žametka26, 3user posted image , 1user posted image , 5.6

Canina, 30,1user posted image , 0user posted image , 24.5, Vrhnika user posted image

17.1

18.1

zimska vrtnica,24,

zvezdica01, , , 15.6

19.1

20.1

cebelica6, 25, 2user posted image , 0user posted image , , user posted image

21.1

HotCat 31, 1user posted image , 0user posted image , 13.6, Celje, user posted image

Inigo,26, 2user posted image , 1user posted image , 26.6, Velenje user posted image

22.1

hubika,27,1user posted image , 0user posted image ,user posted image

23.1

Aylica ,33, , ,LJ user posted image

rozyca

24.1

lana 83,28 ,1user posted image ,0user posted image ,Primorska ,user posted image

25.1

mali srcek, 1user posted image , 0user posted image , , 20.6

26.1

27.1

28.1

Anonimna, 26, 1user posted image , 0user posted image ,Maribor, user posted image

29.1

30.1

31.1

lejca, ,3user posted image , 1user posted image , , , user posted image

SKUPAJ NAS JE: 42

Nosečke z dvojčki:

PRIČAKUJEMO:

user posted image

user posted image

user posted image   42

Z NAMI SO POT ZAČELE:

oska user posted image
samsam user posted image
skarabej user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 321
4.6.2012 8:44:55   
štrumfek

IZVIRNO SPOROČILO: malatejkica

Takole, zdaj pa več nisem anonimna... sva včeraj z dragim vsem povedala veselo novico user posted image user posted image . Pa sem zakorakala v 7 teden... uf kak se to že lepo sliši user posted image . Nimam pa še nobenih konkretnih znakov... hmmm tako da se sploh ne počutim user posted image user posted image . Je še kakšna taka med nami user posted image ? Mogoče me res malo križ boli, na desni strani pa občasno sem napihnjena to pa je to user posted image . 11.6. pa mimam prvi pregled... še malo, že komaj čakam user posted image ! Punce povejte malo kakšen je občutek, ko vidiš malo pikico pa kak ji srček bije? Kako pa poteka kaj prvi pregled :)?

prosim, povej mi katera anonimna si, da popravim na seznamu

(odgovor članu malatejkica)
Neposredna povezava do sporočila: 322
4.6.2012 8:50:34   
štrumfek
hej punce
pri meni vse po starem... še malo pa bom izbruhala želodec user posted image
najhuje je, ko nimam vč nič za bruhat, pa se mi sam želodec okol obrača... tok me že vse boli dauser posted image ...
ingver je pomagal 3 dni, zdaj pa več nič user posted image
Za nuhalno se še nisem naročila, se bom 15, ko imam pregled, pa jo tako ali tako moja G dela, nekam me bodo že vrinle user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 323
4.6.2012 8:56:20   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek

hej punce
pri meni vse po starem... še malo pa bom izbruhala želodec user posted image
najhuje je, ko nimam vč nič za bruhat, pa se mi sam želodec okol obrača... tok me že vse boli dauser posted image ...
ingver je pomagal 3 dni, zdaj pa več nič user posted image
Za nuhalno se še nisem naročila, se bom 15, ko imam pregled, pa jo tako ali tako moja G dela, nekam me bodo že vrinle user posted image

jst sm bla prejšnji teeden pri zdravniku ker me je tako želodec bolel. Sem mislila, da mi bo lahko s čim pomagal... JOK! Prepovedal mi je še ingver. Ker je premočen. In če te boli želodec, se ingverja izogibaj, sicer bo še slabše. Ingver je super za kdaj pa kdaj, če ti je slabo. Večdnevna uporaba je pa strup. Tako, da tut jst nimam ničesar več, kar bi mi pomagalo. Pa sj ne da mi je ingver kj pomagu... user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 324
4.6.2012 8:58:37   
Pikica_82
Strumfek, me lahko prosim prestaviš na 1.2. user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......