|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2012
13.5.2012 19:48:47   
genovefa
Titi29- Iskrene čestitke, dobrodošel Julianuser posted image .

Gromska- Srečno jutri, držim pesti!user posted image

Mene po vsej verjetnosti čaka zunanji obrat v četrtek.
Močno upam, da nočno razgrajanje pomeni, da se je dete samo obrnilo!user posted image

Tudi ostalim želim user posted image pravilno obrnjene!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
14.5.2012 8:13:47   
KajaNagaja
titi29 - ČESTITKE za malega navihančka :) Fajn se crklejte... user posted image

Zadnji teden je res precej naporen...ves čas me nekaj boli in nisem človek, ki bi ves čas jamral...in si grem že na živce user posted image . Spodaj sramnica me boli vedno bolj, grlo me boli že cel teden, nekaj dni nazaj sem začela še kašljati, ampak se ne upam odkašljat, ker me potem ful glava boli, drisko imam...zatekam tako, da me členki bolijo ko pokrčim prste...če bo tole trajalo še zadnje 3 tedne bo zelo težko zdržat...

No mal sm pojamrala... :) drugače mam pa preglede zdj na en teden in imam v četrtek CTG...upam da bo kaj pokazal :) A mi lahko katera pove kako to zgleda?

(odgovor članu genovefa)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
14.5.2012 8:41:40   
Lanaa
titi29 user posted image user posted image user posted image za malega navihančka Julijana!! Faj se cartajte, ko ti bo pa mali princ dovolil, nam pa le zaupaj svojo zgodbo!

Kakšno kislo vreme, da človek kar pesimističen rata! Sonceeee kje si, pogrešamo te!!

KajaNagaja ctg zgleda tako, da se vležiš na mizo, na bok. Na trebuh ti potem dajo nekaj elektrod (hmm, saj ne vem če se tako reče, pač tistih belih krogcev). Na ekranu se izpisujejo krivulje, poslušaš kako bebici srček bije...user posted image V glavnem, noben bau bau, ležat moraš tam prbl 20 min.

Mene tudi ta teden čaka 1.ctg! Kar ne morem vrjet da smo že v ciljni ravnini... kako je šlo hitro vse skupaj!! user posted image

(odgovor članu KajaNagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
14.5.2012 8:52:03   
KajaNagaja
Ahaa...ok :) si nekako predstavljam...ja res je šlo PREHITRO! mene čaka samo še 25 dni

(odgovor članu Lanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
14.5.2012 11:45:55   
pika001
Gromska - držim pesti, da se obrne na glavico, še samo 1x, potem pa nič več...
Moram pa rečt, da sem se jaz z user posted image zmenila, da bo od sedaj naprej sesal hišo, ker je res prevelika, da bi jaz to s temle bušijem skakljala 1,5 uro. Včeraj je to naredil prvič in sem bila fuuul vesela, saj sem samo še praha obrisala in ostalo malček pospravila, pa je bilo lepo čisto... danes še operem dnevno in kuhinjo, pa je čisto! Juuupiii! Samo kaj, me jezi, ker se ful hitro maže. Ne vem od kje tale prah prihaja, ga 2x na teden brišem, pa je premalo user posted image . Mi je pa dragi v zameno zahteval, da popustim in priznam, da je sesanje 1x tedensko dovolj, da res pretiravam s higieničnin vzdrževanjem naše hiše. Je rekel, da bo moral novi parket zamenjati v roku 2 let, če ga bom toliko drgnila user posted image . Urca pa mi je danes kar ušla. Se sedaj lotim kuhat, nato pa akcija... upam, da ne bom kot cunja, kot sem že celo dopoldan. Spet te vremenske spremembe, se mi zdi da to ful vpliva na moje počutje.

Neposredna povezava do sporočila: 2255
14.5.2012 12:19:30   
top secret
hy user posted image
titi29- ćestitaaaaaam za sinčeka! Zelo lepo ime ste mu izbrali!
Gromska- moje sožalje za izgubo dedka.
ctg- sem imala prvič v petek. tam sem lezala 20 min, ni blo glih nekih popadkov, vse v mejah normale. potem mi je g naredla hiter uz, rekla da je vse ok, mi ni niti teže povedala...glede ctg, moja prijateljica je imela ctg dva dni čez rok v porodnišnici in ji rečejo da se ni nič, da se ne pripravlja na porod in jo nartočijo čez dva dni. itak je šla čez dve uri nazaj v p rodit. tk da je po moje bolš zaupat svojmu telesu če gre....
se mi je pa vceraj nekaj čudnega zgodilo....cel dan sem se stimala po kavču in postelji,nikjer nisem imale miru. potem me napadejo rahli krči, boleča hrbtenica po dolgmem času, nato grem lulat, vstanem in se mi ulije kak deci vodeuser posted image . nisem ziher ali sem se polulala al je bila plodovnica, zato sem čakala da krči postanejo močnejši pa niso...so po kakšni uri prenehali. po moje fals alarm, ampak si grem pravkar prpravit torbo za p, dovolj zavlačevanja. če se mi pa to ponovi, pa definitivno grem preverit.
lepo se imejte

