|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2012
19.5.2012 20:08:54   
Lanaa
Joob potem imaš tudi datum že določen? Kje boš pa ti rodila? So se za drugi cr odločili zato, ker si pač že prvič rodila tako ali so še kakšni drugi razlogi?

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
19.5.2012 21:30:34   
genovefa
Joob - v Lj. nameravam rodit.
V ponedeljek moram dat kri, v torek pa na pripravo.
Zanimivo mi je, da me je gin. opozorila, da se kljub njenem priporočilu in ustnem priporočilu zdravnikov, ki sta delala obrat  lahko zgodi da me bodo prepričevali proti CR; so tudi tvoje izkušnje take?
Kako priprava sploh poteka?
Kdaj ponavadi določijo datum, prej ali približno ob roku?
Razmišljaš o spinalni ali popolni narkozi? (Moji prijateljici so ponudili tudi možnost spinalnega zato sprašujem.)
Jaz sicer prej o spinalnem oz. epiduralnem porodu nisem razmišljala, ker so mojemuuser posted image tako operirali koleno in je rekel da nikoli več!!
Ne vem po eni strani me mika, tako bi otročka takoj videla, samo se mi zdi, da je lahko okrevanje težje in daljše, kot pri popolni narkozi, ne vemuser posted image

Joj, sem se razpisalauser posted image , upam da ste vse souser posted image dobro in pošiljamuser posted image vsem!

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
   [Brisano sporočilo]
21.5.2012 1:31:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu genovefa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2303
21.5.2012 9:13:24   
polho3006
Joob priprave na CR so za tabo...no mene to še čaka. CR mi bodo neardili nekje zadnej dneve v juniju...verjetno v CE porodnišnici. CR sem imela prvič zaradi nenaprfedovanja poroda, potem so se še pa odkrile druge težave, zaradi katerih bo CR tudi sedaj. 
V kateri porodnišnici tio bodo naredili poseg? Koliko dni pred PDP so te naročili? Kako izgledajo priprave na CR? Daj napiši vse kaj se je dogajalo v zvezi s tem?

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
21.5.2012 9:36:24   
mmt1
Punceuser posted image , danes je LUNA!!!user posted image user posted image dobrodošli,user posted image !Malo za šalo in kar zares...user posted image Statistika namreč potrjuje vpliv. Mogoče se pa srečamo v kaki čakalniciuser posted image

Moje dete si bo zgleda še kar vzelo čas, sicer je včeraj trebuh spet otrdeval kot za stavo; a v izogib ponovnim lažnim alarmom sem se odločila ne dati temu prevelike pozornosti, nisem gledala na uro, ob polnoči šla spat in stvar se je umirila...danes spet kot da ni bilo nič.
Kljub temu pa sem danes pripravljala še zadnje malenkosti (- razen dile za na pralni stroj - za previjalno..., ki mi jo dela nek kvazi mizar že 3 meseceuser posted image - tačas bi jo lahko že pregrizel, ne odžagal).
Drugega kot čakati in uživati pa nam itak ne preostaneuser posted image

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
21.5.2012 10:16:09   
pika001
Pozdravljene user posted image ,

No ja, jaz sem za to, da naš user posted image počaka vsaj do jutri, ko imam frizerja (nisem bila že 3 mesece in po porodu verjetno tudi ne bom šla enako dolgo). Me pa drugače v križu boli že lep čas, v spodnjem delu trebuha me špika in medenica in sramne kosti me tudi bolijo. Bomo videli, kot je rekla Gromska, na to itak nimamo vpliva... Občasno imam tudi jaz kakšen lažen popadek, so pa zelo neredni in ko mislim začeti spremljati kar izginejo user posted image
Tudi jaz pogrešam Noelino, ki je se mi zdi kar dosti pisala. Mogoče pa že pestuje user posted image user posted image - Noelina, javi se!
Moram pa reči, da sem se prav navadila, da zjutraj ko vstanem kaj naredim - pripravim za skuhati kosilo, pozajtrkujem in dam cunje prat, potem pa lepo odprem RR in preberem vse, kar ste napisale od prejšnejga dne. user posted image Ful mi je lepo, ker vidim, da se vse z istimi stvarmi ubadamo in imamo zelo podobne težave in težavice user posted image . Ko tu napišem kaj me teži niti nimam več potrebe okrog teh stvari razglabljati z ljudmi, ki ne vejo kaj bluzim (moj user posted image je kar razumevajoč, ampak vse mu pa ne govorim, bi mislil, da sem user posted image )

