|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2012
21.5.2012 17:20:05   
Orescek
KajaNagaja lahko jih naročis preko spletne trgovine Tosama.
LINK: http://www.tosama-trgovina.si/165_Dojencek-in-mamica/166_Za-mamico

LP

(odgovor članu KajaNagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
21.5.2012 18:05:08   
tinxi
Ojla souser posted image !

Najprej čestitke vsem novopečenim mamicam in dobrodošle na novo pridružene!

Dolgo se nisem nič oglasila, ker je bilo stalno nekaj - če ne služba in vsakodnevne obveznosti, pa kakšni rojstni dnevi in skakanje gor in dol, zvečer sem pa potem dobesedno dol padla! user posted image Tako da sem ta vikend malo preletela kaj se dogaja na forumu in ker sem končno tudi frej, sem rekla, da tudi jaz malo napišem.

Danes je tudi zame en tak čuden dan, bo najbrž res krivo vreme in luna. Sem pa ugotovila, da zatekam samo ob luni. Prejšnji vikend sem imela noge tako zatečene, da niti stat nisem mogla, slabo mi je bilo in glava me je tako bolela... Joooj, kot da bi mela najhujšega mačka! Tako sem bila primorana celo soboto in nedeljo preležati, v ponedeljek pa se je stanje počasi stabiliziralo. Ampak sem za vsak slučaj klicala svojo G, ker me je zanimalo njeno mnenje zakaj je tako, je rekla naj se pridem pokazat. Sem dala vodo in so ugotovili, da je vse v mejah normale, da je bilo po vsej verjetnosti malo preobremenjenosti in pa luna. Včeraj sem spet zatekala, tako da sem zopet namakala noge in počivala, danes pa ne duha ne sluha o tem. Sicer na splošno nimam nobenih težav, spim odlično, ponoči grem mogoče enkrat na wc, edino user posted image brca tako močno, da včasih že kar zvezde vidim, če me zadane v rebro ali kakšen drug organ user posted image

mina88, sem pogledala video - ful hudo in bo vsekakor prišlo prav! user posted image

KajaNagaja, v soboto sem kupila dva paketa mrežastih hlačk št. S v Tosamini trgovini v Domžalah. Vidim pa, da jih v spletni trgovini nimajo v ponudbi.

Mene še vedno tako zgaga peče in najbolj me boli pod rebri in v žlički. Nekje sem prebrala, da naj bi se user posted image v 36t začel spuščati in naj bi pritisk popustil, sedaj sem v 37t in še vedno nič... Ima morda še katera te probleme? Sicer imam prvi CTG šele čez en teden, kar se meni zdi že malo pozno, zdravnica pa pravi, da se malemu še ne mudi, kar mi po svoje tudi čisto odgovarja user posted image

No, tole je nastal že cel roman, tako da bom zaključila. Božajte trebuščke in uživajte!

.:. It's funny how easily you make me smile .:.

Neposredna povezava do sporočila: 2327
21.5.2012 18:27:25   
Lanaa

IZVIRNO SPOROČILO: KajaNagaja

Js po celi LJ in KR iščem mrežaste hlačke TO TO S, pa jih nikjer nimajo. A ste ziher, da obstajajo. Ena je rekla, da ma S, pa ne vem kera?

Jaz sem jih kupila v dm-u, še tam poglej!!

Ko smo ravno pri dm-u? ste se včlanile v njihov klub mamic? Se splača! Dobila sem knjižico boonov z 15-25% popusti (pampers, toto, avent, johnson, milupa, hipp... pa še en kup drugih uporabnih). Toplo priporočam, saj knjižico bonov dobivate še potem ko je user posted image rojen in vse do 3. leta starostiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2328
21.5.2012 18:29:00   
vrtnica00
v dm-u nikjer nimajo? jaz sm svoje kupla ene na tosamini strani, druge pa v dm-u. mislim, da sm s vidla v dm-u

Neposredna povezava do sporočila: 2329
21.5.2012 19:02:43   
ninocka26
Mene pa zanima kako zgledajo ti popadki. Že par dni me namreč spodaj boli (hodim lahko samo kot račka), vsake toliko časa imam pa tudi tako pekočo bolečino. Je to to?
Drugače mi pa ne rata več sladkorja obvladovati z dieto in grem jutri po inzulin. Me je kar malo strah, ne špikanja, ampak tega koliko si ga dati, da ne bo preveč ali premalo.
CTG imam pa jaz v četrtek.