(odgovor članu pika001)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
14.5.2012 12:27:45   
ursa_p
Pozdravljene nosečke!

V kolikor vas zanima fotografiranje vašega trebuščka in družine v naravi, vam posredujem naslednje:

Vabim vse nosečke, ki sodelujete na fb-ju, da se prijavite na akcijo za fotografiranje v naravi, ki že poteka:
klik ... IŠČEMO FOTOMODELE - družine z otroci ali nosečnice z družino  user posted image

Akcijske cene (za vse, ne samo fb fane) v mesecu maju najdete tukaj ... klik AKCIJSKI CENIK user posted image

Fotografije pa si lahko ogledate tukaj ... klik FotoSTUDIO.si DRUŽINE user posted image

Lp, Urša

PS: Ne me kregat, ker sem zmotila vašo temo, ampak mogoče bo pa kateri všeč! user posted image

(odgovor članu top secret)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
14.5.2012 13:59:25   
mmt1
Pozdravček in čestitke novopečeni mamici!

Za nami je tudi razburljiva noč - sicer brez razburljivega zaključka -LAŽNI ALARM!!!
Včeraj ob 19h začutim krče, ko se zadeva ni umirila jih začnem spremljati in ugotovim, da so redni, na 9 min, in tako kake 2 uri. Ker je to že tretje dete in smo po izkušnjah naravnani bolj na hitro, sva se z možem dolgo odločala, kaj storiti...Pa se zmeniva, da greva poprobat spat, pa bomo pač videli...user posted image
Seveda pa tu nastopi vloga adrenalina, z možem sva bila kot dva najstnika, nikakor ni možno zaspat v pričakovanju poroda!!!(...tako da ta nasvet je popoln blef, če ga boste kdaj od koga slišale...), ko sem predlagala sex, je mož iz protesta in sočutja do otroka skoraj šel spat v dnevno - to sem tudi nekje slišala, da ljudje predlagajouser posted image .
Ko sem se umirila v postelji, pa so popadki takoj štartali na 5 minuser posted image user posted image , pa sva se odločila, da se enostavno greva pokazat! Ko se vsedem v avto pa so popadki izginili - na parkirišču pred bolnico še en mini popadek...sicer pa kot da nimava kaj drugega sredi noči početi...user posted image
(- aja, spotoma še eno vprašanje, ki se nama je pojavilo: ALI JE KAJ NAROBE, ČE TI ODTEČE VODA IN SEDIŠ NA SEDEŽU Z OGREVANJEM? v navodilih za vzdrževanje namreč piše, da se ga lahko vzdržuje le z vlažno krpo...user posted image )

Sicer so me korektno pregledali, povedali, da se vidi, da se nekaj res dogaja, da je maternični vrat mehek in odprt 1 cm, na ctg vidni minimalni popadki - teh sama sploh nisem več čutila...Ponudili so mi sprejem na oddelek, če bi se stvar ponovno sprožila, ampak sem raje prišla domov in danes, kot da se ni včeraj nič dogajalo - dete je visoko v trebuhu in zelo živahno, o krčih pa ne duha in sluha...Tako da smo doma in želimo...ne vem kaj-še dolgo nosečnost ali pa čimprejšnji porod!!!user posted image

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
15.5.2012 9:12:21   
malina86
Titi29, čestitke ob rojstvu Julijana!!! user posted image Hja, res bo treba počas pripravit torbo za v porodnišnico. user posted image
mmt1 želim ti, da bodo znaki za porod naslednjič ko bo šlo zares veliko bolj očitni. Lažnih alarmov se tudi jaz bojim, še posebno zato ker imam kar daleč do porodnišnice.
Lep dan srečke nosečke in čim manj nosečniških težavic! user posted image

(odgovor članu mmt1)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
15.5.2012 9:44:47   
KajaNagaja
Joj, js sploh ne vem če bom vedla kdaj bo šlo zares...zaenkrat še nobenega lažnega alarma... :)

14 dni nazaj, ko sem bila pod tušem, sem imela v trebuhu tak filing, kot da bi otroček zdrsnil dol za 10 cm, sunek je bil tolk močen, da sem se res ustrašla kaj je...najprej sm misnla da mi je voda odtekla user posted image ...a se tko čuti, ko se otrok spusti nižje?