Pa lepo lenoben dan vam želim, pri nas je že tak - z dežjem in temačen. Sem tudi spala do 9.00, tako dolgo že ful cajta ne...

(odgovor članu mmt1)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
21.5.2012 11:51:51   
Rina2
Poxdravkjene souser posted image !

MegiTT Držim pesti, da bo vse ok. Pa tudi ostalim, ki vas čakaji takšne in drugačne priprave na CR in podobno.

No, jaz pa se moram pohvaliti, da sem bila v soboto v shoppinguuser posted image . Ko sem že mislila, da tega verjetno ne bom dočakala, sem Po dolgih 12 tednih končno stopila med ljudi, ponosno pokazala trebušček in se veselo sukala med otroškimi oblačilci. Uf, je bilo fajn! Domov sem prinesla polno vrečo stvari za user posted image . Moj user posted image pa me je le z našmeškom opazoval in mi kimal pri vsaki stari. Mislim, da mu je bilo kr milo pri srcu, ko me je opazoval kako z nasmeškom čez cel obraz premerim vsako cunjico. No, pa še sprehoda v parku, sladoleda in kavice sem bila deležna ta vikend. Božansko!user posted image
Tako da mi je le uspelo, zibelka je pripravljena cunjice oprane, danes še samo pripravim torbico za dojenčka, ko bo šel iz P!
Edino okna še niso, posledično pa ni pobeljeno in ostalo pohištvo ni sestavljeno user posted image .

Evo, en teden še potrpim, potem bo user posted image donošen torej lahko grem rodituser posted image .
Pa hvala vsem za spodbudne besede in info o kNnjigi. Je zaenkrat še nisem uspela dobit. Sicer pa kot je rekla kale, ni vrag da po vsem tem ne bom potrpela in pogumna spravila na svet našega zaklada. Se moram vzet še malo v roke in pomeditirat user posted image

Pupe lepo lenarite v tem deževnem dnevu!
In ena user posted image za vse!

Junij 2012, Marec 2014, .... Maj 2016?

Dum spiro, spero!

(odgovor članu pika001)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
21.5.2012 12:06:47   
malina86
Pozdravljene v tem deževnem dnevu...
Kako ste kaj? Za mano je čuden vikend. Zgleda, da so mi hormončki malo ponagajali, malo je bil pa tud moj dragi kriv, ker je pozabil na najino obletnico. user posted image Prav po moško! Važno, da ne pozabi obveznosti, ki jih ima na delu in izven njega, jaz se bom pa že potolažila čez dan ali dva! Prav jezna sem bila nanj in bom še kak dan, da si bo mogoče zapomnil za drugo leto. user posted image
Tudi jaz opažam, da bolj ali manj skoz ene in iste sodelujemo v pogovorih. Želela bi si, da bi nas več sodelovalo, da bi vsaka dobila odgovor na svoja vprašanja, dvome, ker je takoj lažje, če veš, da ima še kakšna podobno težavico. Vsaj pri meni je tako. Mene pa najbolj zanima, kako je kaj z Jupi ja in njenim nedonošenčkom. Upam, da se bo kaj oglasila in da sta oba v redu! user posted image
Drugače pa ugotavljam, da bo letos izredno veliko otrok. Tok nosečk še nikoli nisem poznala in skoraj vsakič ko sem znaj vidim kakšno. user posted image

(odgovor članu pika001)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
21.5.2012 12:12:07   
KajaNagaja
hey hey...kašn čudn dan je danes :)

LeJo...vesela, da ti je uspelo vse zrihtat kljub temu, da si bila ful dolg v bolnici...