(odgovor članu vrtnica00)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
21.5.2012 20:06:58   
kepca
zdravo souser posted image !
Da se javim malo po dolgem času. Nimam veliko časa za pisanje po forumu, mi ga mala vzame veliko in še cel seznam stvari imam za naredit preden grem rodit. No da vam povem da sem prejšnji teden bila na zunanjem obratu, ker otroček ni prav obrnjen in na žalost ni uspel. Če bo katera imela zunanji obrat nič ne boli le mogoče malo je neprijetno. No meni so ga obrnili do polovice, potem se več ni hotel obrnit in se je kr hitro postavil nazaj v svoj domači položaj user posted image . Dobila sem datum za CR in upam da se bom lahko dogovorila za spinalni CR. No moj datum je naslednji četrtek (31.05.) Po eni strani mi ful ni imet ta CR, po drugi pa lahko zdaj res vse splaniram za varstvo za prvo punčko in raje to in da je otroček ok in zdrav kot da nekaj na silo pritiskam na naravni porod. Se je že sam tak odločil... Mislim da sem brala Genovefa da si v isti situaciji...

Za tiste hlačke TO-TO pa jih sigurno imajo v DM-ih. Še danes sem jih videla,, ampak punce ne delajte si prevelikih zalog teh hlačk, ziher jih dobite v porodnišnici in v večini primerov ko pridete domov več ne krvavite tak ful močno da bi jih potrebovale nevem koliko. Vsaj po svojih izkušnjah, meni so pasale v bolnici, ko sem prišla domov pa sem imela svoje bombažne boksarce in mi je bilo boljše ker so bolj držale vložek na enem mestu.

Lep pozdravček vsem trebuhecom!!!
papa če se ne slišimo pred četrtkom, držite pesti da bo vse OK.

(odgovor članu ninocka26)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
21.5.2012 20:17:23   
nives28
pozdravljene nosečke.

naj povem, da jaz to nisem več. v sredo 16.5. sem imela pregled v APN zaradi zastoja rasti, ostala v porodnišnici in rodila zdravo hčerko Tajo. žal res malo manjšo tako kot so napovedali 2420g ter 44 cm. včeraj sva prišle že domov in se lepo crkljamo. zrasle bomo pa tudi še user posted image
drugič pa kaj več.

Neposredna povezava do sporočila: 2332
21.5.2012 20:40:09   
genovefa
Nives28 - Čestitamuser posted image , dobrodošla Taja!

Kepca -
ja jaz sem tudi na tem, jutri grem na pripravo v porodnišnico. Moj zunanji obrat tudi ni bil uspešen.
Imaš kaj modric po trebuhu?
Jaz imam na spodnjem delu trebuha kar veliko modrico.
Pa ne mislim, da sta bila zdravnika groba, samo odločno morata dete prijet. user posted image

Najbrž pa napovedane CR delajo samo med tednom, jaz mam PDP 3.6. - nedelja in je sestra danes rekla, da prvorodkam blizu roka naredijo, kaj veš/veste ostale o tem?

Veliko crkljanja želim mamicam junijčkov!!!

(odgovor članu nives28)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
21.5.2012 20:41:57   
mina88
nives28 iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

gromska hvala, upam da nas res naša user posted image preseneti brez kakega nepotrebnega sprožanja user posted image

< Sporočilo je popravil mina88 -- 21.5.2012 20:46:35 >

(odgovor članu nives28)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
21.5.2012 20:58:40   
Lanaa
nives28 čestitke za malo princeskouser posted image user posted image

Genovefa a si dala danes kri in vodo? Ali je še kaj prvi dan? Sem že malo pozabila... Si bila hitro konec danes? Mene to jutri čaka, v sredo pa ultrazvok, ctg, ekg...

Pri prvorodkah naredijo kar na rok cr, pri vseh naslednjih cr pa vsakič prej. Meni so prvič 5 dni pred pdp-jem dali datum za cr, zato, ker je bilo dete že dovolj veliko, pa še plodovnice sem imela bolj malo!