(odgovor članu malina86)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
15.5.2012 10:41:47   
nives28
vidim, da imamo vse podobne težave. meni roke tudi tako zatekajo, da me kar boli v členkih. ponoči je pa tudi mene tko zvijalo, da sem se celo noč zbujala - špikanje v hrbtu in krči kot pri menstruaciji. pa slabo mi je spet user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2261
15.5.2012 10:52:55   
pikalonca
Titi29 iskrene čestitike za Julijana. user posted image user posted image user posted image
Ja počasi ali pa hitro se vse bližamo dnevu D.
Mene že dva dni tako čudno dol tišči, da se že kar s strahom opazujem. Tudi tašča mi je v nedeljo rekla, da imam trebuh že nekam nizko. In tako res komaj čakam četrtek, ko imam ginekologinjo, da me pregleda ali se res že kaj približuje. Vseeno bi rada počakala vsaj še ena dva tedna, saj sedaj grem počasi v 35 teden.
Hčerka in sine itak že komaj čakata dojenčka user posted image . Ime imamo tudi že izbrano. Sta otroka rekla, da bo kar Nika user posted image  in nama s parterjem je tudi všeč.
Imela sva kar nekaj planov glede renoviranja hiše, ampak očitno bo vse počakalo na jesen ali celo drugo leto.
Najprej me je to malce morilo, ampak sedaj sem se sprijaznila in probam čimbolj uživat in veselo pričakovat novo članico.
Vsem ki še čakate obrat, naj se zgodi čimprej, da bo ena skrb manj ;)

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem.

(odgovor članu genovefa)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
15.5.2012 10:57:38   
nives28
vidim, da imamo vse podobne težave. meni roke tudi tako zatekajo, da me kar boli v členkih. ponoči je pa tudi mene tko zvijalo, da sem se celo noč zbujala - špikanje v hrbtu in krči kot pri menstruaciji. pa slabo mi je spet user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2263
15.5.2012 11:15:31   
vrtnica00
jaz sem zdj 36t in se mi trebuh niti približno še ni spustil dol. user posted image se na eni strani fuuul vn izboči in to fuuul visoko čist pod prsmi, da kr boli ko hoče it še višje, pa ni kam. a se vam je drugim že vsem user posted image spustil nižje?
mam pa svake tuk bolečine spodaj kot da bo menstruacija. se vse zgleda pripravlja. sm glede na otrokovo lego, dvomim, da bo kaj kmalu. kljub temu, da mi je G rekla, da bi znala kaj prej rodit, glede na te krče. sm meni se zdi, da nem še kje čez rokuser posted image

(odgovor članu nives28)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
15.5.2012 11:17:19   
kale
IZVIRNO SPOROČILO: nives28

To kar  opisuješ bi lahko bili popadki. Na kolk časa pa so se pojavljali krči?

Naš user posted image  je po trebuhu sodeč že tud precej dol spuščen. Bomo jutri videli, kaj bo rekla gin. na UZ-ju... Me je pa kar groza, ko pomislim, da imam še mesec dni do konca, trebuh pa že takooo ogromen, da si sploh ne upam predstavljat, kakšen še le bo čez teden dva user posted image  user posted image .  Se mi zdi, da je že večji, kot sem ga imela v prvo, ko sem šla rodit  user posted image .

