|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2013
30.5.2012 16:58:25   
lejca
pik ipoki, ti maš pa res fajn mami!:)

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu HotCat)
Neposredna povezava do sporočila: 276
30.5.2012 17:36:24   
Anonimen
Pozdravljene.

Vidim, da vas veliko veselo novico že povedalo ožjim. Midva sva se odločila, da jo bova po morju in sicer, ko bo sinček pihal 1.svečko. Torej septembra. Moram se še domisliti kako,..

drugače še zmaraj utrujena, bi samo spala, zeham ko,.. napadajo mozolji, slabost občasno dopoldan prisotna (na srečo brez bruhanja). A je možno, da zaradi hormonov zmanjkuje mleka?!user posted image user posted image

lepo bodite

(odgovor članu lejca)
  Neposredna povezava do sporočila: 277
30.5.2012 19:07:05   
aksuram
pri meni pa nobenih znakov več, razen utrujenost. še slab teden do prvega pregleda. se kr vleče. čestitke vsem novim nosečkam

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 278
30.5.2012 19:26:59   
lejca
Anonimen, kak boš pa zdržala?
Aksuram, pr meni isto;)

(kralj Salomon)

(odgovor članu aksuram)
Neposredna povezava do sporočila: 279
30.5.2012 19:33:43   
skarabej
Punce - tudi nam se je pravljica končala - me lahko date iz seznama.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sunshine 1)
Neposredna povezava do sporočila: 280
30.5.2012 19:38:14   
lejca
skarabej ;((
user posted image

(kralj Salomon)

(odgovor članu skarabej)
Neposredna povezava do sporočila: 281
30.5.2012 20:00:20   
zimska_vrtnica
skarabej sploh ne vem kaj naj napišemuser posted image user posted image user posted image

iz user posted image ti želim lepše dni!!

(odgovor članu Samsam)
Neposredna povezava do sporočila: 282
30.5.2012 22:03:24   
bodoča mamii
HotCat
uff to mi je pa malo predaleč :)bistvu pa na nuhalno že lahko greš od 11 tednov al ne??
a vam vaša g kaj svetuje pa pove ker meni nič in se za vse morem zanimat sama, tudi za krvne preiskave.
že študiram o menjavi ker drugače sploh nebom nič zvedla user posted image

(odgovor članu HotCat)
Neposredna povezava do sporočila: 283
31.5.2012 8:32:46   
Sunshine 1
Bi rekla dobro jutro, pa vidim spet en žalosten post od Skarabeja user posted image . Drži se punca in ne obupat, ko bo pravi čas, bo prišel tudi tako zaželjen user posted image .
Uhhh, upam da se bodo kmalu nehle te grozne novice!!

Včeraj sva imela z mojim spet pripravo na zakon in je en dohtar star, zatežen, moralizator tam predaval.... Jao, sem imela nekajkrat na koncu jezika že, da mu kaj nazaj zabrusim, pa sem se ugriznila v jezik in si rekla, potrpi še to urco in pol, saj pol ga ne boš več videla!! Samo en primer, kako je eni mamici zatežil, ko je imela 7 neuspešnih umetnih oploditev in ji je v osmo le uspelo, bila je seveda presrečna da je dobila dojenčka, on ji je pa moraliziral, da ima pa v nebesih 7 angelčkov, kao da je 7 otrok s tem ubila, ker se ji pač ni prijelo.... Ma da men kaj takega reče, bi tako bežal pred mano, pa če 5 minut nazaj rodim!!! Pa še par drugih takih "pametnih" je imel.

Glede moje obleke pa:
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

opa! še poroka?! super! že izbiraš obleko? user posted image nam boš kaj pokazala?

...sem se fino zafrknila. Ravno naročim po netu obleko, jo plačam in vse, čez 3 dni pa ugotovim da sem noseča. user posted image Hja, trenutno je ravno ta obleka na poti, tako da jo v roku par dni dobim, ampak bo treba očitno naročiti drugo. Bom vidla kakšna bo, če bo kvaliteta v redu, jo bom isto kar preko neta, drugače bom šla pa v kako trgovino ali izposojevalnico. Zdaj itak ne bom imela kake glamurozne....user posted image

A za nuhalno je pa taka vrsta??? Ojej, pa sem zadnjič klicala mojo G., žal sem samo do sestre prišla, in sem vprašala, če se kar naročim za nuhalno, glede na to da imam kar pozno 1. pregled in da me čaka cerklaža, ki se tudi kar zgodaj dela, pa je rekla da ni potrebe, naj kar počakam. Ampak se bom vseeno kar naročila.