Drugače smo pa mi imeli včeraj en lažni preplah...Šla sem lulat, čez 5 minut se mi je pa mal voda ulila...tko recimo pol deci, lih tok da sm mela še trenerko mokro...sem se ulegla in nič, potem sva šla z mojim na sprehod, tudi nič. Danes sem bila na pregledu, ker sem zjutraj klicala in so rekli, naj kar pridem. Na CTG nič, test za plodovnico negativen, na UZ vse normalno...ne vem kaj je blo to :D Mi je pa rekla sestra, da včasih odteče malo vode, potem se pa nazaj zapre...

(odgovor članu malina86)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
21.5.2012 12:35:32   
megiTT
Pozdravljene!

Današnje meritve so pokazale, da je user posted image vendarle zrastel. Trenutno ima 2700 g pa in po proporcih je za cca 35 teden, edino BIP glavice je za 37 teden. Pač je malček bolj suhec.
Ponovno kontrolo imam v četrtek zaradi pritiska, ki pa je tudi v mejah normale oz. še bolj nizek od kar sem doma in pridno papam zdravila user posted image

Tudi jaz imam krče - vsak dan. Včasih se na CTGju vidijo, včasih ne. Ponavadi jih kar ignoriram, ker si mislim, da bom že vedela, ko se blo šlo zares. user posted image

Imejte se in hvala za dobre želje in user posted image

(odgovor članu KajaNagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
21.5.2012 13:19:18   
kale
megiTT- super za napredek v rasti user posted image .

Vsem ostalim, ki ste še v pričakovanju obrata user posted image  držim pesti. Tiste, ki vas pa čaka CR pa tud želim vse najbolje in sporočite termin!

Polna luna me ne gane kaj dost, kr v prvo ni prav nič name in porod vplivala, tako kot tud vse razne ostale stvari ne; akupunktrura, sex, košenje trave, ribanje tal (pa še marsikaj bi se našlo user posted image ).

Moje počutje je drugače ok, trebuh mi še zmeraj kar precej otrdeva (kot že skoraj 2 mesca) in upam, da zdaj, ko sem nehala pit Mg ne bo še huje user posted image . Krči v mečih so redki, me pa zadnje dni kar fejst trga po notranjem delu stegen. Upam, da se tokrat izognem drevenenju rok ali pa občutim vsaj v bolj mili obliki, kot v prvo...

(odgovor članu megiTT)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
21.5.2012 13:21:50   
kale
Evo še seznam, da bomo videle, koliko še kateri manjka do PDP user posted image

user posted image

PDP,
nick, starost, številouser posted image , število user posted image  , naslednji pregled, kraj/porodnišnica, spol 

29.5.
mina88- 23 let, 1user posted image , KP/Izola, user posted image

1.6.
ilanaaa10 - 22 let, 2user posted image , Štajerska/, user posted image

2.6.
mtt - 34 let, 3user posted image , 2 user posted image , Gorenjska/, user posted image
MiaMia22- 1user posted image , user posted image

3.6.
genovefa- 37 let, 2 user posted image , LJ/, user posted image
Akin- 24 let, 1 user posted image , LJ/ , user posted image

4.6.
sugar grl – 27 let, 1user posted image , KR/, user posted image
bimbasi- 1 user posted image ,  Bled/Jesenice, user posted image
Daisy_- 28 let, 3 user posted image , 1 user posted image , /, user posted image
mkranjec- ?let, ?user posted image , /, user posted image

5.6.
titi29 - 29 let, 2user posted image , 1user posted image , LJ/, user posted image
ancyka- 24 let, 1user posted image , MB/, user posted image
pika001- 35 let, 2 user posted image , Postojna/ , user posted image
Nives28- 28 let, 1 user posted image , okolica LJ/, user posted image
Joob- 31let, 2user posted image , 1user posted image , okolica Domžal/, user posted image

6.6.
Simonka83 - 28 let, 2user posted image ,   okolica Domžal/ , user posted image
Ploha - 24 let, 3user posted image , 2user posted image , , Gorenjska/, user posted image

7.6.
žogica81 – 30 let, 4user posted image , 1user posted image , Štajerska/ , user posted image
Lanaa – 28 let, 2user posted image , 1user posted image , Dolenjska/, user posted image
kepca- 30 let, 2 user posted image , 1user posted image , MB/, user posted image

8.6.
KajaNagaja – 23 let, 1user posted image , KR/Jesenice, user posted image
tigrica78, 2user posted image , ?user posted image , MB, user posted image

9.6.

