Sunshine 1
|
Bi rekla dobro jutro, pa vidim spet en žalosten post od Skarabeja . Drži se punca in ne obupat, ko bo pravi čas, bo prišel tudi tako zaželjen . Uhhh, upam da se bodo kmalu nehle te grozne novice!! Včeraj sva imela z mojim spet pripravo na zakon in je en dohtar star, zatežen, moralizator tam predaval.... Jao, sem imela nekajkrat na koncu jezika že, da mu kaj nazaj zabrusim, pa sem se ugriznila v jezik in si rekla, potrpi še to urco in pol, saj pol ga ne boš več videla!! Samo en primer, kako je eni mamici zatežil, ko je imela 7 neuspešnih umetnih oploditev in ji je v osmo le uspelo, bila je seveda presrečna da je dobila dojenčka, on ji je pa moraliziral, da ima pa v nebesih 7 angelčkov, kao da je 7 otrok s tem ubila, ker se ji pač ni prijelo.... Ma da men kaj takega reče, bi tako bežal pred mano, pa če 5 minut nazaj rodim!!! Pa še par drugih takih "pametnih" je imel. Glede moje obleke pa: IZVIRNO SPOROČILO: Inigo opa! še poroka?! super! že izbiraš obleko? nam boš kaj pokazala? ...sem se fino zafrknila. Ravno naročim po netu obleko, jo plačam in vse, čez 3 dni pa ugotovim da sem noseča. Hja, trenutno je ravno ta obleka na poti, tako da jo v roku par dni dobim, ampak bo treba očitno naročiti drugo. Bom vidla kakšna bo, če bo kvaliteta v redu, jo bom isto kar preko neta, drugače bom šla pa v kako trgovino ali izposojevalnico. Zdaj itak ne bom imela kake glamurozne.... A za nuhalno je pa taka vrsta??? Ojej, pa sem zadnjič klicala mojo G., žal sem samo do sestre prišla, in sem vprašala, če se kar naročim za nuhalno, glede na to da imam kar pozno 1. pregled in da me čaka cerklaža, ki se tudi kar zgodaj dela, pa je rekla da ni potrebe, naj kar počakam. Ampak se bom vseeno kar naročila. Saj če bi govorila prav z mojo G., bi me sigurno hotla prej videt in tud za nuhalno vem da bi mi že svetovala naj se naročim. Imam namreč zlato ginekologino, ki je ne zamenjam, pa če se preseli v MS, se bom k njej tja vozila !! Res ti vse razloži, pazi name bolj kot jaz sama nase, vse mi razloži, naredi več pregledov in UZ-jev kot je treba, ful je pozorna na vsako spremembo v nosečnosti in te da na vse možne preglede.....res top G.!! Pa lep dan vsem!!
|