Saj če bi govorila prav z mojo G., bi me sigurno hotla prej videt in tud za nuhalno vem da bi mi že svetovala naj se naročim. Imam namreč zlato ginekologino, ki je ne zamenjam, pa če se preseli v MS, se bom k njej tja vozilauser posted image !! Res ti vse razloži, pazi name bolj kot jaz sama nase, vse mi razloži, naredi več pregledov in UZ-jev kot je treba, ful je pozorna na vsako spremembo v nosečnosti in te da na vse možne preglede.....res top G.!!

Pa lep dan vsem!! user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 284
31.5.2012 8:49:59   
Inigo
dobro jutro!

sunshine - o ti smola! Mogoče ti bo pa še prav septembra... Sj vem da mal možnosti... user posted image Glede unga dohterja... Ma ma srečo, da mene ni blo tam. Jst pa včasih čist prehitr u luft skočim. Verbalno bi ga uničla!!! Pacek en... user posted image user posted image user posted image user posted image

Js sm pa dans zjutri mela zobarja. Mi je že pred časom plomba odletela z zoba in sm zdj končno prišla na vrsto. Malo je povrtala, dala zdravilo not in gor začasno plombo. Zdj mam pa šele 28.8. spet... mama mia, kje je še to! Ne vem če bo ta plomba zdržala do takrat user posted image

Drgač se pa dans kr ok počutim. Js upam, da bo trajalo. Al sm pa že preveč rekla in mi bo čez 5 minut že spet tako slabo, da bo za znoret.. user posted image user posted image

(odgovor članu Sunshine 1)
Neposredna povezava do sporočila: 285
31.5.2012 9:08:37   
Anonimen
Hejla punce :)!
Kako ste kaj bodoče mamice :)? Čestitke vsem :)! Najprej bi rada povedala, da bi še ostala anonimna, saj še mi moj ginekolog ni uradno potrdil nosečnosti, prav tako pa še z dragim nisva nobenemu povedala, ker sva se odločila, da počakava na prvo slikico in uradno potrditev, da vse poteka ok :). Sem pa stara 26 let, to je moja prva nosečnost in sem iz okolice Maribora :). Drugače pa sva tudi midva 22.5. zagledala na testeku + in sva neskončno vesela, saj sva si otroška res zelo želela :). Sem pa bila zdaj v torek na samoplačniškem pregledu in je še žal videla samo gestacijsko vrečko, plodeka pa še ne, tako da upam, da je vse ok. Sem pa šla na pregled samo zaradi tega, ker je moja mami imela zelo velike težave med nosečnostjo in da tudi ne bi šlo za izvenmaternično nosečnost. Po mojih izračunih bi naj bila točno danes noseča 5tednov in 5dni, porod pa bi naj imela okoli 28.1.2013. Uraden pregled pri svojem ginekologu pa imam 11.6., ko bom nekje v 8 tednu in že res komaj čakam, hkrati pa me je tudi strah, ker sem malo prebirala forume, da ne bi bilo plodeka, da ne bi kje srček bil, itd. Drugače pa nekih nosečniških znakov še nimam :). Lepo bodite punce, še enkrat čestitke vsem, za tiste, ki pa se je zalomilo ali pa še ni uspelo pa ne obupajte! Držim pesti za vse in ne pozabit, da za vsako posije enkrat sonček!

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 286
31.5.2012 11:51:32   
šičko
Evo tudi jaz sem se že prijavila na pregled nuhalne svetline pri dr. Pušenjaku. Pregled imam 23.6. ker je to zadnji dan predno oddide na dopust, jaz pa bom ravno dobro zakorakala v 11 teden tako da se vse lepo izide user posted image

Včeraj je bil pa najhujši dan od vseh tud tisti IVF ni bil tako zoprn, taka huda slabost da sama nisem vedela kaj naj počnem s seboj. Ne jest ne pit nisem mogla slabo pa k pes....
Danes hvala bogu precej bolje user posted image

(odgovor članu pik ipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 287
31.5.2012 14:31:47   
Buska
user posted image mamo user posted image user posted image rok popravljen na 10.1., nuhalna 27.6.;
pregled pri mojem G ostaja 11.6.
dr. Reš je bil tako vesel, da ne znam opisat - je mojem reku, da je tole dober zadel - glede na % moznosti, ki sva jih imela :D :D :D
slikce se vedno nimam, jo bom pa zato dobila 11.6.

vsem user posted image pa cim manj nosecniskih tegob

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu šičko)
Neposredna povezava do sporočila: 288
31.5.2012 16:56:54   
Tajalaja
Pozdravljene sonosečke user posted image .

