moč81
|
Pozdravljene so Da se malce oglasim po dolgem času, prebiram vas vedno, sam za pisanje pa nekak vedno zmanjka čas. Prav vesela sem,da niste vse ušle na facebook, ker jaz ga tut nimam, je pa fajn prebrat kakšno zanimivost oz.kakšen nasvet pa čeprav mam doma 16mesečno navihanko se mi zdi, da ničesar več ne vem in še malo pa me bo "strah"če bom dojenčka znala prav prijet. Vem, da se sliši smešno, pač povem. Za mano je morfologija,...vse super,...tut cuker je cool, pa železo tudi,... tak da ne rabim nobenga siropa kot v prejšnji nosečnosti. S partnerjem sva bla firbčna pa sva na morfologiji vprašala za spol,... pa dojenček ni bil po volji, da bi razkril kaj se skriva med nogami,...na pregledu kjer sem spila tisto ogabno mešanco za ugotavljanje cukra sem še enkrat povprašala o spolu in vse kar sem dobla je bla dojenčkova rokica skrčena v pest in jeziček,...tako da,...ne bom več vstrajala se bom pustila presenetit kot pri mišulinki. So pa bli kr pestri dnevi,...najprej sva v maju s partnerjem zrihtala sobico za hčerkico, seveda še ni v svoji sobici (bo kmalu), potem je zbolela in je bla en teden dobesedno prilimana name,...zaj smo že dobre tri tedne zdravi, jupijupija! Jutri pa gremo čofotat na morje,... upam, da bo počutje moje dobro, da bomo izkoristli celih deset dni,...ginekologinjo sem vprašala za mnenje pa je rekla, da ne vidi ovir, da ne bi šla,...razen soncu se ne smem izpostavlat-se ne bom že zaradi mišulinke ne in da moram skoz pit tudi če ne čutim žeje,... pa tak gremo na Krk, tak da v primeru česarkoli smo hitro v Postojni. Upam, da bo vse cool in da bo dojenček zadovoljno užival vse ugodnosti hotela mama do avgusta in pokukal na svet v Celjski porodnišnici. Zdaj sem se pa kr malo razpisala,...uživajte nosečke v božanju bušija,...sprehodih,... nakupovanju opreme za škrateke naše in predvsem pazite nase!
|