10.6.   
Saraah – 30 let, 1user posted image , LJ/, user posted image
googica – 26 let, 2user posted image , 1user posted image , Gorenjska/,user posted image
Srecka010- 31 let, 2user posted image , 1user posted image , LJ/LJ, user posted image
top secret- 26 let, 1 user posted image , MB/ , user posted image

11.6

12.6.
Vrtnica00 – 25 let, 1user posted image , , ?/ NM , user posted image
dobrovoljka - 2user posted image , 1user posted image , , user posted image user posted image
tinxi- 24let, 1 user posted image , LJ/ , user posted image

noelina- 38let, 2user posted image , 1user posted image   MB/, user posted image
13.6.
baby12 – 22 let, 1user posted image   , Kamnik/, user posted image
Ninch7- 28 let, 1user posted image , , Portorož/Izola, user posted image

14.6.
LeJo- 33 let, 2user posted image , LJ/LJ, user posted image

15.6.
Morgan – , MB/, user posted image
mary12- 31 let, 2user posted image , 1user posted image ,  /  user posted image

16.6.
Patišonka – 32 let, 1user posted image , / , user posted image
hinavkica- 34let, 3 user posted image , 2 user posted image , LJ, /, user posted image
Orescek- 24let,1user posted image , MB/MB, user posted image
17.6.
~Biba~- 30 let, 1 user posted image ,  / , user posted image
MiaLi- 26 let, 1user posted image , , LJ/, user posted image
LiliMia- 28 let, 1 user posted image , ,  LJ/, user posted image
megiTT- 28 let, 1 user posted image , Primorska/ , user posted image

18.6.
metuljčica1 – 27 let, 3user posted image , 2user posted image ,  Koroška/ , user posted image
ananaska87- 24 let, 1. user posted image , NM/LJ,user posted image
19.6.
buba1982- 29let, 2 user posted image , 1user posted image , MB/, user posted image
Gromska - 31 let, 2user posted image , 1user posted image , LJ/, user posted image
nimanorven- 26let, 2user posted image , 1user posted image , okolica LJ/LJ, user posted image

20.6.
škratka 007 – 33 let, KP/, user posted image
legenda_m - 30 let, 2user posted image , 1user posted image ,okolica Kamnika/, user posted image
ninocka26- 32 let, 1user posted image , /, user posted image
Charli- 35 let, 5 user posted image , 4 user posted image , MB/SG, user posted image

21.6.
kale – 30 let, 2user posted image , 1user posted image , Ptuj/MB, user posted image
Pecorella –2user posted image , 1user posted image   / , user posted image
tintinek –28 let, 2user posted image , 1user posted image , , MB/MB, user posted image
mylinn- 25 let, 1 user posted image , LJ/, user posted image

22.6.
Babybee81 - 2user posted image , 1user posted image , /,   user posted image
tejci1981 - 30 let, 2user posted image , 1user posted image , štajerska/MB, user posted image
taraji- 39 let, 2user posted image , 1user posted image , /, user posted image

23.6.
pikalonca- 32 let, 3user posted image , 2user posted image , /, user posted image
katy8- 32 let, 1 user posted image , /, user posted image

24.6.

25.6.

Lanolina – 33 let, 3user posted image , 1user posted image , LJ/, user posted image
vim - 2user posted image , 1user posted image ,  ., /,  user posted image

26.6.
Pikica80- 31? let, 2user posted image ,/ , user posted image

27.6.
Isabelle
- 2user posted image , 1user posted image , morfo., user posted image     
malina86- 25 let, 1user posted image , , LJ/LJ, user posted image
LILA100- 3user posted image , 1user posted image , , MB/, user posted image
pikica159- ?user posted image , LJ/ LJ, user posted image
jupi ja- 24 let, 1.user posted image , CE, user posted image

28.6.
Afrodita1
- 34 let, 3user posted image , 2user posted image , New York/, user posted image
jancheee- 1user posted image , okolica CE, user posted image

29.6.