(odgovor članu nives28)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
15.5.2012 11:19:11   
kale

user posted image

PDP,
nick, starost, številouser posted image , število user posted image  , naslednji pregled, kraj/porodnišnica, spol 

29.5.
mina88- 23 let, 1user posted image , KP/Izola, user posted image

1.6.
ilanaaa10 - 22 let, 2user posted image , Štajerska/, user posted image

2.6.
mtt - 34 let, 3user posted image , 2 user posted image , Gorenjska/, user posted image
MiaMia22- 1user posted image , user posted image

3.6.
genovefa- 37 let, 2 user posted image , LJ/, user posted image
Akin- 24 let, 1 user posted image , LJ/ , user posted image

4.6.
sugar grl – 27 let, 1user posted image , KR/, user posted image
bimbasi- 1 user posted image ,  Bled/Jesenice, user posted image
Daisy_- 28 let, 3 user posted image , 1 user posted image , /, user posted image
mkranjec- ?let, ?user posted image , /, user posted image

5.6.
titi29 - 29 let, 2user posted image , 1user posted image , LJ/, user posted image
ancyka- 24 let, 1user posted image , MB/, user posted image
pika001- 35 let, 2 user posted image , Postojna/ , user posted image
Nives28- 28 let, 1 user posted image , okolica LJ/, user posted image
Joob- 31let, 2user posted image , 1user posted image , okolica Domžal/, user posted image

6.6.
Simonka83 - 28 let, 2user posted image ,   okolica Domžal/ , user posted image
Ploha - 24 let, 3user posted image , 2user posted image , , Gorenjska/, user posted image

7.6.
žogica81 – 30 let, 4user posted image , 1user posted image , Štajerska/ , user posted image
Lanaa – 28 let, 2user posted image , 1user posted image , Dolenjska/, user posted image
kepca- 30 let, 2 user posted image , 1user posted image , MB/, user posted image

8.6.
KajaNagaja – 23 let, 1user posted image , KR/Jesenice, user posted image
tigrica78, 2user posted image , ?user posted image , MB, user posted image

9.6.

10.6.   
Saraah – 30 let, 1user posted image , LJ/, user posted image
googica – 26 let, 2user posted image , 1user posted image , Gorenjska/,user posted image
Srecka010- 31 let, 2user posted image , 1user posted image , LJ/LJ, user posted image
top secret- 26 let, 1 user posted image , MB/ , user posted image

11.6

12.6.
Vrtnica00 – 25 let, 1user posted image , , ?/ NM , user posted image
dobrovoljka - 2user posted image , 1user posted image , , user posted image user posted image
tinxi- 24let, 1 user posted image , LJ/ , user posted image

noelina- 38let, 2user posted image , 1user posted image   MB/, user posted image
13.6.
baby12 – 22 let, 1user posted image   , Kamnik/, user posted image
Ninch7- 28 let, 1user posted image , , Portorož/Izola, user posted image

14.6.
LeJo- 33 let, 2user posted image , LJ/LJ, user posted image

15.6.
Morgan – , MB/, user posted image
mary12- 31 let, 2user posted image , 1user posted image ,  /  user posted image

16.6.
Patišonka – 32 let, 1user posted image , / , user posted image
hinavkica- 34let, 3 user posted image , 2 user posted image , LJ, /, user posted image
Orescek- 24let,1user posted image , MB/MB, user posted image
17.6.
~Biba~- 30 let, 1 user posted image ,  / , user posted image
MiaLi- 26 let, 1user posted image , , LJ/, user posted image
LiliMia- 28 let, 1 user posted image , ,  LJ/, user posted image
megiTT- 28 let, 1 user posted image , Primorska/ , user posted image

18.6.
metuljčica1 – 27 let, 3user posted image , 2user posted image ,  Koroška/ , user posted image
ananaska87- 24 let, 1. user posted image , NM/LJ,user posted image
19.6.
buba1982- 29let, 2 user posted image , 1user posted image , MB/, user posted image
Gromska - 31 let, 2user posted image , 1user posted image , LJ/, user posted image
nimanorven- 26let, 2user posted image , 1user posted image , okolica LJ/LJ, user posted image

20.6.
škratka 007 – 33 let, KP/, user posted image
legenda_m - 30 let, 2user posted image , 1user posted image ,okolica Kamnika/, user posted image
ninocka26- 32 let, 1user posted image , /, user posted image
Charli- 35 let, 5 user posted image , 4 user posted image , MB/SG, user posted image

21.6.
kale – 30 let, 2user posted image , 1user posted image , Ptuj/MB, user posted image
Pecorella –2user posted image , 1user posted image   / , user posted image
tintinek –28 let, 2user posted image , 1user posted image , , MB/MB, user posted image
mylinn- 25 let, 1 user posted image , LJ/, user posted image

22.6.
Babybee81 - 2user posted image , 1user posted image , /,   user posted image
tejci1981 - 30 let, 2user posted image , 1user posted image , štajerska/MB, user posted image
taraji- 39 let, 2user posted image , 1user posted image , /, user posted image

23.6.
pikalonca- 32 let, 3user posted image , 2user posted image , /, user posted image
katy8- 32 let, 1 user posted image , /, user posted image

24.6.