(odgovor članu mina88)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
21.5.2012 21:32:59   
kale
Sem čist slučajno še malo pokukala na RR in vidim, da imamo še enga novga ˝junijčka˝ - čestitke Nives28 user posted image !

mina88- držim pesti, da ne bo potrebno sprožit poroda in se bo vse odvilo čist naravno! Drugače pa tud sama sprožitev in umetni popadki niso tak bav-bav. Meni svečke oz. tableti nista povzročili dovolj popadkov, tako da sem dobila še umetne, ki so bili kar vzdržni. Ko sem dobila pa EA, so mi jih pa še bolj našibali, tako da sem praktično imela enga za drugim, a sem se s tem strinjala, saj so bile bolečine v mejah normale in tud vedela sem, da bom tako veliko hitreje rodila.

kepca- v MB mislim, da ni problem se dogovorit za spinalno. Držimo pesti 31.5.!

(odgovor članu Lanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
21.5.2012 21:38:22   
kale
Dobrodošla ursaosh! Kaj pa pričakuješ?

user posted image

PDP,
nick, starost, številouser posted image , število user posted image  , naslednji pregled, kraj/porodnišnica, spol 

29.5.
mina88- 23 let, 1user posted image , KP/Izola, user posted image

1.6.
ilanaaa10 - 22 let, 2user posted image , Štajerska/, user posted image

2.6.
mtt - 34 let, 3user posted image , 2 user posted image , Gorenjska/, user posted image
MiaMia22- 1user posted image , user posted image

3.6.
genovefa- 37 let, 2 user posted image , LJ/, user posted image
Akin- 24 let, 1 user posted image , LJ/ , user posted image

4.6.
sugar grl – 27 let, 1user posted image , KR/, user posted image
bimbasi- 1 user posted image ,  Bled/Jesenice, user posted image
Daisy_- 28 let, 3 user posted image , 1 user posted image , /, user posted image
mkranjec- ?let, ?user posted image , /, user posted image

5.6.
titi29 - 29 let, 2user posted image , 1user posted image , LJ/, user posted image
ancyka- 24 let, 1user posted image , MB/, user posted image
pika001- 35 let, 2 user posted image , Postojna/ , user posted image
Nives28- 28 let, 1 user posted image , okolica LJ/, user posted image
Joob- 31let, 2user posted image , 1user posted image , okolica Domžal/, user posted image

6.6.
Simonka83 - 28 let, 2user posted image ,   okolica Domžal/ , user posted image
Ploha - 24 let, 3user posted image , 2user posted image , , Gorenjska/, user posted image

7.6.
žogica81 – 30 let, 4user posted image , 1user posted image , Štajerska/ , user posted image
Lanaa – 28 let, 2user posted image , 1user posted image , Dolenjska/, user posted image
kepca- 30 let, 2 user posted image , 1user posted image , MB/, user posted image , 31.5. CR

8.6.
KajaNagaja – 23 let, 1user posted image , KR/Jesenice, user posted image
tigrica78, 2user posted image , ?user posted image , MB, user posted image

9.6.

10.6.   
Saraah – 30 let, 1user posted image , LJ/, user posted image
googica – 26 let, 2user posted image , 1user posted image , Gorenjska/,user posted image
Srecka010- 31 let, 2user posted image , 1user posted image , LJ/LJ, user posted image
top secret- 26 let, 1 user posted image , MB/ , user posted image

11.6

12.6.
Vrtnica00 – 25 let, 1user posted image , , ?/ NM , user posted image
dobrovoljka - 2user posted image , 1user posted image , , user posted image user posted image
tinxi- 24let, 1 user posted image , LJ/ , user posted image

noelina- 38let, 2user posted image , 1user posted image   MB/, user posted image
13.6.
baby12 – 22 let, 1user posted image   , Kamnik/, user posted image
Ninch7- 28 let, 1user posted image , , Portorož/Izola, user posted image