30.6.
kronca1- 28let, 2user posted image , 1user posted image , user posted image
mamica_bom- 1user posted image , /, user posted image  

x.6.
SKORPY
– 29 let, 2user posted image , 1user posted image , Savinjska/, user posted image
Polho3006 – 36 let, 2user posted image , 1user posted image , /, user posted image
bUbAmAmA- 28 let, 1 user posted image , Savinjska/, user posted image

SKUPAJ NAS JE : 75

NOSEČKE Z DVOJČKI :   dobrovoljka

PRIČAKUJEMO:    17   user posted image
                              22   user posted image
                              29  user posted image

POT SO Z NAMI ZAČELE:
*Teya D user posted image
*cuero76 user posted image
*modrookica user posted image
*Živica user posted image
*Pkica user posted image
**viva* user posted image
*delfinka82 user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
-
nosečnica.si                             - babybook.si
-
noseča.com                             - pregnancy.org
-
bibaleze.si                               - bambino.si
-
mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
-
pregnology
-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
21.5.2012 13:22:33   
kale

user posted image

datum rojstva
nick mamice, PDP, ime otroka, teža, dolžina

1.5.2012
user posted image   jupi ja   (PDP 27.6.)   TADEJ   1570g   41cm

6.5.2012
user posted image   titi29 (PDP 5.6.) JULIAN   2880g   49cm

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
21.5.2012 13:28:58   
malina86
LeJo, tudi jaz sem vesela zate, da si si lahko dala duška z nakupovanjem za dojenčka! To so res lepi dogodki v obdobju pričakovanja. user posted image
Ravnokar ugotavljam, da se je zgleda naš dojenček danes ponoči obrnil nazaj na nogice. user posted image Brca me čisto na drugem koncu kot zadnja 2 meseca, ko je bil na glavici, in prej sem čutila, da kolca visoko pod rebri, kar pomeni, da je najbrž glavica zgoraj, saj sem ponavadi kolcanje čutila nizko v medenici. Občutek v trebuhu je drugačen kot prej, tako da sem skoraj sigurna, da se je obrnil. Kake dva tedna sem imela isti občutek, pa se je naslednji dan spet obrnil v običajno lego tako da upam, da se bo tokrat spet! Se še kateri to dogaja? Jaz sem trenutno v 35. tednu.

(odgovor članu megiTT)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
21.5.2012 13:32:26   
mina88
Heii souser posted image
po dolgem času se še js oglašam...sem zadnje dneve, tedne na lokaciji dom-bolnica user posted image
pri meni je G določila da mi sproži 25.saj je naša user posted image že težka 3500g in pravi da nima smisla da se več redi, saj naj bi zaradi moje konstrukcije in majhne medenice imela potem problem za rodit. kako pa to vidijo? user posted image .
no, v petek tako dobim svečko za mehčanje MV, v nedeljo še eno in v pondeljek sprožanje. če bo user posted image vztrajala notri user posted image , vseeno upam da bo luna mela kak vpliv danes user posted image

obseg trebuha... ste me nardile firbčno user posted image , 98cm v 39 tednu

Kajanagaja meni se je isto zgodilo, pa je G rekla da je to verjetno urin, saj ga težje kontroliramo zaradi pritiskanja user posted image

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
21.5.2012 13:33:11   
vrtnica00
jaz mam vsak dan kakšen popadek. fuuuul zaboli, nekaj časa drži in popusti. včasih je sm en, včasih so 2-3 in pol se umiri. me pa tudi dostikrat spodaj boli kot med menstruacijo in to kr nekaj časa. pa trebuh tk čuden občutek okol popka boli, kr peče. pa se moram pol mal masirat po njem, pa mal popusti. kr nekaj... jutri bom 37t, bomo donošeni žeuser posted image v sredo mam prvi ctg. ja zdj smo pa res že na koncu in sm čakat treba kdaj bo šlo zares in kdaj je sm lažen preplah. si pa ne predstvaljam kk bom reagirala, ko bo šlo zares. al bom mirna, al preplašena, živčna, paničnauser posted image