Najprej veliko objemov tebi skarabejuser posted image user posted image . Potolaži se, kmalu se lahko pojavi nova priložnost. Tudi sama sem imela ss pred 3 meseci pa sedaj spet veselo čakamo in upam, da tudi dočakamo.

Moj 2.pregled je v pon. Še maloooo pa bomo slišali srček, upam. Sedaj glede teh zadev nisem več prevelik optimist. Moje počutje je v redu, sabosti ni, samo utujenost in malo boleče prsi. Se nič ne pritožujem. user posted image Tudi midva sva povedala samo pri meni in jaz v službi(zaradi dela), pol po pon.uspešnem pregledu pa bova povedala tudi ostalim. Držite pesti. Naslednji teden grem že v 9t. Se že kar precej sliši.

Lepo se imejte in uživajte v trenutkih, ki so pred nami.

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 289
1.6.2012 8:31:22   
lana83
Jutro :)

evo sem imela prvi pregled...nič se ni še plod videl! Mene je kr pri srcu zgrabilo! Res sem šele 6 tednov noseča...od zadnje mestre! Vse drugo je ok, sam plod se se ne vidi! A je še katera imela to situacijo??? Mene je tako strah! Me je pomirila da se vidiva drugi teden, da verjetno sm kasneje zanosila in se pač še ne vidi, ampak mene je groza! Jo vprašam če je lahko kaj narobe in ona meni, da jajčniki so ok (izključena izven maternična), vrečka je v maternici, sam ploda se ne vidi. Da verjetno bo drugi teden ok, sam da seveda lahko je tudi kaj narobe, ampak naj ne skrbim...kako naj ne skrbim???? Saj sam na to tuhtam že dva dni!:(

(odgovor članu Tajalaja)
Neposredna povezava do sporočila: 290
1.6.2012 9:08:04   
Anonimen
lana83... jaz sem imela v torek samoplačniški vaginalni ultrazvok pri 5 tednih in 3 dni. Pred tem sem imela posvet z zdravnico in je rekla, da ginekologi zaradi tega ne naročajo prej kot v 8. tednu, ker se lahko zgodi, da se vidi samo gestacijska vrečka, potem pa je bodoča mamica zaradi tega v skrbeh in prestrašena po nepotrebnem. No, potem ko sva opravile ultrazvok je tudi meni videla samo gestacijsko vrečko in še ne plodeka. Se mogoče spomniš koliko je bila velika gestacijska vrečka? Ampak me je pomirila, ker je rekla, da je to normalno in da v tako zgodnji nosečnosti samo preverijo, če gre za maternično nosečnost in če se vidi gestacijska vrečka. To je res od posameznice odvisno in kdaj si zanosila...tako da ne študirat o najslabšem :)! Vem, da te je strah, jaz sem tudi vsa panična, ampak verjemi, da je vse ok :)! V 7, 8 tednu se bo zagotovo videl plodek... samo pozitivno :)!

(odgovor članu lana83)
  Neposredna povezava do sporočila: 291
1.6.2012 9:39:23   
lana83
Joj nič mi ni rekla, merila je, samo nič pa ni rekla...potem me je vprašala če vem približno kdaj sem imela ovulacijo in je potem spet gledala na koledarček (tisti okrogli) in samo rekla da naj ne skrbim da bova videli drugi teden! Res upam, da bo vse ok :) Meni se je nasploh zdelo čudno, da me je naročila že sedaj, ker je še zelo zgodaj. Hvala :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 292
1.6.2012 11:05:02   
Ruby81
Pozdravljene!

Jaz sem imela prejšni ponedeljek že 2. UZ, ker en teden prej se mi gin ni mogla kaj dosti posvetit, ker je morala šibat v operacijsko.
No v ponedeljek preden sem šla na ta 2. UZ sem opazila rjav rahlo krvav izcedek.
UZ je bil vredu, je rekla, da se dojenček lepo drži, mi je pa vseeno dala tablete Dabroston in pa 1 teden bolniške.
Drug dan sem imela že ok izcedek ni blo več problemov.
V ponedeljek imam spet kontrolo.
Naročila sem se tudi že na nuhalno - praktično skrajni čas, ker gre izbrani gin, ki dela nuhalno na dopust in sem ujela še zadnje termine :S
Drugače pa mi ni več slabo - juhej :D

Vsem želim lepo nosečnost in pošiljam en velik objem tistim, ki se nam bodo ponovno pridružile čez par mesecev - držim pesti - think pink ;)