25.6.

Lanolina – 33 let, 3user posted image , 1user posted image , LJ/, user posted image
vim - 2user posted image , 1user posted image ,  ., /,  user posted image

26.6.
Pikica80- 31? let, 2user posted image ,/ , user posted image

27.6.
Isabelle
- 2user posted image , 1user posted image , morfo., user posted image     
malina86- 25 let, 1user posted image , , LJ/LJ, user posted image
LILA100- 3user posted image , 1user posted image , , MB/, user posted image
pikica159- ?user posted image , LJ/ LJ, user posted image
jupi ja- 24 let, 1.user posted image , CE, user posted image

28.6.
Afrodita1
- 34 let, 3user posted image , 2user posted image , New York/, user posted image
jancheee- 1user posted image , okolica CE, user posted image

29.6.

30.6.
kronca1- 28let, 2user posted image , 1user posted image , user posted image
mamica_bom- 1user posted image , /, user posted image  

x.6.
SKORPY
– 29 let, 2user posted image , 1user posted image , Savinjska/, user posted image
Polho3006 – 36 let, 2user posted image , 1user posted image , /, user posted image
bUbAmAmA- 28 let, 1 user posted image , Savinjska/, user posted image

SKUPAJ NAS JE : 75

NOSEČKE Z DVOJČKI :   dobrovoljka

PRIČAKUJEMO:    17   user posted image
                              22   user posted image
                              29  user posted image

POT SO Z NAMI ZAČELE:
*Teya D user posted image
*cuero76 user posted image
*modrookica user posted image
*Živica user posted image
*Pkica user posted image
**viva* user posted image
*delfinka82 user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
-
nosečnica.si                             - babybook.si
-
noseča.com                             - pregnancy.org
-
bibaleze.si                               - bambino.si
-
mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
-
pregnology
-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
15.5.2012 11:29:01   
nives28
kale - nebi ti znala povedat na kolk časa ker celo noč nism dobr spala in sem vmes kar dremala. sem rekla, da če bodo pravi popadki bo tko hudo, da se bom že zbudila.

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
15.5.2012 11:55:55   
pika001
Ojla user posted image ,

Se pridružujem splošnim občutkom, da bi rodila prej user posted image . To si itak vse želimo, saj je najhuje čakati do roka, ali pa še dlje... je lepše, da pridejo prejuser posted image .
Kar se tiče bolečin v hrbtu in spanja - jaz ne spim že 2 meseca tako kot je treba zaradi bolečin v hrbtu, imam podložen zgornji del trupa in celo noč se obračam iz leve na desno in nazaj. 3/4 postelje zasedajo razne blazine in vzglavniki, tako da moj user posted image spi na bogih 20cm. Hvala bogu je potrpežljiv in ko izumim kakšen novi način podlaganja se samo smeje (potiho, ampak čutim, da postelja skače) user posted image ... povedala bi rada, da so naši user posted image že tako veliki in težki, da pritiskajo na živce, žile,... in normalno da čutimo razne bolečine. Meni so tudi roke začele dreveneti in to je tudi zoprno... na novo so tudi bolečine v obeh kolkih in medenici, kar je pa posledica rahljanja sklepov in vezi, priprav na porod. Na žalost pa po tem ne morem nič sklepati, saj to lahko traja kar dolgo preden pride dan D. user posted image Jaz bi samo želela vsem nam, da pridejo, ko bodo pripravljeni na življenje zunaj. Ni treba nič prej, pa čeprav smo še tako nestrpne.

Pa lep dan vsem skupaj!

(odgovor članu nives28)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
15.5.2012 12:24:46   
titi29
hvala vsem za čestitke user posted image
no, ker je toliko povpraševanja po moji zgodbi user posted image ... takole je bilo:
v soboto 5.5. zvečer smo se po enem tednu vrnili z morja na hrvaškem. rekla sem si: ta teden pa res vse pripravim za malčka: oblekice, tetra plenice, posteljnino prelikam, pripravim torbo za porodnišnico (pred tem seveda še vse nabavim v trgovini), pripeljem voziček domov in še ostale malenkosti.