(odgovor članu megiTT)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
21.5.2012 13:37:37   
vrtnica00
aja, drugač me pa muči še boleča medenica, zgleda da se fajn širi, ker ponoči grozno boli, ko sm na boku. se mrom kr postvait na noge al pa ne hrbet in masirat boke, me prav trga še po nogi navzdol. teren se pripravlja :P

(odgovor članu vrtnica00)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
21.5.2012 13:41:28   
mina88
če bi katero zanimalo user posted image
govori o tem da nam naši user posted image sporočajo kaj želijo

http://www.youtube.com/watch?v=PgkZf6jVdVg

< Sporočilo je popravil mina88 -- 21.5.2012 13:42:32 >

Neposredna povezava do sporočila: 2318
21.5.2012 13:45:38   
vrtnica00
jaz sem si kr naložila njen video, moram ga natanko še preštudirat! sm pa posnetek pokazala sestrični in je rekla, da pri njenem malem to velja, da resnično tk joka...zgleda, da potem pa že nekaj je na tem

(odgovor članu mina88)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
21.5.2012 13:56:28   
KajaNagaja
mina88 sem bila 5 min pred tem na WC pa tud kar naenkrat se je ulilo in nisem mogla zadrzat...no zaenkrat bo še malo počakala notri :)

A to tud delajo, da ti sprožjo porod, tud če je drugaače vse ok, samo da je otrok prevelik za tvojo konstrukcijo?

Neposredna povezava do sporočila: 2320
21.5.2012 14:08:36   
mina88
kajanagaja ja meni je tako rekla, da noče reskirat, ker se ponavadi, če je mamica presuha in otrok prevelik, preveč mantrajo z porodom in na koncu morajo CR delat ker naj bi otrok bil prevelik, mamica pa nima več moči za potiskat. so pa te njihove meritve itak +/- 10% od teže ki ti jo povejo, sam je moja G prava paničarka, tako da se je tako odločla user posted image

ti pa dajo možnost, al svečke al infuzija(umetni popadki) meni je moja G takoj rekla da mi bo dala svečke za mehčanje MV, saj sem že malo odprta (1cm) in naj bi bile svečke dovol. Upam da bojo, ker se umetnih bojim največ user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2321
21.5.2012 14:35:36   
KajaNagaja
Ahaa...še dobro, da je moja bebika bl drobčkana...moja G tega sigurno ne bi nardila, ker je čist ubrisana na vse naravne matode in tud če bi mela tamala 5 kg ne bi tega predlagala... :D no upam, da te ne bo preveč bolel, oz. da dobiš pred petkom svoje popadke in greš normalno rodit :)

(odgovor članu mina88)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
   [Brisano sporočilo]
21.5.2012 15:47:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2323
21.5.2012 16:09:48   
ursaosh
ojla :)
vsake toliko časa spremljam forum, saj sem tudi sama srečka user posted image :)
in sem rekla, da se javim in mal "dofilam" vaš seznamček junijk 2012, saj je moj PDP 24.6. in očitno sem edina al kako :) ;)
sicer pa vas je kar nekaj, ki vam manjkla še zeloooo malo!! jeeeej :) tudi jaz že komaj čakam dan D ...
v glavnem....vsem želim čimlepši preostanek nosečnosti in pa en lep popoldne :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
21.5.2012 17:00:53   
KajaNagaja
Js po celi LJ in KR iščem mrežaste hlačke TO TO S, pa jih nikjer nimajo. A ste ziher, da obstajajo. Ena je rekla, da ma S, pa ne vem kera?

(odgovor članu Lanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko traja nosečnost: devet ali deset me...
Zdrava nosečnost traja 40 tednov. In ker ima vsak mesec štiri tedne, ali to pomeni, da nosečnost v resnici traja deset, ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?