seed
|
Moretta... jaa... voziček je domaa! :) res sem vesela... z mojim greva ponavadi okoli 9h že v posteljo, on večinoma zaspi jaz pa gledam tv, saj ustaja ob 5h... učeraj sva šla spat nekaj do pol noči, torej si lahko predstavljate koliko dela sva imela z spoznavanjem vozička! :) moram reči da sem z vozičkom (prvi vtis) zeeelo zadovoljna... ne vem sicer kako se obnesejo na daljši rok, eni jih hvalijo, drugi ne, vendar kar dosti teh lux4kids videvam v svoji okolici! sploh pa je odvisno kakšno srečo imaš... pokvari se lahko tako voziček ki je stal 400€ kot uni ki je 1400€! jaz sem vglavnem zadovoljna! :) pravkar ga potiskam po stanovanju, da vidim kako je ;) res je da je kar masiven, ampak hvala bogu imamo karavana :) športni del in voziček pa gresta tudi v mojega Puntiča, tako da ni tako hudo ;) le košara je malce velika... no malo promocije ;) malce me je začudilo to z pregledi, saj smo se mi učili (zdravstvena šola) da so pregledi na začetku vsak mesec, zadnje tri mesece na 3 tedne, zadnja 2 meseca na 2 tedna in pol zadnji mesec naj bi bili vsak teden! in...kiks! no ja...upam da bo vse v redu, če pa se ne bom počutila ok, bom pa že poiskala koga ;) Meave ... za slatkorno bolezen, če temu tako rečemo, ubistvu ni neke posebne dijete, oz. prehrane, jesti moraš le ZDRAVO prehrano! ubistvu moraš jesti tisto kar bi moral že tako in tako! (naj bi no :)) slatkor črtaj, belo moko, riž, krompir, slatkarije... jaz sem imela ogromno težav z težo, sem šla 30kg v - samo z zdravo prehrano! nič kaj strogo ampak že mali koraki te daleč pripeljejo tako da pogumno :) kavo ali kakšne napitke si recimo lahko slatkaš z umetnimi sladili kot so natren itd... ni dobro pretiravat ampak še vedno se ti ni treba popolnoma odreči okusu po slatkem ;) polnozrnati piškoti so ravno tako...mmm... dobri :) malce izvirnosti pa bo šlo, boš videla ;) tudi počutje se bo hitro izboljšalo... nočem ti solit pamet, le iz svojih izkušenj govorim, morda ti kaj pride prav, ne zameri :) sicer nikoli nisem imela težav z slatkorjem, vedno je bil na srednji vrednosti, sedaj recimo pa je vedno pri spodnji meji, včasih tudi pod njo... (boljše nizek kot previsok ;)) Me je pa začelo vreme sikirat... bom morala vse svoje male bodye, hlačke, pajacke ki sem jih kupila za malega zamenjati za kombinezon itd?! kakšno vreme pa je to? :O Lp punce, upam da še vedno uživate v najlepših trenutkih, mene je vse skupaj že začelo malce ovirat :/ :)
|