no... okoli polnoči, ko sem se odpravila spat pa me je kar nekaj trebuh začel tiščati. tole tiščanje je preraslo v krče (take kot bi bili menstrualni) in do 3h zjutraj so ti krči dobili frekvenco na 5 min. ob 3:30h sem zbudila mojega da so mi ti krči sumljivi, ker so na 5 minut, tako da sva se odpravila v porodnišnico. tam me je dr. pregledal in rekli so: pojdi ležat v porodno, počakali bomo par ur, lahko da se ti vse umiri (glede na to da sem bila 35. tednov) lahko pa da se popadki ojačajo. čakali smo nekje do 10h zjutraj, ker vmes ni bilo nobene spremembe, takrat pa so se začeli pravi popadki. po dobrih 3h urah od takrat je bil malček že zunaj user posted image

porod ni bil prehud, nič nisem bila rezana ali raztrgana, imela sem smejalni plin za lajšanje bolečin in zdaj se jih sploh več ne spomnem user posted image No, moj je rekel da sem se vmes res matrala, ampak to tapravo matranje je le nekaj stiskov predno pokuka glavica ven. tako da punce, nič se bat... moja zgodba je ena od ta lepih. zadovoljna sem bla tako z babico, kot z vsemi v porodnišnici in tudi s porodom seveda.

aja, še mereuser posted image : Julian se je rodil velik 49 cm in težek 2.880g. Za 35. tednov niti ni tako majhen, sem si rekla kaj bi bilo če bi bil še en mesec notri user posted image , zdaj pa se doma ukvarjamo z dojenjem in tem da mali ne bo izgubil na teži.

Še enkrat vsem srečno!!!

(odgovor članu pika001)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
15.5.2012 13:26:46   
pika001
titi29 - super, da si imela lepo porodno izkušnjouser posted image user posted image . Hvala, da si jo delila z nami. Držim pesti, da ti dojenje čim prej konkretno steče in da bo malček lepo napredoval. Pa seveda čim manj krčov in drughih nevšečnosti.user posted image

(odgovor članu titi29)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
   [Brisano sporočilo]
15.5.2012 15:13:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pika001)
  Neposredna povezava do sporočila: 2271
16.5.2012 8:12:41   
kale
titi29- lepa porodna izkušnja in tud konkretne mere za 35. teden! Držim pesti, da tud dojenje steče, kot mora user posted image . A si zaradi tega, ker si prej rodila bila kaj dlje v P.?

gromska- tvojemu user posted image  pa gre res lepo, če se še tako vztrajno obrača user posted image . A ti tega ne občutiš? Aja pa dobrodošla v klubu velikih trebuščkov user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2272
16.5.2012 8:14:54   
kale

user posted image

datum rojstva
nick mamice, PDP, ime otroka, teža, dolžina

1.5.2012
user posted image   jupi ja   (PDP 27.6.)   TADEJ   1570g   41cm

6.5.2012
user posted image   titi29 (PDP 5.6.) JULIAN   2880g   49cm

< Sporočilo je popravil kale -- 16.5.2012 8:15:25 >

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
16.5.2012 10:18:55   
Lanaa
Kale, Gromska in ostale, ki govorite o velikih trebuhih... kakšen obseg pa imate?
Jaz sem v 37. t in imam obseg trebuha 104 cm. Po pravici povedano, se meni ne zdi takooo velik, ampak potem mi kakšen reče kaj v smislu: "o tole je pa že zelo blizu", ali: "a vi pa dva nosite?" se pa malo zamislim.

Drugače sem ok, samo prebava mi pa dela na polno. Že pred nosečnostjo sem šla skoraj po vsakem orboku na wc, kar se pa zdaj dogaja pa ne vem če je še normalno. Skoraj polovico dopoldneva sem na wc-ju (no, malo pretiravamuser posted image ). In to že tri dni zapovrstjo, kot da bi si delala klistir.

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
16.5.2012 10:29:52   
KajaNagaja
Js sem tud 37 t in mam obseg trebuha 95 cm...tamala je pomojem čist nagužvana notr, ker čutm čist vsak premik :) Sem pa ful vesela, da je nosečnost potekala tako kot je, zredila sem se dobrih 11 kg, nobene strije, nobene črte po popku in nobenih lis...(upam da nisem kej prehitro rekla tole glede strij)...

< Sporočilo je popravil KajaNagaja -- 16.5.2012 10:30:29 >

(odgovor članu Lanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Spanje
binyy

Kdaj spravite spat 4.leta starega malčka?

ob 20 h (62%)

ob 21 h (23%)

ob 22 h (5%)

nimamo pravil glede ure (5%)

kadar sam zaspi (5%)

Število vseh glasov: 249

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!