14.6.
LeJo- 33 let, 2user posted image , LJ/LJ, user posted image

15.6.
Morgan – , MB/, user posted image
mary12- 31 let, 2user posted image , 1user posted image ,  /  user posted image

16.6.
Patišonka – 32 let, 1user posted image , / , user posted image
hinavkica- 34let, 3 user posted image , 2 user posted image , LJ, /, user posted image
Orescek- 24let,1user posted image , MB/MB, user posted image
17.6.
~Biba~- 30 let, 1 user posted image ,  / , user posted image
MiaLi- 26 let, 1user posted image , , LJ/, user posted image
LiliMia- 28 let, 1 user posted image , ,  LJ/, user posted image
megiTT- 28 let, 1 user posted image , Primorska/ , user posted image

18.6.
metuljčica1 – 27 let, 3user posted image , 2user posted image ,  Koroška/ , user posted image
ananaska87- 24 let, 1. user posted image , NM/LJ,user posted image
19.6.
buba1982- 29let, 2 user posted image , 1user posted image , MB/, user posted image
Gromska - 31 let, 2user posted image , 1user posted image , LJ/, user posted image
nimanorven- 26let, 2user posted image , 1user posted image , okolica LJ/LJ, user posted image

20.6.
škratka 007 – 33 let, KP/, user posted image
legenda_m - 30 let, 2user posted image , 1user posted image ,okolica Kamnika/, user posted image
ninocka26- 32 let, 1user posted image , /, user posted image
Charli- 35 let, 5 user posted image , 4 user posted image , MB/SG, user posted image

21.6.
kale – 30 let, 2user posted image , 1user posted image , Ptuj/MB, user posted image
Pecorella –2user posted image , 1user posted image   / , user posted image
tintinek –28 let, 2user posted image , 1user posted image , , MB/MB, user posted image
mylinn- 25 let, 1 user posted image , LJ/, user posted image

22.6.
Babybee81 - 2user posted image , 1user posted image , /,   user posted image
tejci1981 - 30 let, 2user posted image , 1user posted image , štajerska/MB, user posted image
taraji- 39 let, 2user posted image , 1user posted image , /, user posted image

23.6.
pikalonca- 32 let, 3user posted image , 2user posted image , /, user posted image
katy8- 32 let, 1 user posted image , /, user posted image

24.6.
ursaosh- ?let, ?user posted image , user posted image

25.6.
Lanolina – 33 let, 3user posted image , 1user posted image , LJ/, user posted image
vim - 2user posted image , 1user posted image ,  ., /,  user posted image

26.6.
Pikica80- 31? let, 2user posted image ,/ , user posted image

27.6.
Isabelle
- 2user posted image , 1user posted image , morfo., user posted image     
malina86- 25 let, 1user posted image , , LJ/LJ, user posted image
LILA100- 3user posted image , 1user posted image , , MB/, user posted image
pikica159- ?user posted image , LJ/ LJ, user posted image
jupi ja- 24 let, 1.user posted image , CE, user posted image

28.6.
Afrodita1
- 34 let, 3user posted image , 2user posted image , New York/, user posted image
jancheee- 1user posted image , okolica CE, user posted image

29.6.

30.6.
kronca1- 28let, 2user posted image , 1user posted image , user posted image
mamica_bom- 1user posted image , /, user posted image , user posted image   

x.6.
SKORPY
– 29 let, 2user posted image , 1user posted image , Savinjska/, user posted image
Polho3006 – 36 let, 2user posted image , 1user posted image , /, user posted image
bUbAmAmA- 28 let, 1 user posted image , Savinjska/, user posted image

SKUPAJ NAS JE : 76

NOSEČKE Z DVOJČKI :   dobrovoljka

PRIČAKUJEMO:    17   user posted image
                              22   user posted image
                              37  user posted image

POT SO Z NAMI ZAČELE:
*Teya D user posted image
*cuero76 user posted image
*modrookica user posted image
*Živica user posted image
*Pkica user posted image
**viva* user posted image
*delfinka82 user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
-
nosečnica.si                             - babybook.si
-
noseča.com                             - pregnancy.org
-
bibaleze.si                               - bambino.si
-
mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
-
pregnology
-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
21.5.2012 21:40:10   
genovefa
IZVIRNO SPOROČILO: Lanaa

Genovefa a si dala danes kri in vodo? Ali je še kaj prvi dan? Sem že malo pozabila... Si bila hitro konec danes? Mene to jutri čaka, v sredo pa ultrazvok, ctg, ekg...

