|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj pečete poleti
24.5.2012 22:48:46   
krtek 1
da je lahko,sočno,sveže...paše h kavici in je všeč tudi otrokom?
V mislih imam sladice.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj pečete poleti
25.5.2012 5:57:09   
*sato*
http://www.kulinarika.net/recepti/16814/sladice/hladne-rezine/

-le da namesto piškotov dam biskvit, ker mi razmočeni piškoti niso všeč.

(odgovor članu krtek 1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.5.2012 6:33:09   
PinaNina
Jaz bom delala tole breskovo rožico, a bom oblikovala kar v kocke, bo ravno za na piknik pred hišo.

(odgovor članu *sato*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.5.2012 7:50:41   
Tutan
Tale hladna rezina zgleda fino.
Jaz sem pred leti na RR našla recept - poletna torta ali nekaj takšnega, imam še nekje zapisanega - z jogurti in sadjem in jo samo čez noč pustiš v hladilniku. Bila je božanska, za vse prste obliznit. Moram malo pobrskat, če najdem recept, pa ga prilepim.

Drugače pa - mi se sladkamo tudi takrat, ko nimamo obiskov user posted image - narežem sezonsko sadje (poleti ga je res ogromno in lahko izbiraš med **** različnih kombinacij), gor kepico ali dve sladoleda, smetanca...
ali zgolj sladoled in kakšen vroč preliv....
Naredim sadna bodala - tole otroci enostavno obožujejo - kivi, melone, lubenice, raznorazno sadje napičim na tiste pisane palčke od kanapejev (pa ne me vprašat, kako sem se namučila da sem jih dobila user posted image - ker tole je bilo očitno popularno v času moje mladosti, dandanes pa ne tako zelo user posted image ...)
Iz lubenice lahko izdolbeš takšne majhne kroglice (se kupi prav tak roč za lubenico) - pa da se tisto malo pikne, enako lahko narediš z melono.

(odgovor članu PinaNina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.5.2012 8:11:34   
uškinamama
http://www.ringaraja.net/forum/Poletne_sladice/m_5721087/tm.htm

Na tem linku smo jih lani zbirale user posted image

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu Tutan)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.5.2012 8:33:53   
josephine27
sicer še ni poletje ampak pri nas je trenutno najbolj aktualna češnjeva pita. priznam pa , da čez poletje ne pečemo prav veliko.

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.5.2012 13:04:32   
*miska.mcc*
ražnjiče in ćevapčiče! user posted image

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

(odgovor članu wenzi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.5.2012 13:09:40   
krtek 1
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*

ražnjiče in ćevapčiče! user posted image

Hehe,a sladice si pa ne privoščite?Jaz jo takoj zamenjam za čevape!user posted image

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.5.2012 13:23:41   
*miska.mcc*
so raznjiči takooooo bozansko slastni (alla miš), da jih jemo tudi po raznjičih. user posted image

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

(odgovor članu krtek 1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.5.2012 15:51:45   
Nusika35
Štrudl, pita, biskvit s sezonskim sadjem (marelice ipd) - to vse gre;)

(odgovor članu krtek 1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.5.2012 15:58:05   
malaMravljica
user posted image

to je Nr. 1 pri nas in je recept na linku od lani, sem jih letos naredila ze 3 in so bili vsi nauduseni.

Pa zadnjic sem naredila limonino pecivo, tudi njaaaaami.

(odgovor članu Nusika35)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
25.5.2012 16:07:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu krtek 1)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
25.5.2012 20:20:54   
katjes
Mala mravljica, daj povej po katerem receptu oz. od katere uporabnice si uporabila ta recept.
Izgleda noro dobro!

You got to let go of the stuff from past - because it just doesn"t matter! The only thing that matters is what you choose to be now!

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.5.2012 22:23:30   
malaMravljica
o to je pa cist moj recept. Na TV sem enkrat nekaj videla in priredila v to zadevo, nooooro fino je res in sploh letos imam multipraktika in delam biskvit tam notri, se kar topi v ustih. Sicer pa pejdi na link, ki ga je dala zgoraj uskinamama in ona je tudi odprla tisto temo lani in cist na vrhu dala moj recept gor. Sam jaz to delam letos tako, v multipraktik dam sladkor in jajca, vzamem tisto metlco ki ni prav za smetano ampak je le polovicna in zalaufam na full in pustim zihr tja v 8 do 10 minut, rata ze kot krema in pol dam masino na najmansjo hitrost, ravno da mesa in tu notri pocasi dodajam vse ostale ze prej zmesane sestavine. Mi full naraste biskvit, sam pol malo dol pade ampak ga ostane se vedno 5 cm, meni dovolj. Pa ko prerezem namazem s kremo in oblozim z jagodami, ki jih prerezem na tanke rezine, pol na vrh spet krema in polovicke jagod. Trikov pa letos ne uporabljam vec, pa je drugi dan se super fina, ce ji uspe prezivet eno noc.

Lahko se nekaj vprsam kar tukaj. Kaj je pa trik, da biskvit ne pade dol? Pa ne bi delala tistega, ki nikoli dol ne pade, ker ta moj recept je tok njami. Zadnjic sem delala dva v enem dnevu in prvi padu dol, drugega sem pa po 25 minutah odprla pecico in takoj ze v pecici pokrila s sarveto in dala pol pokrito ven, pa je vseeno mal dol padel.

Men je pa ta recept od Ankice* mega, das to potem kaj v hladilnik ali se takoj postreze? To bom zagotovo naredila.

< Sporočilo je popravil malaMravljica -- 25.5.2012 22:25:29 >

(odgovor članu katjes)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

RECEPTI: Tri jesenske enolončnice
Na jesenske hladnejše dni in sezono virusov se lahko pripravite tudi s toplimi in prehransko bogatimi jesenskimi enolonč...
Magnezij in železo v nosečnosti
V nosečnosti se poveča potreba po določenih mineralih v telesu in med njimi sta zelo pomembna magnezij in železo. Ali mo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?