(odgovor članu lana83)
Neposredna povezava do sporočila: 293
1.6.2012 11:23:37   
Anonimen
Ker ko sem jaz klicala svojega ginekologa in sem rekla, da je 5 testekov pokazalo nosečnost in, da bi rada prišla na pregled, je rekla sestra, da šele v 8 tednu naj pridem.. pa sem jaz rekla a nič prej, glede na to, da bi bilo fajn vedet ali je izvenmaternična nosečnost :). Pa je rekla, da ne... no potem pa sem vseeno šla na samoplačniški pregled, ker mi ni dalo miru pa mi je ginekologinja lepo razložila zakaj naročajo šele tako pozno :). Tako, da boš videla, da bo vse super naslednji teden in boš že videla plodek :)! Kak super :). Jaz že tudi komaj čakam :)! Ruby81, sem vesela, da se je vse uredilo in da se otroček lepo drži :). Kaj ti je bilo fejst slabo in od katerega tedna? Meni še zdaj čisto nič ni (morem potrkat :) )... Samo malo bolj utrujena sem, to pa je tudi vse :).

(odgovor članu Ruby81)
  Neposredna povezava do sporočila: 294
1.6.2012 13:36:22   
Buska
nic ne skrbi, vazno, da je pikica pravilno namecena, tudi jaz sem imela ob koncu 5. tedna UZ in se je videla samo vrecka, da se je potrdila nosecnost .... vceraj, je bil pa srcek, glih prvi dan 9. tedna :-)
sedaj grem koncno do svojega, ki ga imam sele 11.6.

odmisli strah in stres, saj negativno vpliva na pikco. beri ji, kaksna more biti, kaj se ji razvija - razmisljaj pozitivno user posted image

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 295
1.6.2012 15:16:55   
štrumfek
heej =)
jaz sem čist vesela, sem šla danes do G, zaradi bolniške, pa mi je še UZ naredila in ja user posted image veselo tiktaka, mali meri 1,5cm user posted image
naslednji "pravi" pregled imam pa 15.6

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 296
1.6.2012 19:56:43   
hubika
punce evo mene iz uz-ja, ki sem ga danes imela..
user posted image bebija bomo dobili, en se zgleda ni vgnezdil, ampak sem tudi presrečna user posted image user posted image .
user posted image se je tudi že lepo videl, vse je bp user posted image user posted image , tako kot mora biti, sem pa 6t3d, pdp pa mam 22.1. user posted image user posted image user posted image .

kak pa ostale kaj?

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 297
1.6.2012 20:13:47   
matejki
Pozdravljene souser posted image !
Najprej čestitam vsem za videne user posted image , tiste ki ste se pa poslovile od nas pa pogumno naprej, držim pesti za nove user posted image user posted image

Tudi jaz sem danes imela prvi pregled, sem videla user posted image , merimo 8 mm, v 7t in 3/7 user posted image . Sem pa malo razočarana, ker nisem dobila slikice user posted image .

Razen splošne utrujenosti in hormonskih izpadov se počutim super, pa ve?

Lep dan- večer še naprej user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 298
1.6.2012 20:30:04   
Anonimen
lejca zdržala bo šlo, ker pri 1.nosečnosti se mi skore nič ni poznalo (nekateri sosedje sploh vedeli niso), hlače sem nosila do enega 27tedna,..
bomo videli kako bo sedaj. Se super počutim in predvidevam, da bo spet user posted image , ker pri sinku sem aktivna bila do zadnjega dne,...

tako šibam še sama pod tuš, otrok mi je zaspal.

lepo mi bodite in čuvajte se

(odgovor članu lejca)
  Neposredna povezava do sporočila: 299
1.6.2012 21:11:49   
Anonimen
Super punce, da je vse ok user posted image ! Jaz pa imam pregled 11.6 in upam, da tudi meni takrat zazna plodek in, da bomo videli srček :). Kakšen občutek je :)? Full lep a ne :)? A ti ne dajo slike ali kako? Moreš mogoče rečt?! Drugače pa jaz nisem imela zdaj nobenih težav (trkam na les user posted image ), mogoče danes samo ena rahla slabost in občasno kaka vrtoglavica. Pa ve kako ste kaj? Full sem vesela za vse, ki ste že videle srček in je z dojenčkom vse ok user posted image user posted image ! Lep večer vsem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so najpogostejši simptomi nosečnosti?
Prvi znaki nosečnosti se pri vsaki ženski ne pojavijo na enak način. Preden opravite test ali preverite raven beta HCG, ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?