Pri prvorodkah naredijo kar na rok cr, pri vseh naslednjih cr pa vsakič prej. Meni so prvič 5 dni pred pdp-jem dali datum za cr, zato, ker je bilo dete že dovolj veliko, pa še plodovnice sem imela bolj malo!

Lanaa - ja danes sem dala kri in vodo, vse opravila v pol ure. Za jutri pa je sestra rekla naj si kar malico prinesem, ker zna trajati do 4 ure.
A potem misliš, da je možno, da mi na nedeljo naredijo?

(odgovor članu Lanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
21.5.2012 21:42:17   
kale

user posted image

datum rojstva
nick mamice, PDP, ime otroka, teža, dolžina

1.5.2012
user posted image   jupi ja   (PDP 27.6.)   TADEJ   1570g   41cm

6.5.2012
user posted image   titi29 (PDP 5.6.)  JULIAN   2880g   49cm

16.5.2012

user posted image    nives28 (PDP 5.6.)   TAJA    2420g   44cm

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
21.5.2012 21:59:24   
Lanaa

IZVIRNO SPOROČILO: genovefa

IZVIRNO SPOROČILO: Lanaa

Lanaa - ja danes sem dala kri in vodo, vse opravila v pol ure. Za jutri pa je sestra rekla naj si kar malico prinesem, ker zna trajati do 4 ure.
A potem misliš, da je možno, da mi na nedeljo naredijo?

Datuma sigurno ne boš dobila za vikend, naročeni cr so le med tednom! Sigurno boš prej dobila termin, kakšen četrtek ali petek! Poročaj kako bo jutri, da si malo spomin osvežim user posted image

(odgovor članu genovefa)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
21.5.2012 22:22:29   
ninocka26
Nives čestitke.user posted image Zdaj se pa pridno cartajte!

(odgovor članu Lanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
21.5.2012 23:38:57   
vrtnica00
čestitke nivesuser posted image user posted image user posted image
nam zaupaš porodno zgodbo?user posted image

kale tebe so popadki boleli kljub EA?

(odgovor članu ninocka26)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
   [Brisano sporočilo]
22.5.2012 0:40:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2343
22.5.2012 7:06:08   
hinavkica
nives28 ČESTITAMuser posted image user posted image user posted image

Včeraj sm imela pregled in nism bila deležna glih kšnega velikega pregleda-bil je bol en čvek.Ginekologinjo sm vprašala kaj misli o brisu za streptokok B pa mi ga je kr svetovala.Pravi da je pozitivnih samo približno 3% nosečnic zato ga delajo samo samoplačniško.Pravi da pa je zelo nevarno za otroka če bi se okužil saj lahko dobi sepso.Odločila sm se za bris ki mi ga bo naredila naslednji teden.Če je izvid negativen stane to 13 eur, če pa je pozitiven pa 40 eur.

Drgač so me pa napotil na kliniko zaradi inzulina.Verjetno bom imela naslednje preglede kr tam.

Za mano je drgač zelo težka noč saj sem mela kr nekaj krčev.Trajalo je to 2-3 ure, potem pa se je vse umirilo HB. Saj bi res rada počakala da user posted image dopolni dobrih 37 tednov.

Za vse ki jih čaka CR pauser posted image user posted image user posted image
user posted image

LPuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
22.5.2012 7:57:11   
KajaNagaja
nives28 ČESTITKE za malo princesko...fajn se pocrklejte :)

Hlačke na spletni strani imajo samo M in L, čeprav vem, da so bile tudi S, ampak jih zdaj kar ni. V DM-u pri nas jih nimajo, bom šla še v enega drugega pogledat in v Muller...kr nekej no...to bi mogl povsod met. Drugače pa hvala vsem za informacije :)

DM knjižice bonov sem se včlanila in jih dobila... :) bom šla kmalu spet mal zapravljat :)

(odgovor članu hinavkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
22.5.2012 8:33:38   
malina86
Pa imamo še eno Majčico! Čestitke Nives28! user posted image
KajaNagaja, jaz sem tudi povsod iskala številko S, pa je nikjer nism našla. Ne v DM, ne v Mullerju, ne v Pikapolonici,... Nakoncu sem šla probat srečo še v lekarno in tam mi je rekla, naj kupim M, ker mi sigurno ne bodo premajhne. Pa sem jih kupila 5 v lekarni (so bile še cenejše kot tiste od Toto) in so mi res prav. So zelo elastične, tako da imajo zato pomojem večinoma samo 2 različni številki. Pa bolje je, da so malo večje tudi zato, ker se jih da uporabit tudi kot modrček za ponoči (se prereže mrežico, ki pride med nogami).

Neposredna povezava do sporočila: 2346
22.5.2012 9:26:48   
pikalonca
Nives28 user posted image user posted image user posted image . Iskrene čestitke.
Ste tudi meni vzbudile firbec glede obsega trebuha in sem si ga šla merit. 115 v 35 tednu. Se je zelo povečal v zadnjih 14 dneh in pravijo, da so me same nogice in trebuh user posted image . No vsaj kg nisem nič pridelala, torej načeloma sem shujšala.
Sem imela v četrtek pregled pri G, a mi je samo poslušala otrokov srček in izmerila trebuh. In sem ji zaskrbljeno rekla, da me že vse dol tišči, je rekla, da je to po 35 tednu, sploh pa za tretjerodke normalno in da lahko že kar pričakujem oz. če se da, da počakam še dva tedna user posted image . Je rekla, da glede na sladkorno bi znalo biti prej, ampak da čez rok, pa vsekakor ne bova čakali. Hm, jaz samo upam, da bom lahko rodila povsem po naravni poti.
Povsem naraven je bil moj prvi porod in ga imam v zelo lepem spominu, medtem ko drugi porod z umetnimi popadki, mi je pustil kar malce strahu in mogoče ravno zato sedaj malce s strahom pričakujem tretji porod.
No tale maj ga pa zdaj malce biksa z vremenom. Sonček nas je že kar malce razvadil, zdaj pa tale dež  menda še cel teden. No, kakorkoli imejte se lepo in tudi sama sem vesela vsakega posta tukaj gor, ker vas je res lepo brati :).

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem.

(odgovor članu malina86)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
22.5.2012 10:15:22   
ursaosh
najprej čestitke nives28 za malo pikico :) naj vam bo super luštno!

kale, sanja se mi ne, kaj bo :) sva se odločila, da počakava do rojstva. tako da bo presenečenje. sicer je pa to moja prva user posted image , stara pa sem 26 in že prav nestrpno čakam dan prihoda najinega user posted image :)
res mi je fajn spremljat forum, še posebno zato, ker nisem v sloveniji. in mi je super vedti, kaj se dogaja z souser posted image doma user posted image

lep pozdravček

(odgovor članu pikalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
22.5.2012 10:27:08   
kepca
Kepca - ja jaz sem tudi na tem, jutri grem na pripravo v porodnišnico. Moj zunanji obrat tudi ni bil uspešen.
Imaš kaj modric po trebuhu?
Jaz imam na spodnjem delu trebuha kar veliko modrico.
Pa ne mislim, da sta bila zdravnika groba, samo odločno morata dete prijet. user posted image

Najbrž pa napovedane CR delajo samo med tednom, jaz mam PDP 3.6. - nedelja in je sestra danes rekla, da prvorodkam blizu roka naredijo, kaj veš/veste ostale o tem?

Ne jaz nisem imela nič modric po trebuhu. Pa meni se ni zdelo da so otroka prijemali, bolj so ga tiščali v eno smer okrog. CR pa v MB delajo vedno 1 teden pred rokom, razen če vidijo da otrok več ne napreduje ali ima premalo plodovnice, potem naredijo prej. Mislim da na rok sploh nikoli ne čakajo. Pa napovedane CR delajo samo med tednom dopoldan.

Pa čestitke novi junijčki - majčici in njeni mamici!!!

(odgovor članu genovefa)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
22.5.2012 11:54:21   
kale
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica00

kale tebe so popadki boleli kljub EA?

EA ti ne vzame povsem bolečine, ampak samo omili.

Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko traja nosečnost: devet ali deset me...
Zdrava nosečnost traja 40 tednov. In ker ima vsak mesec štiri tedne, ali to pomeni, da nosečnost v resnici traja deset, ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?